Feysten yeni gordum esi yazmis dogum yaptigini.... valla diyodum yaaa yazmadi kesin dogurdu diye : ) 53 cmmis boyu masallah kizina..... rabbim anali babali buyutsun, sende insallah iyisindir geronimosun.. musait olunca yazarsin. Once bi kiznla doya doya hasret gider : )
canım ya senin hamileliğin ne kadar stresli geçti.bak bebeğinide etkiliyor bunlar.boşver kv.falan doğumunu düşün güzel şeyler düşün.diyorum ama eldede değil biliyorum çok yüz verme sende bi iki surat belki hallolur herşey:))) seninkilerde çok fenaymış ama hiç duymadımda görmedimde böylesini.allah yardımcın olsun sabır versin.canım benim doktor 7 sinde 40 haftanın dolacağını söyledi...bol su içmeye çalışacağım..devlette doğum yapmaya karar verdim...görmce ve kv olaylarında eşimde deli gibi suç bulmaya başladım. bi kaç gündür moralim bozuk aslında..kendimi milletin oyuncağı gibi hissediyorum..herkes merakını benim üzerimden gidermeye çalışıyor..kimse benim düşüncelerimi sormuyor bile...annemde idare et onları diyor..annemede kızıyorum...gerçi kadın napsın artık..karşı taraf yüzsüz olunca...beni anlayan 1 tane kişi yok çevremde.herkes meraklı herkes heyecanlı ama bu merak heyecan bana zarar veriyor sinirlerimi yıpratıyor..çok konuşmuyorum artık evdede. doğüum belirtileride yok..İnşallah herkes gibi normal doğum yaparım belirtiler olur bendede..ama bu gidişle olacak gibi gözükmüyor..şu bir hafta daha bekleme olayı beni gerdikçe geriyor artık..risk olsa doktor da bu kadar bekletmez diyorum kendi kendime...şu bebeğin kakasını yapması olayı beni bitiriyor..sağlıkla dünyaya gelir inşallah oğlum.... ne güzel hastanede doğumumu yapacaktım...peşime takılmasalardı....hala hergün soruyor karar verdin mi diye..düşünün artık...hani, beni başka bir durumda düşünseler...normal karşılayacağım...gerçekten maddi anlamda çok zor durumda bıraktılar bizi bahsetmediğim bir çok şey var..şimdi benim sağladığım standartların keyfini sürmek istemeleri beni çileden çıkartan..kaç aydır çalışmıyoru. eşime verdikleri 20 tl para...onlada benzin doldurması için vermiş babası..eşlim onları arabayla bayramda gezdirmiş..düşünceli insan olsalar böyle bir talebe bile girmezler...sadece şuan bebeğimi kucağıma sağlıkla almak istiyorum...
miamoreciim meraba konuşamadık ne zamandır. e bebişler olunca nete girmek çok zorlaştı.benimde sütüm çoook az doyuramamşım sarılık oldu kuzum halada tam geçmedi şimdi ara ara mama vermek zorunda kalıyorum.bide süt için milupanın anne içecekleri var onu içtiğim anda göğsümde bişeyler hissediyorum dahada arttı sütüm onu içince doğum yapıpta sütü az olan anneler için bilgileri olsun.Canim benim evet burada öyle. Bende firsat buldukca sizlerle paylasiyorum. Ayrica ek süt veriyorum ben kizima, cünkü sütüm yok. Iki gögsümden 4 saatte bir sagdigimda 50,60,70 cc cikiyor. Hep degisken bazen daha bile az. Kizim doymuyor, süt gelmeyince sinirleniyor. Ek olarak hipp yada aptamil in pre yenidogan mamasini veriyorum. Pre yazicak üzerinde unutmayin, yenidoga 1-2 olanida var. Ebe onlari asla önermiyor, cok kilo yapiyormus. Aklinizda bulunsun, cabuk doysun fiye 1-2 yazan kutudan aliyorlar. Ama kilo yapiyormus.
Ayrica karin agrisi oldugunda sicak su torbadi koyun, ama sicakligini iyi ayarlayin ve bezden biseye sarin. Rezene cayi verenilirsiniz. Ictigi kadar verin. Simdilik bu kadar
ayyyy canımm allah klaylık versin sağlıkla sıhhatle inş.geronimo_s doğumhanedeymiş.. eşi yazmış facebook ta kızlar çok heyecanlandım. ayy inşallah kolayca doğurur.
kızlar bişey sorucam, nişanımız geldiyse eğer bu açılma olduğunu gösterir mi... benim az önce bel ağrısı oldu şiddetli ve tuvalete gittiğimde nişanım geldi... yumurta akı gibi kanlı bi akıntı... ben epidural normal doğum istiyorum, açıklık 4 cmi geçerse epidural yaptıramam, sancılarım başlamazsa perşembe gidicem doktora çünkü... sizce açılma olmuş mudur ki...
bende dün faceden gördüm ne güzel bebeğine kavuştu .dün gece geronimonun yazılarını rüyamda okuyordumburayı o kadar çok okuyorum ki 2 gün öncede bi sürü hamile karnı açık bayan gördüm hepsi burdanmış
Yarim saat sonra sezeryana alinicam arkadaslar suan odamizdayiz. Nst ye baglandim. Dua edin bize.
Yarim saat sonra sezeryana alinicam arkadaslar suan odamizdayiz. Nst ye baglandim. Dua edin bize.
Hayir olsun canim benim..zaten en son ben dogurcam aranizda kesin... :) nstye giricem bugun cok heyecanliyim ilk nstmde. Birazdan cikicam evden dua edin olur mu guzel anneller
Hayir olsun canim benim..zaten en son ben dogurcam aranizda kesin... :) nstye giricem bugun cok heyecanliyim ilk nstmde. Birazdan cikicam evden dua edin olur mu guzel anneller
Ozlemim allah yardimcin olsun canimmmm. Sag salim alırsın bebeğini kucagina insallah
Vayy kaçak ne alemdesin canim benim, sen birde filizi merak ediyorum haberin varmi filizden.
Canim esim aldi icinde ne oldugunu bilmiyorum gelince söylerim.
Ben aventin yeni dogan biberon setini aldim 4 tane biberon var icinde iki büyük iki kücük. Sterilize makinasini bende almadim daha dedigin gibi basta kaynatirim diye düsünüyorum. Onu sonrada aliriz. Ayyy kiz minnacik bebislerin ne kadar cok ihtiyaclari varmis dimi al al bitmiyo yerim ben onlari ya
Kizlar süt sagma makinasindan konu acilmisken bir sorayim sizce manuel mi elektriklimi önerirsiniz.
Ben aventin elektrikli olanindan düsünüyordum ama tam karar veremedim.
Ben 32. Haftamdan beri giriyorum sancim hep 20 :) hadi bakalim bi de sen gir :) duamiz seninle
bazı bebişler erken geliyor canım hazırlıklı olmalıyız her anbende 2 kere girdim sol tarafa yatırıyorlar 25 dakka kalçam ağrıyo zaten zor oluyo benim için. şimdi bende gidiyim duşa gireyim ev işlerimi yapayım malum ansızın bişey olursa diye hazır bulunmaya çalışıyrm gelince yazarsın bebişinin kilosunu boyunu baş çevresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?