ahhh sağolun canlar...Allah herkese nasip etsin korusun bizleri.eşim benimle gelemedi "kalbim dayanmaaz lütfen ben gelmeyeyim" dedi tamam dedim tek başıma gittim.yavrum üzmedi beni Allah ım dualarımı kabul etti.aslında ben şuna daha çok inanıyorum benim duamdan çok birinin bana yaptığı dua kabul oldu ki bu konuda çok dua edenim vardı.sevdiklerimize birbirimize hep dua edelim insallah.
selam kızlar ben geldim. ben bitmiş bi insanımmhiç bişey yiyemiyorum cuma günü işe gelemedim hastanedeydim 2 tane serum yedim doktor bide miğde bulantısı için ilaç verdi. ultrasona girdim bebişimin kalp atışlarını duydum ve gördüm çok heycan verici ve çok güzeldi o an bütün herşey uçtu gitti bütün sıkıntılar ama şimdi yine devam ediyo 24 saat ultrasona sokun beni
slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim cumartesi duydum bebişimin kalp atısını RABBİM herkese nasip etsin inş çok güzel bir duygu
Selam Kizlar nasilsiniz, herkese güzel bir hafta dilerim.
Yaaa benim ayaklarim buz kesiliyor, oysa calistigim yer sicak, ayakkabilarim kislik, ama yinede donuyorum
bide cok akintim var, sizdede oluyormu??
tavsiyen için çok saol canım ama orası bana biraz ozak GOP çavresinde sorudum sadeceherkese iyi pazarlar arkadaşlar bende hayırlısıyla aranıza katılıyorum
2 haftalıkmış benimkide, dr keseyi göremedi 1 hafta sonra gel dedi. çok şükür henüz mide bulantısı baş dönmesi vs bişey yok. sadece ara ara belim ağrıyor.
şimdi biraz geçmişe baktım bana doğum tarihi olarak yakın olan arkadaşlar var; kurtlukiraz, birhal, bizimgiz.
son adet tarihim 20 şubat'tı, benimde hesaba göre 28 kasım görünüyor ama ben 1 hafta önce doğurmayı isterim eşimle aynı burç olsun diye
canım hayırlı uğurlu olsun maşallahseninle aramızda 1 gün var ne güzel.
tatlım seninle tarihlerimiz aynı, süper yaa
günaydın canım, bende de aynı durum var, hep sağdan sola dönerken uyanıyorum, hamleliğn ileri zamanlarını düşünemiyorum şimdi böyleysek, ilerde demek daha çok uyanıcaz:18:
canım maşallah anladığım kadarıyla bu senin ikinci bebeğin, Allah hayırlı uğurlu sağlıklı etsin inşallah.
tatlım esenlerde hayat hastanesi var, orda benim yengem doğum yaptı ve bir akrabam daha. ortam çok güzel.
ayrıca bebek doğar doğmaz üzerinde kanlı bezleriyle birlikte camlı bir alana getiriyorlar, tüm ailen izleyebiliyor onun yıkanışını, ilk hareketlerini, giyinişini, elini kafasını ölçüşlerini filan. muhteşem oluyor. nacizane öyle bir tavsiyede bulunmak istedim.
Selam Kizlar nasilsiniz, herkese güzel bir hafta dilerim.
Yaaa benim ayaklarim buz kesiliyor, oysa calistigim yer sicak, ayakkabilarim kislik, ama yinede donuyorum
bide cok akintim var, sizdede oluyormu??
tavsiyen için çok saol canım ama orası bana biraz ozak GOP çavresinde sorudum sadece
kızlar ben cuma günü kese için gidicem ve 4+6 olucak adetime göre sizce kese gözükürmü 4+6 gidip kesesini gören varmı
canım benide dr cuma yada cumartesi çağırdı, demekki kesin ozaman görünüyor, bence görürüsün ALlahın izni ile.tavsiyen için çok saol canım ama orası bana biraz ozak GOP çavresinde sorudum sadece
kızlar ben cuma günü kese için gidicem ve 4+6 olucak adetime göre sizce kese gözükürmü 4+6 gidip kesesini gören varmı
oyy maşallahcuma günü görebilirsin tatlım, ben dün gördüm keseciğimizi çok şükür :))
kızlar bende de akıntı var aynı şekilde ben ilaç kullanmıyodum ama yinede oluyo. doktora gittiğimizde normalmidir diye sormak lazım aslında
kızlarr günaydınn yetişinnn.....dün geceden beri fena bir diş ağrım var normalde dişim sorunluydu zaten ama ağrımıyodu.Dün gece yine başladı bugun işe geldim ama bide bana sorun nasıl geldiğimi.Duyduğuma göre 3.aydan once diş çekimi olmuyomuss.Doktorla konuşup ağrı kesici felanmı içsem acaba((
kızlar hiç aranızda cinsiyet hisseden varmı ? ben kesin kız diyorum yaniöle hissediyorum
canım benide dr cuma yada cumartesi çağırdı, demekki kesin ozaman görünüyor, bence görürüsün ALlahın izni ile.
