[CENTE[/CENTER]arkadaslar daha oncede yazmıstım ıngılterede yasıyorum ve ıdrar testınde cıft cızgı gordum. Burda kan testı yapmıyorlar eger bebek varsa bes haftalık ama kasıklarımda ozellikle sol tarafta sıddetlı ağrım var bıcak batması tarzında. Doktora gıtmek cok zor burda dıs gebelik olabılır mı dıye korkuyorum. Ölümle bile donuclanabilirmiş allah esırgesın. Kanama yok ama bu agrı cok korkutuyo
Bursa Anne adayları : Dr. Kemal Köroğlu Şevket Yılmaz Hastanesinden emekli olmuş ve Doruk Yıldırım Hastanesine başlamış. Hakkında o kadar çok iyi yorumlar duydum ki, doktorumu değiştirmeye karar verdim. Haftaya da ilk muayenemi olacağım...
hepinize merhaba,günaydın 2013 kasım anne adayları
Kızlar bende salı günü öğrendim hamile olduğumu,benide alırmısınız aranıza,
hepinize merhaba,günaydın 2013 kasım anne adayları
Kızlar bende salı günü öğrendim hamile olduğumu,benide alırmısınız aranıza,
Canımmm benim belirtiler yok gibi sadece hafif mide de hassasiyet var. Progestan ve sürekli yatmak zor. Ben de 2 yıl bekledim meleği en ufacık bi şey de bile kafamı kaldırıp şükrediyorumgünaydın kızlar.. ay ben uyku uyuyamaz oldum. niye bilmem. mide bulantısıyla kalktım zaten... aksamları acayip gazım oluyor benm de. ama kızıma hamileyken de aynen boyle olmustum. 3 aylık hamileyken 5 aylık kadar karnım sısıyodu aksamları gazdan. bir de malesef dun babam icin gittigim hastanede bayılmısım. sabah bisi yiyememiştim. bir de hastane ortamı... Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasp etsn. 11 aydır bekledigim bebegim gelmş. şikayet yok. olumsuzluk yok. bunlar hamileligin dogal belirtilerii...sizler nasılsınız bakalım?? hersey yolunda mı??
hoşgeldin canımm hayırlı olsun:)))))))
kızlar ben ilk defa kustum mide bulantım vardı tiksinme hat safhada ama bu kusma beni öldürdü ..ölüyorum sandım.
Sen de yol arkadaşı oldun bize deseneHoşgeldin canım Rabbim sağlıkla ve sıhatle kucağına almayı nasib etsin
Canımmm benim belirtiler yok gibi sadece hafif mide de hassasiyet var. Progestan ve sürekli yatmak zor. Ben de 2 yıl bekledim meleği en ufacık bi şey de bile kafamı kaldırıp şükrediyorum
sağol tatlımhepimize hayırlı olur inşallah :)))
canım senin başlıyabilir artık maşallah büyüyorsunuz ne güzel işte,
Sen de yol arkadaşı oldun bize deseneHoşgeldin canım Rabbim sağlıkla ve sıhatle kucağına almayı nasib etsin
Canımmm benim belirtiler yok gibi sadece hafif mide de hassasiyet var. Progestan ve sürekli yatmak zor. Ben de 2 yıl bekledim meleği en ufacık bi şey de bile kafamı kaldırıp şükrediyorum
Kızlar ben sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum acaba progestanın etkisi mi?
Bi de göğüslerimde çok fazla sızlama var hiç böyle olmamıştı yani sanki içinde bilye kadar kitleler var da onları biri sıkıyomuş gibi.Kayın validem süt kanalların açılıyodur diyo ama ne bileyim:44:
evet baslasın baslasın ben razıyım herseye.ilk hamileliğimde iştahım acayip acııktı her dk.acıkıyordum sanki.busefer öyle değil.
Kızlar ben sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum acaba progestanın etkisi mi?
Bi de göğüslerimde çok fazla sızlama var hiç böyle olmamıştı yani sanki içinde bilye kadar kitleler var da onları biri sıkıyomuş gibi.Kayın validem süt kanalların açılıyodur diyo ama ne bileyim:44:
ayy canım maşallah Allah ayırmasınnn..bende annemle aynı sokaktaydım şimdi iki sokak var aramıza..keşke aynı apartmanda olabilseydikkkkk..
gunaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrherkesde ayrı sorun ayy 3 ay bır gecsede kurtulsakkkkkkkk rahat etsekk:) gercı ozamanda bıtmez bızım dertler
benımde hıc sıvılcem yoktu off sıvılce cıktı alnımda sınır oldummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?