ayy kızlarrr saabahh kalktım kahvaltı yaptım ıcıme bır korku geldii sankı test sonuclarım kotu cıkacak gıbı eşime dedım tek gıdemıcem saglık ocagına gel benle onla gıttımmm aldım sonucları cok sukurr hıc bısey cıkmadııı hepsı normal tsh falan gayet ıyı dedii :)) ıdrarda normal cıktıı tam kan sayımıda bıde vıruslerle alakalı test yapılmıstı rubella vs gıbı :) onlarda cok sukur ıyı tasıyıcı bısey cıkmamıssrabbım hepımızı korusun ınsallahhhhh kotu sonuclardann
çok şükür, canım dış gebelik değil bebeğin, cumaya gittiğinde kesin duyarsın sende meleğinin güp güp lerini inşallah :)))
canım sütün değerini bilmeye çalışıyorum şimdilik günde 2 - 3 bardak içmeye çalışıyorum, birde arkadaşlar bol bol ceviz yemeye çalışın bebeklerimiz için faydalı şu dönemde,
canım sen niye içemiyorsun tiksindin mi sütten, bende inşallah tiksenmeden devam ederim içmeye...
bende en bol olan pantolanumu giyiyorum, diğerleri tam oturuyor belime, o zamanda iş yerinde zorlanıyorum
sağol canım, kasım topiğinin miniklerinden olucak inşallah yavrum,
sizler bizden çok büyüksünüz :))
benim aynı saat 6 da daha karnımın gurultusundan uyanıyorum 3 gün oldu :)))
demek ki tek ben değilmişim, ne yapalım katlanıcam meleklerimiz bizlerle ya çok şükür,onlar için yicez bizlerde....
Ben de akrep im bebeğim de akrep olsun istedim hep :) rabbim nasip etti işte :)
canımmm benımmmm cokkk sAOLLLfilizcim senin testlerinede sevindim çok.....
bende evham cok fazla zaten tedavıler benı bu sekılde yaptıevham evham bizdeki başka birşey değil valla :) çok şükür yani. Miğdemiz bulansa çok bulanıyo ,bulanmasa neden bulanmıyo diyen insanlarız biz :) sabah uyandığında kendi kendimize korku yaratıyoruz acaba kötü mü çıkacak sonuçlar diye. :) ya ben keseyi görmek için kontrol e gidene kadar 2 gün ağladım kesin dışgebelik diye ki ben isteyerek hamile kalmadım... kontrol odasına girene kadar elim ayağım buz eşim zor sakinleştirdi beni. oturamıyorum bütün insanlar bana bakıyodu :/ ama ogün karar verdim artık öyle kendimi korkutmayacağım kötü şeyler de düşünmeyeceğim herşey çok güzel olacak... :) bebeğimi de üzemem böyle yaparak. :)
en minik benim sanırım topikte. yalnız aldanmayın o tarihlerekızımın beklenen dogum tarihi 29 temmuzdu ancak ben 9 temmuzda dogum yaptım. ilklerinden oldum topiginn simdi de 30 kasım ama bakalıımm. akrep mi oluruz yay mı??
ayran içmeye çalışıyorum yoğurt yemeye çalışıyorum işte. sütten tiksindim zaten çok sevmezdim ama zorluyordum kendimi, artık kusmalarla birlikte zorlayamaz oldum.ceviz de çok yedim 6. haftaya kadar şimdi yiyesim yok işte...
ben de saat sabahın 4ünde tuvaletim geldiği için uyanıyorum... hiç yemek yemesem aklıma gelmez, ama her an tuvaletim var zor yetişiyorum tuvalete vallahi...
filizcim benim sat:31 ocak aralarında 2 güncük var:)))) oyy teyzesi yesin bütün bebişleri yesin yesin sevsin inşallah.
maşallah meleğine
kesesine yerleşmiş canım, bizde dün kesemizi gördük 6mm bir kesemiz var, inşallah haftaya da meleğimi görücem,
rabbim bu sevinci hepimize sonuna kadar yaşatsın inşallah...
kızlar günaydıınnn herkese şu kilo alma mevzusundan bende muzdaribim daha 6ıncı haftaya yeni girdik ben 1 haftadır pantolonların düğmelerini zor kapatıyorum sıkmamak içinde giymiyorum tabi eşortmanlayım sürekli artık huff ve bende çoook acıkıyorum 1 2 gündür midemde ekşime oluyor arada ama 2 saate bir açımmmm
çok şükür, canım dış gebelik değil bebeğin, cumaya gittiğinde kesin duyarsın sende meleğinin güp güp lerini inşallah :)))
canım sütün değerini bilmeye çalışıyorum şimdilik günde 2 - 3 bardak içmeye çalışıyorum, birde arkadaşlar bol bol ceviz yemeye çalışın bebeklerimiz için faydalı şu dönemde,
canım sen niye içemiyorsun tiksindin mi sütten, bende inşallah tiksenmeden devam ederim içmeye...
bende en bol olan pantolanumu giyiyorum, diğerleri tam oturuyor belime, o zamanda iş yerinde zorlanıyorum
sağol canım, kasım topiğinin miniklerinden olucak inşallah yavrum,
sizler bizden çok büyüksünüz :))
Selam Kizlar nasilsiniz, herkese güzel bir hafta dilerim.
Yaaa benim ayaklarim buz kesiliyor, oysa calistigim yer sicak, ayakkabilarim kislik, ama yinede donuyorum
bide cok akintim var, sizdede oluyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?