ben kız gıbı hıssedıyorum ama çevremde erkek dıyende vaar ne hıssettıgımı ben bıle karıstırıyorum artık ruyalrımdada hep kız göruyorum kafam karıstı ya hayırlısı artk bakalım
ayın 25 ini bekleyenler ben gittim geldim dr.a :) çok şükür rabbime hala rüya gibi ama yavrumun kalp sesini duydum güm güm güm.160 dedi atımını.ağla ağla öldüm.onun kalp sesini duyduğumda benim kalp sesim duracaktı azkalsın.Allah nazardan korusun hepimizi.
evet canım 3 aşılama ve 4 negatif tüp bebekyim oldu hiç biri tutmadı çok şükür bu defa rabbim yüzümüze güldü
normal se iyi o zaman ben yemeye devam edeyim
bakalım belki ikizdir inşallahda öyledir
bugun dra gittim hafta sonu karnim agridi
dr vajinal ultrasonda bebegin yolk sac kesesini gösterdi ok hamilesin dedi
bnm gec döllenme oldugu icin hersey gec görünüyor hersey simdilik guzel dedi beat hcg ye bakmak icin yine kan aldi yarins onucu alcam insAllah tam kac haftalik ona bakacak adetle uyusmedigi icin su haftada diyemiyor tahmini 6 haftalik
persembe yeniden gidicem ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEP DUA EDIYORUM HEPIMIZE
KIZALR BUGUN DRA GIDECEKLER NE YAPTII
ha bide karin agrisi icin magnesyum verdi dr
bugun dra gittim hafta sonu karnim agridi
dr vajinal ultrasonda bebegin yolk sac kesesini gösterdi ok hamilesin dedi
bnm gec döllenme oldugu icin hersey gec görünüyor hersey simdilik guzel dedi beat hcg ye bakmak icin yine kan aldi yarins onucu alcam insAllah tam kac haftalik ona bakacak adetle uyusmedigi icin su haftada diyemiyor tahmini 6 haftalik
persembe yeniden gidicem ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEP DUA EDIYORUM HEPIMIZE
KIZALR BUGUN DRA GIDECEKLER NE YAPTII
ha bide karin agrisi icin magnesyum verdi dr
canım valla bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyu neymiş efendim o hastanedeki bir dr isticekmiş dışardan gelen tahlilleri o hastanedeki dr istemedikçe yapmıyolarmış
cnm bnm gec döllenme oldugu icinohh hadi gözün aydın canım, keseyi gördün artık daha rahatsın, darısı hayırlısıyla başımıza inşallah
İyi akşamlar hanımlar 3 gün yoktum baya bir ilerlemiş onları sonra okucam şimdi güzel haberleri vereyim size pıtırcığımın pıt pıtlarını duydum :))) mavlam isteyen herkese versin bu duyguyu aman allahım o nasıl birşey artık 2 kalpliyim mucizenin ta kendisi bu doktorum herşey çok güzel dedi rahmin dedi çok iyi dedi kanaman yok dedi kısacası bir sorun yok dedi içimizi rahatlattı allahıma binlerce şükürler olsun çok mutluyum çoooooooook
bana zararlı oldugunu falan demedı cnm dr sımdılık gıdıyoruz asılama oldugumuz ıcın dusuk tehlıkesı vs ılk 3 ay bole sık sık gıtmek lasım..lekenme oldugu ıcın ..hımm anladım canımm fazlası zarar ya ondan kafama takıldı teyzoşuhayırlı haberlerle gel inşAllaaaaaahhh
oyyyyyy ne guzellll canımmmmmmm maşallahh sonunda duydun sende hadı hayırlı olsun tatlımmmİyi akşamlar hanımlar 3 gün yoktum baya bir ilerlemiş onları sonra okucam şimdi güzel haberleri vereyim size pıtırcığımın pıt pıtlarını duydum :))) mavlam isteyen herkese versin bu duyguyu aman allahım o nasıl birşey artık 2 kalpliyim mucizenin ta kendisi bu doktorum herşey çok güzel dedi rahmin dedi çok iyi dedi kanaman yok dedi kısacası bir sorun yok dedi içimizi rahatlattı allahıma binlerce şükürler olsun çok mutluyum çoooooooook
İyi akşamlar hanımlar 3 gün yoktum baya bir ilerlemiş onları sonra okucam şimdi güzel haberleri vereyim size pıtırcığımın pıt pıtlarını duydum :))) mavlam isteyen herkese versin bu duyguyu aman allahım o nasıl birşey artık 2 kalpliyim mucizenin ta kendisi bu doktorum herşey çok güzel dedi rahmin dedi çok iyi dedi kanaman yok dedi kısacası bir sorun yok dedi içimizi rahatlattı allahıma binlerce şükürler olsun çok mutluyum çoooooooook
ayyy en güzeli yaa valla tebrk ediyorum seni, hayırlısı olsun canımaynenn cnmm yaa bnde buğün devlete gttm. dr um baya tahlil fln istedi yaptırayım dedimm. tahlilleri özel hastane istediği için yapmıolarmışşş... annemle napalım kaç paraysa özelde yaptrrz yne dedik. gttk fiyat alalım 60 70 lira da olsa yaptrcaktıkk kız 250 diyincee şokkk oldukk...kesinlikle veremem dedim çnkü 2 ayda 1 tahlil istio özeller.. özetle artk devlette dr buldm kendime oraya gtcez kısmetseeee...
