çokkk içten amin diyorummm inş rabbım nasıp etsınn olmayanlarradaAynen öyle sonuç önemli :))) çok şükür Allah olmayanlarada versin inş.
kızlar merhaba uzun zamandır takipçinz olmama rağmen bir türlü üye olup yazamamıştım buraya, SAT : 20 Şubat 2013 idi cuma günü sağlık ocağına kan testi yaptırdım bu sabah sonucu aldığımda şoka girdim. hamile olduğumu öğrendim. bu benim için bir hayal gibiydi :) şu anda bile hala acaba yanılma payı varmıdır diye düşünmekteyim. hüsrana uğramaktan korkuyorum bu yüzden de çok ümitlenmek istemiyorum, çarşamba gününe randevu aldım kadın doğumdan bakalım neler olacak, birde 1 haftadır kasıklarımda adetliyken olduğu gibi ara ara ağrım oluyor çok özellikle akşamları ve benim adetimin geçmesi dışında da hiç bir belirtim yok :) ve işin en kötüsü de sigara içiyorum
teşekkürler, 15 aylık bebeğim erkek.bu bebişimiz inşallah kız olur babamız çok istiyor kız bebek. sanada allah söyletti galiba inşallah kız bebişimizi alırız kucağımıza
bu arada dr. iğne dışında elevit, kan kapsulü ve progestanda verdi. ilk hamileliğimdede kullanıyordum düşük riskinde veriyorlar, ilk hamileliğimde kesem çok aşağıda yerleşmişti yukarıya doğru tırmanıp yerleşsin diye sabah akşam kullandım çok etkili bir hap. fakat bazılarına dokunuyormuş, bana dokunmadı şuandada kullanıyorum. beni şişirmişti 25 kiloyla doğum yapmıştım. hormon hapı olduğu için kilo aldırıyor
Hayırlı uğrlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah, Ama sigarayı bırakıyosun dimi
kızlar bende de akıntı var aynı şekilde ben ilaç kullanmıyodum ama yinede oluyo. doktora gittiğimizde normalmidir diye sormak lazım aslında
çok teşekkür ederim canım yaaaa.... allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı kısmet eder inşallah daaa o sigarayı nasıl bırakacağım bilmiyoru. hç bir tiksinme de yok içtikçe içesim geliyor. allahım bir tiksindirse de içemesem inşallah. hala şaka gibi geliyor bana bu yaaa. ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemiyorum
İlk kalp atışlarını duyunca dank edicek inan :))
ayyy allahım o günleride hayırlısıyla göstersin inşallah da onu ne zaman duyabilirim ki? kaçıncı haftada belli oluyor?
kişiden kişiye göre değişiyor ben 6.haftamda duydum , inş sana da kısmet olur canım
kızlar merhaba uzun zamandır takipçinz olmama rağmen bir türlü üye olup yazamamıştım buraya, SAT : 20 Şubat 2013 idi cuma günü sağlık ocağına kan testi yaptırdım bu sabah sonucu aldığımda şoka girdim. hamile olduğumu öğrendim. bu benim için bir hayal gibiydi :) şu anda bile hala acaba yanılma payı varmıdır diye düşünmekteyim. hüsrana uğramaktan korkuyorum bu yüzden de çok ümitlenmek istemiyorum, çarşamba gününe randevu aldım kadın doğumdan bakalım neler olacak, birde 1 haftadır kasıklarımda adetliyken olduğu gibi ara ara ağrım oluyor çok özellikle akşamları ve benim adetimin geçmesi dışında da hiç bir belirtim yok :) ve işin en kötüsü de sigara içiyorum
canım ben gecen hfta gıttıgım de akıntım baya oluyo dıye sordum doktoruma renk koku yoksa hamılelıkte normal dedı
peki sende belirtiler varmı bende adet gecikmesi haricinde bir belirtim yok, birde dediğim gbi kasık ağrılarım oluyor çok o da beni biraz korkutuyor
çok teşekkür ederim canım yaaaa.... allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı kısmet eder inşallah daaa o sigarayı nasıl bırakacağım bilmiyoru. hç bir tiksinme de yok içtikçe içesim geliyor. allahım bir tiksindirse de içemesem inşallah. hala şaka gibi geliyor bana bu yaaa. ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemiyorum
kızlar bana yardım edin henüz doktor belirleyemedik. özel hastane mi devlet mi sizce yardım((
teşekkürler canım böylelikle hepimizi aydınlatmış oldun
slm kızlar nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?