- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
kızlar hiç aranızda cinsiyet hisseden varmı ? ben kesin kız diyorum yaniöle hissediyorum
selam kızlar ben geldim. ben bitmiş bi insanımmhiç bişey yiyemiyorum cuma günü işe gelemedim hastanedeydim 2 tane serum yedim doktor bide miğde bulantısı için ilaç verdi. ultrasona girdim bebişimin kalp atışlarını duydum ve gördüm çok heycan verici ve çok güzeldi o an bütün herşey uçtu gitti bütün sıkıntılar ama şimdi yine devam ediyo 24 saat ultrasona sokun beni
Selam Kizlar nasilsiniz, herkese güzel bir hafta dilerim.
Yaaa benim ayaklarim buz kesiliyor, oysa calistigim yer sicak, ayakkabilarim kislik, ama yinede donuyorum
bide cok akintim var, sizdede oluyormu??
canım aynı durumdayım şu an...ayaklarım ellerim buz tüylerim diken diken üşümekten...akıntım çok yok ama kıvamı koyu ve hafif sarımsı renkte... bende acaba üşüttüm de hastalanıyorum mu diye düşünmüştüm...
kızlar hiç aranızda cinsiyet hisseden varmı ? ben kesin kız diyorum yaniöle hissediyorum
topikçe kız mı istiyoruz neeeeeeeeeee
canım önemli olan doktor devlet veya özel farketmez ama doktor çok önemli nerdensin söylersen arkadaşlar gittikleri doktorlardan tavsiyede bulunsunlar en azından bilgi sahibi olursun
galıba ya bende bı kac gecedır ruyamda kız cocugu dogurdugumu gördm önce bebegımın saglıgını sonrada cınsıyetını cok merak edıyorum yaaaa
topikçe kız mı istiyoruz neeeeeeeeeee
galıba ya bende bı kac gecedır ruyamda kız cocugu dogurdugumu gördm önce bebegımın saglıgını sonrada cınsıyetını cok merak edıyorum yaaaa
maaşallah suphanallah
merak etmemek elde değil ki :) ben erkek hissediyorum :)
Cinsiyeti ne olursa olsun diyorum ama farkında olmadan tickerımı bile kız yapmışım :))) şimdi farkettim
sağlıklı, akıllı ,hayırlı,güzel ahlaklı olsun inş.
Bu arada meskektaşız bende raporluyum evdeyim :))
anaaaaaaaaammm kız olursa bizi alışverişte tutana aşkolsun dimi ayşegülgelsin kızlaaaaaaaaaaaaarrrrr
canımcım ulturasyon görüntülerimizi burda paylaşıyoruzzhttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri.html
eşim de çok hevesli yeşil sarı vs. alalım diyo benim elim hiç varmıyo valla belli olsun onu düşünerek almak istiyorumay sorma canım ya kıza alınacak o kadar sey cok kı ama karasızım kız erkek konusunda ya çevremdede bı kız dıyolar bı erkek dıyolar karıstı valla bırbırne ama cınsıyetını ögrensekte alışverıse gıtsek ya sabırsızlıkla beklıyorum
Peki orda paylaşalım , ama baktım çok fazla görüntü yok gibiydi
eşim de çok hevesli yeşil sarı vs. alalım diyo benim elim hiç varmıyo valla belli olsun onu düşünerek almak istiyorumama şu düşük tehlikemi de atlatayım Allahın izniyle ateşölçer gibi diğer ıvır zıvır bi kaç şeyi alırım yavaş yavaş
yavaş yavaş artarben çektikçe koycam hepsini
eşim de çok hevesli yeşil sarı vs. alalım diyo benim elim hiç varmıyo valla belli olsun onu düşünerek almak istiyorumama şu düşük tehlikemi de atlatayım Allahın izniyle ateşölçer gibi diğer ıvır zıvır bi kaç şeyi alırım yavaş yavaş
benım bı tehlıkem yokta daha kalp atışlarını nısanın ilk haftası gıdecegım canım korkumdan bışey alamıyorum ama içim gidiyo kıyafetlere faln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?