2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar merhaba,
Ayın 12 sinde sezeryanla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah fakat size birşey sormak istiyorum karnım çok sert ve çok ağır ara ara kasılmalarım var ama düzenli değiller karnımın bu kadar sert olması normal mi?Yarın randevum var doktora gidicem ama yine de şimdi size sormak istedim.

Aynen canim... basinda dirdir eden bi kv olmicak... bebegi senden cok sevmeye calisan kv, gorumcen olmicak... bebeginle basbasa kalabilceksin ne guzel..aah ah..

canım orası öyle ama 1 hafta en azından yanında bilen birisi olmalı değil mi? biz kara kara düşünüyoruz eve gelince napıcaz diye hiç çoçuk bakmadım büyütmedim yeni doğmuş bebek elime almadım nasıl yatırılır kaldırılır ne zararlı nasıl uyutulur nasıl yıkanır hiç bilmiyorum( bu açıdan da yalnız olmak kötü.

Ahhhh canım ahhhh hepsi aynııı al birini bur ötekime baya kızdırmış lar seni benim doğumu 25 gün kaldı kv daha yeni bişi lazım mı diye soruyor biz herşeyi yaptık lazım değil dedim bizimkilerde yapmadı ama hiç bişi diyemedim kadına .. Kendime kızıyorum... Boşver hiç kendini üzme insanlar böyle sen de bebişin Doğunca o sevgiyi yaşatmassın nasıl olsa sevmek isteyecekler ... Ben artık o kadar halsizim ki yemek bile yapamıyorum sordukları bile yok..... Annem gelecek haftaya ona güveniyor kadın

Miamore canim ne guzel ilgileniyorlar ordaki ebeler..burda kendi kendimizi kendimiz takip ediyoruz. Yazman iyi olmus canim tesekkurler. Ilk defa boyle birsey duyuyorum.

Lusnica evet hepsi ayni. Hic yaslanmayacaklarini dusunuyorlar. Onlara belediye baksin yaslaninca. Ihtiyacimizda yanimizda yoklar madem ki.

Lusnica evet hepsi ayni. Hic yaslanmayacaklarini dusunuyorlar. Onlara belediye baksin yaslaninca. Ihtiyacimizda yanimizda yoklar madem ki.

Ben eşime diyorum zaten kızlar bakar diyee ...sen canını sıkma ... Hele bir bebeğin doğsun bak sen o zaman bebeğe bakarsınız dediğimde hepsi kaçıyo bide bana ücretsiz izin al diyor kadın :)))))

Dogum yapan anneciklerin gözleri aydin insaallah saglikli hayirli evlat olur bebisler Doguma gidenlerin de Allah yardimcisi olsun darisi biz bekleyenlerin basina.

aynen canım benim de gelecek kimsem yok iki taraftan da. bende kocamla gidip doğurup gelicem :)) eve gelince napıcaz onu merak ediyorum :)

bizde de öyle olacak galiba annem yetisemeyecek sanirim esimin tarafinda kimse yok gelecek hepsi uzaktalar. Allah yardimcimiz olsun

Miamore canim ne guzel ilgileniyorlar ordaki ebeler..burda kendi kendimizi kendimiz takip ediyoruz. Yazman iyi olmus canim tesekkurler. Ilk defa boyle birsey duyuyorum.

Canim benim evet burada öyle. Bende firsat buldukca sizlerle paylasiyorum. Ayrica ek süt veriyorum ben kizima, cünkü sütüm yok. Iki gögsümden 4 saatte bir sagdigimda 50,60,70 cc cikiyor. Hep degisken bazen daha bile az. Kizim doymuyor, süt gelmeyince sinirleniyor. Ek olarak hipp yada aptamil in pre yenidogan mamasini veriyorum. Pre yazicak üzerinde unutmayin, yenidoga 1-2 olanida var. Ebe onlari asla önermiyor, cok kilo yapiyormus. Aklinizda bulunsun, cabuk doysun fiye 1-2 yazan kutudan aliyorlar. Ama kilo yapiyormus.
Ayrica karin agrisi oldugunda sicak su torbadi koyun, ama sicakligini iyi ayarlayin ve bezden biseye sarin. Rezene cayi verenilirsiniz. Ictigi kadar verin. Simdilik bu kadar

