2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

evham evham bizdeki başka birşey değil valla :) çok şükür yani. Miğdemiz bulansa çok bulanıyo ,bulanmasa neden bulanmıyo diyen insanlarız biz :) sabah uyandığında kendi kendimize korku yaratıyoruz acaba kötü mü çıkacak sonuçlar diye. :) ya ben keseyi görmek için kontrol e gidene kadar 2 gün ağladım kesin dışgebelik diye ki ben isteyerek hamile kalmadım... kontrol odasına girene kadar elim ayağım buz eşim zor sakinleştirdi beni. oturamıyorum bütün insanlar bana bakıyodu :/ ama ogün karar verdim artık öyle kendimi korkutmayacağım kötü şeyler de düşünmeyeceğim herşey çok güzel olacak... :) bebeğimi de üzemem böyle yaparak. :)

ayran içmeye çalışıyorum yoğurt yemeye çalışıyorum işte. sütten tiksindim zaten çok sevmezdim ama zorluyordum kendimi, artık kusmalarla birlikte zorlayamaz oldum.ceviz de çok yedim 6. haftaya kadar şimdi yiyesim yok işte...

benim aynı saat 6 da daha karnımın gurultusundan uyanıyorum 3 gün oldu :)))
demek ki tek ben değilmişim, ne yapalım katlanıcam meleklerimiz bizlerle ya çok şükür, onlar için yicez bizlerde....

ben de saat sabahın 4ünde tuvaletim geldiği için uyanıyorum... hiç yemek yemesem aklıma gelmez, ama her an tuvaletim var zor yetişiyorum tuvalete vallahi...

ahhh sağolun canlar...Allah herkese nasip etsin korusun bizleri.eşim benimle gelemedi "kalbim dayanmaaz lütfen ben gelmeyeyim" dedi tamam dedim tek başıma gittim.yavrum üzmedi beni Allah ım dualarımı kabul etti.aslında ben şuna daha çok inanıyorum benim duamdan çok birinin bana yaptığı dua kabul oldu ki bu konuda çok dua edenim vardı.sevdiklerimize birbirimize hep dua edelim insallah.[/QUOTE]

mü'minin mü'mine ettiği dua günahsız ağızdan çıkmış gibi kabul olunurmuş. Dualarım hep sizinle canım...

oh ya ne guzel :)) keseler gorulmus kalp atısları gorulmus ne mutlu sıze :) bugun gittim ama kese goremedım cunku ultrasona gıremedım :)) sadece kan ve ıdrar verdım 4 tup falan kan aldılar tam bır suru testler ıstediler cok ilgilendı memnundum testler ogleden sonraya kalcagı için doktor beyınde ogleden sonra cocugunun okuluna gıtmesı gerektıgı için bugun olmadı yarın testleri alcam beta hcgyede göre ultrasona gırcem :) cok iyimse geldi bana ilk bulusma sıcak gectı hadı bakalım yarın neler olcak kız ılk muanede kesınlıkle aç gidin kan testlerı için ben bılmıyordum neyseki sabah cnm bısı istemedıgınden yememiştim :) saglıklı neşeli gunler dılerım tum anne adaylarına ..

filizcim senin testlerinede sevindim çok.....
canımmm benımmmm cokkk sAOLLL kız bızım senınle aynı 8 haftalık son tarıhım 2 subattı benm senın bebısınmı buyuk
bende evham cok fazla zaten tedavıler benı bu sekılde yaptı aynen vallaaa ama olsun dr acıklaması sonrası rahatladım yanı bulanmasın mıgdem ıns hep bole devam eder
dıs gebelık olsa kasık agrısından duramassınnnn yanı ole bole deılmiş agrısı canımmm devamlı agrıyormuss

evet canım siz bizden daha küçükmüşsünüz, dediğin gibi hiç belli olmuyor ama doğum tarihi yeter ki sağlıkla kucağımıza gelsinlerde ne zaman olduğu hiç önemli değil benim için :))

anladım canım, oldun yoğurt, peynirde faydalı, birde süte kakao katarak da içebilirsin yapabilirsen dene,cevizi az da olsa devam etmeye çalış, bende kalkıyorum gecede en az 3 kez tuvalete.. evet yataktan kalkıp yetişmek çok zor oluyo, bende akşam fazla kaçırışım yemeği, gece karnımın ağrısından uyuyamadım, :2: :2: artık daha dikkatli olucam inş.

filizcim benim sat:31 ocak aralarında 2 güncük var:)))) oyy teyzesi yesin bütün bebişleri yesin yesin sevsin inşallah.

aa evet 2 gun buyukmuss senın bebişş :)) hayırlı olsnnn ne guzel bende karından duydumm zaten 8 haftadan sonra alttan bakmaz drrlar da

ben kacıyorum kızlarrr gorusuruz namaz kılıyım sonrada temızlıkk yapıyım azıcık dınlene dınlene yapıcamm:)) cok optum sızleriii ve bebişleri gorusruzz

selam kızlar ben geldim. ben bitmiş bi insanımm hiç bişey yiyemiyorum cuma günü işe gelemedim hastanedeydim 2 tane serum yedim doktor bide miğde bulantısı için ilaç verdi. ultrasona girdim bebişimin kalp atışlarını duydum ve gördüm çok heycan verici ve çok güzeldi o an bütün herşey uçtu gitti bütün sıkıntılar ama şimdi yine devam ediyo 24 saat ultrasona sokun beni

arkadaşlar merhaba. benimde bebiş daha çok yeni. 17 martta öğrendim. kese için cumartesi gidecez, çok heyecanlıyımmm... keseyi görmeden rahatlayamıyacam sanırım

Bat 18 subatti simdi 5+3 . ilk gittigimde kese benzeri olusum demisti.ben keseyi ve bebegi ne zaman gorurum siz kacinci haftanizda gordunuz???

maşallah meleğine
kesesine yerleşmiş canım, bizde dün kesemizi gördük 6mm bir kesemiz var, inşallah haftaya da meleğimi görücem,
rabbim bu sevinci hepimize sonuna kadar yaşatsın inşallah...

8 haftaligiz bizde

slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim cumartesi duydum bebişimin kalp atısını RABBİM herkese nasip etsin inş çok güzel bir duygu

Selam Kizlar nasilsiniz, herkese güzel bir hafta dilerim.

Yaaa benim ayaklarim buz kesiliyor, oysa calistigim yer sicak, ayakkabilarim kislik, ama yinede donuyorum
bide cok akintim var, sizdede oluyormu??

Selam Kizlar nasilsiniz, herkese güzel bir hafta dilerim.
Yaaa benim ayaklarim buz kesiliyor, oysa calistigim yer sicak, ayakkabilarim kislik, ama yinede donuyorum
bide cok akintim var, sizdede oluyormu??

selam canım sen nekadarlık hamilesin?? ben 5 haftalığım hafif hafif akıntım oluyor. normalmi değilmi bende bilemiyorum, cumartesi dr a gidince soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…