6 +3 de duydum canım gecen hafta salı gunu duydummmmmmm
bu hafta nıe gıdıyorum bılmıyorum bakalımmm durum nasıl
zararı yok canımda , ben muayene bile olamıyorum, kasıyorum kendimi,
ondan beklicem ultrasonda gözükecek kadar büyüsün fasülyem diye :)
iyi geceler kızlar, bende yatıyorum
vajınal ılk aylarda hıcbır zararı olmadıgını soyledı 2 dr bana.. bende baktırdım kese ıcınnnbı cogumuzda baktırdı canm ama genede senınnn fıkrınn
ya ben gunde 3 kere uyuyorum yaa:))git bakalım özlemişsindir.bende bir görsem inanıcam.yok yok uyuyamam ben buce zaten çğlene kadarda uyudum.nöbetçiyim ben bu gece:)))))))
cnm vajınaya ultrasonu ittiginde rahmekadar bastırıyormu yoksa hıc orlara degmıyormu ? sen kacıncı haftanda baktırdın gozuktumu?
ya ben gunde 3 kere uyuyorum yaasaatı kuruyorum namazlara kalkıyorum sonra gerı uyuyorumm progestan benii mahvettii :))sen daha hıc gormedınmı canımm? baya olmuss ama senın de :26:duyman lasm
5+2 de gitmiştim sadece kese vardı filizcim..o yüzden çok heucanlıyım.ilk gebeliğimde kalp sesini alamamıştı dr.8. haftada düşük yapmıştım.o yüzden çok heycanlıyım şimdi... keseyi göreli 2 hafta oldu 2 hafta sabrettim yarın gidiyorum.
oyyy kıyamamm :2: guzel haberlerını beklıyorum tatlımmm mutlaka geldıgınde yaz olurmu
cok sukur ıyı sabrettın ben cok sabırsızımmmmm yaaanebılıyım zor elde edınce her gun goresım gelıyor
hayırlı haberlerle gel canımmmmmm
inşallah inşallah,uça uça gelip yazarım inşallah...
tamam canımm beklıyorum 8 gözle
iyi geceler kızlar uyuyum ben uykum geldii 4. uykumm olcam bugun
gunaydın kızlar kahvaltı yapıp hazırlanıp cıkmayı dusunuyorum ilk muanem için ama dün gece 3 sıralı cok fena rahime kramp girdi gibi kasıldım kaldım ard arda 2 kere oldu cok kötü agrıydı hiç böle oldumu sizde???? önceden hep hafif hafif ugrayıp gecıyordu :/ off
hadi kızlar erkek olursa kız olursa ne isim koyacağımızı paylaşalım.fikir vermiş oluruz birbirimize.ben şahsen kuranı-ı kerim de geçen bir isim düşünüyorum rabbim sağsalim kavuşturur da inşallah.nasib dimi
gunaydın kızlar kahvaltı yapıp hazırlanıp cıkmayı dusunuyorum ilk muanem için ama dün gece 3 sıralı cok fena rahime kramp girdi gibi kasıldım kaldım ard arda 2 kere oldu cok kötü agrıydı hiç böle oldumu sizde???? önceden hep hafif hafif ugrayıp gecıyordu :/ off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?