2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
sezaryan olalı 4 gün oluyor ama ben hala destekle kalkıyorum iki büklüm cok yavas yavas yürüye biliyorum acıverıyor yurumek yurursen cabuk toparlarsın dıyıp durdularda acılar içinde yürüyorum ne zaman bitcek bu hergun aglıorum bana ve bebegime annem bakıyor

ben de sezeryandan çok korkuyorum :) ama bebeğim kilolu olduğu için mecburen sezeryan olucam galiba öyle görünüyor.
bu stres beni çok geriyo o yüzden allah hayırlısı versin deyip düşünmek istemiyorum artık

ayy canım benim eşimde haftanın yedi günü calışıyo bide yazın saat 12 1 de geliyo off bazen gercekten çook zor oluyo çook

inşallah bulunduğun yerde ailen yada arkadaşların vardır yoksa insan hakkaten sıyırır :)
eşim kendi işini yaptığı için hiç yanımda olamıyor, ailem ve eşimin ailesi aynı yerde oturuyor bu yüzden ilk evlendiğimde uzak bi yere gitmeyi tercih etmiştim ama baktım yalnız başıma olmuyor, şimdi hem aileme hemde eşimin ailesine 43:) yakınım.çareyi taşınmakta buldum

ben allaha çok şükür aileme yakınım en azından.benim eşimde sabah 7 akşam 10 çalışıyor ve hiç izin yapmıyor.onunda kendi işi ama işte emanet edilebilinecek bi iş değil maalesef normalde çok kasmıyodum ama insan gebelikte eşi yanında yakınında olsun istiyor.
kilolarını hiç kafana takma ben 20 kilo aldım hamileliğim süresince umrumda değil.zaten paşamın peşinde koştururken ister istemez eriyip gidecek hepsi, tek derdim bu olsun

Canim Allah yardimcin olsun... kiminde boyle oluyo iste.. benim kuzenim ameliyat oldu sezeryan 2 gun sonra kardesinin dugunune gitti.. tabi biz soklardayiz., acim yok dedi... bazisi cok cekiyo bazisi 1 gun 2 gun... cokta gezme bence, gezdikce dikislerin zorlanmaz mi dinlen yatakta.. iyiki annen yaninda, ya olmasaydi...

Bu kilolari bende kafama takiyorum 2 hafta oncesine kadar 69 kiloydum :26:56 ile hamile kaldim.. bide merak ettigim bisey var, son ay daha fazla kilo alindigi dogru mu acaba

Selam kizlar. Biz artik evimizdeyiz oglum besiginde. Sezeryan beni cok yordu. Yataktan yardimsiz kalkamamak oglumu yardimsiz emzirememk uzdu beni. Cok sukur sag salimiz allah nazarlardan korusun. Lohusalikta zor bir surecmis. Etrafim cok kalabalik herkafadan bir ses. Sutum yeni yeni geliyor bebek yeni yeni tutuyor. Dun cok agladi mama takviyesi yaptik sakinlesti uyudu melegim.
dogum hikayemi bilaaree yazicam)) spinal sezeryan oldum degisik seyler yasadim hemsire oldugum halde sasirdigim seyler oldu. Paylasirim... hepinizi opuyorum saglikla huzurla kalin.

ayy canım benim eşimde haftanın yedi günü calışıyo bide yazın saat 12 1 de geliyo off bazen gercekten çook zor oluyo çook

Nikiyyiimm hayirli olsun tekrardan... ya bisey sorcam bu 4d ultrason fotograflariyla dogduktan sonraki halleri birbirine benziyomu hep merak etmisimdir genel soruyorum dogum yapan arkadaslar cvp verirse sevinirim

Canim benim tekrardan hayirli olsun.. ne mutluki bak bebegin yaninda, gerisi teferruat. Insallah zamanla agrinda sizinda kalmicak.. etrafin birazcikta olsa sakinlescek.. farkli bi psikolojidesin suan, kafana takmamaya calis, bebegim benimle yanimda de ve mutlu ol.. opuyorum seni.. ama su her kafadan ses cikisini gercekten anlamiyorum bi rahat birakin aylarca bu ani bekledin.... ama gel gorki anlayis 0.

