Aynen canim... basinda dirdir eden bi kv olmicak... bebegi senden cok sevmeye calisan kv, gorumcen olmicak... bebeginle basbasa kalabilceksin ne guzel..aah ah..
Canim ben bursa sevket ylmaz a gidecegim. Gizlioznem bende yaln8zligi severim. Hep islerimi tek basima yapmisimdir. Kimse gelmese keske benimlede. Mutlu zamanlarda pay edinip,kotu zamanlarda kulaginin uzerine yatmalarina karsiyim. Bi dusunsunler bakalim torun sevmeyi hakediyorlar mi??? Torunlari icin ne yapmislar. Ben onlar ogullarina bi halt yapmadigi icin bebegimi 2 aylikken anneme birakip calismak zorunda kalacagim. Onlari asla affetmeyecegim. Bende evde oturup cocuguma bakmak istiyorum .ilk goz agrim olacak benim bebegim. Ama ben birakmak zorunda kalacagim. Onlara olan kinim hoc bi zaman bitmeyecek. Yerle gok bi araya gelsede asla affetmeyecegim onlari. Benim gozumde bir hayvanin anne babaligi kadar bile degerli degiller. Kesinlikle buyuk konusmuyorum oluyorum deseler bi kasik su vermem. Onlarda bana vermesinler.
Lusnica evet hepsi ayni. Hic yaslanmayacaklarini dusunuyorlar. Onlara belediye baksin yaslaninca. Ihtiyacimizda yanimizda yoklar madem ki.
aynen canım benim de gelecek kimsem yok iki taraftan da. bende kocamla gidip doğurup gelicem :)) eve gelince napıcaz onu merak ediyorum :)
Miamore canim ne guzel ilgileniyorlar ordaki ebeler..burda kendi kendimizi kendimiz takip ediyoruz. Yazman iyi olmus canim tesekkurler. Ilk defa boyle birsey duyuyorum.
Kızlar merhaba,
Ayın 12 sinde sezeryanla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah fakat size birşey sormak istiyorum karnım çok sert ve çok ağır ara ara kasılmalarım var ama düzenli değiller karnımın bu kadar sert olması normal mi?Yarın randevum var doktora gidicem ama yine de şimdi size sormak istedim.
Evet normal. Merak etme o sertlik oldugunda kasilma olur. Belki bebis normal dogmak istiyordur. Kadilmalarini ve samcilarinin sikligini yaz. Kisa araliklarsa doktoruna söylersin
Her gören kız sen daha doğurmadın mı? Yahu daha 3 haftam var, herkese açıklama yapmaktan sıkıldım, pıçaklayacağıımmmHerkes doğsun da sevelim, kayınvalidem de şimdiden oğluşum oğluşum, yok neymiş yatağını onun odasına koyacakmışım, gece ağlayınca o beni cepten arayacakmış ben uyanıp gidip emzirecekmişim. Ben mi fazla hassaslaştım, fikir mi çok acayip anlamadım
Canım bebek iri çatım dar o yüzden sezeryan olucak,sağol bu arada içim rahatladı :)
Bence senin kayınvaliden bi acayip canım olurmuymuş hiç öyle şey ya güldürdü beni :)
Her gören kız sen daha doğurmadın mı? Yahu daha 3 haftam var, herkese açıklama yapmaktan sıkıldım, pıçaklayacağıımmmHerkes doğsun da sevelim, kayınvalidem de şimdiden oğluşum oğluşum, yok neymiş yatağını onun odasına koyacakmışım, gece ağlayınca o beni cepten arayacakmış ben uyanıp gidip emzirecekmişim. Ben mi fazla hassaslaştım, fikir mi çok acayip anlamadım
Bebeğe aşık gibi davranıyorBir de eğitimci kendisi, korkutuyor beni son zamanlardaki tavırları:18:
Yeni yeni dogumlar olmus ....nasil seviniyorum heycanlaniyorum ...
Gecemavisy canim allah bagislasin bebeginizi ... Iyi haberlerini almak cok iyi .. Rabbim anali babali büyütsün ...
Nikiyy ayni dileklerim sanada canim sessiz sessiz dogurdun gidipte :))
Meltemkrn seninde gözün ayfin canim biraz zor olmus ama kavusmusun birtanene ..
Baya hareketlendi masallah topik doguran dogurana :)
Gerenimos , kadikoy sizlerdende iyi güzel haberler bekliyoruz kizlar , dualarim sizinle ...
Artik bizlere sira geliyor , rabbim hayirlisiyla kcagimiza almayi nasip et ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?