- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
Kuzum benim ailem yurt dışında kayınvalidemler de başka şehirde. eşim asker o yüzden bize gurbet hiç bitmeyecekSen yurt dışındasın sanırım?
Belli bi düzen yap canm kendine. Ben 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum, vallla acıkınca yemiyorum ne yalan söyliyim ceviz meyve felan atıyorum ağzıma hemen şimdiden kilo almak istemiyorum
Dun butun gun ayaktaydim
Yarim gun buroda calistim ciktim kizi okula getir gotur
4 makina camasir yika kurut utule kaldir arada yemek yaptim
Cok yoruluyorum hic yemek yemek yemesem aramiycam
Fakat bi ara elim ayagim titriyor acliktan bebek buyusun diye zorlar yiyorum
Hic sinayetci degilim bu gunleride gordum
Cok cok Sukur bu gunleri gosteren Merhameti hazinesi bol ALLAHIMA
HEPIMIZ ICIN DUA EDIYORUM TOPIK ARKADASLARIN VE DIGER BEVEK BEKLEYENLERIN
YIZUNU GULDUR ALLAHIM DIYORUM
MUMININ MUMINE ETTIGI DUA KABUL OLUR INSALLAH
BAsiniz sagolsun mekani cennet olsun
Yiyeni insAllah sagsalim dogar
Cnm sende yap takvim takip edelim
hoşbuldum tatlım, senin de hayırlı olsun canım, sen erken öğrenmişsin ben batı bekledim, emin değildim çünkü :)))
ayy doğum tarihlerinin aynı olmasına ayrı sevimdim canım, beraber büyütücez inşallah meleklerimizi
değer artışların çok güzel, benimde
19 mart : 236,50
21 mart : 698,41 çıktı, dkotorumuz salı çağırmıştı ama baktı değer hızlı artıyor dayanamadı yarın gidicez inşallah keseyi görmeye...
Bnm annemleR kizkardesim 45dak mesafede
Esimin ailesi turkiyede yakin kimse yok komsu yok
Hepsi isvicreli oturmazlar kalkmazlar
Merabe meraba disarda gurbette gurbeti yasayanlardan biride bnm
Kızlar diğer ve en önemli konulardan biri KARIN ÇATLAĞI!!!
Ben araştırdım 3. ve 4. aydan sonra kullanıma bşlayın diyolar; Badem yağı diyen var, bebe yağı diyen var, değişik markalar var...Ne dersiniz kızlar? Ben yavaştan bebe yağıyla başlayayım istiyorum:44:
MErhaba arkadaşlar, ben de hayırlıysa eğer kasım annesi olacağım ama hamileliğim biraz sorunlu geçiyor kanamam oldu 2 kere progestan kullanıyorum....İlk gittiğimde kese 4+4 gibiydi...Şimdi bugün gittim 5+3 gibi kese içinde bebek göründü ama doktor çok olumsuz konuştu kalp atışını az da olsa görmeliydim dedi kanama da olmuş büyük bir olasılık gelişmeyecek ya düşer yada kürtaj olursun dedi....Ama aynı zamanda kesen büyümüş de dedi dua et dedi....KAfam o kadar karışık ki MEvlam hakkımızda hayırlısını versin inş.
Aranızda kanaması olup da gebeliği devam eden arkadaş var mı?????
cnm bol bol dinlen yat hapini kullan suyunu bol bol ic nedesek bos kimisi 9 ay kanam geciriri turp gibi kucagina alir kimisi kanam baslarda gorur sonra keslir bu isler belli olmyuor sen dikkat et kafaya takma dinlen gecmis olsun insAllah bizimle olursunMErhaba arkadaşlar, ben de hayırlıysa eğer kasım annesi olacağım ama hamileliğim biraz sorunlu geçiyor kanamam oldu 2 kere progestan kullanıyorum....İlk gittiğimde kese 4+4 gibiydi...Şimdi bugün gittim 5+3 gibi kese içinde bebek göründü ama doktor çok olumsuz konuştu kalp atışını az da olsa görmeliydim dedi kanama da olmuş büyük bir olasılık gelişmeyecek ya düşer yada kürtaj olursun dedi....Ama aynı zamanda kesen büyümüş de dedi dua et dedi....KAfam o kadar karışık ki MEvlam hakkımızda hayırlısını versin inş.
