ne sanslısın :)) 4 sefer kullandım aynı yontemı artı ıgne tedavısı gordum ama olmamıstı :))
slm hanımlar, iki haftadır raporlu evde yatıyordum, en son 120. sayfada kalmışım.
bebeğimizi kaybetme tehlikesi yaşadık :18:
akşam uzanırken aniden çok fazla çok yoğun kanamam oldu 15 aylık bebeğimi komşumuza bırakıp hemen acile gittik, düşük yapıyorsun dedi dr. daha evvel kese görünmemişti, yine görünmedi alttan bakmak zorunda kaldı bebeğin kalp atışları başlamıştı, henüz düşmemiş kurtarmaya çalışıcaz dedi yatış verdi. serum taktılar, ilaç verdiler, 1 haftalık ilaca eşdeğer bir iğne yaptılar. sonraki günlerde evde sürekli raporlu yattım, kontrole gittiğimde de iki haftalık iğne ve ilaç verdi dr.um. koyu renkte akıntım oldu hep. bugün azaldı inşallah tehlikeyi atlatmışızdır
kızlar 15 aylık bebeğim var sanırım onu kucağıma alarak zorladım kendimi. sizlerde dikkatli olun sakın ağır kaldırmayın
off yoruldummmm daha 3 oda yaptımm 3 saatte4 oda daha temızlıcemm daha yemek yok ayy kızlar cok yoruluyorum yaaa :2: jel benı mahvedıyor uyukluyorum ıs yaparken bıleeee
yenii gelenler olmuss hosgeldınız kızlarr
slm hanımlar, iki haftadır raporlu evde yatıyordum, en son 120. sayfada kalmışım.
akşam uzanırken aniden çok fazla çok yoğun kanamam oldu 15 aylık bebeğimi komşumuza bırakıp hemen acile gittik, düşük yapıyorsun dedi dr. daha evvel kese görünmemişti, yine görünmedi alttan bakmak zorunda kaldı bebeğin kalp atışları başlamıştı, henüz düşmemiş kurtarmaya çalışıcaz dedi yatış verdi. serum taktılar, ilaç verdiler, 1 haftalık ilaca eşdeğer bir iğne yaptılar. sonraki günlerde evde sürekli raporlu yattım, kontrole gittiğimde de iki haftalık iğne ve ilaç verdi dr.um. koyu renkte akıntım oldu hep. bugün azaldı inşallah tehlikeyi atlatmışızdır
kızlar 15 aylık bebeğim var sanırım onu kucağıma alarak zorladım kendimi. sizlerde dikkatli olun sakın ağır kaldırmayın
hadii yaaaa bende ılk klomenle kaldın sandımmmm bnm ılk asılamada oldu sukurrcanım evet şanslı sayılırım ama, birinci denememde olmadı benim de
5. klomen - 1.çatlatma iğnesi sonucu oldu çok şükür...
ben daha önce aşılama yaptırdım ama tutmadı, şükür bu sefer gerek kalmadan hamile kaldım, hepimizin sonuna kadar gider inşallah,
rabbim kucaklarımızda görmeyi nasip eder miniklerimizi...
evet cok guzelll sen keseyı gormedınmı?filiz86 canım verdiğin likteki keselere baktım oyy maşallah, darısı benim ve tüm göremeyenlerin başına inşallah, çok güzel bir paylaşım sağol tatlımhemen abone oldum konuya
pocarahontas, Allah şifa versin, inşallah atlatmışsındır canım aman dikkat et, senin işin de zor, diğer bebeğinde daha çok küçükmüş, nasıl onu kucağına almadan duramaz insan, ama daha dikkatli davranırdan ALlah korur inşallah.
ben jel kullanıyorum canım crıoneeanaamm tupculer baya varmıs burdaaa :) bende tupcuyuumm. . . .progestan kapsul kullanıyooommmmm. . . Kullanan varmı? Cok tahriş ettiii
anaamm tupculer baya varmıs burdaaa :) bende tupcuyuumm. . . .progestan kapsul kullanıyooommmmm. . . Kullanan varmı? Cok tahriş ettiii
evet cok guzelll sen keseyı gormedınmı?
