2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Offf yaaa kuzucuklarimiz cok tembel çıktı insallah 11.11 de gelir..bebeklerin yalnizca % 1 i muhtemel doğum tarihlerinde doğarmış

Scorpimmmmm sende mi doguruyon kızzzzz ben kaldım yaaa oğluşum gelmiyoooorrrr

doğuruyom valla tatlımmm..sezercik te ondan erken doğuruyom..belki de aynı gün doğururuz senleeee

kakasında yeşil parcacıklar varsa cok yediğindendir.. kakası yumurta gıbı agır kokuyosa üşüttüğündendir annesi.. gecmiş olsun minicik karnıkına dayanamammm

merhaba canım uzun zamandır giremiyorum nete. bizim masaüstü bilgisayar oturamıyorum basına agrım oluyor.arada cepten giriyordum hazırlık telaşından fırsatım olmadı.cevabını yeni gördüm yani. netten arastırdım aslında riski yok denecek kadar az o kadar risk normal dogum yada sezeryan dogumdada var. belden yapılan igne bu dogumda miktar olarak az verildiği için zararı olmuyormuş.
ayy inşallah söylenen kadar da rahattır. bu fikir psikolojik olarak beni rahatlattı aslında ama tabi ki o gün gelince ne olacagını kimse bilemez.hayırlısıyla sağsalim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin ALLAHım

Bugün kontrolüm var ve bn cok heycan yaptim uyuyamadim uyuyamiyorum..

Ozlmalpr canim ne güzel kavustun minik kocaman oglusuna , darisi bizlrre .. Esin yetisebildimi doguma ??
Cevreden söylenenlere kulan asma , lohusalik psikolojisi insanda , cogu anlamiyor
Ben kendi anneme bile sinir olmustum :)) kadin yardim etmek icin bende kaliyordu ...
Insallah cabucak toparlanirsin .. Öptüm tosuncugu ..

Sevyus daha iyi olmaniza sevindim canim ,
Umstim srnde cabucak toparlanirsin , ablsi basil karsiladi bebegi :)

Ben sabirsizlikla o ani görmek icin can atiyorum minik oglum abi olmayi sabirsizlikla bekliyor :)

Eliefezgy canim seni merak ediyorum ..

Neharim srnle günlerimiz sIkintilarimiz hep ayni :))
Bakalim artik hangisinin daha cabuk gelesi varsa :)

Bugün doğum yapacak olan arkadaslar Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun inşallah, en az sanci ile bir avazda kurtulun inşallah. Bir an önce saglikli sıhhatli alin kucaklarinizada bu müthiş duyguyu tadin.
Aksam kizimla onbir buçuk da uyuduk, 2 de emzirmek icin kalktim ki kizimda hazir hemen emdi bi güzel altini doldurmus :-D onu temizledim bi baktimki gözler kocaman açılmış hiç uyuyacağa benzemiyor nr tekim uyumadi 4 e kadar, 4 de bir daha emzirdim 5.45 de tekrar uyandi ve yine uyku yok gözlerde babamizi ise ugurladik, altimizi değiştirdik, yanyana yattik oynasiyoruz :-D bu varlik icin güzellik için uykusuzluga değer, güldügunde birde gamzesi çıkmıyordumu Öpücüklere boğmak istiyorum ana sadece ellerini opebiliyorum :-(. Rabbim olmayanlarada nasil etsin, dileyen herkeze versin, dogum yapmayan arkadaslarimizida rabbim vakitlice sağ sağlim kurtarsin kucaklarini doldursun güzel Mevlam. Doğumda olanlara kolaylık versin Allahim

Hayirli haberlerle gel selayhusum inşallah hatta doğruda gel :-D

Nergisim çok uzun zamandur sesin soluğun çıkmıyor. Nasılsın doğum yaptinmi? merak ediyorum.

Bilgisi olan varmı kizlar nergis ne alemde?

Hayirli haberlerle gel selayhusum inşallah hatta doğruda gel :-D

Amin insallah kuzum insallah .. Dua ediyorum sanci olsun nst de diye , bugun doguramam heralde :))

Massllah kizina uyutmadi demek annesini :))
Benim büyük oglumda cok sabirsizlsniyor , dün anne Allaha telefon acalimda bugun göndersin kardesimi diyor :)) zamane cocugu :)

Nergisim çok uzun zamandur sesin soluğun çıkmıyor. Nasılsın doğum yaptinmi? merak ediyorum.

