Her gören kız sen daha doğurmadın mı? Yahu daha 3 haftam var, herkese açıklama yapmaktan sıkıldım, pıçaklayacağıımmmHerkes doğsun da sevelim, kayınvalidem de şimdiden oğluşum oğluşum, yok neymiş yatağını onun odasına koyacakmışım, gece ağlayınca o beni cepten arayacakmış ben uyanıp gidip emzirecekmişim. Ben mi fazla hassaslaştım, fikir mi çok acayip anlamadım
Kim bakarsa baksn biz bakmayalim:) aaa bak akl8ma be geldi. Simdi bez mama falan alincak ya..isin ucu maddiyata dayandigi icin bi hafta sever sonra giderler:) daha yeni aklima geldi bak..onlarin yuzunden hayalimde bile doguramiyorum ki:) dogum sonrasini dusunemedim bak..daha yeni dusundum:)
Ben de anneciğim tabi sizin de ilk torununuz ama benim de ilk bebeğim dedim. Ben anlamam sen ikinciyi doğur bunu bana ver diye espiri yaptı:2: O bile canımı acıttı.aaaaaaaaaaa yeter ama çok sinirleniyorum kızlar bu kv'ler nebiçim insan böyle yaaa!!!!! canım o kadar iyi niyetlisin ki ben mi hassaslaştım diyorsun, tabiki bizim en hassas olduğumuz dönem ama bebeklerimizi bizden kıskanıyorlar yaa.. onların anneleri biziz onlar bizim canımızdan kanımızdan.. ne demek yaa ben yavrumu başkaları sahiplensin diye mi doğuruyorum. babannelik de bir yere kadar ama sınırlarını bilsin herkes. kızlar çekinmeyin hakkınızı savunun onlar bizim bebişlerimiz yaaa ooff çıldıracağım!!
O kadar uğraşacağına kendi sustursa ya tövbe tövbe
Miamore kac saat araliklarla besleyecegim acaba bebegimi? Kimseye sormak istemiyorum canim.
..ben kitap falan alsammi ki bir onerin var mi?
Freud canimmm seveni severim sayani sayarim picaklanmasi gerekenide picaklarim:)senin kv denide ekledim listeye.ne meraklilar cocuk dogurmaya...menopozda degilse dogursun bitane...:)
Selayhus geçen gün senin önerdiğin hareketlerden yapıyordum bebek doğum kanalına yerleşmesi için eşim çok güldü bana:)) ama işe yarıyor sarınır karnım biraz aşağı indi:))
anacım benim kız hala bi dakka durmuyo yaaa..ben de bu kadar hareketli olmasından korkuyorum bazen:18:drum normal hatta güzel diyo..ama itiraf edeyim çıkınca çoook özliycem tepiklerini..
Ben de anneciğim tabi sizin de ilk torununuz ama benim de ilk bebeğim dedim. Ben anlamam sen ikinciyi doğur bunu bana ver diye espiri yaptı:2: O bile canımı acıttı.
canım çok haklısın tabiki .. bence fazla taviz verme.. menepoza girmediyse bir tane daha doğursun bu kadar meraklıysa.
Dogum yapan anneciklerin gözleri aydin insaallah saglikli hayirli evlat olur bebislerDoguma gidenlerin de Allah yardimcisi olsun darisi biz bekleyenlerin basina.
bizde de öyle olacak galibaannem yetisemeyecek sanirim esimin tarafinda kimse yok gelecek hepsi uzaktalar. Allah yardimcimiz olsun
Kim bakarsa baksn biz bakmayalim:) aaa bak akl8ma be geldi. Simdi bez mama falan alincak ya..isin ucu maddiyata dayandigi icin bi hafta sever sonra giderler:) daha yeni aklima geldi bak..onlarin yuzunden hayalimde bile doguramiyorum ki:) dogum sonrasini dusunemedim bak..daha yeni dusundum:)
herkese iyi aksamlar, giremedim kizla ugrasmaktan.. Güzel haberler var mi?
ayrica kisa bir bilgi paylasmak istiyorum. Melek 4-5 gündür mizildaniyor yada aniden aglama atagina geciyordu. Ebemiz iki güne bir geliyor ve bizi egitmeye devam ediyor. Bu aglama ataklarinin sezeryan olan bebeklerde sik oldugunu, sezeryan sirasinda doktorun degmesiyle boynunda irkilmeden dolayi bir yer degistirme yada tutulma gibi biseyin oldugunu söyledi. Normal dogum olsaydi, cikarken bütün kemikleri birbirine girip yeniden düzelecegi icin bölye bir sorun olmuyormus. Ama sezeryanda cok sik rastlanan bir durummus. Haftaya persembeye doktordan randevu alabildik, ortopedistten. Aklinizda bulunsun, her aglamasi gaz sancisindan degilmis.
birde ilk banyosuna bol miktarda süt katin kizlar. Bebegin yag oranini dengeliyor..
Aiseaise canim ama ben iyi niyetli kotuyum:)) Icim temizDur esimin dedigini diyeyim...onlar iyi saf insanlar dediklerini zaten o amacla hic dememis oluyorlar..bunlar hep iyi niyet..bu iyi niyete karsilik bende de iyi niyet duygulari olusuyor..bakim konusunda bwlediyelere hep guvenmisimdir:)) Kapi gibi oy veriyorum evetimi basiyorum pusulaya; nihayetinde bos da basabilirim amma..kv demi kp rimin gelecegi icin oyumu dolu dolu kullaniyorum mahalli secimlerde:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?