ayyy maşallah Allah hep böyle güzel haberler ile gelmeni nasibetsin doktorlardan canım. çok şükür maşallahİyi akşamlar hanımlar 3 gün yoktum baya bir ilerlemiş onları sonra okucam şimdi güzel haberleri vereyim size pıtırcığımın pıt pıtlarını duydum :))) mavlam isteyen herkese versin bu duyguyu aman allahım o nasıl birşey artık 2 kalpliyim mucizenin ta kendisi bu doktorum herşey çok güzel dedi rahmin dedi çok iyi dedi kanaman yok dedi kısacası bir sorun yok dedi içimizi rahatlattı allahıma binlerce şükürler olsun çok mutluyum çoooooooook
galıba ya bende bı kac gecedır ruyamda kız cocugu dogurdugumu gördm önce bebegımın saglıgını sonrada cınsıyetını cok merak edıyorum yaaaa
ayın 25 ini bekleyenler ben gittim geldim dr.a :) çok şükür rabbime hala rüya gibi ama yavrumun kalp sesini duydum güm güm güm.160 dedi atımını.ağla ağla öldüm.onun kalp sesini duyduğumda benim kalp sesim duracaktı azkalsın.Allah nazardan korusun hepimizi.
Evet kızlar ben de öyle devlette bir doktor buldum kendime tahliller için. hem 2 doktor birden kontrolümü sağlayacak daha iyi olur.
Siz de yapacaksanız kesinlikle devletteki doktora özele gittiğinizi söylemeyin kıl olup muayene etmiyolar benden söylemesi
Saol canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaCNM GÖZUN AYDIN BUGUN MUJDELI HABERLE DOLDU TATI TOPIGIMIZ MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HERKES ADINA COK SEVINDIMMMM
oyyyyyy ne guzellll canımmmmmmm maşallahh sonunda duydun sende hadı hayırlı olsun tatlımmm
nasıl guzel bırseyy dımı kac atıyor kalbı sormadınmı :)
Saol canım evet çok harika bişi :)))gözün aydınn cnmmm bnde geçen hafta duydum çok şükürrrr harikaaa bişii rabbim herkese nasippp etsinnnnnnnnn
Evet kızlar ben de öyle devlette bir doktor buldum kendime tahliller için. hem 2 doktor birden kontrolümü sağlayacak daha iyi olur.
Siz de yapacaksanız kesinlikle devletteki doktora özele gittiğinizi söylemeyin kıl olup muayene etmiyolar benden söylemesi
gurbet guzelı ne guzel hayırlı haberlerle gelmıssınnn sende maşallahhhh
buarada puffyy ablaya msjj attım yaa cok merak ettım vallaaaasıteye gırısı var ama ugramıyorr 2 gunde bır gelıyor gozukuyor :)) takıp edıyordum cunku bakalım ıns cvp verır:44:
Saol canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına
Çok güzel birşey demek hafif kalır şimdi 2 tane kalp var içimde çok garip tarifi imkansız birşey sormam mı 150-160 arası atıyor dedi nasıl peki değer dedim çok iyi dedi :)))
Saol canım evet çok harika bişi :)))
kızlar neden her hafta gidiyosunuz doktora:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?