geçmiş olsun canım. ilk banyo ya süt katmak derken nasıl biraz açıklayabilirmisin merak ettim.
canım ya senin hamileliğin ne kadar stresli geçti.bak bebeğinide etkiliyor bunlar.boşver kv.falan doğumunu düşün güzel şeyler düşün.diyorum ama eldede değil biliyorum çok yüz verme sende bi iki surat belki hallolur herşey:))) seninkilerde çok fenaymış ama hiç duymadımda görmedimde böylesini.allah yardımcın olsun sabır versin.
miamoreciim meraba konuşamadık ne zamandır. e bebişler olunca nete girmek çok zorlaştı.benimde sütüm çoook az doyuramamşım sarılık oldu kuzum halada tam geçmedi şimdi ara ara mama vermek zorunda kalıyorum.bide süt için milupanın anne içecekleri var onu içtiğim anda göğsümde bişeyler hissediyorum dahada arttı sütüm onu içince doğum yapıpta sütü az olan anneler için bilgileri olsun.
ayyyy canımm allah klaylık versin sağlıkla sıhhatle inş.
valla canım benim nişan geldiğinde sancım yoktu doktora gittik 2cm açıklık dedi.epidural için 4cm beklicez dedi benim 4cm olmadan sancı bi anda geldi ve açıklıkta bi anda oldu bence sen ihmal etme hemen git eğer epidural istiyorsan.ha şunu da söyliyeyim epiduralsiz normal doğum yaptığım için çok memnunum ben iyiki epidural olmamış diyorum.:))
Canlarımmm nolur yardım edin bana bilgilerinize ihtiyacım var 39 haftalık hamıleyım tahmini dogum 10 kasım görünüyor kontrolden geldim bugün doktorum pazar gününe kadar bekleyelim sancının gelmesini dedi ebeler bi baksın açılman varmı diye dedi ebe kontrol etti hiç açılmam yok doktorumda pazar gününe kadar sancın gelmezse pazartesi gel ya suni sancıyla deneriz dedi yada sezeryan dedi suni sancının çok zor olduğunu duydum bilgilendirirmisiniz beni napmalıyım:18:
Teyzoşları selaamm hepinize. eve şimdi geldik, bugün kontroller vardır bizim yine. Nst 'ye girdik, sancımız vardı biraz. sonra doktor amcaya gittik. ultrason ile baktı herşey gayet yolunda dedi. sancı için birşey söylemedi. Hani günlerdir söylüyordum ya alttan muayene edecek diye. ETMEDİ! :) neden bilmiyorum sormakta işime gelmedi açıkcası :)
Neticede oğluşum doğum kanalına kafasını sokmuş. aşağımda kedi yavrusu var ve tırmıklıyor gibi diye anlatıp duruyordum ya sizlere demek doğruymuş :) yerleşmiş artık bekliyoruz dedi doktor ama bizimki yerinden memnun herhalde. Bu arada kilosu 3430gr olmuş.
Bizden haberler böyle. paşamın keyfi bilir.
Sizden ne var ne yok görüşmeyeli? sezaryen? doğum? sancı? nişan vs? var mı? :) öptüm hepinizi.
Yeni geldim canim.. ama sadece nstye girdim..ultrasnda bakmadi doktor gecen hafta girmistim ultrasona sanirim o yuzden.. haftaya tekrar giricem nstye..ondan sonraki haftada cati muayenem yapilcakmis sona yaklasiyoruz anlicaniz :)
Kizlar süt sagma makinasindan konu acilmisken bir sorayim sizce manuel mi elektriklimi önerirsiniz.
Ben aventin elektrikli olanindan düsünüyordum ama tam karar veremedim.
Yeni geldim canim.. ama sadece nstye girdim..ultrasnda bakmadi doktor gecen hafta girmistim ultrasona sanirim o yuzden.. haftaya tekrar giricem nstye..ondan sonraki haftada cati muayenem yapilcakmis sona yaklasiyoruz anlicaniz :)
hım hadi hayırlısı canım . benimde daha yapılmadı çatı muayenesi ne zaman yapar bilmiyorum. pazartesi kontrol var yine. son 2 gündür ara ara sancılarım oluyo korkuya kapılıyorum. panik yapıyorum hemen . çünkü yanlızım annem uzakta.
Teyzoşları selaamm hepinize. eve şimdi geldik, bugün kontroller vardır bizim yine. Nst 'ye girdik, sancımız vardı biraz. sonra doktor amcaya gittik. ultrason ile baktı herşey gayet yolunda dedi. sancı için birşey söylemedi. Hani günlerdir söylüyordum ya alttan muayene edecek diye. ETMEDİ! :) neden bilmiyorum sormakta işime gelmedi açıkcası :)
Neticede oğluşum doğum kanalına kafasını sokmuş. aşağımda kedi yavrusu var ve tırmıklıyor gibi diye anlatıp duruyordum ya sizlere demek doğruymuş :) yerleşmiş artık bekliyoruz dedi doktor ama bizimki yerinden memnun herhalde. Bu arada kilosu 3430gr olmuş.
Bizden haberler böyle. paşamın keyfi bilir.
Sizden ne var ne yok görüşmeyeli? sezaryen? doğum? sancı? nişan vs? var mı? :) öptüm hepinizi.
Yeni geldim ama doktor sanci hakkinda bisey demedi.. hersey normalmis oyle soyledi.. sadece cikolata yedigim icin oglum baya hareketliydi kalbi hizli atiyomus oyuzden
adaşım ikimizinde kontrol vardı bugün :)
ikimiz kaldık herhalde doğurmayan :)
Evettt yol arkadaşlarım upuzunnnn bir yolculuk stres , sıkıntı huzur , huzursuz edenler o bu şu derken bir çoğunuz evladını kokladı kucakladı sıra geldi bize....Yarın Allahın izniyle hayalimiz gerçek olucak Umudumu kucağıma alıcam işallah benden ve oğlumdan dualarınızıesirgemeyin .
Canlarımmm nolur yardım edin bana bilgilerinize ihtiyacım var 39 haftalık hamıleyım tahmini dogum 10 kasım görünüyor kontrolden geldim bugün doktorum pazar gününe kadar bekleyelim sancının gelmesini dedi ebeler bi baksın açılman varmı diye dedi ebe kontrol etti hiç açılmam yok doktorumda pazar gününe kadar sancın gelmezse pazartesi gel ya suni sancıyla deneriz dedi yada sezeryan dedi suni sancının çok zor olduğunu duydum bilgilendirirmisiniz beni napmalıyım:18:
slm kızlar bizde bugun kontrolden geldik sadece ultrasonla suyumuza bakıldı ne nst nede muayene yapılmadı haftaya tekrar çağırdı inş haftaya kadar doğururumda kontrole gitmeye gerek kalmaz
Benim de yapilmadi cati muayenem. Benim de yarin kontrolum var :) panik yapma dogum ani elbet gelecek hepimiz yasiyacagiz o ani benim de annem gelmedi daha bisey olmaz hatta o an annem yanimda olsa daha cok duygusal olurun diye dusunuyorum. Ben okulun ilk gunu de annemi istememistim zaten seni gorunce icimden sglamak gelio bekleme sen demistim :)
sen ben bide gizliozne bekliyoruz :) :)
oo hadi hayırlısı artık an meslesi seninki debebişin baş çevresine göre çatı muayenesi yapıyrlar veya yapmıyorlar. gerek duyarlarsa. bende ufak ufak sancılar var heyecan sardı bugünde bitti kaldı 22 gün ayyy korkunç :18::18:
Ben de varim :) yarin da benim kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?