hayırlı olsun canımm.. hosgeldin aramızaavalla benim 2. oluyo ama aynı heyecan bende de mevcut. zaman hic gecmiyo sanki. ilk 3 ay gecsin sonrası daha kolay geciyoo..
ilkinde daha dikkatliydim ben, birde zor geçtiği için belkide
bunda kanapede kaldırdım, kayra zaten hep kucağımda nerdeyse
ama daha hamilelik moduna giremedim, biraz daha dikkat etmem gerekiyor
hoşbulduk canım, sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallahtopiğimizde baya artış var yeni annecikler hoşgeldiniz.yarın kalp sesi için dr.a gidecceğim bu gece uyku yok bana.herseyin hayırlısı.
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımilk üç ay çok önemli bi geçsin ondan sonrası daha kolay geçer gibi geliyo bana perşembe günü bebişimi görücez çok heyecanlıyımm
ilk üç ay çok önemli bi geçsin ondan sonrası daha kolay geçer gibi geliyo bana perşembe günü bebişimi görücez çok heyecanlıyımm
Kizlar ben tedaviden once işten ayrildim tup bebek yapicagimi biliyordi ..simdi benim isim masa basi ve cook rahat maasimda cok iyi..evime minibusle 15 dk ..simdi hamileyim ve isime geri donmek istiyorum patronlarim geri gelebilirsin demislerdi..sizce kalp atisinimi bekliyeyim yoksa bu aralar ise baslayabilirmiyim..aranizda calisan varmi
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza çocuklar için herşeye değer inşallah gecer her ne sıkıntı yaşıyosan
ayy kızlar ıyı geceler cok gezdım bugunhavalar cok guzel burda yaaaa ınsanın evde durası gelmıyorr
maşallah baya konusmussunuz anca okudum
yenı gelenler hosgeldınızzzzzz
pazartesı gunu dr gıdeceklerrr baya coktuuuyarın onların gunu salı gunude ben gıdıcemmmmmmmm 3 gorusum olucakk ohh süper
bende beklerim , birde yeniyken vajinal ultrasonla bakıyorlar ya , ondan korkuyorumbenim doktora gitmeme daha cok var yaa.. kızıma hamileyken yurtdısındaydım. orda 8. haftadan once bakılmıyo. burda ne zaman gitmem gerektigini bilmiyorum ama 7 haftaya kadar bekliyim diyorum dayanabilirsem..
hoşbulduk :)ayy kızlar ıyı geceler cok gezdım bugunhavalar cok guzel burda yaaaa ınsanın evde durası gelmıyorr
maşallah baya konusmussunuz anca okudum
yenı gelenler hosgeldınızzzzzz
pazartesı gunu dr gıdeceklerrr baya coktuuuyarın onların gunu salı gunude ben gıdıcemmmmmmmm 3 gorusum olucakk ohh süper
kalp sesini kac haftada duymuştun filiz?
topiğimizde baya artış var yeni annecikler hoşgeldiniz.yarın kalp sesi için dr.a gidecceğim bu gece uyku yok bana.herseyin hayırlısı.
bende beklerim , birde yeniyken vajinal ultrasonla bakıyorlar ya , ondan korkuyorum
hoşbulduk :)
Sağolasın canımmBulantıların dayanılmaz fazla, fazla kaba olacak ama kuru kuru öğürüyorum bi anda neye uğradığımı şaşırdım samimiyetin için çok teşekkür ederim
hayırlı haberlerle dön inş. Rabbim bana da o günleri göstersin inş.
kızlar herkese hayırlı geceler diliyorumm. uyku bastırdı bir anda.. ben yatıyorumm.. opuldunuzz
vajınal ılk aylarda hıcbır zararı olmadıgını soyledı 2 dr bana.. bende baktırdım kese ıcınnnbı cogumuzda baktırdı canm ama genede senınnn fıkrınn
bende beklerim , birde yeniyken vajinal ultrasonla bakıyorlar ya , ondan korkuyorum
hoşbulduk :)
hoşbulduk canım, sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
bence uyu bol bol
deneyimli anne olarak yazıyorum :)
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
benim doktora gitmeme daha cok var yaa.. kızıma hamileyken yurtdısındaydım. orda 8. haftadan once bakılmıyo. burda ne zaman gitmem gerektigini bilmiyorum ama 7 haftaya kadar bekliyim diyorum dayanabilirsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?