2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım inşallah değildir sen yinede olumlu düşün.sağlıklı gebeliktede ara ara kasık batması olabilir.sen usg yaptırmadan burdan konusmayla bilinecek birşey değil.ektopik gebeliğin en bariz belirtileri; şiddetli kasık ağrısı,kanama,omuz ağrısı vs.dir.yurtdışı olayı sıkıntı biraz.Dr.a istediğin gibi gidemiyorsun falan buda seni daha çok stres yapıyor anlayabiliyorum.ama şunu söyleyebilirim sağlıksız birşey varsa vücudun onu en kısa sürede atar.inşallah değildir ben öyle umud ediyorum.

Bursa Anne adayları : Dr. Kemal Köroğlu Şevket Yılmaz Hastanesinden emekli olmuş ve Doruk Yıldırım Hastanesine başlamış. Hakkında o kadar çok iyi yorumlar duydum ki, doktorumu değiştirmeye karar verdim. Haftaya da ilk muayenemi olacağım...

günaydın kızlar.. ay ben uyku uyuyamaz oldum. niye bilmem. mide bulantısıyla kalktım zaten... aksamları acayip gazım oluyor benm de. ama kızıma hamileyken de aynen boyle olmustum. 3 aylık hamileyken 5 aylık kadar karnım sısıyodu aksamları gazdan. bir de malesef dun babam icin gittigim hastanede bayılmısım. sabah bisi yiyememiştim. bir de hastane ortamı... Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasp etsn. 11 aydır bekledigim bebegim gelmş. şikayet yok. olumsuzluk yok. bunlar hamileligin dogal belirtilerii... sizler nasılsınız bakalım?? hersey yolunda mı??

hepinize merhaba, günaydın 2013 kasım anne adayları

Kızlar bende salı günü öğrendim hamile olduğumu, benide alırmısınız aranıza,

hoşgeldin canımm hayırlı olsun:)))))))

kızlar ben ilk defa kustum mide bulantım vardı tiksinme hat safhada ama bu kusma beni öldürdü ..ölüyorum sandım.

Sen de yol arkadaşı oldun bize desene Hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla ve sıhatle kucağına almayı nasib etsin

Canımmm benim belirtiler yok gibi sadece hafif mide de hassasiyet var. Progestan ve sürekli yatmak zor. Ben de 2 yıl bekledim meleği en ufacık bi şey de bile kafamı kaldırıp şükrediyorum

hoşgeldin canımm hayırlı olsun:)))))))

kızlar ben ilk defa kustum mide bulantım vardı tiksinme hat safhada ama bu kusma beni öldürdü ..ölüyorum sandım.

sağol tatlım hepimize hayırlı olur inşallah :)))

canım senin başlıyabilir artık maşallah büyüyorsunuz ne güzel işte,

amin canım , rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı bir evlat nasipe der inşallah. , inşalalh birlikte devam ederiz bu güzel yolda

Kızlar ben sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum acaba progestanın etkisi mi?

Bi de göğüslerimde çok fazla sızlama var hiç böyle olmamıştı yani sanki içinde bilye kadar kitleler var da onları biri sıkıyomuş gibi.Kayın validem süt kanalların açılıyodur diyo ama ne bileyim:44:

Allah kolaylık versin.. ahh ahh yatmanın zorlugunu cok iyi bilirim. 7 hafta oturmak da dahil her sey yasak serumlara baglı yattım kızım erken dogmasın die. 30. haftamda baslıyodu dogum. 7 hafta durdurduk hamdolsun. tam 37. haftama girdigim gun kızımı kucagıma aldım.

basagrısı ve mide hassasiyeti progestanın en bas etkilerinden canım. ben kullandıgımda sersem gibi dolanıyorum ortalıkta..

evet baslasın baslasın ben razıyım herseye.ilk hamileliğimde iştahım acayip acııktı her dk.acıkıyordum sanki.busefer öyle değil.

benimde karnım öğrendiğimden itibaren sürekli açıkıyor sanki, hep aç gibi hissediyorum kendimi

progestan yapabiliyor canım, çok ağır bi ilaç, ağız yoluyla mı alıyorsun, vajinal mi...
ben vajinal olarak kullanmıştım o zaman hiç bir yan etkisi olmuyor, ama ağız yoluyla alındığında çok kötü yapıyor insanı ...

ayy canım maşallah Allah ayırmasınnn..bende annemle aynı sokaktaydım şimdi iki sokak var aramıza..keşke aynı apartmanda olabilseydikkkkk..

:)) olsun gene yakınmıssınızz canım onada sukurr . ama aynı bınada olmanın avantajları çok abımlede aynı bınadayız:))))

gunaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr herkesde ayrı sorun ayy 3 ay bır gecsede kurtulsakkkkkkkk rahat etsekk:) gercı ozamanda bıtmez bızım dertler
benımde hıc sıvılcem yoktu off sıvılce cıktı alnımda sınır oldummmmmmmmmm

Dun cok yorulmusum
Aksam bacak agrisi
Gaz sancisi
Karin agrisi
Ugrastim durdum
Hala bacaklarim agriyor
Sabahin korunde kalktim
Findik ceviz badem incir hurma kayisi pekmez
Taze Yumurta peynir zeytin sut
Bunlari yedim zorla canim bisey istemiyo
InsAllah persembe bebegimi gormeye gidicem
Pazartesiden basliyor bizim heyecanlar
Bi 15 gunn daha devam eder 30.11.13
Dogumu olacak arkadaslarin sonra alisverisler baslar
InsAllah

Cnm bilmem sen findik ceviz badem yiyomusun hergun onlarda yapar
Bnde adet oncesi cikardi hamileykende cikti o zaman yemiyodum ceviz turu seyler
Bu arada bnm gogus uclari esmerlesmeye baslamis
Bulanti yerine muthis basim donuyor
Ayaktaysam bi sarsiliyorum ki sorma
Bide
Gobek cizgisi vardi hic kaybolmadiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…