- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Hehe senin isin de zormus. Yok benim kv ile ayni sehirdeyiz ama ne eksiini gediini sordu ne de doguma gelirim dedi :) ben de hic ses cikarmiyorum ama belli olmaz bebek dogunca heveslenip gelebilir ya da aşka gelebilir
Artik normal ozaman...simdi nette yazi okudumda, agrinin siddetinin artmasi gerekiyomus dogum sancisi diyebilmen icin..
canım içime su serpti yazdıkların...düşünmekten çıldıracaktım nerdeyse....perşembe bi gideyimde ssk ya... doktorun söylediğine bakarak olmadı özel hastaneye gidicem kimseye söylemeden..çarşıya gidiyorum dicem...direkt gidip yatışımı yaparım koştursunlar arkamdan bakalım. eşim polyanna..o da meraklılar falan diyor da..neye meraklılar onu anlamadım...doğumun olduğu gün nereyi merak ediyorlar..nasıl bir tablo hayal ediyorlar..aklım onu almıyor.
Kizlar benim kizim artik küçücük küçücük kımıldıyor tekme atmiyor sizin de oulr mi
benımde aynı cnm 4-5 gundur cok yıprattım bıde kendimi iş güç mısafır temzılık derken karnım kaskatıydı ve bebek seker yesem bıle cok sık hareket etmıyodu.. ben burdayım dermişcesıne hıckırıkları ve cok ufak hareketlerı var onlarda kayma seklınde.. sankı butun gun uyuyor sadece pozısyon degıstırıyor gibi.. dün akşam tesedüf kontrolüm vardı doktorumda endişelendı ve nst ıstedı.. nst de coştu sıpam.. sorun yok dedi doktor, ama bilgide vermedi..s anırım artık karnımız buyuyebılcegı maxımum duzeyde ve bebek kg almaya devam ettıkce hareket becerısı azalıyor..
Ben de yeri daraldigi icin diye düşünüyorum da hic dra sormak da aklima gelmedi size sorayim dedim
bazen işe güce dalıyoruz hareket etselerde hıssetmıyoruz cnm hatırladıgın an arkana uzan rahat et bi bak bakalım kıpırdıyormu.. şekerlı seyelr ye yarım saat ıcınde kıpırdaması lazım tatlı yıyınce.. ben bazen sallıyorum elimle gobegımı.. uyuma ıhtımalıne karşın uyansın diye... zararlı değil oyle sallamak korkma ebede nst de yapıyodu sıpam uyuyo dıye
Yok kiz benimki hareket ediyor da boyle kibar kibar elini ayagini hareket ettiriyo sadece gibi eskiden sert tekmeleri vardi onlar yok oldu onu merak ediyorum sizdecde oyle mi diye
Yarin saat 1 de spinal anesteziyle sezeryana aliniyorum. Bugun butun gun anestezi kardiyoloji nst labratuvat dolastik. Cok garip hissediyorum kendimi. Ameliyatta korkacakmiyimn sakinmi kalacagim belirsiz. Oglumu cok merak ediyorum. Dua edin kizlar.
hayırlı olsun cnmmmcuma sabah 8:25 de meleğim dünyaya geldi. pazar günüde evimize geldik. fırsat bulup haber veremedim kızlar...
çok şükür ikimizde çok iyiyiz. spinal sezeryan oldum hastanede çok ilgilendiller sağolsunlar... öyle fazla ağrım sancımda olmadı... çok rahat geçirdim şükür. ayın ilk doğumu bizden geldi rahat bir şekilde inşallah sonuna kadar hepinizinkide öyle devam eder.
bizden dualarını iyi dileklerini esirgemeyen teyzoşlara da çok teşekkür ederiz.
bizde ameliyat masasında hepiniz için dua ettik.
bu arada biz yokken doğum yapan annişler varsa onlarıda tebrik ediyoruz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah..
kadıköyün sanırım suyu gelmiş doğum için gitmiş.. eşi iş için başka bir yere gitmişdi. acaba dönmüşmüydü haberiniz varmı kızlar.?
aynen benımkıde oyle ama insan eskı hareketlerını hatırlayınca özluyor ve endişelenıyor.. tekvando yapardı benım cocugumm 2 hafta once teyzesiiişimdi sakınlestırıcı almış gibi.. inşallah yeri daraldıgı içindir..
slm kızlar
dün saat 11.05 de kızımı kollarıma aldım haberiniz olsun bana çook büyük süpriz oldu ayrıntıları sonra yazarım
Bir de sırttan mi belden mi ne vuruyormus ya oyle degil benim o yuzden umursamiyorum. Hem cok azicik sancim bu kadar kucuk degilldir heralde dogum sancisi :)
canım orası öyle ama 1 hafta en azından yanında bilen birisi olmalı değil mi? biz kara kara düşünüyoruz eve gelince napıcaz diye hiç çoçuk bakmadım büyütmedim yeni doğmuş bebek elime almadım nasıl yatırılır kaldırılır ne zararlı nasıl uyutulur nasıl yıkanır hiç bilmiyorum( bu açıdan da yalnız olmak kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?