2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben kız gıbı hıssedıyorum ama çevremde erkek dıyende vaar ne hıssettıgımı ben bıle karıstırıyorum artık ruyalrımdada hep kız göruyorum kafam karıstı ya hayırlısı artk bakalım

Ben hamile kaldığımı öğrendiğikten bir gün önce rüyamda 2-3 yaşlarında bir erkek çocuk gördüm , bende çok yoğun erkek hissediyorum ve çevremdeki herkez de erkek diyor bir kişiden bile duymadım kız diye bakalım kız olursa büyük süpriz olucak babamız da çok kız istiyor bakalım Allahtan hayırlısı...

Sana da masallah canim benim :)

evet canım 3 aşılama ve 4 negatif tüp bebekyim oldu hiç biri tutmadı çok şükür bu defa rabbim yüzümüze güldü
normal se iyi o zaman ben yemeye devam edeyim

Oyy oyyy o zaman inşallah ikizdir canım bir taşta 2 kuş :))))

bakalım belki ikizdir inşallahda öyledir

amin sağlıkla inş

Maşallah

ohh hadi gözün aydın canım, keseyi gördün artık daha rahatsın, darısı hayırlısıyla başımıza inşallah

canım valla bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyu neymiş efendim o hastanedeki bir dr isticekmiş dışardan gelen tahlilleri o hastanedeki dr istemedikçe yapmıyolarmış

aynenn cnmm yaa bnde buğün devlete gttm. dr um baya tahlil fln istedi yaptırayım dedimm. tahlilleri özel hastane istediği için yapmıolarmışşş... annemle napalım kaç paraysa özelde yaptrrz yne dedik. gttk fiyat alalım 60 70 lira da olsa yaptrcaktıkk kız 250 diyincee şokkk oldukk... kesinlikle veremem dedim çnkü 2 ayda 1 tahlil istio özeller.. özetle artk devlette dr buldm kendime oraya gtcez kısmetseeee...

İyi akşamlar hanımlar 3 gün yoktum baya bir ilerlemiş onları sonra okucam şimdi güzel haberleri vereyim size pıtırcığımın pıt pıtlarını duydum :))) mavlam isteyen herkese versin bu duyguyu aman allahım o nasıl birşey artık 2 kalpliyim mucizenin ta kendisi bu doktorum herşey çok güzel dedi rahmin dedi çok iyi dedi kanaman yok dedi kısacası bir sorun yok dedi içimizi rahatlattı allahıma binlerce şükürler olsun çok mutluyum çoooooooook

ohh hadi gözün aydın canım, keseyi gördün artık daha rahatsın, darısı hayırlısıyla başımıza inşallah
cnm bnm gec döllenme oldugu icin
ilk önce bebegin yatagini gördüm ondan
bir hafta sonra kesemizi gördüm ondan
iki hafta sonra da yani bugun yolk sacimizi gördük insAllah sira kalb atislarini görmede
ALLAHIM BU DUYUGUYU KIMSEDEN MAHRUM ETMESIN INSALLAH

CNM GÖZUN AYDIN BUGUN MUJDELI HABERLE DOLDU TATI TOPIGIMIZ MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HERKES ADINA COK SEVINDIMMMM

hımm anladım canımm fazlası zarar ya ondan kafama takıldı teyzoşu hayırlı haberlerle gel inşAllaaaaaahhh
bana zararlı oldugunu falan demedı cnm dr sımdılık gıdıyoruz asılama oldugumuz ıcın dusuk tehlıkesı vs ılk 3 ay bole sık sık gıtmek lasım..lekenme oldugu ıcın ..

oyyyyyy ne guzellll canımmmmmmm maşallahh sonunda duydun sende hadı hayırlı olsun tatlımmm
nasıl guzel bırseyy dımı kac atıyor kalbı sormadınmı :)

Evet kızlar ben de öyle devlette bir doktor buldum kendime tahliller için. hem 2 doktor birden kontrolümü sağlayacak daha iyi olur.
Siz de yapacaksanız kesinlikle devletteki doktora özele gittiğinizi söylemeyin kıl olup muayene etmiyolar benden söylemesi

Son düzenleme:

gözün aydınn cnmmm bnde geçen hafta duydum çok şükürrrr harikaaa bişii rabbim herkese nasippp etsinnnnnnnnn

gurbet guzelı ne guzel hayırlı haberlerle gelmıssınnn sende maşallahhhh
buarada puffyy ablaya msjj attım yaa cok merak ettım vallaaaa sıteye gırısı var ama ugramıyorr 2 gunde bır gelıyor gozukuyor :)) takıp edıyordum cunku bakalım ıns cvp verır:44:

ayyy en güzeli yaa valla tebrk ediyorum seni, hayırlısı olsun canım özellerin tahlilleri çok fena para tutuyor gerçekten, Allah mecburen gidenlerin yardımcısı olsun inşallah.
ayyy maşallah Allah hep böyle güzel haberler ile gelmeni nasibetsin doktorlardan canım. çok şükür maşallah Allah nazardan korusun

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seninde gozunaydin guzelimmmmmmm darisi bekleyenlerin basinaaaaaa

süper bir yöntem canım, ayy süper bir fikir gerçekten
ayrıca sana katılıyorum devletteki dr a özel gittiğini söyleyince dktorun şekli değişiyo birden bire gıcık gıcık davranmaya başlıyor

CNM GÖZUN AYDIN BUGUN MUJDELI HABERLE DOLDU TATI TOPIGIMIZ MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HERKES ADINA COK SEVINDIMMMM
Saol canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına

oyyyyyy ne guzellll canımmmmmmm maşallahh sonunda duydun sende hadı hayırlı olsun tatlımmm
nasıl guzel bırseyy dımı kac atıyor kalbı sormadınmı :)

Çok güzel birşey demek hafif kalır şimdi 2 tane kalp var içimde çok garip tarifi imkansız birşey sormam mı 150-160 arası atıyor dedi nasıl peki değer dedim çok iyi dedi :)))
gözün aydınn cnmmm bnde geçen hafta duydum çok şükürrrr harikaaa bişii rabbim herkese nasippp etsinnnnnnnnn
Saol canım evet çok harika bişi :)))

bunu öğrendiim iyi oldu cnmm saolll:) ayın 4ünde devlete başlıcam bndee

Bende sana onu soracaktı. Canım ne yaptı ben yokken geldimi diye iyice merak ettim şimdi cevap verir inşallah sana

oyy ne guzell canımmmmmmm yaa aynen tarıfı anlatması ımkansız bırseyy
ıyı ıyı atısı 100 ustu ıyıymısss maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…