2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar günaydıınnn herkese şu kilo alma mevzusundan bende muzdaribim daha 6ıncı haftaya yeni girdik ben 1 haftadır pantolonların düğmelerini zor kapatıyorum sıkmamak içinde giymiyorum tabi eşortmanlayım sürekli artık huff ve bende çoook acıkıyorum 1 2 gündür midemde ekşime oluyor arada ama 2 saate bir açımmmm

ayyy o içtiğin sütlerin kıymetini bil, ben içemiyorum (( ama çok su içiyorum karın şişiliğinin de en büyük sebebi bu bence ama karnım da sert yani bildiğin şiş... bi tane bana biraz bol gelen bi pantalonum vardı hep onu giyiyorum diğerleri olmuyor, belden dolayı...

aynı dertten muzdaribiz canım, hamile pantalonu denedim onlarda çok büyük geldi, şimdilik kendi bedenimden bir beden büyük pantalon giyiyorum yetiyor...bakalım hayırlısı

ayın 25 ini bekleyenler ben gittim geldim dr.a :) çok şükür rabbime hala rüya gibi ama yavrumun kalp sesini duydum güm güm güm.160 dedi atımını.ağla ağla öldüm.onun kalp sesini duyduğumda benim kalp sesim duracaktı azkalsın.Allah nazardan korusun hepimizi.

canm diş onemsememzlık yapma cunku diş curugu erken doguma sebeb oluyormuss hatta bazı drlar gebe kalmadan dıs kntrolune bıle yolluyorrmuşş ark gıtmıs hatta sasırdım benımde vardı 20 lık dıslerım curumus duruyordu ama gectı cektıremedım korkudan duruolar hala:))

oyyyy maşallahhh cok sukur duydun ya ne guzellllllllll hadı hayırlı olsun canım
160 oh ıyyımıs benımde 135 di 80 altı ıyı deıl dedı cok sukur cok ıyı dedı dr banada 100 ustu ıyıymıss

var canım :) sabah uyandığımda karnım gurulduyo :) ben de şaşırıyorum neyin nesi bu acıkma diye

amin canım amin.dış gebelik değil sadece gazdan dolayı duyamadım dedi ama işte ben duyuncaya kadar rahat değilim

çok şükür, canım dış gebelik değil bebeğin, cumaya gittiğinde kesin duyarsın sende meleğinin güp güp lerini inşallah :)))

canım sütün değerini bilmeye çalışıyorum şimdilik günde 2 - 3 bardak içmeye çalışıyorum, birde arkadaşlar bol bol ceviz yemeye çalışın bebeklerimiz için faydalı şu dönemde,
canım sen niye içemiyorsun tiksindin mi sütten, bende inşallah tiksenmeden devam ederim içmeye...

bende en bol olan pantolanumu giyiyorum, diğerleri tam oturuyor belime, o zamanda iş yerinde zorlanıyorum
Oy maasallah minigine

sağol canım, kasım topiğinin miniklerinden olucak inşallah yavrum,
sizler bizden çok büyüksünüz :))

ayy kızlarrr saabahh kalktım kahvaltı yaptım ıcıme bır korku geldii sankı test sonuclarım kotu cıkacak gıbı eşime dedım tek gıdemıcem saglık ocagına gel benle onla gıttımmm aldım sonucları cok sukurr hıc bısey cıkmadııı hepsı normal tsh falan gayet ıyı dedii :)) ıdrarda normal cıktıı tam kan sayımıda bıde vıruslerle alakalı test yapılmıstı rubella vs gıbı :) onlarda cok sukur ıyı tasıyıcı bısey cıkmamıss rabbım hepımızı korusun ınsallahhhhh kotu sonuclardann

oyyyy maşallahhh cok sukur duydun ya ne guzellllllllll hadı hayırlı olsun canım
160 oh ıyyımıs benımde 135 di 80 altı ıyı deıl dedı cok sukur cok ıyı dedı dr banada 100 ustu ıyıymıss
[/QUOTE]

sağol canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizi...

kızlar ya ben daha doktor seçmedim ve özel hastane ile devlet hastanesi arasında kararsızım yardım edebilir misiniz?

var canım :) sabah uyandığımda karnım gurulduyo :) ben de şaşırıyorum neyin nesi bu acıkma diye

benim aynı saat 6 da daha karnımın gurultusundan uyanıyorum 3 gün oldu :)))
demek ki tek ben değilmişim, ne yapalım katlanıcam meleklerimiz bizlerle ya çok şükür, onlar için yicez bizlerde....

en minik benim sanırım topikte. yalnız aldanmayın o tarihlere kızımın beklenen dogum tarihi 29 temmuzdu ancak ben 9 temmuzda dogum yaptım. ilklerinden oldum topiginn simdi de 30 kasım ama bakalıımm. akrep mi oluruz yay mı??

masallah canımm.. darısı benim ve benim gibi henüz kalp atısı duymayanların basınaa

canım gözün aydın darısı başımıza

:)) Maşallah canım çok sevindim,ağlaman öyle duygulandırdı ki beni ben de gidicem cuma günü bakalım duyabilecek miyim meleğimi :) gittiğimde 7+ 2olucak inşallah :) ben de ağlarım heralde dayanamam o heyecana :)

eteklerim dar geliyo ya artık benim de... Eşim diyo ki daha mercimek kadarsa bebek bu neyin göbeği

Maşallah kurtlukirazım :) Rabbim nazarlardan korusun miniğini... çok dua ediyorum sana da diğer kardeşlerime de...

Ben de akrep im bebeğim de akrep olsun istedim hep :) rabbim nasip etti işte :)

canım gözün aydın . bende gidicem bugün 16.30 da bu testleri doktor mu istedi yoksa sağlık ocağında mı yapılıyor. ben sağlık ocağına gitmedim daha. bugün belki giderim. ama doktorumda hiç tahlil falan istemedi. niye öyle bilmiyorum bakalım bugün bi gideyimde ne diycek bu sefer.

masallah canımm.. darısı benim ve benim gibi henüz kalp atısı duymayanların basınaa

canım gözün aydın darısı başımıza

canım saglık ocagına kayıtta oldum hem orası ıstedı ama ben onlar ıstedıgınde yaptırmadım tabii
druumun vermesını bekledım verdıgı zaman yaptırdım işte zaten cok test ıstemedı benden gerek yok dedı onemlı olanları ıstedı..
tsh t4 ıdrar tahlılı tam kan sayımı bide işte vucudun hepatit b sarılık kızamık vs dırenclımı deılmı dıye baktııılarr rubella vs vs seyler canım darısı sana ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…