slm kızlar benim bebeyim tüp bebek adetimin 26. gününde hcg 272 idi 28. günde 527 oldu ama dr bana çok geç verdi randevumu taa 19 nisana
ben ne zaman gitsem bebyimin kesesini görürüm acaba
yıyorum canım bılemedım kı ondanmı hıc cıkmazdı cunku normalde okudugum kıtaptada dıyor ergenlık yasaybılırsınız bu donemlerde sıvılce cıkabılır dıyor amaCnm bilmem sen findik ceviz badem yiyomusun hergun onlarda yapar
Bnde adet oncesi cikardi hamileykende cikti o zaman yemiyodum ceviz turu seyler
Bu arada bnm gogus uclari esmerlesmeye baslamis
Bulanti yerine muthis basim donuyor
Ayaktaysam bi sarsiliyorum ki sorma
Bide
Gobek cizgisi vardi hic kaybolmadiki
başın saolsun canımm benım rabbım gerıde kalanları korusun.saglık sıhhat versın ..benımde annem 60 yasında ama sukur saglıgı ıyı rabbım herkezın anne babasına saglık versın..evet cnm çok şükürrrrr..benim onlara böyle yakın olmam şart..yani anneciğimin haftada 1-2 yemeğe gitmemizden başka bana yapabileceği bişey yok..65 yaşında ve çok sağlıklıdeğil..ama abimi kaybettik biz 3,5 yıl önce..şu an tek varlıkları benim..ve inşallah torun gelince biraz yüzleri gülecek diye hayalediyorummm.yakın olmamızın en güzel yani torunla çok vakit geçirecekler..inşallah durumu elverirse annem bakacak bebişe..yanında biryardımcıyla belki
bende aksıne gunde 2 tane yıyorummm ara ogunelrdeIki aydir kilo almadim ayni hep
Kizlar muzu cok tuketmeyin kan pihtilastirma ozellgi varmis
ben yasadım canım 1 gun surdu kahverengı leke seklınde progestan kullandım kestı ama sımdıde gene ara ara cok az gelıyor jelle bırlıkte dısarı..MErhaba arkadaşlar, ben de hayırlıysa eğer kasım annesi olacağım ama hamileliğim biraz sorunlu geçiyor kanamam oldu 2 kere progestan kullanıyorum....İlk gittiğimde kese 4+4 gibiydi...Şimdi bugün gittim 5+3 gibi kese içinde bebek göründü ama doktor çok olumsuz konuştu kalp atışını az da olsa görmeliydim dedi kanama da olmuş büyük bir olasılık gelişmeyecek ya düşer yada kürtaj olursun dedi....Ama aynı zamanda kesen büyümüş de dedi dua et dedi....KAfam o kadar karışık ki MEvlam hakkımızda hayırlısını versin inş.
hosgeldın canım bende asılama ıle kaldım degerıni 2 ıle carp 1000 15000 oldumu gıt kese gozukur.. benım 1030 falandı gozuktugunde vajınal gordukslm kızlar benim bebeyim tüp bebek adetimin 26. gününde hcg 272 idi 28. günde 527 oldu ama dr bana çok geç verdi randevumu taa 19 nisana
ben ne zaman gitsem bebyimin kesesini görürüm acaba
kızlar şuu crıone jel kullananlarrr jelı kullandıgım zaman dısarı gerı gelıyor bole kahverengı bıseyy sızdede oluyormuuu yuvarlak bişeyy cozemedım yaa dr soruyum gıttıgımde acaba normalmii dr kanamayı kesıyor dedii ıcerdekı kanıda kahverengı olarak dısarı atıyor dedii.ama bılemedım bıdaha sorucamm :26::26:
bu jel ne için tatlım ya herkes yazıyo jel diye ama ???
bir de ben sadece folibol kullanıyorum siz günde kaç tane alıyorsunuz? folibol kullanan var mı aranızda? bana ne vitamin ne de başka bişey vermedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?