2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Aynen öyle sonuç önemli :))) çok şükür Allah olmayanlarada versin inş.
çokkk içten amin diyorummm inş rabbım nasıp etsınn olmayanlarrada

canım maddm snın ıcın hayaldii ozamn sıgarayıda bırakk yazık bebişee ve kendine[/B]

bizim baba da kız istiyor,benim içime oğlan gibi geliyor :))

kızlar bana yardım edin henüz doktor belirleyemedik. özel hastane mi devlet mi sizce yardım ((

Hayırlı uğrlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah, Ama sigarayı bırakıyosun dimi

çok teşekkür ederim canım yaaaa.... allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı kısmet eder inşallah daaa o sigarayı nasıl bırakacağım bilmiyoru. hç bir tiksinme de yok içtikçe içesim geliyor. allahım bir tiksindirse de içemesem inşallah. hala şaka gibi geliyor bana bu yaaa. ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemiyorum

kızlar bende de akıntı var aynı şekilde ben ilaç kullanmıyodum ama yinede oluyo. doktora gittiğimizde normalmidir diye sormak lazım aslında

canım ben gecen hfta gıttıgım de akıntım baya oluyo dıye sordum doktoruma renk koku yoksa hamılelıkte normal dedı

İlk kalp atışlarını duyunca dank edicek inan :))

hayırlı olsun canım bebeğin, rabbim kucağına aldığın günleri görmenide nasip etsin inşallah...
Yalnız sigarayı bir an önce bırak tiksenmeyi bekleme lütfen...

peki sende belirtiler varmı bende adet gecikmesi haricinde bir belirtim yok, birde dediğim gbi kasık ağrılarım oluyor çok o da beni biraz korkutuyor

Canım belirtilere bakma hiç, benim hiç belirtim olmamıştı. Kan testi kesin sonuctur,ama sağlıklı olup olmadıgını öğrenmek için dr.lar 2 güne bir b-hcg (hamilelik testi) tekrarlatırlar değer 2 katı şeklinde artmalı normal gebeliklerde

gebeliğin hayırlı olsun.ama yapma lutfen bebegıne zarar verme.ıcme su sıgarayı.ılerleyen gunlerde muhakkak tıksınırsın zaten.

kızlar bana yardım edin henüz doktor belirleyemedik. özel hastane mi devlet mi sizce yardım ((

canım önemli olan doktor devlet veya özel farketmez ama doktor çok önemli nerdensin söylersen arkadaşlar gittikleri doktorlardan tavsiyede bulunsunlar en azından bilgi sahibi olursun

Ultrason görüntülerinizi paylaşır mısınız lütfen özellikle benimki gibi 9 haftalık olanları merak ediyorum :))))

Selammmm annişkolar ve onların minik tatlı mı tatlı bal kabakları nasılsınızzzzzz Bizim raporumuz bitti okula başladık, olabildiğince oturarak antlatmaya çalıştım, kuzucum da hiç sorun çıkarmadı. Ahhhh bi cuma olsa da ben de duysam pıtpıtlarını

Sigara içen arkadaşlar ben de içiyordum ama hamile öğrendiğim gün bıraktım sonra hiç içmedim ayıca da çok üzüldüm demekki yavrum 4 hafta benleymiş ve ben o süre zarfında içmişim şimdi üstelik eşim de içiyor (dışarda) arada kokusu geliyo canım da istiyo hala, ama hiç içmeye yeltenmedim. O yavrular bize emanet lütfen bırakın yazık bebeklerinize

aslın da o sigarayı bir kaç gün içmesen sıksan kendini muhakkak tiksiniceksin ben ilk öğrendiğim anda bıraktım içmeyi sonra bir kaç gün geçti baktım kokusundan bile hazzetmiyorum gerçi normalde de çok fazla içn bir insan değildim ama yine de bu yöntemi tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…