2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Gecmiş olsun aynı sıkıntı bende de var 2-3 haftadır kahverengi lekeler vardı,sonra hafif bi kanama olunca korktum, dün hastanede yattım.Bebek çok iyi maşallah ama ben de senin gibi çok korktum, senin beyaza döndümü

herkse merhaba, benim ha,ileleigimden beri burnum tikaliydi, iyi kötü idare ediyordum ama iki gündür kulaklarimnda tikandi. nette okudum normal diyor. simdide inanilmaz grip oldumm... hic bir ilac alamiyorum elbette.((

canım lımonlu bal yap bence hem yumsatır bogazını hemde ıyı gelır grıbıne ıns cabuk atlatırsn

off yoruldummmm daha 3 oda yaptımm 3 saatte 4 oda daha temızlıcemm daha yemek yok ayy kızlar cok yoruluyorum yaaa :2: jel benı mahvedıyor uyukluyorum ıs yaparken bıleeee

yenii gelenler olmuss hosgeldınız kızlarr

bılmıyorum kı daha cok yenı. . Insaallah bı sıkıntı olmaz. . Uzmesınler annecıklerını yaaaa :)

cnm sen gebeliğin 6haftası içinde gözüküyorsun ama ben 5 gözüküyorum. oysa ki muhtemel doğum tarihimizde aynı sayılır. neden öyle?

bilmiyorum ki canım, belki benim bugün 6.haftaya geçmiş olabilir,
bence seninde yarın geçer takip et bakalım nasıl olacak...

Hoşbulduk canım :))) bugün gördüm topiği yoksa başından beri olmak isterdim

çok geçmiş olsun canım,
çok dikkat et yat dinlen ayaklarını yukarıya kaldır hatta, ağır işler yapma geçer inşallah,
kurabiyem neşelendirir seni...

bilmiyorum ki canım, belki benim bugün 6.haftaya geçmiş olabilir,
bence seninde yarın geçer takip et bakalım nasıl olacak...

hımm olabilir. ya geçsin biran önce 1 hafta bile çok önemli onun için 6 gözüksün benimdeeee)

ama benim tüp bebek cnm.senin normal gebelik mi? acaba ondan mı fark ediyor

hoşbulduk canım çok teşekkürler, arkanızdan geliyoruz Allahın izni ile, sizin yazdıklarınız bize önderlik ediyor, birkaç haftaya kadar neler yaşayabileceğimi öğreniyorum, çok teşekkürler

hımm olabilir. ya geçsin biran önce 1 hafta bile çok önemli onun için 6 gözüksün benimdeeee)

Benimki de tüp bebek, aman yat kalkma iş güç yapma bizimki daha riskli biliyosun
Bizimkide son adet tarihine göre hesaplanıyor

yok canım onunla alakası yoktur, benim tüp bebek değil ama klomen ve çatlatma iğnesi tedavisiyle oldu çok şükür...

hoşbulduk canım çok teşekkürler, arkanızdan geliyoruz Allahın izni ile, sizin yazdıklarınız bize önderlik ediyor, birkaç haftaya kadar neler yaşayabileceğimi öğreniyorum, çok teşekkürler
ınsallah canım saglıkla sıhhatle gelınnn kalp atıslarını duyunda rahatlayınnn

Benimki de tüp bebek, aman yat kalkma iş güç yapma bizimki daha riskli biliyosun
oyy tüpmü canım senınnn benımde asılamaaa alllaha sukur olsun ılk asılama ıle kaldım hamıle...

yok canım onunla alakası yoktur, benim tüp bebek değil ama klomen ve çatlatma iğnesi tedavisiyle oldu çok şükür...

ne sanslısın :)) 4 sefer kullandım aynı yontemı artı ıgne tedavısı gordum ama olmamıstı :))

cnm benim son adet tarihim yok ki... 3-4 ay adetten kesmişti endometriozis hastasıyım bn. arkasına da tüp bebek yaptı. ben transfer tarihime göre hesaplıyorum cnm. 6 marttı transferim. senin nekadarlık şimdi?

Oh cok sukur hemseri buldum kimse kaale almadi beni bende yildirimda oturuyorum elif ismim

slm hanımlar, iki haftadır raporlu evde yatıyordum, en son 120. sayfada kalmışım.
bebeğimizi kaybetme tehlikesi yaşadık :18:
akşam uzanırken aniden çok fazla çok yoğun kanamam oldu 15 aylık bebeğimi komşumuza bırakıp hemen acile gittik, düşük yapıyorsun dedi dr. daha evvel kese görünmemişti, yine görünmedi alttan bakmak zorunda kaldı bebeğin kalp atışları başlamıştı, henüz düşmemiş kurtarmaya çalışıcaz dedi yatış verdi. serum taktılar, ilaç verdiler, 1 haftalık ilaca eşdeğer bir iğne yaptılar. sonraki günlerde evde sürekli raporlu yattım, kontrole gittiğimde de iki haftalık iğne ve ilaç verdi dr.um. koyu renkte akıntım oldu hep. bugün azaldı inşallah tehlikeyi atlatmışızdır
kızlar 15 aylık bebeğim var sanırım onu kucağıma alarak zorladım kendimi. sizlerde dikkatli olun sakın ağır kaldırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…