Haha :) insan hergün görmek istiyor dimi :)) ben buzdolabının üstüne yapıştırdım sürekli bakıyorum fotolara. Eşim diyor ki istersen eve
bi ultrason aleti alalım sürekli canlı yayında izle :)))
tatlım bu benim ikinci olacak inşallah hayırlısıyla ama,ilk çocuğumda kayınvalidemlerle birlikte oturuyorduk ve ben bebeğimi düşürmek için elimden geleni bile yapmıştım,istemiyordu kaynana beni de çocuğu da,çok uğraştı eşimle beni ayırmak için bir de hamile olduğumu öğrenince ben yan odadayken bile aldırcaksınız o çocuğu bilmem ne eşimin beyninin etini yiyordu,en sonunda kurtuldum o kadından(maalesef ki daha ölmedi ama,neyse allah nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum yine de).ama bebeğim öyle bir tutunmuş ki bana hayata bana hiç sıkıntı çıkarmadı hamileyken de sonrasında da.
HA BU ARADA O KADIN TUTMUŞ BANA NE DEMESİN,SEN BANA NELER ETTİN DERSİN BANA BAKMAZSIN DEĞİLMİ DİYE.(BENDE NE BAKARIM DİYORU NE DE BAKMAM,KİMİN KİME MUHTAÇ OLACAĞINI ALLAH BİLİR DEYİP GEÇİYORM.
o yüzden bunda biraz tadını çıkarmak istiyorum.Allahın izniyle.sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin hepimize inşallah.ama bugünlerinde ayrı bir zevki var dimi
Çok zor günler geçirmişsin ki bebeğini düşürmek isteyecek kadar Allah islah etsin kayınvalideni insan annesini seçemiyor napsın eşin de o iyi olsun da gerisi çok da önemli değil,kötü günler gecti, güzel günlerin tadını çıkar
Tatlım maaşallah çok güzel gözüküyor bizde biran önce görelim bebişimizi :) bu arada biz meslektaşmışız bende öğretmenim
Hmmm bayağı meslektaş var hehalde topikte :)) inş sende görürsün
kızlar neden her hafta gidiyosunuz doktora:44:
Ben lekeler yüzünden korkumdan gidiyorum
canım benım asılama ya dedm yaaa ılk kese ıcın gıttım sonra kalp atısı ıcın daha sonra lekelenme geldı o yuzden gıttımmmm yarına neden gıdıyorum bende bılmıyorummm bakalım ne olucAKK YAZARIM Aksamaa geldgıımde 7 de randevumm
hey masallahh.. ben de kızımınkini 5. ayda ogrendim diye cok gec ogrendim diyordum. genelde gec ogrenilenler kız oluyo ama hakikaten..
Kızlar kanda gebelik testini ben hep özel yerlerde yaptırdım çok pahalı geldi bana, devlet hastanesi yapıyormu öyle elini kolunu sallayarak gittiğimizde
yani mesela ben akşam geç vakit gitsem beta hcg yaptırıcam kanda desem yaparlarmı, prosedür nasıl canlarım yardımcı olurmusunuz bu konuda?
inşallah canım gidicem bakalım görebilecekmiyizcuma günü görebilirsin tatlım, ben dün gördüm keseciğimizi çok şükür :))
inşallah cumaya iyi haberlerle gelirizcanım benide dr cuma yada cumartesi çağırdı, demekki kesin ozaman görünüyor, bence görürüsün ALlahın izni ile.
oyy maşallahdarısı başıma inşallah yaa. Allah kalp atışlarınıda duymanı nasibetsin canım.
kim önce gidip doktora sorarsa hemen gelip bilgi versin bari, benim dr günüm cumartesi, benden önce gidecek olanlarda vardı belki sorarlar
benimde tüp bebek ama seninki gibi ilk tüp deyil 5. denemede hamile kaldım:)Benimki de tüp bebek, aman yat kalkma iş güç yapma bizimki daha riskli biliyosun
Bizimkide son adet tarihine göre hesaplanıyor
ben jel kollanıyurum benim öyle bir şikayetim yok canım dr sor istersen belki deyiştiriranaamm tupculer baya varmıs burdaaa :) bende tupcuyuumm. . . .progestan kapsul kullanıyooommmmm. . . Kullanan varmı? Cok tahriş ettiii
Kızlar kanda gebelik testini ben hep özel yerlerde yaptırdım çok pahalı geldi bana, devlet hastanesi yapıyormu öyle elini kolunu sallayarak gittiğimizde
yani mesela ben akşam geç vakit gitsem beta hcg yaptırıcam kanda desem yaparlarmı, prosedür nasıl canlarım yardımcı olurmusunuz bu konuda?
