2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

mü'minin mü'mine ettiği dua günahsız ağızdan çıkmış gibi kabul olunurmuş. Dualarım hep sizinle canım...[/QUOTE]

slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim cumartesi duydum bebişimin kalp atısını RABBİM herkese nasip etsin inş çok güzel bir duygu

Bursalimisin annecik

Selam Kizlar nasilsiniz, herkese güzel bir hafta dilerim.

Yaaa benim ayaklarim buz kesiliyor, oysa calistigim yer sicak, ayakkabilarim kislik, ama yinede donuyorum
bide cok akintim var, sizdede oluyormu??

canım aynı durumdayım şu an...ayaklarım ellerim buz tüylerim diken diken üşümekten...akıntım çok yok ama kıvamı koyu ve hafif sarımsı renkte... bende acaba üşüttüm de hastalanıyorum mu diye düşünmüştüm...

tavsiyen için çok saol canım ama orası bana biraz ozak GOP çavresinde sorudum sadece

kızlar ben cuma günü kese için gidicem ve 4+6 olucak adetime göre sizce kese gözükürmü 4+6 gidip kesesini gören varmı

Selam Kizlar nasilsiniz, herkese güzel bir hafta dilerim.

Yaaa benim ayaklarim buz kesiliyor, oysa calistigim yer sicak, ayakkabilarim kislik, ama yinede donuyorum
bide cok akintim var, sizdede oluyormu??

progeston yada crinon kullanıyorsan akıntılarının olması çok normall. bendede müthiş akıntı var crinon kullandığım içinmiş

cuma günü görebilirsin tatlım, ben dün gördüm keseciğimizi çok şükür :))

kızlar bende de akıntı var aynı şekilde ben ilaç kullanmıyodum ama yinede oluyo. doktora gittiğimizde normalmidir diye sormak lazım aslında

canım benide dr cuma yada cumartesi çağırdı, demekki kesin ozaman görünüyor, bence görürüsün ALlahın izni ile.
cuma günü görebilirsin tatlım, ben dün gördüm keseciğimizi çok şükür :))
oyy maşallah darısı başıma inşallah yaa. Allah kalp atışlarınıda duymanı nasibetsin canım.
kızlar bende de akıntı var aynı şekilde ben ilaç kullanmıyodum ama yinede oluyo. doktora gittiğimizde normalmidir diye sormak lazım aslında

kim önce gidip doktora sorarsa hemen gelip bilgi versin bari, benim dr günüm cumartesi, benden önce gidecek olanlarda vardı belki sorarlar

kızlar hiç aranızda cinsiyet hisseden varmı ? ben kesin kız diyorum yani öle hissediyorum

herkse merhaba, benim ha,ileleigimden beri burnum tikaliydi, iyi kötü idare ediyordum ama iki gündür kulaklarimnda tikandi. nette okudum normal diyor. simdide inanilmaz grip oldumm... hic bir ilac alamiyorum elbette.((

Tatlım benim ilk haftalarda olmuştu 2 yirmilik dişim çıkmaya başladı ve felaket acıdı Dr kalsiyum verdi bikaçgün içtim geçti şükür

darısı başına tatlım, inşallah görürsün keseceği :)),
Aminnn inşallah hepimiz sırayla burda pıt pıtları duyduk diyelim sırayla...

Hosbulduk kizlar warmi bursadan kimse
ben bursalıyım canım, merinos parkının altında oturuyorum, sen nerdesin?

geçmiş olsun canım, benim ilk hamileliğim öyleydi 9 ay sancı çektim bunda rahatım şükür

geçmiş olsun arkadaşım sanada , anne olmak ne kadar zor değilmi?

bende 80 kiloyum, bu sefer dikkat edicem bende, çok kilolu olunca dikişlerde zor geçiyor

tamam canımm beklıyorum 8 gözle

iyi geceler kızlar uyuyum ben uykum geldii 4. uykumm olcam bugun
uyuyun kızlar vaktiniz varken,

sezeryansa zaten 10 gün falan önce oluyor canım, benim oğlumda da erken olmuştu

Ben de akrep im bebeğim de akrep olsun istedim hep :) rabbim nasip etti işte :)
bende hiç akrap istemedim, bu ay geçsin diyordum ama kısmet böyleymiş

herkse merhaba, benim ha,ileleigimden beri burnum tikaliydi, iyi kötü idare ediyordum ama iki gündür kulaklarimnda tikandi. nette okudum normal diyor. simdide inanilmaz grip oldumm... hic bir ilac alamiyorum elbette.((
geçmiş olsun arkadaşım, ballı ıhlamur falan iç bol bol

bende sağlık ocağına gittim kan aldılar yarın alcam sonuçları,
kadın doğuma bir kaç hafta sonra giderim artık

ne çok alıntı yapmışım bu arada :)

ben aslında kız istiyorum ama erkek olacakmış gibi hissediyorum

allah gönlündekini versin inş benım bı istegim yoktu aklımdada bişey yoktu ama babası erkek istiyormuşmuş ben kız hissediyorum kesin diyorum bnde erkek hissediyorum dio iddasına bıle gırdık bakalım o gunlerı gorursek hatırlatcam iddayı

bende kız gördüm rüyamda, oğlumuda görmüştüm daha önce
sağlıklı olsunda bebişler, cinsiyetler çok da önemli değil, hepsi mis gibi cennet kokulu..

kızlar akşam oluyor yemek yapmaya gidiyorum
kendinize iyi bakın

selam kızlaarr. . . Nasılsınız? benım yaramaz kurabıyem uzdu annesını bugun. . . hafıf kanama gıbı bı akıntım oldu . .ama sımsıyahtı korktum . . .doktor amcası saglıklı dedı de rahatladık hamd olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…