canım resim varsa bakayım bi istediğin nasıl bişeymiş:44:
Geçmiş olsun dikkat et kendini ibiraz doğal şeyler kullanmaya çalış mesela boğaz spreyı yerine ya tuzlu su veya karbonatla gargara yap bir de kestane balı ye o böyle tatlılığı boğazı yakar ya o şekilde yaksın üstüne hemen su içme mümkün mertebe kızlar ilaç almayın
Arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum :44:
benim ikinci hamileliğim ama ilk hamileliğim 23. haftada kötü sonuçlandı malesefilk hamileliğimde öyle heyecanlı öyle mutluydum ki ama eşimin ailesi hamile olduğumu duyunca özellikle kayınvalidem hiç tepki vermedi desem yeridiir, sadece hadi hayırlısı dedi ve ben istanbulda yalnızım sadece eşimin ailesi var hamilelik süremce ne aradılar ne sordular nasılsın bişeye ihtiyacın var mı hiiiç demediler ve ben çok yadırgamıştım tavırlarını, bebeğimi kaybetmeme de üzüldüklerini hissetmedim neyse bunlar geldi geçti ama
Şu an hamileyim ya kızlar ben eşimin ailesine hala söylemedim :S eşime kimseye söylemek istemiyorum 3-4 ay dedim eşim de tamam dedi çünkü kendi ailesinin tavırlarını ve ve benim ne kadar çok üzüldüğümü biliyorduama yine de içim rahat değil, kendi ailem ve bi kaç arkadaşım biliyor...
Sizce eşimin ailesine söylemeli miyim? Eşim de söylemeyelim 4 ay dedi ama yine de içim rahat değil
kızlaaar,galiba ben aşeriyoruuuuummm
benim ikinci hamileliğim ama ilk hamileliğim 23. haftada kötü sonuçlandı malesefilk hamileliğimde öyle heyecanlı öyle mutluydum ki ama eşimin ailesi hamile olduğumu duyunca özellikle kayınvalidem hiç tepki vermedi desem yeridiir, sadece hadi hayırlısı dedi ve ben istanbulda yalnızım sadece eşimin ailesi var hamilelik süremce ne aradılar ne sordular nasılsın bişeye ihtiyacın var mı hiiiç demediler ve ben çok yadırgamıştım tavırlarını, bebeğimi kaybetmeme de üzüldüklerini hissetmedim neyse bunlar geldi geçti ama
Şu an hamileyim ya kızlar ben eşimin ailesine hala söylemedim :S eşime kimseye söylemek istemiyorum 3-4 ay dedim eşim de tamam dedi çünkü kendi ailesinin tavırlarını ve ve benim ne kadar çok üzüldüğümü biliyorduama yine de içim rahat değil, kendi ailem ve bi kaç arkadaşım biliyor...
Sizce eşimin ailesine söylemeli miyim? Eşim de söylemeyelim 4 ay dedi ama yine de içim rahat değil
canim internetten okuduguma gore o kadar erken genelde cikmaz diyor ama bende hafif bir cizgi cikmisti hatta kocama gostermistim hamile miyim acaba diye dusunmustum ve dogru cikti. sanirim herkesin bunyesi yapisi farkli oldugundan "illa oyle olur,boyle olmaz" demek yanlis cunku benim cok hafif bir cizgim cikti,yapi meselesi...cok beyaz ve ince tenliyim onla mi alakali bilemiyorum,bir de biraz gobusluyummm :) lekelenmem de oldu benim, kimi oglanda lekelenme gelir kimi kizda gelir diyor ^^ insallah gonlune gore olur.
tatlım yaaa bende tık yok..hiçbişey istemiyo canımmmmm..
hamile değilmiyim yoksa töbe töbeeee
yoksa acaba daha erken miiii:44::44:
dıyorum ya aılemı asla ne eeşime ne baskasına degısmem aslaa eşim ayrı yere ama ailem ozellikle babam ayrı yere rabbım onları basımdan eksık etmesınnn herkezın aılesını basından eksık etmesınnn ınsallahhh canım benm
abım annemler ben aynı bınadayız:) gel canım senıde alalım burayaa
Aynen öyle canım 25 ini bekle tahlil yaptırmana gerek yok zaten bu tahlil moda oldu aşılamanın dışında normalde günün geçice idrar testi yapılır sonra doktora gidilırdı. Gerçi benim geç döllenme olduğu için 2 hafta geçmesine rağmen çıkmamıştı ben doktora bit problem mi var diye gittim gebe olduğumu öğrendim hatta ilk gittiğim doktor ilk ultrasonla bakmıştı keseyide gördü tahlil istemişti şimdi devam ettiğim doktor keseyi gördüyse niye tahlil istemiş ki diye kızmıştı yani gereksiz sen şimdi hamilesin bekle sabırla doktora öyle git hayırlı olsun.
KIZLAR VAR MI ARANIZDA BENİM SORUNUMU ÇÖZECEK BİRİSİ.ben 6 martta tahlil verdim 106,55 çıktı sonuç ve 2-3 haftalık dedi dr.şimdi 2-3 günde bir ikiye üçe mi katlıyormuş bu hcgler.e öyleyse ben şimdi kaç haftalık ve sonucum kaç olur tahmini.dr bir da gerek yok tahlile 25 martta gel kalp atışlarına bakalım dedi.
valla cnm bende ne göbüşte çizgi oldu nede yerleşme kanamasıı..galiba herkeste olmuyor..çünkü arkadaşlarımda da olmadı:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?