2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlarr günaydınn yetişinnn.....dün geceden beri fena bir diş ağrım var normalde dişim sorunluydu zaten ama ağrımıyodu.Dün gece yine başladı bugun işe geldim ama bide bana sorun nasıl geldiğimi.Duyduğuma göre 3.aydan once diş çekimi olmuyomuss.Doktorla konuşup ağrı kesici felanmı içsem acaba((

Gunaydinlar anneler ve bebisler.benim aksamlari oyle bir sancim oluyorki anlatamam sanirim gaz sancisi.dun gece yoldaydim kalkip yuruyemedimde tamam dedim buraya kadarmis bu agrinin sonu hayir degol.ama allaha sukur 10 dk sonra gecti.napicam ben bu gaz sancilariyla bilemedim.adet agrisi neymis 10 kati gibi.cozum bilen var mi acaba???

tatlım bende aynıusını yaşadım hatta dış gebelikten şüphelebdi doktor kanaman var mı diye sordu. yoktu çok şükür sonra gittim değerim yükseldği ve kesemizi gördük :) hiç sıkma canını

bende de oluyo canım üşütüyoruz sanırım. iyice ısın ayaklarının altına sıcak su torbası koy. benim hep ayaklarım buz sanırım ondan oluyo

Günaydın kızlar

benimde gebelikle birlikte gaz ve kabızlık sorunum çıktı fakat tesadüfi bir biçimde çözümünü buldum...
Günde bir tane kivi yiyorum, özellikle geceleyin... Saat 7 gibi yemek yiyorum. 9:30 da da kivimi yiyorum ve bol bol su içiyorum... Kesinlikle tavsiye ederim, tadının güzelliği yanında içindeki vitamin ve mineraller sayesinde tüm gün kusmak zorunda kaldığım için vicdan azabı da çekmiyorum...

Haydi inşallah güzel haberlerinle gelirsin...regl ağrısı gibi ağrılarım hep devam ediyor, senin dün yaşadıklarında gaz sancısı olabilir ben gazdan dolayı ağrı çeliyordum öyle oluyordu...

Günaydın tatlı hamişler, güzel bir hafta olsun bizim inşallah, nasıl gidiyor,
biz dün kesemizi gördük çok şükür
daha erken ama çok çabuk karnım acıkıyor kızlar benim yaa, aynı durumda olan varmı?

canommmm hoşgeldin buarada da birlikte olmayı nasip etti ya Rabbim şükürler olsun
ben de aynı durumdayım, eski pantalonlarım bir türlü panamıyor düğmeleri, çok su içiyorum onun da etkisi olabilir tabiii...
keseniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah...

hoşbuldum tatlım, rabbim bizi burda da beraber yürümemizi nasip etti inşallah
canım sen ilerdesin benden senin başlar artık ama benim daha erken olduğu halde çok acıkıyorum :))))
süt içiyorum ve bol su bende karnım balon gibi oldu bile :)))

şimdilik pantalonlar oluyor ama böyle gidersek sanırım bir aya hiçbirşeyimiz olmıcak
çok sağol canım gördük kesemizi çok şükür..

günaydın kızlar,bugün kontrolüm vardı,bebşimi gördüm ama heyecandan çıktısını almak gelmemiş aklıma .kalp atışını duyamadım bağırsaklarında gaz var o yüzden duyulmuyor dedi neyse 7 haftalık olduğunu öğrendim.dış gebelik değil bebek keseye yerleşmiş dedi.gördüm miniğimi 1 tl büyüklüğünde bir kesenin içinde fasulya kadar bişey.cuma günü gel kalp atışını da duyalım dedi.Rabbim herkese nasib etsin inşallah,bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin.

kızlar daha erken değil mi,pantolonlarım sıkmaya başladı,tmm zaten kiloluyum ama,1 ay önce aldığım pantolonum sıkıyor.e şimdiden hamile pantolonu alsam millet güler napcaz bilmem,eşofmanla mı gecez 1-2 ay

maşallah meleğine
kesesine yerleşmiş canım, bizde dün kesemizi gördük 6mm bir kesemiz var, inşallah haftaya da meleğimi görücem,
rabbim bu sevinci hepimize sonuna kadar yaşatsın inşallah...

ayy ne güzel senle aynıyız demekki bende bu hafta içi gidicem kalp atışları için inşallh duyulur benımkıde hayırlı olsun senn içinde canım :)

canım bende kiloluyum da yalnış anlamazsan kaç kilosun,
ben 4 haftalık hamileyim ama iştahım çok açıldı, sürekli acıkıyorum sanırım 1 ay a kalmadan benimde kıyafetler olmıcak...

maşallah meleğine
kesesine yerleşmiş canım, bizde dün kesemizi gördük 6mm bir kesemiz var, inşallah haftaya da meleğimi görücem,
rabbim bu sevinci hepimize sonuna kadar yaşatsın inşallah...

amin canım amin.dış gebelik değil sadece gazdan dolayı duyamadım dedi ama işte ben duyuncaya kadar rahat değilim

ayy ne güzel senle aynıyız demekki bende bu hafta içi gidicem kalp atışları için inşallh duyulur benımkıde hayırlı olsun senn içinde canım :)

sağol canım ben daha duyamadım ama,dış gebelik değil keseys yerleşmiş bebek dedi,cuma günü gel tekrar duymaya çalışalım dedi.

bende de oluyo canım üşütüyoruz sanırım. iyice ısın ayaklarının altına sıcak su torbası koy. benim hep ayaklarım buz sanırım ondan oluyo

Kivi bnmde cok isime yaradi mide bulantima cok iyi geliyo

canım bende kiloluyum da yalnış anlamazsan kaç kilosun,
ben 4 haftalık hamileyim ama iştahım çok açıldı, sürekli acıkıyorum sanırım 1 ay a kalmadan benimde kıyafetler olmıcak...

87 kiloyum canım,oğlumdan kalma kilo benimki ama 7 senedir böyle değilim,geçen sene büyükbabamın hastalığı ölümü sırasında 2 ay da 10 kilo birden aldım.ben de çok acıkıyorum ama bugünden sonra yürüyüşlerimi yarım saatten 1 saate çıkaracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…