kızlar selam
biraz tedirginim.son adet tarihim 18 şubattı.ben tam 18 martta kan testi yaptırdım 106 değer çıktı.bugün 23 martta doktorda kese gözükmedi.tekrar kan testinde 692 çıktı.doktor bebek küçük olduğu için gözükmedi diyor.sizce normal mi.bu durumda olanlar var mı.artış iyi mi
Gunaydinlar anneler ve bebisler.benim aksamlari oyle bir sancim oluyorki anlatamam sanirim gaz sancisi.dun gece yoldaydim kalkip yuruyemedimde tamam dedim buraya kadarmis bu agrinin sonu hayir degol.ama allaha sukur 10 dk sonra gecti.napicam ben bu gaz sancilariyla bilemedim.adet agrisi neymis 10 kati gibi.cozum bilen var mi acaba???
Gunaydinlar anneler ve bebisler.benim aksamlari oyle bir sancim oluyorki anlatamam sanirim gaz sancisi.dun gece yoldaydim kalkip yuruyemedimde tamam dedim buraya kadarmis bu agrinin sonu hayir degol.ama allaha sukur 10 dk sonra gecti.napicam ben bu gaz sancilariyla bilemedim.adet agrisi neymis 10 kati gibi.cozum bilen var mi acaba???
gunaydın kızlar kahvaltı yapıp hazırlanıp cıkmayı dusunuyorum ilk muanem için ama dün gece 3 sıralı cok fena rahime kramp girdi gibi kasıldım kaldım ard arda 2 kere oldu cok kötü agrıydı hiç böle oldumu sizde???? önceden hep hafif hafif ugrayıp gecıyordu :/ off
Günaydın tatlı hamişler, güzel bir hafta olsun bizim inşallah, nasıl gidiyor,
biz dün kesemizi gördük çok şükür
daha erken ama çok çabuk karnım acıkıyor kızlar benim yaa, aynı durumda olan varmı?
canommmm hoşgeldin buarada da birlikte olmayı nasip etti ya Rabbim şükürler olsun
ben de aynı durumdayım, eski pantalonlarım bir türlü panamıyor düğmeleri, çok su içiyorum onun da etkisi olabilir tabiii...
keseniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah...
günaydın kızlar,bugün kontrolüm vardı,bebşimi gördüm ama heyecandan çıktısını almak gelmemiş aklıma.kalp atışını duyamadım bağırsaklarında gaz var o yüzden duyulmuyor dedi neyse 7 haftalık olduğunu öğrendim.dış gebelik değil bebek keseye yerleşmiş dedi.gördüm miniğimi 1 tl büyüklüğünde bir kesenin içinde fasulya kadar bişey.cuma günü gel kalp atışını da duyalım dedi.Rabbim herkese nasib etsin inşallah,bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin.
günaydın kızlar,bugün kontrolüm vardı,bebşimi gördüm ama heyecandan çıktısını almak gelmemiş aklıma.kalp atışını duyamadım bağırsaklarında gaz var o yüzden duyulmuyor dedi neyse 7 haftalık olduğunu öğrendim.dış gebelik değil bebek keseye yerleşmiş dedi.gördüm miniğimi 1 tl büyüklüğünde bir kesenin içinde fasulya kadar bişey.cuma günü gel kalp atışını da duyalım dedi.Rabbim herkese nasib etsin inşallah,bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin.
kızlar daha erken değil mi,pantolonlarım sıkmaya başladı,tmm zaten kiloluyum ama,1 ay önce aldığım pantolonum sıkıyor.e şimdiden hamile pantolonu alsam millet gülernapcaz bilmem,eşofmanla mı gecez 1-2 ay
maşallah meleğine
kesesine yerleşmiş canım, bizde dün kesemizi gördük 6mm bir kesemiz var, inşallah haftaya da meleğimi görücem,
rabbim bu sevinci hepimize sonuna kadar yaşatsın inşallah...
ayy ne güzel senle aynıyız demekki bende bu hafta içi gidicem kalp atışları için inşallh duyulur benımkıde hayırlı olsun senn içinde canım :)
bende de oluyo canım üşütüyoruz sanırım. iyice ısın ayaklarının altına sıcak su torbası koy. benim hep ayaklarım buz sanırım ondan oluyo
Günaydın kızlar
benimde gebelikle birlikte gaz ve kabızlık sorunum çıktı fakat tesadüfi bir biçimde çözümünü buldum...
Günde bir tane kivi yiyorum, özellikle geceleyin... Saat 7 gibi yemek yiyorum. 9:30 da da kivimi yiyorum ve bol bol su içiyorum... Kesinlikle tavsiye ederim, tadının güzelliği yanında içindeki vitamin ve mineraller sayesinde tüm gün kusmak zorunda kaldığım için vicdan azabı da çekmiyorum...
canım bende kiloluyum da yalnış anlamazsan kaç kilosun,
ben 4 haftalık hamileyim ama iştahım çok açıldı, sürekli acıkıyorum sanırım 1 ay a kalmadan benimde kıyafetler olmıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?