2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ağızdan alıyorum kuzum

Canim sen bebegi gordun kalb atimi goremedin
Ultrasonda gorunuyor bebek var
Nasildi masAllah kalabaliklastik karistiriyom

6 mart 105 desek
8 mart 210
10 mart 420
12 mart 840
14 mart 1680
16 mart 3360 ohooo senin değer bayağı olmuştur cnm..keseyi gördünmü bilmiyorum ama ayın 17-18 inde rahat görünür düzeye gelmiştir

inşallah hayatım,ben de bu dediklerinize güvenerekten pazartesiye kadar heyecandan ölmicem inşallah

inşallah hayatım,ben de bu dediklerinize güvenerekten pazartesiye kadar heyecandan ölmicem inşallah

GEc dolenme degilse kese gorunur cnm
Bn 6. Haftada gittim
Bebegin yatagini gordum 4 haftalikti beta kanda 155 di
Bir hafta sonra gittim 5. Haftada keseyi gordum
Iki hafta sonra gel dedi 7+2 de insAllah kalp atimi icin gidicem

Canim sen bebegi gordun kalb atimi goremedin
Ultrasonda gorunuyor bebek var
Nasildi masAllah kalabaliklastik karistiriyom

Evet kuzum haklısın zamanla herkes birbirini tanıyacak. Biz salı günü gittik. Keseyi ve bebeği gördük.Kalp atımını duymadık çünkü ben geç yumurtladım bebeğim 1-2 hafta geriden geliyor. Bebeğin yanında kanama oluşmuş. Progestan verdi işte 4-5 gündür sürekli yatıyorum. Cuma günü başka doktora gitcez inşAllah duyarız ve kanama alanı durmuş olsun

:)) olsun gene yakınmıssınızz canım onada sukurr . ama aynı bınada olmanın avantajları çok abımlede aynı bınadayız:))))

evet cnm çok şükürrrrr..benim onlara böyle yakın olmam şart..yani anneciğimin haftada 1-2 yemeğe gitmemizden başka bana yapabileceği bişey yok..65 yaşında ve çok sağlıklıdeğil..ama abimi kaybettik biz 3,5 yıl önce..şu an tek varlıkları benim..ve inşallah torun gelince biraz yüzleri gülecek diye hayalediyorummm.yakın olmamızın en güzel yani torunla çok vakit geçirecekler..inşallah durumu elverirse annem bakacak bebişe..yanında biryardımcıyla belki

canım zorla da olsa ye..vitaminli şeyler en azından..
bugün iyice dinlen..dünün yorgunluğunu atman lazımmmm

başınız sağolsun canım,eminim miniğin geldiğinde herkesin yüreğine su serpilecektir.içini ferah tut.

ay tatlımmm o heyecan hep varrr..ama inan değerin bayağı yükselmiştir..
bak benim şöyle oldu
17 mart 125
20 mart 429
22 mart 992..

doktorum salıya keseyi görürüz dedi..bende keseyi görmeden inanamıyorum hamileliğime..ama şimdi görüneceğini blsem koşarım doktoraaaa

canım zorla da olsa ye..vitaminli şeyler en azından..
bugün iyice dinlen..dünün yorgunluğunu atman lazımmmm

Dun butun gun ayaktaydim
Yarim gun buroda calistim ciktim kizi okula getir gotur
4 makina camasir yika kurut utule kaldir arada yemek yaptim
Cok yoruluyorum hic yemek yemek yemesem aramiycam
Fakat bi ara elim ayagim titriyor acliktan bebek buyusun diye zorlar yiyorum
Hic sinayetci degilim bu gunleride gordum
Cok cok Sukur bu gunleri gosteren Merhameti hazinesi bol ALLAHIMA
HEPIMIZ ICIN DUA EDIYORUM TOPIK ARKADASLARIN VE DIGER BEVEK BEKLEYENLERIN
YIZUNU GULDUR ALLAHIM DIYORUM
MUMININ MUMINE ETTIGI DUA KABUL OLUR INSALLAH

Kuzum benim ailem yurt dışında kayınvalidemler de başka şehirde. eşim asker o yüzden bize gurbet hiç bitmeyecek Sen yurt dışındasın sanırım?
Belli bi düzen yap canm kendine. Ben 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum, vallla acıkınca yemiyorum ne yalan söyliyim ceviz meyve felan atıyorum ağzıma hemen şimdiden kilo almak istemiyorum

sağol canımmmm..evet bu minik bize iyi gelecek hayırlısıyla..o yüzden ben onu ''dayısının gülü'' diye seviyorummmmm

BAsiniz sagolsun mekani cennet olsun
Yiyeni insAllah sagsalim dogar
Cnm sende yap takvim takip edelim

hayırlı olsun canımmmm..hoşgeldinnnnnn
doğum tarihlermiz seninle aynı..ben de pazar günü öğrenmiştimm

hoşbuldum tatlım, senin de hayırlı olsun canım, sen erken öğrenmişsin ben batı bekledim, emin değildim çünkü :)))
ayy doğum tarihlerinin aynı olmasına ayrı sevimdim canım, beraber büyütücez inşallah meleklerimizi

değer artışların çok güzel, benimde
19 mart : 236,50
21 mart : 698,41 çıktı, dkotorumuz salı çağırmıştı ama baktı değer hızlı artıyor dayanamadı yarın gidicez inşallah keseyi görmeye...

Iki aydir kilo almadim ayni hep

Kizlar muzu cok tuketmeyin kan pihtilastirma ozellgi varmis

aynen gurbet bitmeyecek..onu yapamıyorum işte herşeyden tiksindim ben ekmekten sudan daha saymıyım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…