2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım ben 1 hafta önce gittim ilk muayenemdi. Bebeğin yakınında rahim duvarında bi kanama alanı vardı. Progestan verdi. Biraz da korkuttu bizi doktor. Bende herhangi bir kanama ya da lekelenme yok ama çok şükür. Cuma günü daha iyi bi doktora gitcez İnşAllah. Sana da çok geçmiş olsun canım. İnşAllah sağ salim gelir minnaklarımız.

Amin inşallah canım ya, ilk 3 ayın gecmesini bekliyosun dimi ben de öyle umutla tehlikenin gecmesini bekliyorum. Ne bebek kıyafetleri var heveslenemiyorum bakamıyorum korkuyorum daha. Bebeğin yakınında rahim duvarında kanama oldugunu nerden anlamış dr acaba , ben kaç dr a psoflara gittim bu kanama neyin nesi kahverengi lekelerin sebebi ne hiçbişey söyleyemediler. Her an yüreğim ağzımda kahverengiler beyaza dönse ah bi nasıl huzurlu olcam, sürekli dua ediyorum kuran dinliyorum,okuyorum

Canım ulturasonda gözüküyodu kanamalı yer. bakalım inşallah cuma günkü doktorum daha iyi şeyler söyler.içimizi ferah tutalım

Bugun bızde gıttık doktorumuza bebegımızı gorduk cok sukur doktor saglıklı dedı haftaya gene gel dedı hep bole doktora gıtcek mıyız bız acaba şimdiden 6 tane resmı oldu bebısımızın :)

ay kızlar benım ultrasyon resımlerıne bakıyorumda elımde 3 tane var suAN kucuk daha yaaa 6+3 de kucuk benm daha bazılarınızınkı baya buyukkkkk neden acabaa :44:
ayy yarın randevumm var aksam 7 de ama geçe aldımmm ıns buyumustur bebısımmmm 1 haftada

ayyy,benimkini gördüm ya bugün buna benziyordu görüntüsü ama şimdi çok üzüldüm keşke bende isteseydim canım istediğinde bakardım.özledim mi ne

Haha :) insan hergün görmek istiyor dimi :)) ben buzdolabının üstüne yapıştırdım sürekli bakıyorum fotolara. Eşim diyor ki istersen eve
bi ultrason aleti alalım sürekli canlı yayında izle :)))

Canım ulturasonda gözüküyodu kanamalı yer. bakalım inşallah cuma günkü doktorum daha iyi şeyler söyler.içimizi ferah tutalım

Pozitif olmaya çalışıyorum , inş güzel haberlerle gelirsin

Bugun bızde gıttık doktorumuza bebegımızı gorduk cok sukur doktor saglıklı dedı haftaya gene gel dedı hep bole doktora gıtcek mıyız bız acaba şimdiden 6 tane resmı oldu bebısımızın :)

maşAllah kuzuya canı neden her hafta gidiyosunuz:44:

kaç sefer gıttınkı canım dr'A ben 3 sefer gıttım yarın 4 cu olucakk 3 resım var

Bende bı kere ruyamda kız bebek dogurdugumu gordum hafta sonu gorumcemlerde ıkı sandalyeye makas ve bıcak koyup oturtular benı makasa oturmusum kız demekmıs saglıklı olsunda bebegımız.

ay ay ayyy ben kiyamam ona.. ben de bu hafta gidicem

Gelince bekliyorum ultrason fotonu :))) sneinkide 9 haftalıkmış . Aynı civcive benzettim ben

benimde oldu o kadar resim albüm yapcam :))

1 hafta bile çok farkediyor canım , benimki 1 hatfa önce yarım cm ydi, 1 hafta sonra 2,2 cm olmuştu

1 hafta bile çok farkediyor canım , benimki 1 hatfa önce yarım cm ydi, 1 hafta sonra 2,2 cm olmuştu

ben haftada 1 gıttım 3 haftadır ama 2 resımde aynı boyutta sankı dur yarına soruyum dr.. anlamadım gıttı kucucuk kese bazılarının baya buyukkkkk

kızlar neden her hafta gidiyosunuz doktora:44:

canım benım asılama ya dedm yaaa ılk kese ıcın gıttım sonra kalp atısı ıcın daha sonra lekelenme geldı o yuzden gıttımmmm yarına neden gıdıyorum bende bılmıyorummm bakalım ne olucAKK YAZARIM Aksamaa geldgıımde 7 de randevumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…