hoşbuldum tatlım, rabbim bizi burda da beraber yürümemizi nasip etti inşallah
canım sen ilerdesin benden senin başlar artık ama benim daha erken olduğu halde çok acıkıyorum :))))
süt içiyorum ve bol su bende karnım balon gibi oldu bile :)))
şimdilik pantalonlar oluyor ama böyle gidersek sanırım bir aya hiçbirşeyimiz olmıcak
çok sağol canım gördük kesemizi çok şükür..
günaydın kızlar,bugün kontrolüm vardı,bebşimi gördüm ama heyecandan çıktısını almak gelmemiş aklıma.kalp atışını duyamadım bağırsaklarında gaz var o yüzden duyulmuyor dedi neyse 7 haftalık olduğunu öğrendim.dış gebelik değil bebek keseye yerleşmiş dedi.gördüm miniğimi 1 tl büyüklüğünde bir kesenin içinde fasulya kadar bişey.cuma günü gel kalp atışını da duyalım dedi.Rabbim herkese nasib etsin inşallah,bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin.
kızlar daha erken değil mi,pantolonlarım sıkmaya başladı,tmm zaten kiloluyum ama,1 ay önce aldığım pantolonum sıkıyor.e şimdiden hamile pantolonu alsam millet gülernapcaz bilmem,eşofmanla mı gecez 1-2 ay
maşallah meleğine
kesesine yerleşmiş canım, bizde dün kesemizi gördük 6mm bir kesemiz var, inşallah haftaya da meleğimi görücem,
rabbim bu sevinci hepimize sonuna kadar yaşatsın inşallah...
canm diş onemsememzlık yapma cunku diş curugu erken doguma sebeb oluyormuss hatta bazı drlar gebe kalmadan dıs kntrolune bıle yolluyorrmuşş ark gıtmıs hatta sasırdım benımde vardı 20 lık dıslerım curumus duruyordu ama gectı cektıremedım korkudan duruolar hala:))kızlarr günaydınn yetişinnn.....dün geceden beri fena bir diş ağrım var normalde dişim sorunluydu zaten ama ağrımıyodu.Dün gece yine başladı bugun işe geldim ama bide bana sorun nasıl geldiğimi.Duyduğuma göre 3.aydan once diş çekimi olmuyomuss.Doktorla konuşup ağrı kesici felanmı içsem acaba((
ayın 25 ini bekleyenler ben gittim geldim dr.a :) çok şükür rabbime hala rüya gibi ama yavrumun kalp sesini duydum güm güm güm.160 dedi atımını.ağla ağla öldüm.onun kalp sesini duyduğumda benim kalp sesim duracaktı azkalsın.Allah nazardan korusun hepimizi.
Günaydın tatlı hamişler, güzel bir hafta olsun bizim inşallah, nasıl gidiyor,
biz dün kesemizi gördük çok şükür
daha erken ama çok çabuk karnım acıkıyor kızlar benim yaa, aynı durumda olan varmı?
amin canım amin.dış gebelik değil sadece gazdan dolayı duyamadım dedi ama işte ben duyuncaya kadar rahat değilim
ayyy o içtiğin sütlerin kıymetini bil, ben içemiyorum(( ama çok su içiyorum karın şişiliğinin de en büyük sebebi bu bence ama karnım da sert yani bildiğin şiş... bi tane bana biraz bol gelen bi pantalonum vardı hep onu giyiyorum diğerleri olmuyor, belden dolayı...
aynı dertten muzdaribiz canım, hamile pantalonu denedim onlarda çok büyük geldi, şimdilik kendi bedenimden bir beden büyük pantalon giyiyorum yetiyor...bakalım hayırlısı
Oy maasallah minigine
var canım :) sabah uyandığımda karnım gurulduyo :) ben de şaşırıyorum neyin nesi bu acıkma diye
çok şükür, canım dış gebelik değil bebeğin, cumaya gittiğinde kesin duyarsın sende meleğinin güp güp lerini inşallah :)))
canım sütün değerini bilmeye çalışıyorum şimdilik günde 2 - 3 bardak içmeye çalışıyorum, birde arkadaşlar bol bol ceviz yemeye çalışın bebeklerimiz için faydalı şu dönemde,
canım sen niye içemiyorsun tiksindin mi sütten, bende inşallah tiksenmeden devam ederim içmeye...
