inşallah sağlıcakla bebişine kavuşur. kolay ve ağrIsız olur Allahın izniyle....faceden alıntıdır
Merhaba, ben sevginin (geronimo_s) esiyim. Kendisi dogumhanede ve sizlerden dualarinizi bekliyor.
Kizlar saatte bir kasilmam oluyo. Karnimin bi tarafi sertlesiyo adet sancisi gibi bi agri oluyo ama cok siddetli degil.. normalmi bu..bugun hep boyle oldu
Orda sen emzirirsin artık diyeceksin ama denmiyo işte. Bide neymiş benden çok hevesliymiş benden çok heyecanlıymış ben bir o dokuz doğuracakmış falan. 9 aydır nerdesin o zaman diyemihorum işte sizi şişiriyorum burda ;-)Hahay haspam....aynen sende bendensin.. eve gelince kendi kendime cvp veriyorum trip atiyorum onlara.. ama yalnizim deli gibiyim. Sonra elif kendine gel diyorum..2-3 ay bakar sonra biz bakarizmis..ben bebegimi kimselere vermem desen ya o an. 2 3 aylik bebek annesiz buyur mu? en cok bana ihtiyaci olcak herkesten cok desen ya. ama tik yok diyemiyorz
Her gören kız sen daha doğurmadın mı? Yahu daha 3 haftam var, herkese açıklama yapmaktan sıkıldım, pıçaklayacağıımmmHerkes doğsun da sevelim, kayınvalidem de şimdiden oğluşum oğluşum, yok neymiş yatağını onun odasına koyacakmışım, gece ağlayınca o beni cepten arayacakmış ben uyanıp gidip emzirecekmişim. Ben mi fazla hassaslaştım, fikir mi çok acayip anlamadım
Mutsuzmutlu bi superiz ama iste kv deler ise yaramazbenimkinin hergun gunu var..evde poposunu koltuguna koyamiyor gezmekten:) hayatimda ne ben nede annem o kadar gezwcek kadar bos vakit sahibi olamadil. Gerci bu rahatlikla 100 yasina kadar yasar o korkutuyor beni:)) gwrci belesiye dusunsun bana ne:)))
Aisecigim hastane isini hallwdwmedim aslinda kafam cok karisik dusunmemeye calisiyorum. Persembe bi ssk ya gidwyimde ona gorw bakicam. Bekleme isi canimi sıkıyor.hayirlisi bakalim
Ozlmalpr yarin icin sanada rabbim kolaylik versin canm .. En az agriyla kurtarsin rabbim seni .
kızlar bişey sorucam, nişanımız geldiyse eğer bu açılma olduğunu gösterir mi... benim az önce bel ağrısı oldu şiddetli ve tuvalete gittiğimde nişanım geldi... yumurta akı gibi kanlı bi akıntı... ben epidural normal doğum istiyorum, açıklık 4 cmi geçerse epidural yaptıramam, sancılarım başlamazsa perşembe gidicem doktora çünkü... sizce açılma olmuş mudur ki...
Oglum karnimda son gecesini yasiyor. Yarindan sonra neler olacak cok merak ediyorum. Hissiz gibiyim ruh gibi. Yarin 1 de ameliyathanede olucam. Spinalde insallah korkmam. Insallah benim bebegim ve butun bebekler sag salim gelirler. Uyuyamiyooorummm bende...
kızlar bişey sorucam, nişanımız geldiyse eğer bu açılma olduğunu gösterir mi... benim az önce bel ağrısı oldu şiddetli ve tuvalete gittiğimde nişanım geldi... yumurta akı gibi kanlı bi akıntı... ben epidural normal doğum istiyorum, açıklık 4 cmi geçerse epidural yaptıramam, sancılarım başlamazsa perşembe gidicem doktora çünkü... sizce açılma olmuş mudur ki...
U yu ya mı yo ruuuuummm
Burdan uyuyabildiğin kadar uyu bunlar iyi günlerin diyen çok bilmişlere selam olsun..
bence hemen doktora gıt canım.doktor gorse ıyı olur.
Ne yaptin dramasanat gittin mi dra. Bence de git en azindan doguma daha varsa gönderir zaten eve.
kızlar daha gitmedim doktora, ara ara sancımda geliyor, ayrıca artık akıntım iyice renk değiştirdi, adetin ilk günü gibi hafif pembemsi renk aldı... annemle kahvaltı falan yaptık, evi temizledik, öğleden sonra gidicem doktora...
kızlar daha gitmedim doktora, ara ara sancımda geliyor, ayrıca artık akıntım iyice renk değiştirdi, adetin ilk günü gibi hafif pembemsi renk aldı... annemle kahvaltı falan yaptık, evi temizledik, öğleden sonra gidicem doktora...
Sagol selayhusumm dua edin bana. Gonul isterdiki normal olsun ama kismet...
Zaten doğumdan sonra uykusuzluk falan değil korktuğum. Her kafadan bir ses çıkacak olması. Biliyorum başıma gelecekleri allah sabır versin hepimize bi de yavrular dağ salim gelsin gerisi teferruat ;-)Ahahh güldürdün beni :)) 7 aylık oldu bebeğim bende senin gibi derdim uyuz olurdum mide bulantısı halsizlik yatsan yatılmıyor dönsen dönülmüyor yeter artık doğsa da rahatlasam dedim.. Doğunca da uyunmuyor kuzum en iyi hali karnındakiymişAllah yardımcın olsun tüm hamilelerin yanında olsun sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah.. Tek söyleyeceğim 40 gün kimseyi kabul etmeyin gece uykusuz kalınıyor gündüz misafir geliyor 4-5 saat çakılıp kalıyorlar çocugu kimsenin yanında emzirmeyin herkes gözünü göğsünüze sokup aaaa süt gelmiyor herhalde vah vah tüh tühh emzir emzir gelir mama verme!! Bilmem kim emzirmiş de... Herkesin söyleyecek bişeyi oluyor süt çok gelmiyorsada bebegi aç bırakmayın 5. Gün süt iyi gelmeye başlıyor sütünüz çocuga yetmiyorsa kaşık biberonlar var 10 cc verin çocuk güçlendikçe memeden çekmeye başlıyor bana herkes müdahale etmeye kalktı.. Kendi annemde dahil.. Hala emziriyorum çok şükür... Hayırlı doğumlar herkesee
Feysten yeni gordum esi yazmis dogum yaptigini.... valla diyodum yaaa yazmadi kesin dogurdu diye : ) 53 cmmis boyu masallah kizina..... rabbim anali babali buyutsun, sende insallah iyisindir geronimosun.. musait olunca yazarsin. Once bi kiznla doya doya hasret gider : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?