2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bırsey sorucammm sız oda yapmayı dusunuyormusunuz :)) merak ettım yaa ben dusunmuyorumda suannnn :44:

canım ben bir tane gardrop almak ve şifoniyer almak istiyorum,oğluşumun beşiği aynen duruyor.ahşap beşik.açık kahverengi.ama beyaza boyayacağız.kız olur diye geçiyor içimden de.onun için.gardrobu 3 lü alıcam ikincinin asılacak kıyeftlerini de ona asarım şifoniyere de kızınkini yazdım yalnız işte ikincinin kıyafetlerini de şifoniyere koymayıo düşünüyorum.ama sizden daha parlak fikir varsa sevinirim.

hiç okumak gelmedi yazdıklarımı ama ebn çok heycanlıyım.2 gün kaldı da randevumuz var.kalp atışı için çağırdı dr nasib bakalım.yani saçmalarsam kızmayın

canım nereden baklıyor ben göremdim daha.

Bende 6 ay geçmeden hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum. Tabi bebek odasını aklımda planladım eşimin çalışma odasını yapıcam gerçi henüz bu fikrımden haberi yok ama napıyım evde oda sıkıntısı var 3 oda eve çalışma odası olmaz bir de ben bebeği hiç yanıma almak istemiyorum ilk 2-3 aydan sonra odasında yatsın istiyorum gerçi herkez başaramazsın diyor ama sonradan ayırmak gördüğüm kadarıyla zor oluyor.

benmde asılama ıle oldu canım 2 bucuk sene sonunda ..
bende ılk 3 ay gecsın rahatlıcamm ınsallahh bende ole dusunuyorum yaa bebek beşiklerı var cok guzell onlardan almayı dusunuyorum ki eşim mobılyacı benım ama gende ıstemıyorum oda

Kasım anneleri ultrason görüntülerinden canım

ay canım yaa cok guldummm ne guzel planlamıssın ısteee rabbım gonlundekını nasıp etsın ıns :)))
aynı oda olucaksa dolabını buyuk al rahat edersın evet:)

Ya bende bu bebek sepeti gördüm boyle oval altı tekerlekli cibinliği falan var bayıldım muhakkak alıcam onu bebek kendi kendine dönene kadr yatar içinde çok güzel foto bulursam eklerim tabi ben kendi kendime konuşuyorum kocam kolay beğenmez mimar olunca çok ahkam kesiyor.

aynen canım onlardan ıstıyorummmmmmmmmm hatta teyzem onun yapımı ıcın kursa gıttı suan 8 aylık hamıle kendıne yaptı kızı oluyor resım eklıyım dur canım

erkekler ilk basta hic bir seyi begenmiyorlar, zamanla alisir

ay canım yaa cok guldummm ne guzel planlamıssın ısteee rabbım gonlundekını nasıp etsın ıns :)))
aynı oda olucaksa dolabını buyuk al rahat edersın evet:)

düşün bunları gece sabaha kadar kendi kendime kurup çözüyorum.uyku tutmuyor,sevincimden.dr senin çocuğun olmaz tedavi olmadan dedi.ben de tam ümidi kestim,korunmayı da bıraktım nasılsa olmuyor niye hap içeyim ki dedim veee,pöhh öylesine adet düzensizliğinden dolayı hep yaptığım gibi test aldım hadi canım dedim benim hayal gücüm bu renksiz çizgi dedim olmaı sabah tekrarladım yine aynı.gittim 5 tane test aldım hepsini de sabah akşam yaptı inanmıyorum ya güye,sonunda dr gittim demez mi adet yakın olanlarında çıkabilir böyle 5 gün daha bekleyelim diye.neyse 5 gün geçti kan tahlili yaptık 6 martta 106,55 çıktı.işte böyle olunca heyecandan mıdır nedir uykum gelmiyor hiç.

haa ben bir de portatif karyola almayı düşünüyorum.çok rahat oluyor beizim gibi sık seyehat edenlere tavsiye ederim.hatta ananemlere teyzemlere giderken bile kullanacağım inşallah.çok rahat oluyor.1 yaşına kadar da kullanımı rahat oluyor

teyzem bunun gıbı yaptı ama daha degısık modellerı var ılk tecrubesı :))

ben asılama oldgum asılamaın 11 gununde ogrendım cok erken gıttım kan testı yaptım cıktı valla:))
hemen o gun kan verseydın 5 gun beklemesdın 5 gun sana 5 ay gelmıstır
banada 2 dr olmaz asılamayla dedı tüp sansın yuksek dedı ama nasıp oldu zaten hıc dusunmuyordum asılama esım cok zorladı ben dırek tüp yapıcam dedım ama nasıp demekkı ıcıne dogmus esımın

Ben bulamadım malum bir mobilya markası var f. Kral kids onda görmüştüm bi de dikkat ettiniz mi mobilya da da hep kız çocukları için çok güzel şeyler var.
aa niee kız erkek ıcınde var cok guzell benım esımde kırmızı arabalı yataklar var erkek ıcın cok guzeller bıttım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…