2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hımm anladım canımm fazlası zarar ya ondan kafama takıldı teyzoşu hayırlı haberlerle gel inşAllaaaaaahhh

hey masallahh.. ben de kızımınkini 5. ayda ogrendim diye cok gec ogrendim diyordum. genelde gec ogrenilenler kız oluyo ama hakikaten..

Herkeze merhaba bu konu ilgimi çekti bıraz hurafe bence bır doktor 16. Haftayı geçtiği halde cinsiyeti saptayamıyorsa onun becerırsizliğinden kaynaklanıyor. Benim yiğinemi doktor 13. Hafada kız olduğunu anlamıştıve o doktordan biliyorum bır arkadaşımhamileliğin 7 . Ayında doktoru hala anlıyamamıştı ben onu ısrarla bu doktora götürdüm ve adam pat diye söyledi erkek diye kesinlikle doktorun becerıksızliği bebeğin cinseyeti sadece organı görerek tahmin edilmiyor iyi doktorlar başka gelişimlerden de anlıyorlar.

Kızlar kanda gebelik testini ben hep özel yerlerde yaptırdım çok pahalı geldi bana, devlet hastanesi yapıyormu öyle elini kolunu sallayarak gittiğimizde
yani mesela ben akşam geç vakit gitsem beta hcg yaptırıcam kanda desem yaparlarmı, prosedür nasıl canlarım yardımcı olurmusunuz bu konuda?​

Ben hep devlette yaptırdım 5 kuruş vermedim, akşam vakti acile gittim gebelik testi istiyorum dedim o kadar belki 10 kere yaptırmışımdır

cuma günü görebilirsin tatlım, ben dün gördüm keseciğimizi çok şükür :))
inşallah canım gidicem bakalım görebilecekmiyiz

inşallah cumaya iyi haberlerle geliriz

Benimki de tüp bebek, aman yat kalkma iş güç yapma bizimki daha riskli biliyosun
Bizimkide son adet tarihine göre hesaplanıyor
benimde tüp bebek ama seninki gibi ilk tüp deyil 5. denemede hamile kaldım:)

anaamm tupculer baya varmıs burdaaa :) bende tupcuyuumm. . . .progestan kapsul kullanıyooommmmm. . . Kullanan varmı? Cok tahriş ettiii
ben jel kollanıyurum benim öyle bir şikayetim yok canım dr sor istersen belki deyiştirir

canım valla bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyu neymiş efendim o hastanedeki bir dr isticekmiş dışardan gelen tahlilleri o hastanedeki dr istemedikçe yapmıyolarmış

Ben hep devlette yaptırdım 5 kuruş vermedim, akşam vakti acile gittim gebelik testi istiyorum dedim o kadar belki 10 kere yaptırmışımdır

ayyy canımm cevabın beni çok sevindirdi Allah senden razı olsun ayy yediğim kazığın haddi hesabı kalmadı.
peki aç tok farkediyormu canım son soru olarak

canım valla bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyu neymiş efendim o hastanedeki bir dr isticekmiş dışardan gelen tahlilleri o hastanedeki dr istemedikçe yapmıyolarmış

ayy tatlım bende bundan korkuyorum işte, inşallah bizim burdaki yaar vahşihatunun dediği gibi. sen hangi şehirdesin, ben istanbuldayım? belki şehir farkı vardır diycem ama zannetmiyorum, uyuz dr a denk gelme farkı olabilir

Amanın 5.mi Allah tamamına erdirsin inş

ayyy canımm cevabın beni çok sevindirdi Allah senden razı olsun ayy yediğim kazığın haddi hesabı kalmadı.
peki aç tok farkediyormu canım son soru olarak

Aç tok farketmiyor sağlık ocakları bile yapıyor boşa para vermişsin

kızlar ben çok acıkıyurum bu normalmi sizce

Tabiki normal içerde kazı çalışmaları var daha daha ne faliyetler var bi bilsen

bende istanbuldayım canım ama sormakda yarar var tabi sor belki oonlar demez öyle

evet canım 3 aşılama ve 4 negatif tüp bebekyim oldu hiç biri tutmadı çok şükür bu defa rabbim yüzümüze güldü
normal se iyi o zaman ben yemeye devam edeyim

bugun dra gittim hafta sonu karnim agridi
dr vajinal ultrasonda bebegin yolk sac kesesini gösterdi ok hamilesin dedi
bnm gec döllenme oldugu icin hersey gec görünüyor hersey simdilik guzel dedi beat hcg ye bakmak icin yine kan aldi yarins onucu alcam insAllah tam kac haftalik ona bakacak adetle uyusmedigi icin su haftada diyemiyor tahmini 6 haftalik
persembe yeniden gidicem ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEP DUA EDIYORUM HEPIMIZE

KIZALR BUGUN DRA GIDECEKLER NE YAPTII
ha bide karin agrisi icin magnesyum verdi dr

Masallah :) hep boyle devam etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…