2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
biz de perşembe sabah sezaryenle gelicez inşallah..heyecanla beklemedyiz. 10 kasım son tarihti ama bizde geç döllenme olduğu için 22 kasıma alınmıştı son tarihimiz.14 kasım perşembe günü dualrınızı bekliyorum..Rabbim hepimize yardımcı olsun...Elendil de rahatlıkla doğumunu yapmıştır inşallah.bu sabah suyum geldi,hastanedeyiz yazmiş..

Gunaydin kzlar nasilsiniz.... bugun pazar ve yine yalnizim.. esim yine iste... cok yalniz hissediyorum kendimi, calismak zorunda biliyorum ama uzulmedende edemiyorum bebegim gelse zaman cabuk gecicek,.. bu arada merveokyanus nice mutlu yillara, ailenle, sevdiklerinde meleginde uzun yillar diliyorum. Iyiki dogdun

çok teşekkür ederim canım benim bugün benimde eşim çalışıyor. çok sıkılıyorum. halsizim

günaydın kızlar bu gece 1 er saat aralıklarla sancılarım oldu doğurcm diye kalktım banyo falan yaptım saat 4 e kadar göz kırpmadım banyodan sonra uyumuşum sabah 10 a kadar sancı mancı gitmiş anlamadım

:)) normaldir zamanla sıklaşır her an hazır ol anneciğim diyo

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
39+1 de 3960 gr demişsin, doktorun normal doğum yapmanı onaylıyor mu?
benim bebeğiminde kilosunun maşallahı var sırf bu yüzden sezeryana mahkum olucam galiba!

kızlar bebeğin suyu azaldığı için acil sezeryana alındım ve bebişimi kucağıma aldım..darısı kalanların başına haaaaaarika bir duygu

çok teşekkür ederim canım benim bugün benimde eşim çalışıyor. çok sıkılıyorum. halsizim

yalnız değilsiniz kızlar benimde eşim çalışıyor bugün.gerçi siz yine halinize şükredin benim eşim haftanın 7 günü full çalışıyor.yalnızlık nedir gelin bana sorun.

kızlar bebeğin suyu azaldığı için acil sezeryana alındım ve bebişimi kucağıma aldım..darısı kalanların başına haaaaaarika bir duygu

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel yaa biri daha doğurdu sıra bize geliyo kiiii

Bende ayni sekilde.. yerimden kalkmaya takatim yok.. hasta gibiyim.. enerjili oldugum gunleri ozledim.. oglusum gelsin bi an once yaaa biliyorum daha erken benim icin ama elimde degil cok istiyorum
Hadi canim hayirli olsun... Rabbim anali babali buyutsun..
yalnız değilsiniz kızlar benimde eşim çalışıyor bugün.gerçi siz yine halinize şükredin benim eşim haftanın 7 günü full çalışıyor.yalnızlık nedir gelin bana sorun.

Benjmkide kac haftadir calisiyo o sekilde . Saati bellidegil sabah 7 de gidiyo aksam 10 11 de evde.. uuf cok sıkıldm artik......

sagol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun

ben yurt disinda yasiyorum ve burda sirf bu yuzden sezeryana almiyorlar ki benim bebegimin bobreginde problem var dusun
bende sezeryandan cok korkuyorum acikcasi tabi hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun ama insallah normal olur diye dua ediyorum

ayy canım benim eşimde haftanın yedi günü calışıyo bide yazın saat 12 1 de geliyo off bazen gercekten çook zor oluyo çook

eşimin kendi işi ama 2 haftada bir izin yapıyor . 9 buçuktan akşam 8 buçuğa kadar yanlızım. yazın 10 buçuğu buluyor gelmesi. bide başka şehir evlendikten sonra evde yanlızlıktan hareketsizlikten 80 kiloya çıktım hamile kaldım 65 le evlemiştim şimdide 101 im dağıldım neyseki bebek geliyo arkadaş filanda edindim yazın allahın izni ile çok zayıflayacağım hatta doğumdan itibaren başlarım zayıflamaya arabaya atacam kızımı yürüyecem buralrda yürüyüş yeride çok ama yanlıklık zor pencereden bakıp bakıp ağlardım bzen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…