bende bekliyorum ki..kızlar yarın randevum var..öğlede sonrayı bulur gelmem..doğum yapmakla uzaktan yakından alakam yok:) off off çok dertliyimm..bugünde yürüyüşe çıktım....bakalım yarın ne olacak.... gerçi tahmin edebiliyorum; haftaya kadar beklememi söyleyip suni sancı verecek:S
korkacak, endise edicek bir sey yok yavrucumm. Dünya var oldugundan beri anneler dogum yapiyor. Ilk önce böyle düsün.
Acilman olmasi icin, sik sik sicak dus al, uzun yürüyüsler yap ama yalniz basina degil. Inip cikabildigin kadar merdicen in cik. Tüm bunlara ragmen acilman olmadiysa, olmasi gereken neyse onu uygular doktorlar. Suni sanci da sanci iste, sanci olmadan acilma olmuyor. Azicik dayanacaksin sanciya...
daha zamanın var neden bu suni sancı için acele ediyorlar anlamıyorum sanki çok kolay bişey . geçende arkadaşımın 2 günü geçti sancıları vardı ama düzensiz kıza 12 saat suni sancı vermişler defalarca alttan muayene etmişler bakmışlarki doğum başlamıyo eve göndermişler
adaşım ikimizinde kontrol vardı bugün :)
ikimiz kaldık herhalde doğurmayan :)
Elifim BEN HEPINIZDEn sonra dogurcam.. 37 haftalik gozukuyo suanda. 2 hafta onden gidiyodu 1 haftaya dusmus bu.. ben anlamadjm zaten hala cozemedim olayi :)) bi ilerden bi geriden... 2 hafta sonra cati muaye esi yapilcakmis.. doktorum oyle soyledi.. haftaya tekrar nstye cagirdi.. masallah ogluna... ozeldeki ebeyle konustum nstde.. gecen hafta 2500 u gecmisti kilosu dedim. Daha 3 haftan var 4 u bulur dedi normale hazirlama kendini zor olur sezeryan olabilir dedi canim sikildi birazTeyzoşları selaamm hepinize. eve şimdi geldik, bugün kontroller vardır bizim yine. Nst 'ye girdik, sancımız vardı biraz. sonra doktor amcaya gittik. ultrason ile baktı herşey gayet yolunda dedi. sancı için birşey söylemedi. Hani günlerdir söylüyordum ya alttan muayene edecek diye. ETMEDİ! :) neden bilmiyorum sormakta işime gelmedi açıkcası :)
Neticede oğluşum doğum kanalına kafasını sokmuş. aşağımda kedi yavrusu var ve tırmıklıyor gibi diye anlatıp duruyordum ya sizlere demek doğruymuş :) yerleşmiş artık bekliyoruz dedi doktor ama bizimki yerinden memnun herhalde. Bu arada kilosu 3430gr olmuş.
Bizden haberler böyle. paşamın keyfi bilir.
Sizden ne var ne yok görüşmeyeli? sezaryen? doğum? sancı? nişan vs? var mı? :) öptüm hepinizi.
Evet canim.. haftaya tekrar nst var ondan sonraki hafta cati muayenesi olcakmis.. gecen hafta ultrasona girdim ya doktorjm sokmadi bu hafta sanirim ondan...artik ultrason ile bakmaz. zaten görülmüyor. sadece kafa ve omuz ölcümü yapiyorlar. Hem daha vakit var cati muayenesi icin. Cok sükür vaktini bekle artik.
Anaaa doğru kız :) sende daha bekliyon :) varmışız gene doğurmayan :) ben kimseyi göremeyince herkes doğurdu sanıyorum :)
evet yaa bi umut gidiyoruz herşey normal haftaya gel diyo :) yine git gel git gel :)
Bana da salı tekrar gel dedi :)
hım hadi hayırlısı canım . benimde daha yapılmadı çatı muayenesi ne zaman yapar bilmiyorum. pazartesi kontrol var yine. son 2 gündür ara ara sancılarım oluyo korkuya kapılıyorum. panik yapıyorum hemen . çünkü yanlızım annem uzakta.
Kizlar esim yazmisti feysten bu sabah 5.50de normal dogumla dogum yaptim. Internetim yok firsat bulunca yazacagim.
Kizlar esim yazmisti feysten bu sabah 5.50de normal dogumla dogum yaptim. Internetim yok firsat bulunca yazacagim.
Ben de varım kızlar daha 38 bugün bitti. Haftaya çatı muayenssi yapılcak idrarda enfeksiyon çıktı dün şekerli su gibi bişey yazmıştı tek kullanımlık inş. Geçmiştir.adaşım ikimizinde kontrol vardı bugün :)
ikimiz kaldık herhalde doğurmayan :)
Gözün aydın canım. Allah sağlıklı uzun ömür versin yavruna.Kizlar esim yazmisti feysten bu sabah 5.50de normal dogumla dogum yaptim. Internetim yok firsat bulunca yazacagim.
Benimde oluyo ara ara sancilarim.. ama hafif agrilar giriyor tedirgin oluyorum.. ben en azindan yalniz degilim kv var iyi kotu.. gerci o benden panik.... esimin is yeri eve 1 saat.. Allah yardimcimiz olsun.. zaten birden dogurmayiz ya. Ilk olacagi icin 10 12 saati bulurmus acilma evresi vs.,, sen yeterki panik yapma.. cati muayenesi 38 haftayi gecince yapiliyomus doktorum oyle soyledi
Canım bende bundan korkuyorum işte ebe bugün açılmam varmı diye baktı zordu gerçekten çatı muayenesinde böyle canım yanmadı sunı sancı alıp boşa sancı çekmekten korkuyorum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimizi
Ben de varım kızlar daha 38 bugün bitti. Haftaya çatı muayenssi yapılcak idrarda enfeksiyon çıktı dün şekerli su gibi bişey yazmıştı tek kullanımlık inş. Geçmiştir.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?