2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benimde yarin kontrolum var keske banada acilmisin deseler :))
Vher wc ye gittigimde bir umutla godiyorum belki nisan grlmistir diye veya otururken suyum gelsin istiyorum , cokmu sey istiyorum :)

Aynı durumdayız canım her wc yeni bir umut hatta idrarımı da tuta tuta yapıyorum ki suyum felan gelir de anlamam diye

Aynen ben de senin gibiyim :) Bir de taşınmaya kalkıştık bu halde. Allahım inşaallah oğlum beni üzmez bir kaç gün daha sabreder :)

Valla tebrik ediyorum, şurda doğumuna kaç gün kaldı ki nasıl kalkıştın böyle bişeye.
benim 29 30. haftalarımdaydı galiba evime hırsız girdiği için taşınmak zorunda kaldım.ağırlaşmamış olmama rağmen müthiş zorlanmıştım, allah yardımcın olsun çok zor.

canım bi gün oluyor ertesi gün tık yok her wcde bi umut diye gidiyorum yok. ama artık beklemiyorum stresten de gelmeme ihtimali varmış:) Allahu teala ne zaman yazdıysa o zaman gelecek elbet.erken doğuranlara aldandık böyle oldu halbuki vakit var daha. bakalım hayırlısı...

bende hiç bişi yok cnm. arada bi doğum korkusu sarıo , bazen rahat oluyrm Allahın izniyle atlatırız diyip rahatlıyrm ama stresde insanı yoruo. benide arada görüp sen hala doğurmadın mı , yok bi doğuramadın gitti diyenler war bu da insanı strese sokuo. Allahdan başka sığıncak kapımız yok Rabbim yardımcımız olsun. sağ sağlim atlatalım şu günleri inşAllah. bazen diyrm şöle gözümü kapasamda 2 ay sonrasına fln uyansam :)))))

Benimde yarin kontrolum var keske banada acilmisin deseler :))
Vher wc ye gittigimde bir umutla godiyorum belki nisan grlmistir diye veya otururken suyum gelsin istiyorum , cokmu sey istiyorum :)

Aynı durumdayız canım her wc yeni bir umut hatta idrarımı da tuta tuta yapıyorum ki suyum felan gelir de anlamam diye

merhaba kizlar ben 2010 kasim annesiyim Allah nasip ederse 2013 kasim annesi de olucam insallah sizleri basindan beri takip ediyorum ama problemli bir hamilelik yasadigim icin bir turlu yazmak nasip olmadi Rabbim nasip ederse bir kizim olucak ama malesef bir bobregi multikistik
bugun tam 40 haftalik olduk ne gelen var ne giden birde 39+1 kizim tam 3960gr:18: oglum tam 40+3 sunni sanciyla 46 saat sancidan sonra vakumla dogmustu insallah bunda oyle olmaz kendi sancisiyla dogar diye bekliyorum ama sancinin nasil birsey oldugunu bilmiyorum
bugun yabanci siteleri gezerken ananasin dogumu baslattigini okudum yarin ilk isim ananas alip yemek olacak sizlerlede paylasmak istedim denemek isteyen olur diye

Son düzenleme:
oyy canım inan benim duygularımın aynısını dile getirmişsin.

Niky canim aynen dedigin gibi. Hemşireler geldiginde bagirdiginda mememi siktiginda kizim da agladi ve memeyi almak istemedi emmiyor bu kiz diyor halbuki kizim mememe saldiriyor tek vasimizayken. en guzeli tek basima ya da esim yanimdayken emzirmek.

Ohh mis inşallah en kısa zamanda canım.
Önceki bebeğine çok üzüldüm, nasibin bu bebeğinmiş canım. İnşallah bol bol sütün olsun.
Hadiborazan üzülme canim bence , yeterki saglkla gelsin miniklerimiz ...

Selaycım sen biliyorsundur oğlundan, ne güzel duyguymuş annelik...
Ne guzel masallah swn anlatirken kendimi hayal ettim allahim bize de hayirlisi ile nasip eder ins o gunleri
İnşallah canım.
Ya çok imrendim valla allah mutluluğunuzu daim etsin canım bize de göstersin hayırlısıyla o günleri
Amin inşallah canım...

Son düzenleme:
bizdede tık yok kızım ne zaman gelck ya herkes doğuruyo her gece yatarken inş bu gece agrım başlar diye dua ediyorum nerdeyse bende kızımı yanımda istiyorum artıkkkk...

yarın sabah kontrolüm var sezeryan olucaktım persembe günü iptal edildi bebek ölçümleri küçük diye. yarın sabah gidicem hstaeye hazırlıklı gel dediler. nst sonucuna göre sezeryana alabilirler. dualarınıız bekliyorum.

doğum yapan bütün arkadaşlara allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. mutluluklarınızı takip etmeye çalışıyorum. benim gibi sıra bekleyenleride rabbim az ağrıyla kurtarsın inş.

Nasilsiniz bakalim.sanirim arrik hepimiz beklemee modundayiz.benim.icin bu geceyi saymazsak son 3 gece.13.11 saat 12 gibi sezeryana giricem.heyecan basladi.hala inanamyorum ne cabuk gecti 9 ay.kizim kipir kipir bir an bile durmuyo.korkuyorum ya beklemezse carsambayi diye.bide bu harekketlerini cok ozliycem onu dusunuyorum
Az once kalltim son eksiklerimide biraraya topladim.yarin da onlari hazirlayayim bari
Bu arada hepimizin ortak derdi agda isini de bugun bi cesaret hallettim.kuzenim sagolsun komple temizledi beni.Allah razi olsun.kuaforde falan olacak is degil cunku bu gobekle son gunlerde.saatlerce surdu.eger yaptiracak bir yakininiz varsa bioder agda tavsiye edrim.hic acimiyo yumusacik bi agda..gnelde bioder urunu satan kozmetiklerde ve eczanelerde var.ben 2yildir onu kullaniyorum ozel bolgeye.
Ah iste boyle.sanirim artik hazirim kizimi kucagima almaya

son tarihi 11 kasım olan biz kaldık be bebişim :) bakıorum da diğer arkadaşların hepsi kasımın son haftası son günleri falan ama ikimizde hala bekliyoruz :)

Offf yaaa kuzucuklarimiz cok tembel çıktı insallah 11.11 de gelir..bebeklerin yalnizca % 1 i muhtemel doğum tarihlerinde doğarmış

Scorpimmmmm sende mi doguruyon kızzzzz ben kaldım yaaa oğluşum gelmiyoooorrrr

son 3 saattir akrın bölgemi acayip hissediıyorum bebeğim aşaya abskı yapıyo bikaç ay önce olsa o bölgeye tekme atıyo derdim ama başı orada.. kendinimi itiyoki acaba ? küçük wc isteği gibi tuaf bi his oluyo geri gidiyo.. bikaç saat öncede birden kramp gibi bişey girdi sol tarafıma ama bebeğim sağda.. :44: bişey saplandı gitti sanki ilginçti bi saniyelik acı oldu gecti.. :44: bu ay azalmıştı harekeleır hatta 2 kez nst de ugrastırdı bizi sıpa ama 3 saattr kıpır kıpır alttan iteliyo üstten vuruyo falan.. :44: birde elimi bebeğimin oldugu bölüme koydugumda kan akışı gibi bi hareketlenme var.. hıçkırık değil ama o kadar belirgin.. birazda akıntım var ama ona alışıgım... hayırlısı bakalım.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…