2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    440

canım internetten araştırırsan daha sağlıklı bilgi alırsın. Ben sadece 1 şirketle görüştüm. 2500 tl ödüyoz muayene ücretleri, tüm doğum masrafları,ambulas,bebeğin tüm testleri dahil.sonra tek kuruş ödemiyosun.(medicalpark için)
Buarada arkadaş bebek için tek kuruş ödememiş diyosun ama onun ziraatle bi alakası yok zaten devlet çocuklara belli bi yaşa kadar bakıyor, yani allah korusun bizim bebişe de bişe olsa sgk güvencemiz olmasa bile medical park ve diğer tüm özel hastaneler bizden tek kuruş almaz çünkü bebek devlet güvencesinde
 
bende dun ordaydımmm iyi oluyor vallaaa hazır yemek ohhh ılk torunu olucak ya kadın zıyafet cektı dun bizeee
aslında annemle aynı bınadayım ama anama zahmet olmasın dıye gıtmıyorum kıyamam ona

Çok ayıp kız vallahi öğüre öğüre de olsa kendı yemeğimi yapıyorum kimseden birvşey istediğim yok ne annemi ne kayilvademden biraz da yapı meselesinhayatta en nefret ettiğim şey başkasına muhtaç olmak kim olursa olsun şimdiden doğuman sonrayı düşünüyorum hep kendi işimi yapmak istiyorum düşün eylül de amilıyat olmuştum gastaneden çıktım eve gelıp iş yapmaya çalışıyorum ne yapıcam doğumda bilmiyorum sırf o yüzden sezaryan istemiyorum normlde daha çabuk ayağa kalkmak için anlıyacağın biraz antikayım elimde olsa doğuma giderken haber bile vermem
 

canım ben nornal doğum yaptım,normal doğum tam sana göre o zaman.hemen ayaklanmıştım.o kadar çok da bakıcım olmasına rağmen.hatta hastaneden çıktığımda(bu arada gece 23:00 de hastaneye gittim,00:30 da doğum yaptım,sabah 11:00 de taburcu oldum ) evimizin merdivenleri biraz fazla yüksek ve basamağı fazla çıkarken karşı komşum görmüş bu daha yeni doğum yapmadı mı demiş kendi kendine ve tabi ben anında nazara gel(çok inanırım nazara) ve 10 gün grip ve orta kulak iltahabı oldum.
 

Hazır tecrübeli bir anne bulmuşken belki duymuşsundur benim genital siğilerim vardı iki kere doktor dondurdu ve düştüler en son 4 ay önceydi doktora hamilelikte risklerıni sorduğumda sadece aktif siğillerde normal doğumu önermiyoruz dedi bebeğe bulaşabilirmiş yani anlıyacağın ben şimdiden bu riski düşününce nasıl normal doğum yapacağımı düşünüyorum.
 

hayatım ben de doğumdan kalma yara vardı ve yaktırdım ama,yaktırmadan önce doktoruma danışmıştım ve o bir sorun olmaz demişti.ama tv de başka bir doktaor bebeğin gözlerine doğum esnasın da zarar veriyor dedi.hatta ben korkudan gidip yaktırmadım ama o dru dinleyince hemen gidip hallettirdim ve kendime güldüm keşke daha önce yaktırsaymışım diye.sen merak etme.aktif olmadıkça hiç bir sorun yok.zaten son ay da alttan ultrasonla baklıyor o sırada drunna söylersin bakar ve sana en uygun doğum şeklini söyler.ben mümkün olduğunca normal istiyorum.bakalım hakkımızda hayırlısı.
 
hepinize iyi haftasonlari diliyorum kasim anneleri
ben dahil baya bir pazartesi randevusu olan anneler vardi
benim gebelik baya bir geriden geldigi icin baya bir stres yapmaya basladim .
8 haftam bugun bitti ama 6+4de ancak bir yolk kesesi gorebilmistim
su 2 gun gecsin cabucak Allahim lutfen hayirli haberleri alayim pazartesi
insallah pazartesi gunu hepimiz dunyanin en muhtesem pit pitlarini duyariz burasi mujdeli haberlerle dolar tasar.
duaniz eksik olmasin
 
kızlar, bebişlerinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin,
bneimde 4 gün geçti test yapmadım daha, belki gelebilirim aranıza:)
ama düzensizlikte var, büyük ihtimal gecikmedir düyorum ama kısmet

bişey sorucam benim ilkinde karnıma hamilelik çizgisi hemen oluşmuştu sizde varmı, birde lekelenme olmadı, oğlumda olmuştu, o yüzden hiç umutlu değilim ama, küçük bir kızım olmasınıda çok isterdim:)
 

canim internetten okuduguma gore o kadar erken genelde cikmaz diyor ama bende hafif bir cizgi cikmisti hatta kocama gostermistim hamile miyim acaba diye dusunmustum ve dogru cikti. sanirim herkesin bunyesi yapisi farkli oldugundan "illa oyle olur,boyle olmaz" demek yanlis cunku benim cok hafif bir cizgim cikti,yapi meselesi...cok beyaz ve ince tenliyim onla mi alakali bilemiyorum,bir de biraz gobusluyummm :) lekelenmem de oldu benim, kimi oglanda lekelenme gelir kimi kizda gelir diyor ^^ insallah gonlune gore olur.
 
