progestan yapabiliyor canım, çok ağır bi ilaç, ağız yoluyla mı alıyorsun, vajinal mi...
ben vajinal olarak kullanmıştım o zaman hiç bir yan etkisi olmuyor, ama ağız yoluyla alındığında çok kötü yapıyor insanı ...
hepinize merhaba,günaydın 2013 kasım anne adayları
Kızlar bende salı günü öğrendim hamile olduğumu,benide alırmısınız aranıza,
6 mart 105 desek
8 mart 210
10 mart 420
12 mart 840
14 mart 1680
16 mart 3360 ohooo senin değer bayağı olmuştur cnm..keseyi gördünmü bilmiyorum ama ayın 17-18 inde rahat görünür düzeye gelmiştir
inşallah hayatım,ben de bu dediklerinize güvenerekten pazartesiye kadar heyecandan ölmicem inşallah
Canim sen bebegi gordun kalb atimi goremedin
Ultrasonda gorunuyor bebek var
Nasildi masAllah kalabaliklastik karistiriyom
:)) olsun gene yakınmıssınızz canım onada sukurr . ama aynı bınada olmanın avantajları çok abımlede aynı bınadayız:))))
ben yine açım yaa( ne yiycem bilmiyorum bazen böyle açken sinirleniyorum haliyle.
canım zorla da olsa ye..vitaminli şeyler en azından..Dun cok yorulmusum
Aksam bacak agrisi
Gaz sancisi
Karin agrisi
Ugrastim durdum
Hala bacaklarim agriyor
Sabahin korunde kalktim
Findik ceviz badem incir hurma kayisi pekmez
Taze Yumurta peynir zeytin sut
Bunlari yedim zorla canim bisey istemiyo
InsAllah persembe bebegimi gormeye gidicem
Pazartesiden basliyor bizim heyecanlar
Bi 15 gunn daha devam eder 30.11.13
Dogumu olacak arkadaslarin sonra alisverisler baslar
InsAllah
evet cnm çok şükürrrrr..benim onlara böyle yakın olmam şart..yani anneciğimin haftada 1-2 yemeğe gitmemizden başka bana yapabileceği bişey yok..65 yaşında ve çok sağlıklıdeğil..ama abimi kaybettik biz 3,5 yıl önce..şu an tek varlıkları benim..ve inşallah torun gelince biraz yüzleri gülecek diye hayalediyorummm.yakın olmamızın en güzel yani torunla çok vakit geçirecekler..inşallah durumu elverirse annem bakacak bebişe..yanında biryardımcıyla belki
inşallah hayatım,ben de bu dediklerinize güvenerekten pazartesiye kadar heyecandan ölmicem inşallah
başınız sağolsun canım,eminim miniğin geldiğinde herkesin yüreğine su serpilecektir.içini ferah tut.
canım meyve ya da çerez ye. ya da bi kase yoğurda ekmek doğra ye
canım zorla da olsa ye..vitaminli şeyler en azından..
bugün iyice dinlen..dünün yorgunluğunu atman lazımmmm
evde yalnız olmaktan dahada iştah kaçıyor sanırım.ne annem yakınımda ne kayınvalidem hatta komşu bile yok şuan yaşadığım yerde.neyse mecbur yiycezde ne yiycez:)) sağol canım benim tavsiyelerin için.
sağol canımmmm..evet bu minik bize iyi gelecek hayırlısıyla..o yüzden ben onu ''dayısının gülü'' diye seviyorummmmm
hayırlı olsun canımmmm..hoşgeldinnnnnn
doğum tarihlermiz seninle aynı..ben de pazar günü öğrenmiştimm
ay tatlımmm o heyecan hep varrr..ama inan değerin bayağı yükselmiştir..
bak benim şöyle oldu
17 mart 125
20 mart 429
22 mart 992..
doktorum salıya keseyi görürüz dedi..bende keseyi görmeden inanamıyorum hamileliğime..ama şimdi görüneceğini blsem koşarım doktoraaaa
Kuzum benim ailem yurt dışında kayınvalidemler de başka şehirde. eşim asker o yüzden bize gurbet hiç bitmeyecekSen yurt dışındasın sanırım?
Belli bi düzen yap canm kendine. Ben 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum, vallla acıkınca yemiyorum ne yalan söyliyim ceviz meyve felan atıyorum ağzıma hemen şimdiden kilo almak istemiyorum
Kuzum benim ailem yurt dışında kayınvalidemler de başka şehirde. eşim asker o yüzden bize gurbet hiç bitmeyecekSen yurt dışındasın sanırım?
Belli bi düzen yap canm kendine. Ben 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum, vallla acıkınca yemiyorum ne yalan söyliyim ceviz meyve felan atıyorum ağzıma hemen şimdiden kilo almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?