2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

:) sabır biraz annesi. hem gören var göremeyen var, duyan var duyamayan var :)

Selam Kizlar nasilsiniz, herkese güzel bir hafta dilerim.

Yaaa benim ayaklarim buz kesiliyor, oysa calistigim yer sicak, ayakkabilarim kislik, ama yinede donuyorum
bide cok akintim var, sizdede oluyormu??

yalnız değilsiniz tatlım :) akıntım yok ama hiç ısınmıyorum ve sabah hep boğazım şiş uyanıyorum

kızlar hiç aranızda cinsiyet hisseden varmı ? ben kesin kız diyorum yani öle hissediyorum

erkek :) ben kız istiyorum aslında ama içimden erkek geçiyor.

topikçe kız mı istiyoruz neeeeeeeeeee

Cinsiyeti ne olursa olsun diyorum ama farkında olmadan tickerımı bile kız yapmışım :))) şimdi farkettim
sağlıklı, akıllı ,hayırlı,güzel ahlaklı olsun inş.
Bu arada meskektaşız bende raporluyum evdeyim :))

galıba ya bende bı kac gecedır ruyamda kız cocugu dogurdugumu gördm önce bebegımın saglıgını sonrada cınsıyetını cok merak edıyorum yaaaa

anaaaaaaaaammm kız olursa bizi alışverişte tutana aşkolsun dimi ayşegül gelsin kızlaaaaaaaaaaaaarrrrr

merak etmemek elde değil ki :) ben erkek hissediyorum :)

ben kız gıbı hıssedıyorum ama çevremde erkek dıyende vaar ne hıssettıgımı ben bıle karıstırıyorum artık ruyalrımdada hep kız göruyorum kafam karıstı ya hayırlısı artk bakalım

anaaaaaaaaammm kız olursa bizi alışverişte tutana aşkolsun dimi ayşegül gelsin kızlaaaaaaaaaaaaarrrrr

ay sorma canım ya kıza alınacak o kadar sey cok kı ama karasızım kız erkek konusunda ya çevremdede bı kız dıyolar bı erkek dıyolar karıstı valla bırbırne ama cınsıyetını ögrensekte alışverıse gıtsek ya sabırsızlıkla beklıyorum

ben rüyamda da erkek çocuk görüyorum hep :) ama gözüm hep pembelerde.. ay ne şirin şeyler var yaaa.. babası da erkek istiyo ama :) ben kız bebekleri daha çok seviyorum :)

eşim de çok hevesli yeşil sarı vs. alalım diyo benim elim hiç varmıyo valla belli olsun onu düşünerek almak istiyorum ama şu düşük tehlikemi de atlatayım Allahın izniyle ateşölçer gibi diğer ıvır zıvır bi kaç şeyi alırım yavaş yavaş

Peki orda paylaşalım , ama baktım çok fazla görüntü yok gibiydi

yavaş yavaş artar ben çektikçe koycam hepsini

Benim eşim de kız diye seviyo, kız istiyo. Hatta ismi belli, ismiyle seviyo bazen. Ben de bazen prensesim bazen de prensim diye seviyorum

Bekliyorum bakalım :)) en son 6 haftalıkken eklemişsin. Canım düşük tehliken mi var? Benim de öyle hatta dün kahverengi lekeler sonra hafif kırmızıya dönünce korktum dün hastanede yattım 3 serum bir iğne yedim, Sende ne gibi bi sorun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…