bende en bol olan pantolanumu giyiyorum, diğerleri tam oturuyor belime, o zamanda iş yerinde zorlanıyorum
sağol canım, kasım topiğinin miniklerinden olucak inşallah yavrum,
sizler bizden çok büyüksünüz :))
ayın 25 ini bekleyenler ben gittim geldim dr.a :) çok şükür rabbime hala rüya gibi ama yavrumun kalp sesini duydum güm güm güm.160 dedi atımını.ağla ağla öldüm.onun kalp sesini duyduğumda benim kalp sesim duracaktı azkalsın.Allah nazardan korusun hepimizi.
kızlar günaydıınnn herkese şu kilo alma mevzusundan bende muzdaribim daha 6ıncı haftaya yeni girdik ben 1 haftadır pantolonların düğmelerini zor kapatıyorum sıkmamak içinde giymiyorum tabi eşortmanlayım sürekli artık huff ve bende çoook acıkıyorum 1 2 gündür midemde ekşime oluyor arada ama 2 saate bir açımmmm
günaydın kızlar,bugün kontrolüm vardı,bebşimi gördüm ama heyecandan çıktısını almak gelmemiş aklıma.kalp atışını duyamadım bağırsaklarında gaz var o yüzden duyulmuyor dedi neyse 7 haftalık olduğunu öğrendim.dış gebelik değil bebek keseye yerleşmiş dedi.gördüm miniğimi 1 tl büyüklüğünde bir kesenin içinde fasulya kadar bişey.cuma günü gel kalp atışını da duyalım dedi.Rabbim herkese nasib etsin inşallah,bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin.
en minik benim sanırım topikte. yalnız aldanmayın o tarihlerekızımın beklenen dogum tarihi 29 temmuzdu ancak ben 9 temmuzda dogum yaptım. ilklerinden oldum topiginn simdi de 30 kasım ama bakalıımm. akrep mi oluruz yay mı??
ayy kızlarrr saabahh kalktım kahvaltı yaptım ıcıme bır korku geldii sankı test sonuclarım kotu cıkacak gıbı eşime dedım tek gıdemıcem saglık ocagına gel benle onla gıttımmm aldım sonucları cok sukurr hıc bısey cıkmadııı hepsı normal tsh falan gayet ıyı dedii :)) ıdrarda normal cıktıı tam kan sayımıda bıde vıruslerle alakalı test yapılmıstı rubella vs gıbı :) onlarda cok sukur ıyı tasıyıcı bısey cıkmamıssrabbım hepımızı korusun ınsallahhhhh kotu sonuclardann
masallah canımm.. darısı benim ve benim gibi henüz kalp atısı duymayanların basınaa
canım gözün aydın darısı başımıza
:)) Maşallah canım çok sevindim,ağlaman öyle duygulandırdı ki beni ben de gidicem cuma günü bakalım duyabilecek miyim meleğimi :) gittiğimde 7+ 2olucak inşallah :) ben de ağlarım heralde dayanamam o heyecana :)
ahhh sağolun canlar...Allah herkese nasip etsin korusun bizleri.eşim benimle gelemedi "kalbim dayanmaaz lütfen ben gelmeyeyim" dedi tamam dedim tek başıma gittim.yavrum üzmedi beni Allah ım dualarımı kabul etti.aslında ben şuna daha çok inanıyorum benim duamdan çok birinin bana yaptığı dua kabul oldu ki bu konuda çok dua edenim vardı.sevdiklerimize birbirimize hep dua edelim insallah.
canım gözün aydın. bende gidicem bugün 16.30 da bu testleri doktor mu istedi yoksa sağlık ocağında mı yapılıyor. ben sağlık ocağına gitmedim daha. bugün belki giderim. ama doktorumda hiç tahlil falan istemedi. niye öyle bilmiyorum bakalım bugün bi gideyimde ne diycek bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?