allahu teala yardımcın olsun canım. benimde 2gün sonra ben normaldede kendimi çok kasıyorum orda napıcam bilmiyorum insallah kolay geçer...
Canim sakin oyle dusunme... herkes anne karnindami ogreniyo bebek bakmayi. Annen gitcek tabi kendisininde duzeni var sonucta... gunduz bebegini uyutunca sende uyu.. temizligini falan gece yap mesela bebege esin baksin.. yemegini bile gerekiyosa geceden yap koy buzdolabina.., pratik yemekler yap bi sure.. esinde anlayis gosterecektir. Banyoya gelince esinle beraber yikarsin.. eskisi gibi degil artik. Ya legende yikasaydin napicaktin.. filesi falan var kuveti var bebegin.. koy bebegi filenin ustune yavas yavas ov yika. esin doksun suyu vs.. sampuani vs.. sonra arkasini cevir boynunu kavra sirtini ov en son kafasini yikayip durula ters bi sekilde.. ben o kadar cok video izledimki anlatamam :)))) ben zorlanmicakmisim gibimi geliyo kendi kuzenimin bebeginide yikamsitimda meraktan :)) bellide olmazRabbjm yardimcin olsun sen yeterki panik yapma panik yaptikca elin ayagina dolasir....
Allah sağlık sıhhat nasip etsin hepsine çok geçmiş olsun sana da canım... geçen sene bu günlerimizi de hatırlıyorum ve rabbime sonsuz kere şükrediyorumcanımmmm inanmıyorum sana bende pazartesi günü dogum yaptım ahh kaderdaşım benim rabbim ikimize aynı gün yaşatmış bu müthiş duyguyu
amin canım inşallah gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı bir doğumun olur...Gozunuz aydin canim Allah anali babali saglikla buyutsun insallah darisi bizim basimiza :)
Haftamız aynı seninle. Benim de şafak
12 bugün. Bu aralar gelmesin diyorum ben de halılarımın gelmesini ve temizliğimin bitmesini beklesin mümkünse ;-)
Böyle insanların ağzına doldurcaksın isotu bidaha da açmasına izin vermiceksin. Açtıkça bi daha açtıkça bidaha. Beb ikili ve üçlü testlerimi yaptırmadım allahtan gelen kabulümdür kötü bişey çıkarsa aldırmayı düşünmüyorum boşu boşuna hamileliğim zehir olmasın diye. Ama bunu bilen eşimin ailesi ikidebir yanımda down sendromundan bahsedip zehir etmeyi başardılar sağ olsunlar. Ruh halimizi düşünen kimse yok anlayacağınıZ.
Aynen yaa ;-) karnın düşmüş aman dikkatvet yakında doğurursun diyolar 1 aydır. Dra soruyorum hayır diyo ;-) herkes jinekolog kesiliyo başımıza ;-)
Pts doğurdum deyince istemsiz sırıttım nickinle uyumlu olmuş baya ;-) hayırlı olsun canım allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine;-)
oooyy maşşallah demek sende doğurdun, sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah...Canım ben merak ettim ama ben de giremiyordum 6 kasımda doğum yaptım ben de. Bu arada aklıma gelmişken yazayım, henüz doğum yapmamış arkadaşlara söyleyeyim, benim nişan 4 cm açıkken geldi. nişansız doğum oluyor yani.
hiç korkma böyle şeylere de kafanı takıp moral bozma. benim anladığım şudur ki normal doğumu kafanda nasıl tasarlıyorsan öyle de yaşıyorsun korkular çekincelerle gidersen doğuma daha bi dayanılmaz gelir, RAbbinden isteyeceksin sağlık ve şifayı o nasip edecek...Canimmm cok mutlu oldum Rabbim saglik sihat versin ikinizede.... masallah normal bide 3600.. helal olsun valla.ebem beni korkutt 4 e yakin olursan normal olmaz dedi bana umut oldun gercektenhikayeni merakla bekliyoruz, bende ikinizi opuyorum, iyi bak yaksiikliya
Ikinizind gözü aydin olsun kizlar .. Rabbim saglik sihat uzun ömür bersin miniklerinize ....
Pazartesisevmezim dün sordum seni , haber cikmadi diye :))
Mutluluklar minik kusunla :))
ya bı arada eliften haber varmı.çok merak ediyorum naptı.suyu gelmişti.
