canım tuaflık deılde sankı bıraz sogukluk gıbı yahu aılen onlar senın. bende tıtızımdır ama aılemde oda buda gelmesın demem asla annemı babamı 1 dk gormeden duramam gunde 5 kere ınerım asagıya
aksıne bende mısafırı cok severım hergun bana bırı gelse asla hayır dememyapı meselesı dedıgın gıbıı ama bence bukadarda sıkı olma sonucta annen baban onlar elbette yerı geldımı yapamadıgımız seyı ıstıces ben her sabah kahvaltıya oraya ınerım ınmedıgım zaman kızıyor babammm düşün yani:)
çok şanslısın çok,ohh ne güzel imrendim sana.maşallah.aile gibisi yok.
Filzcim bir insan en hassas durumunda bile bunu söylüyorsa yaşadığı şeyler vardır ne güzel aileni görmeden duramıyorsun ama muhakkak onlar sana öyle düşkündür.Neyse daha fazla anlatmıyım bebeğimi de üzmiyeyim, yine ağlama krizine girdim ailenizin kıymetini bilin
Allaha en çok ettğim duadır beni kimseye muhtaç etmesin düşmez kalkmaz derken ahrıma gitti açıkçası ben kimseye burada acizlenıyorsunuz demedim kendimi ifade ettim küçüklüğümden beri bu tarz insanım yaradılışım böyle bu arada hakıkaten eğer planlı bir şekilde değil de bir anda sancım tutsa sadece eşimle hastaneye gider bebek doğduktan sonra haber veririm inşallah öyle olur kimse de darılmaz çünkü hiç kimseyi ilgilendirmiyor eşim ve beni ilgilendiren bir durum. Söylediklerimi niye üstüne alındınız anlamadım tuhaf olan benim davranışım olduğunu söyledim.
Filzcim bir insan en hassas durumunda bile bunu söylüyorsa yaşadığı şeyler vardır ne güzel aileni görmeden duramıyorsun ama muhakkak onlar sana öyle düşkündür.Neyse daha fazla anlatmıyım bebeğimi de üzmiyeyim, yine ağlama krizine girdim ailenizin kıymetini bilin
kızlar boşverin herkesin yapısı farklıdır,canınızı sıkmayın.şahsen ben annemlerin üstünde oturuyorum.ama yeme içmemiz beraber.ben ayrıulmak istedim ama eşim olmaz ben öyle yapamam,biz yerken onların da canı çeken bir şey olur,anca beraber kanca beraber diyor.oğlum doğduğunda hep annem babam ve kız kardeşim baktıve bana sadece 5 ay emzirmek kaldı veee sonuuççççç şitim kaldım tiraoid de vardı iyice tembelleştim.halen oğlum babamla beraber uyuyor,sorada annemim yanına oturuyoranıcanız bana sadece doğurmak kalmıştı.ama ikinci bebeğimi kendim büyüteceğim annem de öyle istiyor,zayıflamamı istediği için.ben de aynen öyle yapacağım diyorum.benim bir arkadaşım var,daha bekar ama ne olursa olsun kimseye muhtaç olmak istemiyor,biraz ketum bu konuda.ama çok duygusaldır yani,birazcık soğukkanlı geliyor.napalım bazı insanlar öyle.ama ben her daim sırıdık
ne guzell eşinde aılene karsıı ıyı sanslısın sende cnmm ben bırlıkte yemem annem babamla :)) yanı benm koca hergun 3 cesıt yemek ıster..sadece sabah kahvaltıma ınerım tek basıma kahvaltı hazırlamam cunku ben hıc sevmıyorm tek yemegı
babamda ole yaa sımdıden dıyorum valla sımartma baba dıyee 6 yıgenım var benım hepsını babam sımarık buyuttu her ıstedıklerını yaptı cok kızdıkk amaa laff anlamıyor babam:)
kızlar bırsey sorucammm sız oda yapmayı dusunuyormusunuz :)) merak ettım yaa ben dusunmuyorumda suannnn :44:
hadi kızlar erkek olursa kız olursa ne isim koyacağımızı paylaşalım.fikir vermiş oluruz birbirimize.ben şahsen kuranı-ı kerim de geçen bir isim düşünüyorum rabbim sağsalim kavuşturur da inşallah.nasib dimi
aynen canım benim babam da çok şımarttı oğlumu düşün bir tek torun ilşk torun ve biz iki kız kardeşiz oğlan da yok.oğluşumu evimize altın top misali verdi çok şükür rabbim
canim hepimizin ozelinde yasadigi acilar var,sen simdi onlari desip uzme kendini bak iki canlisin da,zaten hassas oluyormusuz bu haftalarda, hepimiz normalden hassas durumdayiz su anda yani..sen kendini uzmemeye bak bebisin icin de.
simdilik erkek olursa firat cinar, kiz olursa ada defne koymak istiyoruz :)
canim benim kocam 6. aydan once bir corapcik bile almama izin vermiyor aralikta ilk bebegimizin kalbi durdugu icinondan ben simdilik hic bir sey dusunemiyorum.belki bebek saglikla gelistikce ve hamilelik ilerledikce yumusar..
Teşekkür edrim neyse neşeli şeylerden bahsedelim b u arada teyzeleri ultrason fotoyu ekledim herkezden bekliyoruz çok az kişi eklemiş.
simdilik erkek olursa firat cinar, kiz olursa ada defne koymak istiyoruz :)
anladım canımbende ole dusunuyorum 6 aydan sonra ıstıyorum almak
nebılım ablam aldı oda yaptı bebegıne keşke yapmsasaydım dıyor ondan merak ettmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?