Evet normal. Merak etme o sertlik oldugunda kasilma olur. Belki bebis normal dogmak istiyordur. Kadilmalarini ve samcilarinin sikligini yaz. Kisa araliklarsa doktoruna söylersin

Kim bakarsa baksn biz bakmayalim:) aaa bak akl8ma be geldi. Simdi bez mama falan alincak ya..isin ucu maddiyata dayandigi icin bi hafta sever sonra giderler:) daha yeni aklima geldi bak..onlarin yuzunden hayalimde bile doguramiyorum ki:) dogum sonrasini dusunemedim bak..daha yeni dusundum:)

Her gören kız sen daha doğurmadın mı? Yahu daha 3 haftam var, herkese açıklama yapmaktan sıkıldım, pıçaklayacağıımmm Herkes doğsun da sevelim, kayınvalidem de şimdiden oğluşum oğluşum, yok neymiş yatağını onun odasına koyacakmışım, gece ağlayınca o beni cepten arayacakmış ben uyanıp gidip emzirecekmişim. Ben mi fazla hassaslaştım, fikir mi çok acayip anlamadım

Yeni yeni dogumlar olmus ....nasil seviniyorum heycanlaniyorum ...

Gecemavisy canim allah bagislasin bebeginizi ... Iyi haberlerini almak cok iyi .. Rabbim anali babali büyütsün ...
Nikiyy ayni dileklerim sanada canim sessiz sessiz dogurdun gidipte :))

Meltemkrn seninde gözün ayfin canim biraz zor olmus ama kavusmusun birtanene ..

Baya hareketlendi masallah topik doguran dogurana :)

Gerenimos , kadikoy sizlerdende iyi güzel haberler bekliyoruz kizlar , dualarim sizinle ...

Artik bizlere sira geliyor , rabbim hayirlisiyla kcagimiza almayi nasip et ..

Evet normal. Merak etme o sertlik oldugunda kasilma olur. Belki bebis normal dogmak istiyordur. Kadilmalarini ve samcilarinin sikligini yaz. Kisa araliklarsa doktoruna söylersin

Canım bebek iri çatım dar o yüzden sezeryan olucak,sağol bu arada içim rahatladı :)

Bence senin kayınvaliden bi acayip canım olurmuymuş hiç öyle şey ya güldürdü beni :)

Ozlmalpr yarin icin sanada rabbim kolaylik versin canm .. En az agriyla kurtarsin rabbim seni .

Canım bebek iri çatım dar o yüzden sezeryan olucak,sağol bu arada içim rahatladı :)

Bence senin kayınvaliden bi acayip canım olurmuymuş hiç öyle şey ya güldürdü beni :)

Bebeğe aşık gibi davranıyor Bir de eğitimci kendisi, korkutuyor beni son zamanlardaki tavırları:18:

aaaaaaaaaaa yeter ama çok sinirleniyorum kızlar bu kv'ler nebiçim insan böyle yaaa!!!!! canım o kadar iyi niyetlisin ki ben mi hassaslaştım diyorsun, tabiki bizim en hassas olduğumuz dönem ama bebeklerimizi bizden kıskanıyorlar yaa.. onların anneleri biziz onlar bizim canımızdan kanımızdan.. ne demek yaa ben yavrumu başkaları sahiplensin diye mi doğuruyorum. babannelik de bir yere kadar ama sınırlarını bilsin herkes. kızlar çekinmeyin hakkınızı savunun onlar bizim bebişlerimiz yaaa ooff çıldıracağım!!

Miamore kac saat araliklarla besleyecegim acaba bebegimi? Kimseye sormak istemiyorum canim.
..ben kitap falan alsammi ki bir onerin var mi?
Freud canimmm seveni severim sayani sayarim picaklanmasi gerekenide picaklarim:)senin kv denide ekledim listeye.ne meraklilar cocuk dogurmaya...menopozda degilse dogursun bitane...:)

Selayhus geçen gün senin önerdiğin hareketlerden yapıyordum bebek doğum kanalına yerleşmesi için eşim çok güldü bana:)) ama işe yarıyor sarınır karnım biraz aşağı indi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…