2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bacak agrisi ceken varmi benim cok kötü
Bacak agrisida 2-3 gundur var nereye koycam kaldircam sasti
Persembe bunlarida soliyim kesin vitamin eksikligi var
Cok okudum bu durumu yasayan olmus
Bazen kramp giriyor
Bide cok uyusuyor ilk gunlerinden beridir
Bole sizlerde durum nasil

Bnm annemleR kizkardesim 45dak mesafede
Esimin ailesi turkiyede yakin kimse yok komsu yok
Hepsi isvicreli oturmazlar kalkmazlar
Merabe meraba disarda gurbette gurbeti yasayanlardan biride bnm

canım ama çok yoruyorsun kendiniii.bak öyle hepsini bir anda yapma...çamaşırı iki güne böl..yazık kuşum gücün kalmaz tabiii.çağrılar da ondan bencee..
amin canımmm evet şükürler olsun hamileyiz..artık şikayet yok sadece kendimize dikkat etmemiz gerekkk

benim reglim 1 gün de geçmişti cnm..28 de olurum..o gece gördüğüm rüyadan etkilendim ve pazar sabah 8 de test yaptımmmveee bayağı pozitifff
inşallah cnm daha doğum ve büyütme hikayelerimizi paylaşıcaz inşallahhh

ooo maşallah seninki de çook güzel artmış cnm..ayyy ben de çok heyecanlıyım salıya kadar dayanıcam artıkkkk

Cepten goriyorum yattigim yerde yaziyorum
Biraz uyumaya calisayim gorusmek uzere

Kızlar diğer ve en önemli konulardan biri KARIN ÇATLAĞI!!!
Ben araştırdım 3. ve 4. aydan sonra kullanıma bşlayın diyolar; Badem yağı diyen var, bebe yağı diyen var, değişik markalar var...Ne dersiniz kızlar? Ben yavaştan bebe yağıyla başlayayım istiyorum:44:

Sonunda geçmişi bitirdim günaydın biraz gec olsada annecikler.haala yataktayim açım ama kalkmayada niyetm yok hic. Bizde ilk fotografimizi attik ulrason kısmına. 15 gün snra klp atisinida duyarsak rahatız.

ben de bebek yagı kullanıcam inş. kızımda da kullandım her gece hic catlamadım. inş bunda da catlamamm

MErhaba arkadaşlar, ben de hayırlıysa eğer kasım annesi olacağım ama hamileliğim biraz sorunlu geçiyor kanamam oldu 2 kere progestan kullanıyorum....İlk gittiğimde kese 4+4 gibiydi...Şimdi bugün gittim 5+3 gibi kese içinde bebek göründü ama doktor çok olumsuz konuştu kalp atışını az da olsa görmeliydim dedi kanama da olmuş büyük bir olasılık gelişmeyecek ya düşer yada kürtaj olursun dedi....Ama aynı zamanda kesen büyümüş de dedi dua et dedi....KAfam o kadar karışık ki MEvlam hakkımızda hayırlısını versin inş.
Aranızda kanaması olup da gebeliği devam eden arkadaş var mı?????

slm kızlar benim bebeyim tüp bebek adetimin 26. gününde hcg 272 idi 28. günde 527 oldu ama dr bana çok geç verdi randevumu taa 19 nisana
ben ne zaman gitsem bebyimin kesesini görürüm acaba

evet kuşum yaaa beni de çok düşündüren bir konuuuuu:26::26::26:annemde hiçç çatlak olmamış..ki abimde çook kilo almış..esmerim tenim epeyce koyu ama belli mi olur piyango bana vurur endişesi var..bebeyağı iyi diyorlar..ama ilerleyen aylarda karın çok geriliyor ya o zaman özel keremler alırım diyorum bendeeee

