2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ilkinde daha dikkatliydim ben, birde zor geçtiği için belkide
bunda kanapede kaldırdım, kayra zaten hep kucağımda nerdeyse
ama daha hamilelik moduna giremedim, biraz daha dikkat etmem gerekiyor

topiğimizde baya artış var yeni annecikler hoşgeldiniz.yarın kalp sesi için dr.a gidecceğim bu gece uyku yok bana.herseyin hayırlısı.

hayırlı olsun canımm.. hosgeldin aramızaa valla benim 2. oluyo ama aynı heyecan bende de mevcut. zaman hic gecmiyo sanki. ilk 3 ay gecsin sonrası daha kolay geciyoo..

ilk üç ay çok önemli bi geçsin ondan sonrası daha kolay geçer gibi geliyo bana perşembe günü bebişimi görücez çok heyecanlıyımm

ilkinde daha dikkatliydim ben, birde zor geçtiği için belkide
bunda kanapede kaldırdım, kayra zaten hep kucağımda nerdeyse
ama daha hamilelik moduna giremedim, biraz daha dikkat etmem gerekiyor

ikincilerde durum hep boyle demekkii.. yapılcak bisi yok. Rabbim kolaylıgını verecektr. ben hamileligimin son 7 haftasında cok sıkıntı cektim hep yattım erken dogum riskinden. sımdı bir de kızım var. Allahım imtihan etmesn. saglık versinde hep ayakta isimizin evladımızın basında duralım..[/I]

topiğimizde baya artış var yeni annecikler hoşgeldiniz.yarın kalp sesi için dr.a gidecceğim bu gece uyku yok bana.herseyin hayırlısı.
hoşbulduk canım, sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
bence uyu bol bol
deneyimli anne olarak yazıyorum :)

ilk üç ay çok önemli bi geçsin ondan sonrası daha kolay geçer gibi geliyo bana perşembe günü bebişimi görücez çok heyecanlıyımm
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

benim doktora gitmeme daha cok var yaa.. kızıma hamileyken yurtdısındaydım. orda 8. haftadan once bakılmıyo. burda ne zaman gitmem gerektigini bilmiyorum ama 7 haftaya kadar bekliyim diyorum dayanabilirsem..

ayy kızlar ıyı geceler cok gezdım bugun havalar cok guzel burda yaaaa ınsanın evde durası gelmıyorr
maşallah baya konusmussunuz anca okudum
yenı gelenler hosgeldınızzzzzz
pazartesı gunu dr gıdeceklerrr baya coktuuu yarın onların gunu salı gunude ben gıdıcemmmmmmmm 3 gorusum olucakk ohh süper

mrb tatlim benceisine geri don rabbim rizk kapisi vermiş bebek te vermiş daha ne istiosunmasallahrahat olduğunu soyluosun oturur oturur gelirsin bebeisine zarari olmaz sonuçta evde de oturuyosunben de yurt disindayim calisan biriiyim isimde tempolu canim rabbime emanet yavrum gidip gidip gelioz

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza çocuklar için herşeye değer inşallah gecer her ne sıkıntı yaşıyosan

Sağolasın canımm Bulantıların dayanılmaz fazla, fazla kaba olacak ama kuru kuru öğürüyorum bi anda neye uğradığımı şaşırdım samimiyetin için çok teşekkür ederim

kalp sesini kac haftada duymuştun filiz?

benim doktora gitmeme daha cok var yaa.. kızıma hamileyken yurtdısındaydım. orda 8. haftadan once bakılmıyo. burda ne zaman gitmem gerektigini bilmiyorum ama 7 haftaya kadar bekliyim diyorum dayanabilirsem..
bende beklerim , birde yeniyken vajinal ultrasonla bakıyorlar ya , ondan korkuyorum

hoşbulduk :)

hayırlı haberlerle dön inş. Rabbim bana da o günleri göstersin inş.

kızlar herkese hayırlı geceler diliyorumm. uyku bastırdı bir anda.. ben yatıyorumm.. opuldunuzz

bende beklerim , birde yeniyken vajinal ultrasonla bakıyorlar ya , ondan korkuyorum

hoşbulduk :)

vajınal ılk aylarda hıcbır zararı olmadıgını soyledı 2 dr bana.. bende baktırdım kese ıcınnn bı cogumuzda baktırdı canm ama genede senınnn fıkrınn

Sağolasın canımm Bulantıların dayanılmaz fazla, fazla kaba olacak ama kuru kuru öğürüyorum bi anda neye uğradığımı şaşırdım samimiyetin için çok teşekkür ederim

geçmiş olsun arkadaşım, leblebi ye bol bol, bastırır bulantıyı, yatağının başında bulunur hatta, yataktan kalkmadan at ağzına, en çok sabahları bulanıyor çünkü

vajınal ılk aylarda hıcbır zararı olmadıgını soyledı 2 dr bana.. bende baktırdım kese ıcınnn bı cogumuzda baktırdı canm ama genede senınnn fıkrınn

zararı yok canımda , ben muayene bile olamıyorum, kasıyorum kendimi,
ondan beklicem ultrasonda gözükecek kadar büyüsün fasülyem diye :)

iyi geceler kızlar, bende yatıyorum

hoşbulduk canım, sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
bence uyu bol bol
deneyimli anne olarak yazıyorum :)

sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

teşekkür ederim canım hafta sonuna hayırlı haberlerle gelmek inşallah nasip olur bana

evet 7 haftada sanırım kalp atışı duyulabiliyor canım ayy ne zor beklerken dokkuz doğurdum ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…