selam kızlaarr. . . Nasılsınız? benım yaramaz kurabıyem uzdu annesını bugun. . . hafıf kanama gıbı bı akıntım oldu . .ama sımsıyahtı korktum . . .doktor amcası saglıklı dedı de rahatladık hamd olsun :)
herkse merhaba, benim ha,ileleigimden beri burnum tikaliydi, iyi kötü idare ediyordum ama iki gündür kulaklarimnda tikandi. nette okudum normal diyor. simdide inanilmaz grip oldumm... hic bir ilac alamiyorum elbette.((
Gecmiş olsun aynı sıkıntı bende de var 2-3 haftadır kahverengi lekeler vardı,sonra hafif bi kanama olunca korktum, dün hastanede yattım.Bebek çok iyi maşallah ama ben de senin gibi çok korktum, senin beyaza döndümü
cnm sen gebeliğin 6haftası içinde gözüküyorsun ama ben 5 gözüküyorum. oysa ki muhtemel doğum tarihimizde aynı sayılır. neden öyle?
bılmıyorum kı daha cok yenı. . Insaallah bı sıkıntı olmaz. . Uzmesınler annecıklerını yaaaa :)
off yoruldummmm daha 3 oda yaptımm 3 saatte4 oda daha temızlıcemm daha yemek yok ayy kızlar cok yoruluyorum yaaa :2: jel benı mahvedıyor uyukluyorum ıs yaparken bıleeee
yenii gelenler olmuss hosgeldınız kızlarr
selam kızlaarr. . . Nasılsınız? benım yaramaz kurabıyem uzdu annesını bugun. . . hafıf kanama gıbı bı akıntım oldu . .ama sımsıyahtı korktum . . .doktor amcası saglıklı dedı de rahatladık hamd olsun :)
bilmiyorum ki canım, belki benim bugün 6.haftaya geçmiş olabilir,
bence seninde yarın geçer takip et bakalım nasıl olacak...
Hoşbulduk canım :))) bugün gördüm topiği yoksa başından beri olmak isterdim
off yoruldummmm daha 3 oda yaptımm 3 saatte4 oda daha temızlıcemm daha yemek yok ayy kızlar cok yoruluyorum yaaa :2: jel benı mahvedıyor uyukluyorum ıs yaparken bıleeee
yenii gelenler olmuss hosgeldınız kızlarr
hımm olabilir. ya geçsin biran önce 1 hafta bile çok önemlionun için 6 gözüksün benimdeeee )
ama benim tüp bebek cnm.senin normal gebelik mi? acaba ondan mı fark ediyor
hımm olabilir. ya geçsin biran önce 1 hafta bile çok önemlionun için 6 gözüksün benimdeeee )
ama benim tüp bebek cnm.senin normal gebelik mi? acaba ondan mı fark ediyor
olsun canım cok da gec deıl fotoları paylasanlar oluyor dıer topıgımızdee
ınsallah canım saglıkla sıhhatle gelınnnhoşbulduk canım çok teşekkürler, arkanızdan geliyoruz Allahın izni ile, sizin yazdıklarınız bize önderlik ediyor, birkaç haftaya kadar neler yaşayabileceğimi öğreniyorum, çok teşekkürler
oyy tüpmü canım senınnn benımde asılamaaaBenimki de tüp bebek, aman yat kalkma iş güç yapma bizimki daha riskli biliyosun
Bizimkide son adet tarihine göre hesaplanıyor
yok canım onunla alakası yoktur, benim tüp bebek değil ama klomen ve çatlatma iğnesi tedavisiyle oldu çok şükür...
Hmm diğer topik hangisi link atarsan sevinirim
Benimki de tüp bebek, aman yat kalkma iş güç yapma bizimki daha riskli biliyosun
Bizimkide son adet tarihine göre hesaplanıyor
ben bursalıyım canım, merinos parkının altında oturuyorum, sen nerdesin?
geçmiş olsun canım, benim ilk hamileliğim öyleydi 9 ay sancı çektim bunda rahatım şükür
geçmiş olsun arkadaşım sanada , anne olmak ne kadar zor değilmi?
bende 80 kiloyum, bu sefer dikkat edicem bende, çok kilolu olunca dikişlerde zor geçiyor
uyuyun kızlar vaktiniz varken,
sezeryansa zaten 10 gün falan önce oluyor canım, benim oğlumda da erken olmuştu
bende hiç akrap istemedim, bu ay geçsin diyordum ama kısmet böyleymiş
geçmiş olsun arkadaşım, ballı ıhlamur falan iç bol bol
bende sağlık ocağına gittim kan aldılar yarın alcam sonuçları,
kadın doğuma bir kaç hafta sonra giderim artık
ne çok alıntı yapmışım bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?