2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
zararı yok canımda , ben muayene bile olamıyorum, kasıyorum kendimi,
ondan beklicem ultrasonda gözükecek kadar büyüsün fasülyem diye :)

iyi geceler kızlar, bende yatıyorum

bende yarın sabah gıdecem benıde uyku tutmuyor buyuk ıhtımal vajınal ultrason olur :)

vajınal ılk aylarda hıcbır zararı olmadıgını soyledı 2 dr bana.. bende baktırdım kese ıcınnn bı cogumuzda baktırdı canm ama genede senınnn fıkrınn

cnm vajınaya ultrasonu ittiginde rahmekadar bastırıyormu yoksa hıc orlara degmıyormu ? sen kacıncı haftanda baktırdın gozuktumu?

:))git bakalım özlemişsindir.bende bir görsem inanıcam.yok yok uyuyamam ben buce zaten çğlene kadarda uyudum.nöbetçiyim ben bu gece:)))))))
ya ben gunde 3 kere uyuyorum yaa saatı kuruyorum namazlara kalkıyorum sonra gerı uyuyorumm progestan benii mahvettii :))sen daha hıc gormedınmı canımm? baya olmuss ama senın de :26:duyman lasm

cnm vajınaya ultrasonu ittiginde rahmekadar bastırıyormu yoksa hıc orlara degmıyormu ? sen kacıncı haftanda baktırdın gozuktumu?

ben 4 haftada sanırım baktırdım gozukmedı vajınal baktı gozuktu cok sokmuyorrr TABIYKIDE UCUYLA Bakıyorr

ya ben gunde 3 kere uyuyorum yaa saatı kuruyorum namazlara kalkıyorum sonra gerı uyuyorumm progestan benii mahvettii :))sen daha hıc gormedınmı canımm? baya olmuss ama senın de :26:duyman lasm

5+2 de gitmiştim sadece kese vardı filizcim..o yüzden çok heucanlıyım.ilk gebeliğimde kalp sesini alamamıştı dr.8. haftada düşük yapmıştım.o yüzden çok heycanlıyım şimdi... keseyi göreli 2 hafta oldu 2 hafta sabrettim yarın gidiyorum.

oyyy kıyamamm :2: guzel haberlerını beklıyorum tatlımmm mutlaka geldıgınde yaz olurmu
cok sukur ıyı sabrettın ben cok sabırsızımmmmm yaaa nebılıyım zor elde edınce her gun goresım gelıyor
hayırlı haberlerle gel canımmmmmm

inşallah inşallah,uça uça gelip yazarım inşallah...

gunaydın kızlar kahvaltı yapıp hazırlanıp cıkmayı dusunuyorum ilk muanem için ama dün gece 3 sıralı cok fena rahime kramp girdi gibi kasıldım kaldım ard arda 2 kere oldu cok kötü agrıydı hiç böle oldumu sizde ???? önceden hep hafif hafif ugrayıp gecıyordu :/ off

geçmiş olsun canım.ara ara adet olacakmışım gibi ağrıyor ama kramp değil.

erkek okursa efe kız olursa ece istioruz :)

bu arada herkese günaydın hafta sonu baya paylaşım olmuş ben çok kötü olduğum için giremedim şimdide şöyle bi göz gezdirdim. bugün kontrolü olan anne adaylarını iyi haberlerle bekliyorum :) benimde kontrolüm bugün. ama 16.30 da. sabahtan gitcek olanlara ii şanslar inşallah bugün minik tavşanlarımızın kalp atışlarını duyarız :) c.tesi günü ölüyorum sandım. gece gece bir bulantı tuttu midemde bişey kalmadığı halde böle sanki midemde hıçkırık tutmuş gibi içimden biri öğüttürüyor gibi allahım kimseye yaşatmasın bi an bebişe bişi olduda beni zehirliyo sandım o kadar kötüydüki anlatamam. dün sabah yine öğürerek uyandım çok afedersiniz yemyeşil bi su çıkardım öğleden sonra biraz daha iyiydim. bugünde sabah iyi gibiydim ama şimdi yine başladı bulantı hayırlısıyla şu 12 haftayı bi doldursaydık bu gidişle boğazım yırtılcak sanıorum

günaydın canım. içini ferah tut. güzel haberlerini bekliyoruz zamane bebişleri biraz yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…