2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Selam kizlar

Arada sirada girip yazdiklarinizi okuyorum,hepinizden haberdarim fakat yazmaya firsatim olmuyor hic.Yarin doktor kontrolumuz var eger nst de bir sanci,rahim agzinda bir yumusama emaresi yoksa sali ya da carsamba sezeryanle minisimi doguracagim..bende heyecan dorukta..iyi dileklerinizi esirgemeyin benden..hepinizi opuyorum...

Canim hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah.. dualarimiz seninle..

Canim bebegin kac kiloydu. Yazarsan belki fikrimi soyleyebilirim.... ama doktorum kilonun cok cok onemli olmadigini soyler hep.. dogduktan sonra alir nasilsa, yeterki saglikli olsun dimi ama...

merhaba kızlarrrr
görüşmeyeli nasılsınız
geçmişi okuyamadım, bebişten çok fazla fırsat bulup giremiyorum, sezaryanın sıkıntılarınıda henüz atlatamadım, daha çok facedeki sayfaya yzıyorum
doğum yapıcak kaç kişi kaldı, allah tez zamanda kurtarsında bebişlrinizin resmlerini paylaşın hayırlısıyla inşallah

Hadi doguranlar mis kokulularinin yaninda,henuz dogurmayanlar siz nerelerdesiniz ozlettiniz kendinizi

Valla ben en son dogurcam gerci belide olmaz... sen iyi ol, dikislerin bi an once iyilessin insallah...

Kizlar geçmişi okuyamadim şöyle bir baktim, ankarali elif hastaneye gitmisti doğum yaptımi bilgisi olan varmi?

Selayhusum sende gorunmuyorsun yoksa paşa geldimi?

Doğum yapan varsa hepsinin gözü aydin Rabbim hayirli evlat etsin hepsini.

Bizde kizimla emisip duruyoruz mis kokulum teyzelerinin ellerinden opuyormus :-D

Neharim sayfalarda seni görmeyi özlemişim. Senin kiz ayyy pardon oğlan :-D erken gelmesun diye uzun sure yataktan kaldirmadi simdi nazmi yapiyor kerata :-D

Filiz kurtulmus cok slm söyle hayirli evlat olsun yavrusu öpsun benim icin. Darisi sana ve bekleyen bütün herkeze olsun inşallah

Selamlar annisler bebisler ...

Ayy biz dogurana kadar , dogurmus olanlar cocuklari okula yazdiracaklar :)))
Bugun regl sancisi gibi hafif sancim var kizlar , ama hicbir isime engel degil ..
Bakalim yarin sanci cikacakmi nst de.??

Kuzum06 canim daha dogurmadim :).. Artik baslasin istiyorum bende ..
Aslnda regl e göre 12 kasimdi ama gec yumurtlamadsn ötürü bir hafta gerilemistik ..
Simdi insallah 12sinden sonra bekliyorum ama abisi gibi olursa daha bkletir :))

Doguran annelerimiz var yine nill aklimda kalmis hepinizin gözü aydin olsun , rabbim sizlere bagislasin

Emtucum rabbim kolaylik versin , saglikla kavus ..

Ananasi yazan arkadas bende alman forumlarinda okudum ananasi, cok faydasini gören olmamis , o yüzden vazgectim
Ama denemekten zarar gelmez :)

Sagol canimm darisi hayirlisiyla en kisa surede sana olsun. Evet aynen oyle gerisi teferruat. Canim oglum tam bir melek. Allah bekleyen herkesi kolayca kurtarsin.

Kuzummmm sorma yaaa oğlanı askere gidene kadar tasicam herlde gelmiyor da gelmiyor sabrim kalmadi biz de seni ve miss kokulu kızını öpüyoruz

Selayım aynen benim de sata göre muhtemel tarihim 11.11. Ama oglusum gec döllenme bastan beri hep 1 hafta geriden geliyor o yüzden doktorum satı değiştirdi ve ona göre 18.11. ayrica geceden beri benim de regl sancilarim var ama düzensiz ve rahatsiz edici değil

Sagol canimm darisi hayirlisiyla en kisa surede sana olsun. Evet aynen oyle gerisi teferruat. Canim oglum tam bir melek. Allah bekleyen herkesi kolayca kurtarsin.
Ozelmcim pasana kavuşmuşsun allah anali babali büyütsün canimmmm darisi bizlereeee

Burdayiz da neden doguramiyoruz gerci 4 gunum var daha ama gelse artik
Sayili gun cabuk gecr derler gel gorki inan :) senin her an gelebilir, benim daha var ne sanci ne bisey geln giden yok
evet canım hiç belli olmaz, bak ben bir anda sezaryana döndüm belki benim bebişimde daha doğmamış olcaktı ama 14 günlük oldu bile
çok sağol canım
Rica ederimmmm

Amin insallaahhhhhhh

herkese merhaba,

ufakligin karin agrisindan pc basina oturamadim. Ya cok yiyor karni agriyor, yada üsüttü karni agriyor. Rezene cayi veriyorum ama pek ise yaramiyor. Ebenin karni agrirsa diye önerdigi bir baska mama vardi onu yaptim onu vericem bu aksam.

sütümde yok, bu saatten sonrada gelmez sanirim. sagdim dün sagdan bir damla bile gelmedi ama soldan 30 ml falan geldi. bugün biraz daha iyiydi..ama doymuyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…