2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende dün faceden gördüm ne güzel bebeğine kavuştu .dün gece geronimonun yazılarını rüyamda okuyordum burayı o kadar çok okuyorum ki 2 gün öncede bi sürü hamile karnı açık bayan gördüm hepsi burdanmış

canım ya senin hamileliğin ne kadar stresli geçti.bak bebeğinide etkiliyor bunlar.boşver kv.falan doğumunu düşün güzel şeyler düşün.diyorum ama eldede değil biliyorum çok yüz verme sende bi iki surat belki hallolur herşey:))) seninkilerde çok fenaymış ama hiç duymadımda görmedimde böylesini.allah yardımcın olsun sabır versin.
miamoreciim meraba konuşamadık ne zamandır. e bebişler olunca nete girmek çok zorlaştı.benimde sütüm çoook az doyuramamşım sarılık oldu kuzum halada tam geçmedi şimdi ara ara mama vermek zorunda kalıyorum.bide süt için milupanın anne içecekleri var onu içtiğim anda göğsümde bişeyler hissediyorum dahada arttı sütüm onu içince doğum yapıpta sütü az olan anneler için bilgileri olsun.
geronimo_s doğumhanedeymiş.. eşi yazmış facebook ta kızlar çok heyecanlandım. ayy inşallah kolayca doğurur.
ayyyy canımm allah klaylık versin sağlıkla sıhhatle inş.

valla canım benim nişan geldiğinde sancım yoktu doktora gittik 2cm açıklık dedi.epidural için 4cm beklicez dedi benim 4cm olmadan sancı bi anda geldi ve açıklıkta bi anda oldu bence sen ihmal etme hemen git eğer epidural istiyorsan.ha şunu da söyliyeyim epiduralsiz normal doğum yaptığım için çok memnunum ben iyiki epidural olmamış diyorum.:))

Hayir olsun canim benim.. zaten en son ben dogurcam aranizda kesin... :) nstye giricem bugun cok heyecanliyim ilk nstmde. Birazdan cikicam evden dua edin olur mu guzel anneller

Hayir olsun canim benim.. zaten en son ben dogurcam aranizda kesin... :) nstye giricem bugun cok heyecanliyim ilk nstmde. Birazdan cikicam evden dua edin olur mu guzel anneller

bazı bebişler erken geliyor canım hazırlıklı olmalıyız her an bende 2 kere girdim sol tarafa yatırıyorlar 25 dakka kalçam ağrıyo zaten zor oluyo benim için. şimdi bende gidiyim duşa gireyim ev işlerimi yapayım malum ansızın bişey olursa diye hazır bulunmaya çalışıyrm gelince yazarsın bebişinin kilosunu boyunu baş çevresini

Canim Allah yardimcin olsun büyük ihtimal kurtulmussundur çok çok kokla yavrunu benim için. Ikinizde Allaha emanet olun

canım pes yani balsarısı da pp yani buzbeyazı da bebek beslenmesine uygun plastikler, yalnız %0 bpa olması lazım ve plastik vereceksen gerçekten güvenilir marka olması lazım. ama iş sadece biberonda ya da içinden çıkan emzik adedinde bitmiyor. bence evde mutlaka bir tane avent'in yeni natural biberonlarından olmasını öneririm, çünkü şekli yapısı aynı anne memesi gibi ve bebek memeden emer gibi çekiyor. bu da meme-biberon diye kafa karışıklığı yaşayıp birini reddetmiyor demek. sadece biberon alan ya da hiç biberon alayan bebek çok zor. istersen bir düşün. cam istiyorsan avent'in yeni camları da çıktı ama cam dışarı çantasında ağır kalıyor mesela.

Kizlar süt sagma makinasindan konu acilmisken bir sorayim sizce manuel mi elektriklimi önerirsiniz.
Ben aventin elektrikli olanindan düsünüyordum ama tam karar veremedim.

canım bebiş ilk başlarda oyle ememeyecek ki. hele kızlar daha narin oluyor. meleklerin çekmeyi öğrenmek için zamana ihtiyaçları var. bu da bebek icin yenidogan sarılığı anne için de sut atesi riski demek. yani her ikiniz icin de pompa ilk hafta evde olmalı. manuel değil de elektrikliye verdiğin farka da değer kanımca. avente sessiz ve nazik sağıyor, göğsü de boşaltıyor.

Ben 32. Haftamdan beri giriyorum sancim hep 20 :) hadi bakalim bi de sen gir :) duamiz seninle

Yeni geldim ama doktor sanci hakkinda bisey demedi.. hersey normalmis oyle soyledi.. sadece cikolata yedigim icin oglum baya hareketliydi kalbi hizli atiyomus oyuzden

Yeni geldim canim.. ama sadece nstye girdim..ultrasnda bakmadi doktor gecen hafta girmistim ultrasona sanirim o yuzden.. haftaya tekrar giricem nstye..ondan sonraki haftada cati muayenem yapilcakmis sona yaklasiyoruz anlicaniz :)

Teyzoşları selaamm hepinize. eve şimdi geldik, bugün kontroller vardır bizim yine. Nst 'ye girdik, sancımız vardı biraz. sonra doktor amcaya gittik. ultrason ile baktı herşey gayet yolunda dedi. sancı için birşey söylemedi. Hani günlerdir söylüyordum ya alttan muayene edecek diye. ETMEDİ! :) neden bilmiyorum sormakta işime gelmedi açıkcası :)
Neticede oğluşum doğum kanalına kafasını sokmuş. aşağımda kedi yavrusu var ve tırmıklıyor gibi diye anlatıp duruyordum ya sizlere demek doğruymuş :) yerleşmiş artık bekliyoruz dedi doktor ama bizimki yerinden memnun herhalde. Bu arada kilosu 3430gr olmuş.
Bizden haberler böyle. paşamın keyfi bilir.
Sizden ne var ne yok görüşmeyeli? sezaryen? doğum? sancı? nişan vs? var mı? :) öptüm hepinizi.

Canlarımmm nolur yardım edin bana bilgilerinize ihtiyacım var 39 haftalık hamıleyım tahmini dogum 10 kasım görünüyor kontrolden geldim bugün doktorum pazar gününe kadar bekleyelim sancının gelmesini dedi ebeler bi baksın açılman varmı diye dedi ebe kontrol etti hiç açılmam yok doktorumda pazar gününe kadar sancın gelmezse pazartesi gel ya suni sancıyla deneriz dedi yada sezeryan dedi suni sancının çok zor olduğunu duydum bilgilendirirmisiniz beni napmalıyım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…