canım hayırlı olsun..inşallah bebişin sana tutunur sımsıkı ve hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım...belki geç döllenmedir cnm ya ondan duyamamıştır..hem kese büyüyormuş maşallah..çok dua et cnmm..ama tabiki hep hayırlısı için..Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah..
benim kuzenim 9 ay yattı kızında..hep düşük tehlikesi vardı kanaması vardı..iğneler ilaçlar hastane derken çok şükür aldı bebişi kucağına..yeterki Rabbim nasibetsin cnm..yiyecek ekmeğı varsa hiçbirşey engel olamaz dünyaya gelmesine..dualarım seninle cnm

cnm bol bol dinlen yat hapini kullan suyunu bol bol ic nedesek bos kimisi 9 ay kanam geciriri turp gibi kucagina alir kimisi kanam baslarda gorur sonra keslir bu isler belli olmyuor sen dikkat et kafaya takma dinlen gecmis olsun insAllah bizimle olursun
slm kızlar benim bebeyim tüp bebek adetimin 26. gününde hcg 272 idi 28. günde 527 oldu ama dr bana çok geç verdi randevumu taa 19 nisana

cnm hosgeldin aslina bakarsan kese görunur takvim 5 haftalik gosteriyor
19 nisanda heralde cinsiyet tahmini yapar artik

yıyorum canım bılemedım kı ondanmı hıc cıkmazdı cunku normalde okudugum kıtaptada dıyor ergenlık yasaybılırsınız bu donemlerde sıvılce cıkabılır dıyor ama
aynen canımmm yaaa benımde oyle gogus ucum ve asırı bas donmem var ayagı oturdugum yerden hemen kalkmıyorum sende ole yap

başın saolsun canımm benım rabbım gerıde kalanları korusun.saglık sıhhat versın ..benımde annem 60 yasında ama sukur saglıgı ıyı rabbım herkezın anne babasına saglık versın..

Iki aydir kilo almadim ayni hep

Kizlar muzu cok tuketmeyin kan pihtilastirma ozellgi varmis
bende aksıne gunde 2 tane yıyorummm ara ogunelrde
ben yasadım canım 1 gun surdu kahverengı leke seklınde progestan kullandım kestı ama sımdıde gene ara ara cok az gelıyor jelle bırlıkte dısarı..
doktorunda maşallahhh nerden bılıyormuss felaket tellahı gıbı ..kanama cogu kısıde olmus kese yanında benımde arkadasımda vardı ama gectı suan korkma bol bol dua et canım

hosgeldın canım bende asılama ıle kaldım degerıni 2 ıle carp 1000 15000 oldumu gıt kese gozukur.. benım 1030 falandı gozuktugunde vajınal gorduk

kızlar şuu crıone jel kullananlarrr jelı kullandıgım zaman dısarı gerı gelıyor bole kahverengı bıseyy sızdede oluyormuuu yuvarlak bişeyy cozemedım yaa dr soruyum gıttıgımde acaba normalmii dr kanamayı kesıyor dedii ıcerdekı kanıda kahverengı olarak dısarı atıyor dedii.ama bılemedım bıdaha sorucamm :26::26:

bu jel ne için tatlım ya herkes yazıyo jel diye ama ???
bir de ben sadece folibol kullanıyorum siz günde kaç tane alıyorsunuz? folibol kullanan var mı aranızda? bana ne vitamin ne de başka bişey vermedi doktor.

bu jel ne için tatlım ya herkes yazıyo jel diye ama ???
bir de ben sadece folibol kullanıyorum siz günde kaç tane alıyorsunuz? folibol kullanan var mı aranızda? bana ne vitamin ne de başka bişey vermedi doktor.

canım dusuk tehlıkesı olanlar yada kanaması olanlar kullanıyor genelde..
progestan ıcerıklı jel.bende kullanıyorum folıbolu gunde 1 tane alıyorum..corasprın ve b12 de alıyorum canım banada vermedı baska vıtamın
corasprınıde pıhtılasma olmasın dıye ıcıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…