2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar benim midem yine fena olmaya başladı yatıyım ben tabi uyyuyamıyacağım ama geceler kabus gibi ya ben de niye
uyuklama yok anlamadım herkeze hayırlı geceler fasulyeleri öpüyorum Allaha emenet olun.

tesekkurler canım tuzlu suyla gargara yaptım ama daha beter oldu mecbur kaldım spreye kestane balım var sırf bal yıyınce balgam yapıo ballı sut yapıorum.ınsallah hemen toparlarımda az ılac ıcerım dıe dua edıorum.

Arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum :44:
benim ikinci hamileliğim ama ilk hamileliğim 23. haftada kötü sonuçlandı malesef ilk hamileliğimde öyle heyecanlı öyle mutluydum ki ama eşimin ailesi hamile olduğumu duyunca özellikle kayınvalidem hiç tepki vermedi desem yeridiir, sadece hadi hayırlısı dedi ve ben istanbulda yalnızım sadece eşimin ailesi var hamilelik süremce ne aradılar ne sordular nasılsın bişeye ihtiyacın var mı hiiiç demediler ve ben çok yadırgamıştım tavırlarını, bebeğimi kaybetmeme de üzüldüklerini hissetmedim neyse bunlar geldi geçti ama
Şu an hamileyim ya kızlar ben eşimin ailesine hala söylemedim :S eşime kimseye söylemek istemiyorum 3-4 ay dedim eşim de tamam dedi çünkü kendi ailesinin tavırlarını ve ve benim ne kadar çok üzüldüğümü biliyordu ama yine de içim rahat değil, kendi ailem ve bi kaç arkadaşım biliyor...
Sizce eşimin ailesine söylemeli miyim? Eşim de söylemeyelim 4 ay dedi ama yine de içim rahat değil

valla canım benim de ikinci gebeligim. ilki icin oyle bisi yasamadım ama kızım ne zaman kardes istiyorum dese suratı bozuldu ve hıc ıstemedıgını belirtti. bende 3ay kadar br sure soylememeyi dusunuyorum. ancak bunu yine de kalplerini kırmadan basarabilirsemm...

Son düzenleme:

bence de eşin haklı,söyleme daha.istemiyorlarsa bile çatlasınlar sinirden.şok olsunlar.boşver sen üzüleceğine onlar üzülsün.

valla cnm bende ne göbüşte çizgi oldu nede yerleşme kanamasıı..galiba herkeste olmuyor..çünkü arkadaşlarımda da olmadı:44::44:

tatlım yaaa bende tık yok..hiçbişey istemiyo canımmmmm..
hamile değilmiyim yoksa töbe töbeeee
yoksa acaba daha erken miiii:44::44:

haytım bende anlamamıştım ama,dün gece galip derviş te gördüğüm bir yemek izlediğim saatten beri gözümün önünden geçiyordu.annem dedi aşeriysun diye

ayy canım maşallah Allah ayırmasınnn..bende annemle aynı sokaktaydım şimdi iki sokak var aramıza..keşke aynı apartmanda olabilseydikkkkk..

sağolun kızlar biraz içim rahatladı, o gün geldiğinde de tahlil sonuçlarından sonra söylemeye karar verdik ki sizde endişelenmeyin bu süreçte diye düşündük diyeceğim ben kırıldım ama onları kırmak istemem, dediğiniz gibi kırmadan onları da açıklayabiliriz bu durumu sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

canım yalnız şöyle bir durum var kan testinde pozitifi görmek te yetmiyor hamilelikiçin..eğer değer ikiye katlamıyorsa çok düşük kalıyorsa sorun var demektir..ben bunu yaşadım ve kimyasal gebelikle sonuçlandı değerin iyi artmadı..ve eğer ben ilk tathlile güvenip hamileyim deseydim dokuz gün sonra kanamayla şok yaşayacaktim..o yüzen en azından bir kere tekrarlamakta fayda görüyorum tahlili..keseyi görmek için gereken değere ulaşmak için zaten en az 1 hafta 10 gün gerekiyor..o stresle de inan yaşanmıyor..ben bu hafta 3 kere yaptırdım şükür ki düzenli artış çıktı..kese için anca salı gidicemm

6 mart 105 desek
8 mart 210
10 mart 420
12 mart 840
14 mart 1680
16 mart 3360 ohooo senin değer bayağı olmuştur cnm..keseyi gördünmü bilmiyorum ama ayın 17-18 inde rahat görünür düzeye gelmiştir

Canim benim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum. Bende gecen sene 29 haftalik dofum yaptim ve bebegim sadece iki gün yasadi.
Simdi yine hamileyim ve sadece esim ve en yakin arkadasim biliyor kimseye söylemiyoruz. Gecen sefer ailelerimizin sevinci kursaginda kaldi, hic olmasa biraz daha ilerleyelim diyoruz. Sen icinden nasil geliyorsa öyle yap canim baskalarini üzmeyeyim diye kendin üzülme.

valla cnm bende ne göbüşte çizgi oldu nede yerleşme kanamasıı..galiba herkeste olmuyor..çünkü arkadaşlarımda da olmadı:44::44:

Evet canim dedigim gibi herkesin belirtisi farkli,zaten gobek cizgisi ilerleyen aylarda cikarmis genelde ve lekelenme olmamasi daha iyi insanin odu kopuyor,ne senaryolar yaziyorsun...

Kizlar benim cok gazim oluyor 2-3 gundur,dinleneyim diye cok hareket etmiyorum ondan mi acaba... Gerci okudugum yazilarda gaz olur hamilelikte diyor ama sizde de oldu mu merak ettim.

günaydın herkese:) burda saat Türkiye'den 2 saat önde o yüzden siz imdi mışıl mışıl uyurken ben yapayalnız topicteyim :)) acayip bulantım oldu busabah çubuk kraker poşetim elimde yatıyorum.midemde kasılma oluyor bazen çok şiddetli ama kusamıyorum,çok korkarım zaten kusmaktan.içimden bir ses diyorki bas git bugun Dr.a ne olduysa öğren artık...bilemiyorum...

[CENTE[/CENTER]arkadaslar daha oncede yazmıstım ıngılterede yasıyorum ve ıdrar testınde cıft cızgı gordum. Burda kan testı yapmıyorlar eger bebek varsa bes haftalık ama kasıklarımda ozellikle sol tarafta sıddetlı ağrım var bıcak batması tarzında. Doktora gıtmek cok zor burda dıs gebelik olabılır mı dıye korkuyorum. Ölümle bile donuclanabilirmiş allah esırgesın. Kanama yok ama bu agrı cok korkutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…