Bekliyorum bakalım :)) en son 6 haftalıkken eklemişsin. Canım düşük tehliken mi var? Benim de öyle hatta dün kahverengi lekeler sonra hafif kırmızıya dönünce korktum dün hastanede yattım 3 serum bir iğne yedim, Sende ne gibi bi sorun var?
canım ben 1 hafta önce gittim ilk muayenemdi. Bebeğin yakınında rahim duvarında bi kanama alanı vardı. Progestan verdi. Biraz da korkuttu bizi doktor. Bende herhangi bir kanama ya da lekelenme yok ama çok şükür. Cuma günü daha iyi bi doktora gitcez İnşAllah. Sana da çok geçmiş olsun canım. İnşAllah sağ salim gelir minnaklarımız.
maşallah meleğine...
Amin inşallah canım ya, ilk 3 ayın gecmesini bekliyosun dimi ben de öyle umutla tehlikenin gecmesini bekliyorum. Ne bebek kıyafetleri var heveslenemiyorum bakamıyorum korkuyorum daha. Bebeğin yakınında rahim duvarında kanama oldugunu nerden anlamış dr acaba , ben kaç dr a psoflara gittim bu kanama neyin nesi kahverengi lekelerin sebebi ne hiçbişey söyleyemediler. Her an yüreğim ağzımda kahverengiler beyaza dönse ah bi nasıl huzurlu olcam, sürekli dua ediyorum kuran dinliyorum,okuyorum
ayyy,benimkini gördüm ya bugün buna benziyordu görüntüsü ama şimdi çok üzüldüm keşke bende isteseydim canım istediğinde bakardım.özledim mi ne
Canım ulturasonda gözüküyodu kanamalı yer. bakalım inşallah cuma günkü doktorum daha iyi şeyler söyler.içimizi ferah tutalım
Bugun bızde gıttık doktorumuza bebegımızı gorduk cok sukur doktor saglıklı dedı haftaya gene gel dedı hep bole doktora gıtcek mıyız bız acaba şimdiden 6 tane resmı oldu bebısımızın :)
Bugun bızde gıttık doktorumuza bebegımızı gorduk cok sukur doktor saglıklı dedı haftaya gene gel dedı hep bole doktora gıtcek mıyız bız acaba şimdiden 6 tane resmı oldu bebısımızın :)
ay ay ayyy ben kiyamam ona.. ben de bu hafta gidicem
ay kızlar benım ultrasyon resımlerıne bakıyorumda elımde 3 tane var suAN kucuk daha yaaa 6+3 de kucuk benm daha bazılarınızınkı baya buyukkkkk neden acabaa :44:
ayy yarın randevumm var aksam 7 de ama geçe aldımmm ıns buyumustur bebısımmmm 1 haftada
1 hafta bile çok farkediyor canım , benimki 1 hatfa önce yarım cm ydi, 1 hafta sonra 2,2 cm olmuştu
Haha :) insan hergün görmek istiyor dimi :)) ben buzdolabının üstüne yapıştırdım sürekli bakıyorum fotolara. Eşim diyor ki istersen eve
bi ultrason aleti alalım sürekli canlı yayında izle :)))
tatlım bu benim ikinci olacak inşallah hayırlısıyla ama,ilk çocuğumda kayınvalidemlerle birlikte oturuyorduk ve ben bebeğimi düşürmek için elimden geleni bile yapmıştım,istemiyordu kaynana beni de çocuğu da,çok uğraştı eşimle beni ayırmak için bir de hamile olduğumu öğrenince ben yan odadayken bile aldırcaksınız o çocuğu bilmem ne eşimin beyninin etini yiyordu,en sonunda kurtuldum o kadından(maalesef ki daha ölmedi ama,neyse allah nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum yine de).ama bebeğim öyle bir tutunmuş ki bana hayata bana hiç sıkıntı çıkarmadı hamileyken de sonrasında da.
HA BU ARADA O KADIN TUTMUŞ BANA NE DEMESİN,SEN BANA NELER ETTİN DERSİN BANA BAKMAZSIN DEĞİLMİ DİYE.(BENDE NE BAKARIM DİYORU NE DE BAKMAM,KİMİN KİME MUHTAÇ OLACAĞINI ALLAH BİLİR DEYİP GEÇİYORM.
o yüzden bunda biraz tadını çıkarmak istiyorum.Allahın izniyle.sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin hepimize inşallah.ama bugünlerinde ayrı bir zevki var dimi
kızlar neden her hafta gidiyosunuz doktora:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?