canım daha cok modeller var degısık acaipp guzelllerrrgelin gibi bu
benım esımde mac ızlıyor .. demekkı erkekler bole benm esımde ole dıyor :))) hıc sevmıyor netıBu akşam eşim geç gelicek diye bu kadar takılabiliyorum net e yoksa o varken giremiyorum alerjisi var nete sinir ediyor beni ;5 dk baksan nete saatlerdir nette ne yapıyorsun diyor ya kafasına indır !
KIZLAR VAR MI ARANIZDA BENİM SORUNUMU ÇÖZECEK BİRİSİ.ben 6 martta tahlil verdim 106,55 çıktı sonuç ve 2-3 haftalık dedi dr.şimdi 2-3 günde bir ikiye üçe mi katlıyormuş bu hcgler.e öyleyse ben şimdi kaç haftalık ve sonucum kaç olur tahmini.dr bir da gerek yok tahlile 25 martta gel kalp atışlarına bakalım dedi.
Bu akşam eşim geç gelicek diye bu kadar takılabiliyorum net e yoksa o varken giremiyorum alerjisi var nete sinir ediyor beni ;5 dk baksan nete saatlerdir nette ne yapıyorsun diyor ya kafasına indır !
KIZLAR VAR MI ARANIZDA BENİM SORUNUMU ÇÖZECEK BİRİSİ.ben 6 martta tahlil verdim 106,55 çıktı sonuç ve 2-3 haftalık dedi dr.şimdi 2-3 günde bir ikiye üçe mi katlıyormuş bu hcgler.e öyleyse ben şimdi kaç haftalık ve sonucum kaç olur tahmini.dr bir da gerek yok tahlile 25 martta gel kalp atışlarına bakalım dedi.
Aynen öyle canım 25 ini bekle tahlil yaptırmana gerek yok zaten bu tahlil moda oldu aşılamanın dışında normalde günün geçice idrar testi yapılır sonra doktora gidilırdı. Gerçi benim geç döllenme olduğu için 2 hafta geçmesine rağmen çıkmamıştı ben doktora bit problem mi var diye gittim gebe olduğumu öğrendim hatta ilk gittiğim doktor ilk ultrasonla bakmıştı keseyide gördü tahlil istemişti şimdi devam ettiğim doktor keseyi gördüyse niye tahlil istemiş ki diye kızmıştı yani gereksiz sen şimdi hamilesin bekle sabırla doktora öyle git hayırlı olsun.
Yatağımızın yanına koymak için yani ilk zamanlar da böyle bişey düşünüyorum ama biraz tuzlu
Eki Görüntüle 665699
bende de adet düzensiliğinden dolayı geç döllenme var oyüzden böyle yoksa 9 haftalık olması lazımdı.sat 20 ocak çünkü.
Benim beğendiğim bu tarza yakın beyaz örgü hasır sepet altında paslanmazdan tekerlek koymuşlar sadece üstünde de cibinlik var ben fiyat sormadım ama kesin tuzludur . Aslında ben düşündüm de belki spetı eminönlerinden bulursam paslanmazdan ayağı yaptırırım daha ucuza gelir .
Benim beğendiğim bu tarza yakın beyaz örgü hasır sepet altında paslanmazdan tekerlek koymuşlar sadece üstünde de cibinlik var ben fiyat sormadım ama kesin tuzludur . Aslında ben düşündüm de belki spetı eminönlerinden bulursam paslanmazdan ayağı yaptırırım daha ucuza gelir .
aynen emınonunde var cok uygun kendı elınden gelıyorsa yap:)) daha karlı
ben fıyat sordum attıgım resım 550 tl
Ki benim beğendiğim ünlü bir markaydı kesin çok pahalıdır o kadar para verilmez ki sonuçta ne kadar kullanılacak .dediğim gibi sepeti bulursam hiç bir şeyi yok sadece beyaz tül gibi bir şeyden cibinlik o kadar inşallah bulurum.
canım hasır sepetleri ben de düşündüm ama Mothercare da geçen gün gördüm sağa sola yamuluyo, çok güvenli gelmedi bana. Bi de çok alçak olmamasına dikkat etmek lazım 6 aydan sonra yavaş yavaş hareketlenirler. Benim evim klimalı, mesela öğlen salona getirip uyuturum kışın, o yüzden büyük ve yüksek olsun istiyorum biraz
bu çok hoşuma gitti benim yaaa,nereden buldun bu fotoyu ya da hangi site canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?