Selam kizlar
Arada sirada girip yazdiklarinizi okuyorum,hepinizden haberdarim fakat yazmaya firsatim olmuyor hic.Yarin doktor kontrolumuz var eger nst de bir sanci,rahim agzinda bir yumusama emaresi yoksa sali ya da carsamba sezeryanle minisimi doguracagim..bende heyecan dorukta..iyi dileklerinizi esirgemeyin benden..hepinizi opuyorum...
slm kızlar ben de 38. haftaya giriyorum çok kötü bi grip geçirdim doktor suyumun azaldığını ve bebeğin kilosunun birkaç hafta geride olduğunu söyledi moralim çok bozuk hemen toparlanır mı acaba öneriniz var mi?
ayyy kızlar bizde bi doğuraydıkda hayırlısıyla yaaa...
merhaba kızlarrrr
görüşmeyeli nasılsınız
geçmişi okuyamadım, bebişten çok fazla fırsat bulup giremiyorum, sezaryanın sıkıntılarınıda henüz atlatamadım, daha çok facedeki sayfaya yzıyorum
doğum yapıcak kaç kişi kaldı, allah tez zamanda kurtarsında bebişlrinizin resmlerini paylaşın hayırlısıyla inşallah
Hadi doguranlar mis kokulularinin yaninda,henuz dogurmayanlar siz nerelerdesinizozlettiniz kendinizi
Valla ben en son dogurcamgerci belide olmaz... sen iyi ol, dikislerin bi an once iyilessin insallah...
evet canım hiç belli olmaz, bak ben bir anda sezaryana döndüm belki benim bebişimde daha doğmamış olcaktı ama 14 günlük oldu bile
çok sağol canım
Sevyusum biz ayni gunmu doğum yaptik? Ben 27 sinde doğurdum pamukkizimi
Canim benim tekrardan hayirli olsun.. ne mutluki bak bebegin yaninda, gerisi teferruat. Insallah zamanla agrinda sizinda kalmicak.. etrafin birazcikta olsa sakinlescek.. farkli bi psikolojidesin suan, kafana takmamaya calis, bebegim benimle yanimda de ve mutlu ol.. opuyorum seni..ama su her kafadan ses cikisini gercekten anlamiyorum bi rahat birakin aylarca bu ani bekledin.... ama gel gorki anlayis 0.
Kuzummmm sorma yaaa oğlanı askere gidene kadar tasicam herlde gelmiyor da gelmiyor sabrim kalmadiNeharim sayfalarda seni görmeyi özlemişim. Senin kiz ayyy pardon oğlan :-D erken gelmesun diye uzun sure yataktan kaldirmadi simdi nazmi yapiyor kerata :-D
Filiz kurtulmus cok slm söyle hayirli evlat olsun yavrusu öpsun benim icin. Darisi sana ve bekleyen bütün herkeze olsun inşallah
Selamlar annisler bebisler ...
Ayy biz dogurana kadar , dogurmus olanlar cocuklari okula yazdiracaklar :)))
Bugun regl sancisi gibi hafif sancim var kizlar , ama hicbir isime engel degil ..
Bakalim yarin sanci cikacakmi nst de.??
Kuzum06 canim daha dogurmadim :).. Artik baslasin istiyorum bende ..
Aslnda regl e göre 12 kasimdi ama gec yumurtlamadsn ötürü bir hafta gerilemistik ..
Simdi insallah 12sinden sonra bekliyorum ama abisi gibi olursa daha bkletir :))
Doguran annelerimiz var yine nill aklimda kalmis hepinizin gözü aydin olsun , rabbim sizlere bagislasin
Emtucum rabbim kolaylik versin , saglikla kavus ..
Ananasi yazan arkadas bende alman forumlarinda okudum ananasi, cok faydasini gören olmamis , o yüzden vazgectim
Ama denemekten zarar gelmez :)
Ozelmcim pasana kavuşmuşsun allah anali babali büyütsün canimmmm darisi bizlereeeeSagol canimm darisi hayirlisiyla en kisa surede sana olsun. Evet aynen oyle gerisi teferruat. Canim oglum tam bir melek. Allah bekleyen herkesi kolayca kurtarsin.
Sayili gun cabuk gecr derler gel gorki inan :) senin her an gelebilir, benim daha var ne sanci ne bisey geln giden yokBurdayiz da neden doguramiyoruz gerci 4 gunum var daha ama gelse artik
Rica ederimmmmevet canım hiç belli olmaz, bak ben bir anda sezaryana döndüm belki benim bebişimde daha doğmamış olcaktı ama 14 günlük oldu bile
çok sağol canım
Sagol canimm darisi hayirlisiyla en kisa surede sana olsun. Evet aynen oyle gerisi teferruat. Canim oglum tam bir melek. Allah bekleyen herkesi kolayca kurtarsin.
Kizimin oyun arkadaşı geldimi teyzesi merak ettik kizimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?