yok yok korkma radyosyon falan bebege ıslemıyormuss :)) annelık oyle vallahı bak
çok uzuldum anneme bırsey soledım sımdı canım ıstedı varmı dıye ne oldugunu soylemıyımmmm:))
ınanmıyorum sımdı gıttimmm yapmısss bırdaha asla demıcemm dedım genelde annemın buzlukta hazır olurda o yuzden solemıstımm dedım
rabbım ana ve babalarımızı basımızdan eksık etmesınnnn

ne alakası var pardon canım???
ben muhtac olmuyorum kı?
haftada 1 yada 2 sefer bız kaynanama yemege gıderız normall olarakk duskundur bıze yaniii ve asla demem sunu yap bunu yap kadın kendı yapmıss bır dunya cesıttt hayırlı olsun dıyee .kii hamıle kalmadanda haftada 2 sefer gıderdık
annem asagı katımdaa oldugu halde evı temızleyemedım kanamam oldugundan ona bıle gel yap demedım ayrıca
yok daha neler doguma gıderken haber vermezmısın:)) ben ole bırsey yapsamm kaynanam darılır kı asla yaptırmaz eşimm ılk torun olucagı ıcın.ben hamıle kaldıgımı bıle solemedım bendenmı saklıosunuz dıye darıldıı yaniii
 
Düşmez kalkmaz bir Allahtır kızlar. Tabi Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bunu muhtaçlıkla bir ilgisi yok zor zamanımızda hastalıkta doğumda elbette birileri yanında olmalı insanın. Hele ki aileden birileri...İş gücü yemeği bırak manevi yönden destek olmaları bile güzel...Hem onların da torunları yani yabancı değil ki. Nolmuş bi temizlik bi yemek yapmış yeri gelir biz de onlara yaparız
 

:) elbette hastalık olur bırsey olur rabbım kımseyı kımseye muhtac bırakmasın ama bende senın gıbı dusunuyorum
 

Tarz mesele canım ben öyle düşünüyorum canım bir şey istıyor anneme bile söylemiyorum kimse benim yüzümden rahatsız olsun istemiyorum ben tuhafım acşz kalmış gibi hissediyorum bir de biraz tıtızım ben evimde annem dahi olsa çok kişi istemiyorum o yüzden iş falan da yapsın istemiyorum benim bır düzenim içim rahat etmiyor ne evimde hafta dabbir yemeğe gelsinler ne ben giderim zaten tuhafım dedim ya
 

canım tuaflık deılde sankı bıraz sogukluk gıbı yahu aılen onlar senın. bende tıtızımdır ama aılemde oda buda gelmesın demem asla annemı babamı 1 dk gormeden duramam gunde 5 kere ınerım asagıya
aksıne bende mısafırı cok severım hergun bana bırı gelse asla hayır demem yapı meselesı dedıgın gıbıı ama bence bukadarda sıkı olma sonucta annen baban onlar elbette yerı geldımı yapamadıgımız seyı ıstıces ben her sabah kahvaltıya oraya ınerım ınmedıgım zaman kızıyor babammm düşün yani:)
 
selam herkese, benim dr.randevum ayın 27 sindeydi ama ben dayanamıycam sanırım.yarın gitsemmi acaba kalp sesi için.en son 11 martta gitmiştim keseyi görmüştük.
 
:) elbette hastalık olur bırsey olur rabbım kımseyı kımseye muhtac bırakmasın ama bende senın gıbı dusunuyorum

Allaha en çok ettğim duadır beni kimseye muhtaç etmesin düşmez kalkmaz derken ahrıma gitti açıkçası ben kimseye burada acizlenıyorsunuz demedim kendimi ifade ettim küçüklüğümden beri bu tarz insanım yaradılışım böyle bu arada hakıkaten eğer planlı bir şekilde değil de bir anda sancım tutsa sadece eşimle hastaneye gider bebek doğduktan sonra haber veririm inşallah öyle olur kimse de darılmaz çünkü hiç kimseyi ilgilendirmiyor eşim ve beni ilgilendiren bir durum. Söylediklerimi niye üstüne alındınız anlamadım tuhaf olan benim davranışım olduğunu söyledim.
 

çok şanslısın çok,ohh ne güzel imrendim sana.maşallah.aile gibisi yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…