2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Filzcim bir insan en hassas durumunda bile bunu söylüyorsa yaşadığı şeyler vardır ne güzel aileni görmeden duramıyorsun ama muhakkak onlar sana öyle düşkündür.Neyse daha fazla anlatmıyım bebeğimi de üzmiyeyim, yine ağlama krizine girdim ailenizin kıymetini bilin

çok şanslısın çok,ohh ne güzel imrendim sana.maşallah.aile gibisi yok.

dıyorum ya aılemı asla ne eeşime ne baskasına degısmem aslaa eşim ayrı yere ama ailem ozellikle babam ayrı yere rabbım onları basımdan eksık etmesınnn herkezın aılesını basından eksık etmesınnn ınsallahhh canım benm
abım annemler ben aynı bınadayız:) gel canım senıde alalım burayaa

hayatım onuda dusundummm tabıykı aılenle belkıde sorun vardır ama nebılyıım anne baba ya sonucta onlar ne yapsa boynumuz kıldan ince..(benım kendı sahsı gorusum bu)
umarım sorunun varsada duzelır canımm

kızlar boşverin herkesin yapısı farklıdır,canınızı sıkmayın.şahsen ben annemlerin üstünde oturuyorum.ama yeme içmemiz beraber.ben ayrıulmak istedim ama eşim olmaz ben öyle yapamam,biz yerken onların da canı çeken bir şey olur,anca beraber kanca beraber diyor.oğlum doğduğunda hep annem babam ve kız kardeşim baktıve bana sadece 5 ay emzirmek kaldı veee sonuuççççç şitim kaldım tiraoid de vardı iyice tembelleştim.halen oğlum babamla beraber uyuyor,sorada annemim yanına oturuyor anıcanız bana sadece doğurmak kalmıştı.ama ikinci bebeğimi kendim büyüteceğim annem de öyle istiyor,zayıflamamı istediği için.ben de aynen öyle yapacağım diyorum.benim bir arkadaşım var,daha bekar ama ne olursa olsun kimseye muhtaç olmak istemiyor,biraz ketum bu konuda.ama çok duygusaldır yani,birazcık soğukkanlı geliyor.napalım bazı insanlar öyle.ama ben her daim sırıdık

Canım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Seni çok çok iyi anlıyorum. Ben de senin kadar olmasa da öyleyim tabi. Mesela ben kayınvalideyle anlaşamam aramız iyi değildir. 4 günden beri düşük tehlikesi var diye wc hariç kalkmıyorum ve eşim çağırdı o da geldi. Ailem gelemez yurt dışında çünkü. Şimdi ben aciz miyim diye düşündüm. Elbetteki bu senin tarzın bitanem eleştirmek için söylemedim

canim hepimizin ozelinde yasadigi acilar var,sen simdi onlari desip uzme kendini bak iki canlisin da,zaten hassas oluyormusuz bu haftalarda, hepimiz normalden hassas durumdayiz su anda yani..sen kendini uzmemeye bak bebisin icin de.

ne guzell eşinde aılene karsıı ıyı sanslısın sende cnmm ben bırlıkte yemem annem babamla :)) yanı benm koca hergun 3 cesıt yemek ıster..sadece sabah kahvaltıma ınerım tek basıma kahvaltı hazırlamam cunku ben hıc sevmıyorm tek yemegı
babamda ole yaa sımdıden dıyorum valla sımartma baba dıyee 6 yıgenım var benım hepsını babam sımarık buyuttu her ıstedıklerını yaptı cok kızdıkk amaa laff anlamıyor babam:)

aynen canım benim babam da çok şımarttı oğlumu düşün bir tek torun ilşk torun ve biz iki kız kardeşiz oğlan da yok.oğluşumu evimize altın top misali verdi çok şükür rabbim

kızlar bırsey sorucammm sız oda yapmayı dusunuyormusunuz :)) merak ettım yaa ben dusunmuyorumda suannnn :44:

kızlar bırsey sorucammm sız oda yapmayı dusunuyormusunuz :)) merak ettım yaa ben dusunmuyorumda suannnn :44:

canim benim kocam 6. aydan once bir corapcik bile almama izin vermiyor aralikta ilk bebegimizin kalbi durdugu icin ondan ben simdilik hic bir sey dusunemiyorum.belki bebek saglikla gelistikce ve hamilelik ilerledikce yumusar..

hadi kızlar erkek olursa kız olursa ne isim koyacağımızı paylaşalım.fikir vermiş oluruz birbirimize.ben şahsen kuranı-ı kerim de geçen bir isim düşünüyorum rabbim sağsalim kavuşturur da inşallah.nasib dimi

simdilik erkek olursa firat cinar, kiz olursa ada defne koymak istiyoruz :)

aynen canım benim babam da çok şımarttı oğlumu düşün bir tek torun ilşk torun ve biz iki kız kardeşiz oğlan da yok.oğluşumu evimize altın top misali verdi çok şükür rabbim

kotu ya ozamanda laf dınlemıyor cocuklar dedeye guvenıyor bızımkıler cok fena vallaaa hele en son olan aman amannn acayıp yaramazzz 6 torunu var 7 cı olucak nasıp olursa:))
4 kardesız bız

canim hepimizin ozelinde yasadigi acilar var,sen simdi onlari desip uzme kendini bak iki canlisin da,zaten hassas oluyormusuz bu haftalarda, hepimiz normalden hassas durumdayiz su anda yani..sen kendini uzmemeye bak bebisin icin de.

Teşekkür edrim neyse neşeli şeylerden bahsedelim b u arada teyzeleri ultrason fotoyu ekledim herkezden bekliyoruz çok az kişi eklemiş.

canim benim kocam 6. aydan once bir corapcik bile almama izin vermiyor aralikta ilk bebegimizin kalbi durdugu icin ondan ben simdilik hic bir sey dusunemiyorum.belki bebek saglikla gelistikce ve hamilelik ilerledikce yumusar..

anladım canım bende ole dusunuyorum 6 aydan sonra ıstıyorum almak
nebılım ablam aldı oda yaptı bebegıne keşke yapmsasaydım dıyor ondan merak ettmmmm

simdilik erkek olursa firat cinar, kiz olursa ada defne koymak istiyoruz :)

Bende erkek olursa çınar aklımdan geçti ben biraz esli moda isimde düşünüyorum mesela bilal veya ömer kız da daha fazla alternatif var aklımda beray, simay, hayat,ömür... Gerçi ben hiç kız hissetmiyorum ama bakalım.

anladım canım bende ole dusunuyorum 6 aydan sonra ıstıyorum almak
nebılım ablam aldı oda yaptı bebegıne keşke yapmsasaydım dıyor ondan merak ettmmmm

canim iste her ciftin kendi karari ama bizim temkinli gitmemiz normal bir aci yasayinca,siz insallah hic yasamayacaksiniz ondan heyecanlanman cok normal :)) ilk 3 ay gecsin ben de rahatlayacagim insallah. bu arada babasi ilk basta bizimle uyusun diyor da ben su 3 ayi atlatana kadar o kadar ilerisini cok dusunemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…