Bilgisi olan varmı kizlar nergis ne alemde?

günaydın kızlar.
nergisyasemin doğum yaptı canım, çok tatlı bir kızı oldu.

darısı bizlere inşalllah

kızlar dünden beri oğlumun hareketleri çok azaldı. tatlıları yiyorum yiyorum anca bir tane gerinme gibi hareket hissediyorum topu topu o kadar. sinirlerim bozuldu sabaha kadar uyuyamadık. şimdi kahvaltı ettim gene 1 tane anca.
ne yapsam doktora gitsem mi?
c.tesi daha yeni kontroldeydik, suyu iyiydi, alttan muayene etti 2 cm açıklığım vardı, lekelenmem ve nişan da geldi ama hiç sancım çıkmadı nst'de
normal doğum için uygun demişti doktor ama sancı yok, hayır bir de oğlumun hareketleri gerçekten azalmış gibi. panik yapmaktan bıktım çıksaydı bir hayırlısıyla offfffffffffffffffffff

Allahu teala yardımcın olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versn inşallah. biraz moral olarak toparla kendini daha kolay iyleşirsin inşallah.

canım aynı durumdayım herhangi bir bilgi edinirsen banada yaz olurmu? çok azaldı hareketi korkuyorum son günlerimiz artık insan dahada tedirgin oluyor. Allahu teala yardımcımız olsun.

Günaydın hanımlar
Bugün çatı muayenem var çok gerginim inş. Kolay ve sorunsuz geçer.

günaydın kızlar.nete giremiyorum artık .oğluşumun gaz sancıları var.dün çok ağladı gece uykuları çok düzensiz.napacağımı şaşırdım.annem gidicek 2 hafta sonra.o kadar cnım sıkkınki ne güzel başka arkadaşlarımın 3-3,5 ay yanlarında birileri oluyo.banyo yaptıramıyorum henüz.beni bir panik aldı.tek başıma nasıl yapıcam diye(umarım oğluma yetebilirim.

Gunaydin kizlar., nasilsiniz umarim iyisinizdir... butun gece gaz sancisi gibi sancim vardi ama gecti.. simdi yok.. bide yururken saga sola donerken cati dedigimiz yer varya orasi agriyo... enerjim yok zor kalktim valla yataktan, benim oglan uyandirdi karnim acikti diye herkese mutlu, huzurlu, ve bol enerjili bi hafta diliyorum

canım aynı durumdayım herhangi bir bilgi edinirsen banada yaz olurmu? çok azaldı hareketi korkuyorum son günlerimiz artık insan dahada tedirgin oluyor. Allahu teala yardımcımız olsun.

aminnn canım yazarım. aradım doktorumu 12 gibi gel dedi nst'ye sokacak inş. bişey yoktur. çikolata yedim ama tık yok. çikolata yeme şerbetli tatlı ye öyle gel dedi doktor. içim dışım tatlı oldu valla tiksindim artık dünden beri. sağlıkla doğsalar rahatlasak diyeceğim o zaman da başka dertler oluyor rabbim yardımcımız olsun inş.

Günaydın hanımlar
Bugün çatı muayenem var çok gerginim inş. Kolay ve sorunsuz geçer.

canım çok dert edilecek bişey değil inş. kolay geçer ama 3 gün önce bana yaptı doktor, hatta bak sancı böyle bişey dedi. hayırlısı olsun canım

günaydın canım
çektiğin o gaz sancısı bildiğin doğum sancıları... düzenli olursa doğum başlamış oluyor işte... evet bol enerjili bir hafta olsun inşallah. ben de dünden beri uykusuzum oğlanın hareketlerini hissedeceğim diye bir gözüm açık bir gözüm kapalı uyudum bütün gece...
şimdi de doktora gideceğim nst için

Canim sakin oyle dusunme... herkes anne karnindami ogreniyo bebek bakmayi. Annen gitcek tabi kendisininde duzeni var sonucta... gunduz bebegini uyutunca sende uyu.. temizligini falan gece yap mesela bebege esin baksin.. yemegini bile gerekiyosa geceden yap koy buzdolabina.., pratik yemekler yap bi sure.. esinde anlayis gosterecektir. Banyoya gelince esinle beraber yikarsin.. eskisi gibi degil artik. Ya legende yikasaydin napicaktin.. filesi falan var kuveti var bebegin.. koy bebegi filenin ustune yavas yavas ov yika. esin doksun suyu vs.. sampuani vs.. sonra arkasini cevir boynunu kavra sirtini ov en son kafasini yikayip durula ters bi sekilde.. ben o kadar cok video izledimki anlatamam :)))) ben zorlanmicakmisim gibimi geliyo kendi kuzenimin bebeginide yikamsitimda meraktan :)) bellide olmazRabbjm yardimcin olsun sen yeterki panik yapma panik yaptikca elin ayagina dolasir....

Canim bebeginin hareketlerindebyavaslama hisseden sendin sanirim gecmisi okudum ama hatrlayamadim tam... bu haftalarda normal. Yeri daraldigi icin dalgalanma seklinde, gerilme seklinde hissediliyomus.. tekme seklinde hissedemezsin cunku minnaklarjn yeri yok... gunde 10 kez hareket ediyosa dedigin gibi problem yok demektir.. ama yinede icin rahat etsin bi doktoruna git, icin icini yiyecegine:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…