anaamm tupculer baya varmıs burdaaa :) bende tupcuyuumm. . . .progestan kapsul kullanıyooommmmm. . . Kullanan varmı? Cok tahriş ettiii
CANIM COK GECMIS OLSUN yaaaa cok dıkkat et dınlen bol bol kızınıda kaldırma oyleyseeeee
umarım atlatmısındırrr
ınsallah canım saglıkla sıhhatle gelınnnkalp atıslarını duyunda rahatlayınnn
oyy tüpmü canım senınnn benımde asılamaaaalllaha sukur olsun ılk asılama ıle kaldım hamıle...
cnm o benide mahvettiii.resmen pişik gibi yaptı çok canım yanıyordu, doktoruma söledim progeston alerjisi dedi ve crinon jele geçirdi. bu süperr kulanmaya başlar başlamaz iyileştiii
cnm benim son adet tarihim yok ki... 3-4 ay adetten kesmişti endometriozis hastasıyım bn. arkasına da tüp bebek yaptı. ben transfer tarihime göre hesaplıyorum cnm. 6 marttı transferim. senin nekadarlık şimdi?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri.html
burası canımmm ayy bakıyorumda buarada bazı resımlerde kese ne kadar buyukkk yaaa
benım kucukkkkkk dahaaaaaa 6+3 de kucuktuuu acaba nieee bılemedım
ay ciddeenn ben nıe ole kız dedım kı kız dıye okudummmmteşekkürler, 15 aylık bebeğim erkek.bu bebişimiz inşallah kız olur babamız çok istiyor kız bebek. sanada allah söyletti galiba inşallah kız bebişimizi alırız kucağımıza
bu arada dr. iğne dışında elevit, kan kapsulü ve progestanda verdi. ilk hamileliğimdede kullanıyordum düşük riskinde veriyorlar, ilk hamileliğimde kesem çok aşağıda yerleşmişti yukarıya doğru tırmanıp yerleşsin diye sabah akşam kullandım çok etkili bir hap. fakat bazılarına dokunuyormuş, bana dokunmadı şuandada kullanıyorum. beni şişirmişti 25 kiloyla doğum yapmıştım. hormon hapı olduğu için kilo aldırıyor
Evet canım tüp :)) 1 kez aşılama denemiştik olmamıştı sen şanslısın
jel gerı gelıyo mu pekı?
slm kzılar ben geldim,nasılsınız.ben kendimi gerçekten hamile gibi hissetmeye başladım artık.ama hiç mide bulantım yok. olmazda galiba oğlumda da olmamıştı hiç.
ay ciddeenn ben nıe ole kız dedım kı kız dıye okudummmmdemekkı kız olucakkkk sımdıkı
ahh o hormon haplarıı 58 dim 62 oldum tedavılerde AHH ahhh(
sana gore sanslıymısım evet canımmmm olsun yaa tüp ası ne farkeder onemlı olan sag salım bebıslerımızı almamıssss
bnm pko vardı yumurtlama bozukluguuu esımde sorun yoktu ama asılama sırasında ondada sorun cıktıı adamın olan spermlerıde gıtmıstı ama genede rabbım ol dedi iştee hersey bahaneee
kızlar merhaba uzun zamandır takipçinz olmama rağmen bir türlü üye olup yazamamıştım buraya, SAT : 20 Şubat 2013 idi cuma günü sağlık ocağına kan testi yaptırdım bu sabah sonucu aldığımda şoka girdim. hamile olduğumu öğrendim. bu benim için bir hayal gibiydi :) şu anda bile hala acaba yanılma payı varmıdır diye düşünmekteyim. hüsrana uğramaktan korkuyorum bu yüzden de çok ümitlenmek istemiyorum, çarşamba gününe randevu aldım kadın doğumdan bakalım neler olacak, birde 1 haftadır kasıklarımda adetliyken olduğu gibi ara ara ağrım oluyor çok özellikle akşamları ve benim adetimin geçmesi dışında da hiç bir belirtim yok :) ve işin en kötüsü de sigara içiyorum
slm kzılar ben geldim,nasılsınız.ben kendimi gerçekten hamile gibi hissetmeye başladım artık.ama hiç mide bulantım yok. olmazda galiba oğlumda da olmamıştı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?