Kizlar yatisim yapildi sezeryan olucak dualarinizi bekliyorum hepiniz duamdasiniz Allaha emanet olun..
Kizlar yatisim yapildi sezeryan olucak dualarinizi bekliyorum hepiniz duamdasiniz Allaha emanet olun..
İnş. Canım nstden çıltım şimdi bi sürü sancı çıktı 50nin altına hiç düşmedi desem yeridir 100lerde de bi sürü sancı var. Muayene sırası bekliyorum şimdi çatı öuayenesi tetikler mi ki doğumu?
Nst için beklerken yanımdaki kızcağıza dr bugün sezaryene alıcam dedi ağlıyodu bi panik bi panik görseniz. Annesi uzaktan gelicek galiba çok kötü bi durum. Benim de annem uzakta ya psikoloji falan kalmadı valla ;-)
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inş.Kizlar yatisim yapildi sezeryan olucak dualarinizi bekliyorum hepiniz duamdasiniz Allaha emanet olun..
Kızlar benim dr 50 nin altına hiç düşmeyen ve 100ün üzerine 6-7 kere çıkan nst sancılarına önemli değil dedi ve çatı muayenesini de bugün yapmiyim haftaya yapayım doğurmazsın heralde o zamana kadar dedi. Günüm haftaya çarşamba doluyo pts çatıya bakıcak normal mi sizce bu dr beni kaile almıyo mu yoksa? 3200gr olmuş meleğim acayip hareketli bugün.
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inş.
amin canım inşallah gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı bir doğumun olur...
Cok sagol canim Allah razi olsun tum bekleyenlerin hayirli dogumlari olsun insallah
Önceki bebeğine çok üzüldüm, nasibin bu bebeğinmiş canım. İnşallah bol bol sütün olsun.
Sagol canim cok kotu gunlerdi bu bebegim sayesinde atlattim o gunleriRabbim nasip etti kizimi binlerce sukurler olsun Rabbim kimsenin basina vermesin ,insallah sutum de gelir bakalim dogurabilirsem gorecegiz :)
Kızlar benim dr 50 nin altına hiç düşmeyen ve 100ün üzerine 6-7 kere çıkan nst sancılarına önemli değil dedi ve çatı muayenesini de bugün yapmiyim haftaya yapayım doğurmazsın heralde o zamana kadar dedi. Günüm haftaya çarşamba doluyo pts çatıya bakıcak normal mi sizce bu dr beni kaile almıyo mu yoksa? 3200gr olmuş meleğim acayip hareketli bugün.
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inş.
Benim dr da cati muayenemi yapmadi hic bahsetmedi bile yapicam die. Heralde normaldir :)
Allah sağlık sıhhat nasip etsin hepsine çok geçmiş olsun sana da canım... geçen sene bu günlerimizi de hatırlıyorum ve rabbime sonsuz kere şükrediyorum
amin canım inşallah gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı bir doğumun olur...
gerçekten eşim bile dalga geçti yani atık pazartesileri seversin diye
güzel dileklerin için çok sağol Rabbim sana da yar ve yardımcı olsun inşallah...
oooyy maşşallah demek sende doğurdun, sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah...
hiç korkma böyle şeylere de kafanı takıp moral bozma. benim anladığım şudur ki normal doğumu kafanda nasıl tasarlıyorsan öyle de yaşıyorsun korkular çekincelerle gidersen doğuma daha bi dayanılmaz gelir, RAbbinden isteyeceksin sağlık ve şifayı o nasip edecek...
ben her sancıda dişimi sıkıp "Allahım sana teslim oldum, senden gelene razıyım sende benden razı ol" diye dua ettim... ve tabi bi hatim indirmiş kadar da bildiğim tüm duaları okudum
çok sağol canım yaaa..Darısı sağlıkla kolaylıkla senin başına olsun... senin bebiş ne alemde? yada belki doğum bile yapmıişsındır geçmişi okuyamadaım hiç
Hadi ya ben de hep netten son anda cati muayenesi yapmak cocuk iyice yerlestigi icin daha net sonuc veriyor diye okudugum icin hic sormamistimeğer en başından beri sezeryana karar verdiyseniz normal ama doğum şekline henüz karar verilmediyse tabiki normal değil.
Benim dr da cati muayenemi yapmadi hic bahsetmedi bile yapicam die. Heralde normaldir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?