biz daha almadık canım.25 martta burada kalp atışı için bir gideceğim.ona göre kaç haftalık olduğu tam belli olunca gideceğim.en azından kalp atışından sonra gitmek istiyorum.nisan 15ten sonra falan.bir de tamamlayıcı sağlık sigortası demişsin,o ne anlatabilir misin.
bende dun ordaydımmm iyi oluyor vallaaa hazır yemek ohhh ılk torunu olucak ya kadın zıyafet cektı dun bizeee
aslında annemle aynı bınadayım ama anama zahmet olmasın dıye gıtmıyorumkıyamam ona
Çok ayıp kız vallahi öğüre öğüre de olsa kendı yemeğimi yapıyorum kimseden birvşey istediğim yok ne annemi ne kayilvademden biraz da yapı meselesinhayatta en nefret ettiğim şey başkasına muhtaç olmak kim olursa olsun şimdiden doğuman sonrayı düşünüyorum hep kendi işimi yapmak istiyorum düşün eylül de amilıyat olmuştum gastaneden çıktım eve gelıp iş yapmaya çalışıyorum ne yapıcam doğumda bilmiyorum sırf o yüzden sezaryan istemiyorum normlde daha çabuk ayağa kalkmak için anlıyacağın biraz antikayım elimde olsa doğuma giderken haber bile vermem
hAYırlı olsun
canım ben nornal doğum yaptım,normal doğum tam sana göre o zaman.hemen ayaklanmıştım.o kadar çok da bakıcım olmasına rağmen.hatta hastaneden çıktığımda(bu arada gece 23:00 de hastaneye gittim,00:30 da doğum yaptım,sabah 11:00 de taburcu oldum) evimizin merdivenleri biraz fazla yüksek ve basamağı fazla çıkarken karşı komşum görmüş bu daha yeni doğum yapmadı mı demiş kendi kendine ve tabi ben anında nazara gel(çok inanırım nazara) ve 10 gün grip ve orta kulak iltahabı oldum.
Hazır tecrübeli bir anne bulmuşken belki duymuşsundur benim genital siğilerim vardı iki kere doktor dondurdu ve düştüler en son 4 ay önceydi doktora hamilelikte risklerıni sorduğumda sadece aktif siğillerde normal doğumu önermiyoruz dedi bebeğe bulaşabilirmiş yani anlıyacağın ben şimdiden bu riski düşününce nasıl normal doğum yapacağımı düşünüyorum.
kızlar, bebişlerinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin,
bneimde 4 gün geçti test yapmadım daha, belki gelebilirim aranıza:)
ama düzensizlikte var, büyük ihtimal gecikmedir düyorum ama kısmet
bişey sorucam benim ilkinde karnıma hamilelik çizgisi hemen oluşmuştu sizde varmı, birde lekelenme olmadı, oğlumda olmuştu, o yüzden hiç umutlu değilim ama, küçük bir kızım olmasınıda çok isterdim:)
yok yok korkma radyosyon falan bebege ıslemıyormuss :)) annelık oyle vallahı bakbilgisayarin kendisindan cok kablosuz internetti cep telefonuydu vs onlardan cekiniyorum .
belki de bebek zaten kendi kendini cok iyi koruyordur
ama kendimi biraz daha rahatlatmaya calisiyorum .
biz koca insanlara bile cep telefonuzu odaniza koymayin basucunuza koymayin gece yatarken diyorlar
ben evine wireless internet almayan doktolar biliyorum
kendi evime almasam baska her yerde artik
bazen o kadar cok dusunuyorum ki
onu yemesem bunu icmesem
sunu yapsam bunu yapmasam
annelik boyle bir sey sanirim
rahme dustugu ilk andan itibaren onlari her seyden korumaya calisip her seyin en iyisi vermeye calisiyoruz.
endise de hic bitmeyecek sanirim
anne olunca anlarsin ne kadar onemli bir lafmis :)
ne alakası var pardon canım???Çok ayıp kız vallahi öğüre öğüre de olsa kendı yemeğimi yapıyorum kimseden birvşey istediğim yok ne annemi ne kayilvademden biraz da yapı meselesinhayatta en nefret ettiğim şey başkasına muhtaç olmak kim olursa olsun şimdiden doğuman sonrayı düşünüyorum hep kendi işimi yapmak istiyorum düşün eylül de amilıyat olmuştum gastaneden çıktım eve gelıp iş yapmaya çalışıyorum ne yapıcam doğumda bilmiyorum sırf o yüzden sezaryan istemiyorum normlde daha çabuk ayağa kalkmak için anlıyacağın biraz antikayım elimde olsa doğuma giderken haber bile vermem
Düşmez kalkmaz bir Allahtır kızlar. Tabi Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bunu muhtaçlıkla bir ilgisi yok zor zamanımızda hastalıkta doğumda elbette birileri yanında olmalı insanın. Hele ki aileden birileri...İş gücü yemeği bırak manevi yönden destek olmaları bile güzel...Hem onların da torunları yani yabancı değil ki. Nolmuş bi temizlik bi yemek yapmış yeri gelir biz de onlara yaparız
yok yok korkma radyosyon falan bebege ıslemıyormuss :)) annelık oyle vallahı bak
çok uzuldum anneme bırsey soledım sımdı canım ıstedı varmı dıye ne oldugunu soylemıyımmmm:))
ınanmıyorum sımdı gıttimmm yapmısss bırdaha asla demıcemm dedım genelde annemın buzlukta hazır olurda o yuzden solemıstımm dedım
rabbım ana ve babalarımızı basımızdan eksık etmesınnnn
ne alakası var pardon canım???
ben muhtac olmuyorum kı?
haftada 1 yada 2 sefer bız kaynanama yemege gıderız normall olarakk duskundur bıze yaniii ve asla demem sunu yap bunu yap kadın kendı yapmıss bır dunya cesıttt hayırlı olsun dıyee .kii hamıle kalmadanda haftada 2 sefer gıderdık
annem asagı katımdaa oldugu halde evı temızleyemedım kanamam oldugundan ona bıle gel yap demedım ayrıca
yok daha neler doguma gıderken haber vermezmısın:)) ben ole bırsey yapsamm kaynanam darılır kı asla yaptırmaz eşimm ılk torun olucagı ıcın.ben hamıle kaldıgımı bıle solemedım bendenmı saklıosunuz dıye darıldıı yaniii
Tarz mesele canım ben öyle düşünüyorum canım bir şey istıyor anneme bile söylemiyorum kimse benim yüzümden rahatsız olsun istemiyorum ben tuhafım acşz kalmış gibi hissediyorum bir de biraz tıtızım ben evimde annem dahi olsa çok kişi istemiyorum o yüzden iş falan da yapsın istemiyorum benim bır düzenim içim rahat etmiyor ne evimde hafta dabbir yemeğe gelsinler ne ben giderim zaten tuhafım dedim ya
:) elbette hastalık olur bırsey olur rabbım kımseyı kımseye muhtac bırakmasın ama bende senın gıbı dusunuyorum
canım tuaflık deılde sankı bıraz sogukluk gıbı yahu aılen onlar senın. bende tıtızımdır ama aılemde oda buda gelmesın demem asla annemı babamı 1 dk gormeden duramam gunde 5 kere ınerım asagıya
aksıne bende mısafırı cok severım hergun bana bırı gelse asla hayır dememyapı meselesı dedıgın gıbıı ama bence bukadarda sıkı olma sonucta annen baban onlar elbette yerı geldımı yapamadıgımız seyı ıstıces ben her sabah kahvaltıya oraya ınerım ınmedıgım zaman kızıyor babammm düşün yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?