Ben hep devlette yaptırdım 5 kuruş vermedim, akşam vakti acile gittim gebelik testi istiyorum dedim o kadar belki 10 kere yaptırmışımdır
canım valla bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyu neymiş efendim o hastanedeki bir dr isticekmiş dışardan gelen tahlilleri o hastanedeki dr istemedikçe yapmıyolarmış
kızlar ben çok acıkıyurum bu normalmi sizce
inşallah canım gidicem bakalım görebilecekmiyiz
inşallah cumaya iyi haberlerle geliriz
benimde tüp bebek ama seninki gibi ilk tüp deyil 5. denemede hamile kaldım:)
ben jel kollanıyurum benim öyle bir şikayetim yok canım dr sor istersen belki deyiştirir
ayyy canımm cevabın beni çok sevindirdi Allah senden razı olsunayy yediğim kazığın haddi hesabı kalmadı.
peki aç tok farkediyormu canım son soru olarak
bende istanbuldayım canım ama sormakda yarar var tabi sor belki oonlar demez öyleayy tatlım bende bundan korkuyorum işte, inşallah bizim burdaki yaar vahşihatunun dediği gibi. sen hangi şehirdesin, ben istanbuldayım? belki şehir farkı vardır diycem ama zannetmiyorum, uyuz dr a denk gelme farkı olabilir
evet canım 3 aşılama ve 4 negatif tüp bebekyim oldu hiç biri tutmadı çok şükür bu defa rabbim yüzümüze güldüAmanın 5.mi Allah tamamına erdirsin inş
Aç tok farketmiyor sağlık ocakları bile yapıyorboşa para vermişsin
Tabiki normal içerde kazı çalışmaları var daha daha ne faliyetler var bi bilsen
sezeryansa zaten 10 gün falan önce oluyor canım, benim oğlumda da erken olmuştu
bende hiç akrap istemedim, bu ay geçsin diyordum ama kısmet böyleymiş
QUOTE]
yok canım benim ki normal dogum. ama 3 hafta once oldu bazı nedenlerden..
selam kızlaarr. . . Nasılsınız? benım yaramaz kurabıyem uzdu annesını bugun. . . hafıf kanama gıbı bı akıntım oldu . .ama sımsıyahtı korktum . . .doktor amcası saglıklı dedı de rahatladık hamd olsun :)
gecmiş olsun. Allah yasatmasın bir daha...
Herkeze merhaba bu konu ilgimi çekti bıraz hurafe bence bır doktor 16. Haftayı geçtiği halde cinsiyeti saptayamıyorsa onun becerırsizliğinden kaynaklanıyor. Benim yiğinemi doktor 13. Hafada kız olduğunu anlamıştıve o doktordan biliyorum bır arkadaşımhamileliğin 7 . Ayında doktoru hala anlıyamamıştı ben onu ısrarla bu doktora götürdüm ve adam pat diye söyledi erkek diye kesinlikle doktorun becerıksızliği bebeğin cinseyeti sadece organı görerek tahmin edilmiyor iyi doktorlar başka gelişimlerden de anlıyorlar.
dogru olabilir dedigin canım.. tıbbi bir gercek degil tabi kii hurafe.. karın seklinden kız mı erkek mi anlamak gibi bişi..
e bu böyle devam ederse 8 ay sonra dev adam olucaz vallahem de öyle normal ki,kendimi tutmasam yarım saatte bir elimde bir yiyecekle buluyorum kendimi
bakalım belki ikizdir inşallahda öyledirayyy seninki yoksa ikizmi üçüzmü kuşum, benim acıkmalar filan başlamadı henüz
günaydın kızlar,bugün kontrolüm vardı,bebşimi gördüm ama heyecandan çıktısını almak gelmemiş aklıma.kalp atışını duyamadım bağırsaklarında gaz var o yüzden duyulmuyor dedi neyse 7 haftalık olduğunu öğrendim.dış gebelik değil bebek keseye yerleşmiş dedi.gördüm miniğimi 1 tl büyüklüğünde bir kesenin içinde fasulya kadar bişey.cuma günü gel kalp atışını da duyalım dedi.Rabbim herkese nasib etsin inşallah,bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?