Kızlar dua edin hastanedeyim gece suyum geldi beklemedeyiz simdi
Gunaydin kzlar nasilsiniz.... bugun pazar ve yine yalnizim.. esim yine iste... cok yalniz hissediyorum kendimi, calismak zorunda biliyorum ama uzulmedende edemiyorumbebegim gelse zaman cabuk gecicek,.. bu arada merveokyanus nice mutlu yillara, ailenle, sevdiklerinde meleginde uzun yillar diliyorum. Iyiki dogdun
:)) normaldir zamanla sıklaşır her an hazır ol anneciğim diyogünaydın kızlar bu gece 1 er saat aralıklarla sancılarım oldu doğurcm diye kalktım banyo falan yaptım saat 4 e kadar göz kırpmadım banyodan sonra uyumuşum sabah 10 a kadar sancı mancı gitmiş anlamadım
merhaba kizlar ben 2010 kasim annesiyim Allah nasip ederse 2013 kasim annesi de olucam insallah sizleri basindan beri takip ediyorum ama problemli bir hamilelik yasadigim icin bir turlu yazmak nasip olmadi Rabbim nasip ederse bir kizim olucak ama malesef bir bobregi multikistik
bugun tam 40 haftalik olduk ne gelen var ne giden birde 39+1 kizim tam 3960gr:18: oglum tam 40+3 sunni sanciyla 46 saat sancidan sonra vakumla dogmustu insallah bunda oyle olmaz kendi sancisiyla dogar diye bekliyorum ama sancinin nasil birsey oldugunu bilmiyorum
bugun yabanci siteleri gezerken ananasin dogumu baslattigini okudum yarin ilk isim ananas alip yemek olacak sizlerlede paylasmak istedim denemek isteyen olur diye
son tarihi 11 kasım olan biz kaldık be bebişim :) bakıorum da diğer arkadaşların hepsi kasımın son haftası son günleri falan ama ikimizde hala bekliyoruz :)
Kızlar dua edin hastanedeyim gece suyum geldi beklemedeyiz simdi
Gunaydin kzlar nasilsiniz.... bugun pazar ve yine yalnizim.. esim yine iste... cok yalniz hissediyorum kendimi, calismak zorunda biliyorum ama uzulmedende edemiyorumbebegim gelse zaman cabuk gecicek,.. bu arada merveokyanus nice mutlu yillara, ailenle, sevdiklerinde meleginde uzun yillar diliyorum. Iyiki dogdun
çok teşekkür ederim canım benimbugün benimde eşim çalışıyor. çok sıkılıyorum. halsizim
:)) normaldir zamanla sıklaşır her an hazır ol anneciğim diyo
kızlar bebeğin suyu azaldığı için acil sezeryana alındım ve bebişimi kucağıma aldım..darısı kalanların başına haaaaaarika bir duygu
Bende ayni sekilde.. yerimden kalkmaya takatim yok.. hasta gibiyim.. enerjili oldugum gunleri ozledim.. oglusum gelsin bi an once yaaa biliyorum daha erken benim icin ama elimde degil cok istiyorumçok teşekkür ederim canım benimbugün benimde eşim çalışıyor. çok sıkılıyorum. halsizim
Hadi canim hayirli olsun... Rabbim anali babali buyutsun..kızlar bebeğin suyu azaldığı için acil sezeryana alındım ve bebişimi kucağıma aldım..darısı kalanların başına haaaaaarika bir duygu
yalnız değilsiniz kızlarbenimde eşim çalışıyor bugün.gerçi siz yine halinize şükredin benim eşim haftanın 7 günü full çalışıyor.yalnızlık nedir gelin bana sorun.
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
39+1 de 3960 gr demişsin, doktorun normal doğum yapmanı onaylıyor mu?
benim bebeğiminde kilosunun maşallahı var sırf bu yüzden sezeryana mahkum olucam galiba!
yalnız değilsiniz kızlarbenimde eşim çalışıyor bugün.gerçi siz yine halinize şükredin benim eşim haftanın 7 günü full çalışıyor.yalnızlık nedir gelin bana sorun.
bencede hazır ol diyo cnm gerç hazırım ama yinede bi tedirginlik yok değil
şahsen ben hazır olsamda hazır hissetmiyorum ufacık bi sancıda panikliyorumdağılıyorum korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?