bugun nasılsınız kızlar... ben agrılardan yeni uyandım.. hoş zaten buyuk kızım gece 4 e kadar uyutmadı oda yeni kalktı.. ne hoş bı pazar değilmi... eşimde işte.. bu saatten sonra ne yemek yapıcam nasıl evı toparlıcam ya biri gelırse telaşı.. ama totot kalkmıyo dayanamadım actm kk yı bakıyorum melül melül.. bu hamilelik beni uyuşuk bi karı yaptı

Allah yardmcn olsun

yarın sabah 7;30 da hastaneye gidiyorum 8 9 arası bebeğimize kavuşuruzzz saatler kaldı kızlarr dua edin bana ;/

Hangimizden enerji fiskiriyoki :) hep oyle kalkip kanali degistirmeye bile useniyorum.. tam pozisyonu aliyorum uzaniyorum bi bakiyorum kumanda yok.. simcik kim gitcek alcak o kumandayi ordan :)) gece bizkmkide uyutmadi.. kafa goz giristi butun gece sabaha dogru sakinlesti uyudum tabi.sabah esim ise gid3rken demir ilacimi verir karniniida oksiyim dedi aman dur zaten yeni uyudu diyorum ooo simdiden boyle yandik o zaman sen dogurduktan sonra diyo

Bu kilolari bende kafama takiyorum 2 hafta oncesine kadar 69 kiloydum :26:56 ile hamile kaldim.. bide merak ettigim bisey var, son ay daha fazla kilo alindigi dogru mu acaba

dert etmeee bak bana 101 kilo oldum seninki de bişey mi 69 olCam sevinçten kafayı yerim AMA OLACAK İNŞALLAH YAVAŞ YAVAŞ O ZAMAN DELİRMEM

allah yardımcımız olsun valla eşine maşallah cnm benımkı corabını kırlıye atsın razıyım valla... senin gene karnındaymıs benim 4 yasında kızım var o uyumuyor.. korkuyo bıde ışık acık olmasına ragmen gozumu kırpsam cıglık atıyo anne uyuma korkarım ben dıye.. düzenı bozuldu son 6 aydır böyle.. gece 4 sabah 2-2.5 uyku düzenı..
o uyumadan uyuyamıyorum da.. hamılelıktende halsizim ondan erkende klkamıyorum.. evde düzen yok anlıcagın..
karnımdakinede gunah o garıbımde nekadar uyursa artık.. onuda benzettık kendımıze

Nikiyyiimm hayirli olsun tekrardan... ya bisey sorcam bu 4d ultrason fotograflariyla dogduktan sonraki halleri birbirine benziyomu hep merak etmisimdir genel soruyorum dogum yapan arkadaslar cvp verirse sevinirim

saol canım darısı başına evt benziyo canım elmacık kemikleri yüz şekli falan aynı parmaklarınn uzunlugu bile aynı

Ben bi arkadaşımınkine şahit oldum da bebek doğduğunda 4d nin kopyasiydi o bebekle resimdeki bariz aynı belliydi yani

dert etmeee bak bana 101 kilo oldum seninki de bişey mi 69 olCam sevinçten kafayı yerim AMA OLACAK İNŞALLAH YAVAŞ YAVAŞ O ZAMAN DELİRMEM
Benim arkadaskm 40 kilo almisti hamielleginde.. hep korkmusumdur :)) biraz dusununde bebegimiz dogunca duzenimiz kalmicak yemek bile yiyemicez dogru duzgun belkide. Heleki emeklemeye baslasn veririz kilolari nolcek :))
Oo senjn isin zormus canim ya 4 yasinda kizin demek masallah sana... ne guzel ara vermemissin fazla... simdi 10 sene gecmeden yapmiyo cogu kadinlar.. bakalim zaman ne gostercek..hamielelikte eklenince valla isin cok zor allah yardimcin olsun..
saol canım darısı başına evt benziyo canım elmacık kemikleri yüz şekli falan aynı parmaklarınn uzunlugu bile aynı
Oo ne guzelll benim oglusumu goren babama benzetiyo :) cok sevindim buna gerci bellide olmaz :)))
Ben bi arkadaşımınkine şahit oldum da bebek doğduğunda 4d nin kopyasiydi o bebekle resimdeki bariz aynı belliydi yani
O zaman oglusumbana benzicek deseneeee oleeeyyyyyy

slm kızlar ben de 38. haftaya giriyorum çok kötü bi grip geçirdim doktor suyumun azaldığını ve bebeğin kilosunun birkaç hafta geride olduğunu söyledi moralim çok bozuk hemen toparlanır mı acaba öneriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…