oyy maşallahdarısı başıma inşallah yaa. Allah kalp atışlarınıda duymanı nasibetsin canım.
kim önce gidip doktora sorarsa hemen gelip bilgi versin bari, benim dr günüm cumartesi, benden önce gidecek olanlarda vardı belki sorarlar
ben bursalıyım canım, merinos parkının altında oturuyorum, sen nerdesin?Hosbulduk kizlar warmi bursadan kimse
geçmiş olsun canım, benim ilk hamileliğim öyleydi 9 ay sancı çektim bunda rahatım şükürgunaydın kızlar kahvaltı yapıp hazırlanıp cıkmayı dusunuyorum ilk muanem için ama dün gece 3 sıralı cok fena rahime kramp girdi gibi kasıldım kaldım ard arda 2 kere oldu cok kötü agrıydı hiç böle oldumu sizde???? önceden hep hafif hafif ugrayıp gecıyordu :/ off
geçmiş olsun arkadaşım sanada , anne olmak ne kadar zor değilmi?bu arada herkese günaydın hafta sonu baya paylaşım olmuş ben çok kötü olduğum için giremedimşimdide şöyle bi göz gezdirdim. bugün kontrolü olan anne adaylarını iyi haberlerle bekliyorum :) benimde kontrolüm bugün. ama 16.30 da. sabahtan gitcek olanlara ii şanslar inşallah bugün minik tavşanlarımızın kalp atışlarını duyarız :) c.tesi günü ölüyorum sandım. gece gece bir bulantı tuttu midemde bişey kalmadığı halde böle sanki midemde hıçkırık tutmuş gibi içimden biri öğüttürüyor gibi allahım kimseye yaşatmasın bi an bebişe bişi olduda beni zehirliyo sandım o kadar kötüydüki anlatamam. dün sabah yine öğürerek uyandım çok afedersiniz yemyeşil bi su çıkardım öğleden sonra biraz daha iyiydim. bugünde sabah iyi gibiydim ama şimdi yine başladı bulantı hayırlısıyla şu 12 haftayı bi doldursaydık bu gidişle boğazım yırtılcak sanıorum
bende 80 kiloyum, bu sefer dikkat edicem bende, çok kilolu olunca dikişlerde zor geçiyor87 kiloyum canım,oğlumdan kalma kilo benimki ama 7 senedir böyle değilim,geçen sene büyükbabamın hastalığı ölümü sırasında 2 ay da 10 kilo birden aldım.ben de çok acıkıyorum ama bugünden sonra yürüyüşlerimi yarım saatten 1 saate çıkaracağım.
uyuyun kızlar vaktiniz varken,tamam canımm beklıyorum 8 gözle
iyi geceler kızlar uyuyum ben uykum geldii 4. uykumm olcam bugun
sezeryansa zaten 10 gün falan önce oluyor canım, benim oğlumda da erken olmuştuen minik benim sanırım topikte. yalnız aldanmayın o tarihlerekızımın beklenen dogum tarihi 29 temmuzdu ancak ben 9 temmuzda dogum yaptım. ilklerinden oldum topiginn simdi de 30 kasım ama bakalıımm. akrep mi oluruz yay mı??
bende hiç akrap istemedim, bu ay geçsin diyordum ama kısmet böyleymişBen de akrep im bebeğim de akrep olsun istedim hep :) rabbim nasip etti işte :)
geçmiş olsun arkadaşım, ballı ıhlamur falan iç bol bolherkse merhaba, benim ha,ileleigimden beri burnum tikaliydi, iyi kötü idare ediyordum ama iki gündür kulaklarimnda tikandi. nette okudum normal diyor. simdide inanilmaz grip oldumm... hic bir ilac alamiyorum elbette.((
cuma günü görebilirsin tatlım, ben dün gördüm keseciğimizi çok şükür :))
ben aslında kız istiyorum ama erkek olacakmış gibi hissediyorum
kızlar hiç aranızda cinsiyet hisseden varmı ? ben kesin kız diyorum yaniöle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?