Offf yaaa kuzucuklarimiz cok tembel çıktıinsallah 11.11 de gelir..bebeklerin yalnizca % 1 i muhtemel doğum tarihlerinde doğarmış
Scorpimmmmm sende mi doguruyon kızzzzz ben kaldım yaaa oğluşum gelmiyoooorrrr
herkese merhaba,
ufakligin karin agrisindan pc basina oturamadim. Ya cok yiyor karni agriyor, yada üsüttü karni agriyor. Rezene cayi veriyorum ama pek ise yaramiyor. Ebenin karni agrirsa diye önerdigi bir baska mama vardi onu yaptim onu vericem bu aksam.
sütümde yok, bu saatten sonrada gelmez sanirim. sagdim dün sagdan bir damla bile gelmedi ama soldan 30 ml falan geldi. bugün biraz daha iyiydi..ama doymuyor tabi
aynı şeyleri yaşıyoruz şuan. bende normal istiyorum ve doktorum epidurali öneririm kesinlikle dedi. bende zaten başından beri öyle istiyordum. epidural normal yapan tüm arkadaşlar çok rahat etttiklerini ve önerdiklerini söylüyorlar bende kararlıyım. inş. kurban olduğum dua ediyorum bir sıkıntı olmaz da öyle yaparım diye.
yarın sabah 7;30 da hastaneye gidiyorum 8 9 arası bebeğimize kavuşuruzzz saatler kaldı kızlarr dua edin bana ;/
Bugün kontrolüm var ve bn cok heycan yaptim uyuyamadim uyuyamiyorum..
Ozlmalpr canim ne güzel kavustun minik kocaman oglusuna , darisi bizlrre .. Esin yetisebildimi doguma ??
Cevreden söylenenlere kulan asma , lohusalik psikolojisi insanda , cogu anlamiyor
Ben kendi anneme bile sinir olmustum :)) kadin yardim etmek icin bende kaliyordu ...
Insallah cabucak toparlanirsin .. Öptüm tosuncugu ..
Sevyus daha iyi olmaniza sevindim canim ,
Umstim srnde cabucak toparlanirsin , ablsi basil karsiladi bebegi :)
Ben sabirsizlikla o ani görmek icin can atiyorum minik oglum abi olmayi sabirsizlikla bekliyor :)
Eliefezgy canim seni merak ediyorum ..
Neharim srnle günlerimiz sIkintilarimiz hep ayni :))
Bakalim artik hangisinin daha cabuk gelesi varsa :)
Hayirli haberlerle gel selayhusum inşallah hatta doğruda gel :-D
Nergisim çok uzun zamandur sesin soluğun çıkmıyor. Nasılsın doğum yaptinmi? merak ediyorum.
Bilgisi olan varmı kizlar nergis ne alemde?
sezaryan olalı 4 gün oluyor ama ben hala destekle kalkıyorum iki büklüm cok yavas yavas yürüye biliyorum acıverıyor yurumek yurursen cabuk toparlarsın dıyıp durdularda acılar içinde yürüyorum ne zaman bitcek bu hergun aglıorum bana ve bebegime annem bakıyor
günaydın kızlar.
nergisyasemin doğum yaptı canım, çok tatlı bir kızı oldu.
darısı bizlere inşalllah
kızlar dünden beri oğlumun hareketleri çok azaldı. tatlıları yiyorum yiyorum anca bir tane gerinme gibi hareket hissediyorum topu topu o kadar. sinirlerim bozuldu sabaha kadar uyuyamadık. şimdi kahvaltı ettim gene 1 tane anca.
ne yapsam doktora gitsem mi?
c.tesi daha yeni kontroldeydik, suyu iyiydi, alttan muayene etti 2 cm açıklığım vardı, lekelenmem ve nişan da geldi ama hiç sancım çıkmadı nst'de
normal doğum için uygun demişti doktor ama sancı yok, hayır bir de oğlumun hareketleri gerçekten azalmış gibi. panik yapmaktan bıktım çıksaydı bir hayırlısıyla offfffffffffffffffffff
Günaydın hanımlar
Bugün çatı muayenem var çok gerginim inş. Kolay ve sorunsuz geçer.
canım aynı durumdayım herhangi bir bilgi edinirsen banada yaz olurmu? çok azaldı hareketi korkuyorum son günlerimiz artık insan dahada tedirgin oluyor. Allahu teala yardımcımız olsun.
Günaydın hanımlar
Bugün çatı muayenem var çok gerginim inş. Kolay ve sorunsuz geçer.
Gunaydin kizlar., nasilsiniz umarim iyisinizdir... butun gece gaz sancisi gibi sancim vardi ama gecti.. simdi yok.. bide yururken saga sola donerken cati dedigimiz yer varya orasi agriyo... enerjim yok zor kalktim valla yataktan, benim oglan uyandirdi karnim acikti diyeherkese mutlu, huzurlu, ve bol enerjili bi hafta diliyorum
günaydın kızlar.nete giremiyorum artık .oğluşumun gaz sancıları var.dün çok ağladı gece uykuları çok düzensiz.napacağımı şaşırdım.annem gidicek 2 hafta sonra.o kadar cnım sıkkınki ne güzel başka arkadaşlarımın 3-3,5 ay yanlarında birileri oluyo.banyo yaptıramıyorum henüz.beni bir panik aldı.tek başıma nasıl yapıcam diye(umarım oğluma yetebilirim.
aminnn canım yazarım. aradım doktorumu 12 gibi gel dedi nst'ye sokacak inş. bişey yoktur. çikolata yedim ama tık yok. çikolata yeme şerbetli tatlı ye öyle gel dedi doktor. içim dışım tatlı oldu valla tiksindim artık dünden beri. sağlıkla doğsalar rahatlasak diyeceğim o zaman da başka dertler oluyor rabbim yardımcımız olsun inş.
canım çok dert edilecek bişey değil inş. kolay geçer ama 3 gün önce bana yaptı doktor, hatta bak sancı böyle bişey dedi. hayırlısı olsun canım
günaydın canım
çektiğin o gaz sancısı bildiğin doğum sancıları... düzenli olursa doğum başlamış oluyor işte... evet bol enerjili bir hafta olsun inşallah. ben de dünden beri uykusuzum oğlanın hareketlerini hissedeceğim diye bir gözüm açık bir gözüm kapalı uyudum bütün gece...
şimdi de doktora gideceğim nst için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?