2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ne sanslısın :)) 4 sefer kullandım aynı yontemı artı ıgne tedavısı gordum ama olmamıstı :))

canım evet şanslı sayılırım ama, birinci denememde olmadı benim de
5. klomen - 1.çatlatma iğnesi sonucu oldu çok şükür...

ben daha önce aşılama yaptırdım ama tutmadı, şükür bu sefer gerek kalmadan hamile kaldım, hepimizin sonuna kadar gider inşallah,
rabbim kucaklarımızda görmeyi nasip eder miniklerimizi...

filiz86 canım verdiğin likteki keselere baktım oyy maşallah, darısı benim ve tüm göremeyenlerin başına inşallah, çok güzel bir paylaşım sağol tatlım hemen abone oldum konuya

pocarahontas, Allah şifa versin, inşallah atlatmışsındır canım aman dikkat et, senin işin de zor, diğer bebeğinde daha çok küçükmüş, nasıl onu kucağına almadan duramaz insan, ama daha dikkatli davranırdan ALlah korur inşallah.

anaamm tupculer baya varmıs burdaaa :) bende tupcuyuumm. . . .progestan kapsul kullanıyooommmmm. . . Kullanan varmı? Cok tahriş ettiii

CANIM COK GECMIS OLSUN yaaaa cok dıkkat et dınlen bol bol kızınıda kaldırma oyleyseeeee
umarım atlatmısındırrr

Cok gecmis olsun dikkat et kendine

hadii yaaaa bende ılk klomenle kaldın sandımmmm bnm ılk asılamada oldu sukurr
aminn aminn aminn ınsallah canımmmmmmmm

evet cok guzelll sen keseyı gormedınmı?
anaamm tupculer baya varmıs burdaaa :) bende tupcuyuumm. . . .progestan kapsul kullanıyooommmmm. . . Kullanan varmı? Cok tahriş ettiii
ben jel kullanıyorum canım crıonee

cnm o benide mahvettiii.resmen pişik gibi yaptı çok canım yanıyordu, doktoruma söledim progeston alerjisi dedi ve crinon jele geçirdi. bu süperr kulanmaya başlar başlamaz iyileştiii

CANIM COK GECMIS OLSUN yaaaa cok dıkkat et dınlen bol bol kızınıda kaldırma oyleyseeeee
umarım atlatmısındırrr

teşekkürler, 15 aylık bebeğim erkek. bu bebişimiz inşallah kız olur babamız çok istiyor kız bebek. sanada allah söyletti galiba inşallah kız bebişimizi alırız kucağımıza
bu arada dr. iğne dışında elevit, kan kapsulü ve progestanda verdi. ilk hamileliğimdede kullanıyordum düşük riskinde veriyorlar, ilk hamileliğimde kesem çok aşağıda yerleşmişti yukarıya doğru tırmanıp yerleşsin diye sabah akşam kullandım çok etkili bir hap. fakat bazılarına dokunuyormuş, bana dokunmadı şuandada kullanıyorum. beni şişirmişti 25 kiloyla doğum yapmıştım. hormon hapı olduğu için kilo aldırıyor

ınsallah canım saglıkla sıhhatle gelınnn kalp atıslarını duyunda rahatlayınnn

oyy tüpmü canım senınnn benımde asılamaaa alllaha sukur olsun ılk asılama ıle kaldım hamıle...

Evet canım tüp :)) 1 kez aşılama denemiştik olmamıştı sen şanslısın

cnm benim son adet tarihim yok ki... 3-4 ay adetten kesmişti endometriozis hastasıyım bn. arkasına da tüp bebek yaptı. ben transfer tarihime göre hesaplıyorum cnm. 6 marttı transferim. senin nekadarlık şimdi?

benim son adet tarihim 20 Ocak, 9 hafta 1 günlük . Anladım transfer tarihine göre hesaplarsan küçük çıkar sanıyorum :))

Çok teşekkürler canım inceliycem bende

Geçmiş olsun canım ben de yaşadım aynı korkuyu Allah birdaha göstermesin inşaallah ben de raporluyum evde pinekliyorum hatta yatıyorum kalkmamaya calısıyorum

slm kzılar ben geldim,nasılsınız.ben kendimi gerçekten hamile gibi hissetmeye başladım artık.ama hiç mide bulantım yok. olmazda galiba oğlumda da olmamıştı hiç.

ay ciddeenn ben nıe ole kız dedım kı kız dıye okudummmm demekkı kız olucakkkk sımdıkı
ahh o hormon haplarıı 58 dim 62 oldum tedavılerde AHH ahhh (

Evet canım tüp :)) 1 kez aşılama denemiştik olmamıştı sen şanslısın

sana gore sanslıymısım evet canımmmm olsun yaa tüp ası ne farkeder onemlı olan sag salım bebıslerımızı almamıssss
bnm pko vardı yumurtlama bozukluguuu esımde sorun yoktu ama asılama sırasında ondada sorun cıktıı adamın olan spermlerıde gıtmıstı ama genede rabbım ol dedi iştee hersey bahaneee

Tüpçüyüm ,tüpçüsün, tüpçüyüz :))))))) evet ben de progestan kapsül kullanıyorum vajenden , daha da uzun bir süre kullancaz galiba , tahriş falan etmedi ama oral olmasını terfcih ederdim, bide benim kahverengi akıntımvar onunla da birleşince çok sinir bozucu oluyor.

slm kzılar ben geldim,nasılsınız.ben kendimi gerçekten hamile gibi hissetmeye başladım artık.ama hiç mide bulantım yok. olmazda galiba oğlumda da olmamıştı hiç.

Ben 9 . haftadayım benimde birkaç kerecik oldu sadece o da şiddetli değil, kişiden kişiye değişiyor

kızlar merhaba uzun zamandır takipçinz olmama rağmen bir türlü üye olup yazamamıştım buraya, SAT : 20 Şubat 2013 idi cuma günü sağlık ocağına kan testi yaptırdım bu sabah sonucu aldığımda şoka girdim. hamile olduğumu öğrendim. bu benim için bir hayal gibiydi :) şu anda bile hala acaba yanılma payı varmıdır diye düşünmekteyim. hüsrana uğramaktan korkuyorum bu yüzden de çok ümitlenmek istemiyorum, çarşamba gününe randevu aldım kadın doğumdan bakalım neler olacak, birde 1 haftadır kasıklarımda adetliyken olduğu gibi ara ara ağrım oluyor çok özellikle akşamları ve benim adetimin geçmesi dışında da hiç bir belirtim yok :) ve işin en kötüsü de sigara içiyorum

Aynen öyle sonuç önemli :))) çok şükür Allah olmayanlarada versin inş.

Hayırlı uğrlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah, Ama sigarayı bırakıyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…