Bende sana onu soracaktı. Canım ne yaptı ben yokken geldimi diye iyice merak ettim şimdi cevap verir inşallah sana
bugun dra gittim hafta sonu karnim agridi
dr vajinal ultrasonda bebegin yolk sac kesesini gösterdi ok hamilesin dedi
bnm gec döllenme oldugu icin hersey gec görünüyor hersey simdilik guzel dedi beat hcg ye bakmak icin yine kan aldi yarins onucu alcam insAllah tam kac haftalik ona bakacak adetle uyusmedigi icin su haftada diyemiyor tahmini 6 haftalik
persembe yeniden gidicem ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEP DUA EDIYORUM HEPIMIZE
KIZALR BUGUN DRA GIDECEKLER NE YAPTII
ha bide karin agrisi icin magnesyum verdi dr
Evet kızlar ben de öyle devlette bir doktor buldum kendime tahliller için. hem 2 doktor birden kontrolümü sağlayacak daha iyi olur.
Siz de yapacaksanız kesinlikle devletteki doktora özele gittiğinizi söylemeyin kıl olup muayene etmiyolar benden söylemesi
süper bir yöntem canım, ayy süper bir fikir gerçekten
ayrıca sana katılıyorum devletteki dr a özel gittiğini söyleyince dktorun şekli değişiyo birden bire gıcık gıcık davranmaya başlıyor
bunu öğrendiim iyi oldu cnmm saolll:) ayın 4ünde devlete başlıcam bndee
msj attım canımmm yaa dayanamadım cunku profılıne bakıyordumm gecen gun sabah 08:55 de gelmıss
aksam 9 da gelmıss 2 gundr bır gelıyor ıns msjımı okurda cevap atar ınan cok merak ettım cunkuhergun gelıodu topıgee bıanda pat dıye gıttı
evet ben de cuma günü gideceğim devlet hastanesine.kalp atışına bakacak dr teyzesi kızımın(bugün içimdeki his daha da kuvvetlendi kızım olacak gibi sanki)
bugun dra gittim hafta sonu karnim agridi
dr vajinal ultrasonda bebegin yolk sac kesesini gösterdi ok hamilesin dedi
bnm gec döllenme oldugu icin hersey gec görünüyor hersey simdilik guzel dedi beat hcg ye bakmak icin yine kan aldi yarins onucu alcam insAllah tam kac haftalik ona bakacak adetle uyusmedigi icin su haftada diyemiyor tahmini 6 haftalik
persembe yeniden gidicem ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEP DUA EDIYORUM HEPIMIZE
KIZALR BUGUN DRA GIDECEKLER NE YAPTII
ha bide karin agrisi icin magnesyum verdi dr
Herkese merhaba
Ben de kasimda bebek bekliyorum ama sonucu evde kendim ogrendim yani doktora henuz gitmedim bu yuzden kimseye daha mujdeli haberi veremiyorum. Sanki hep bi korku var testi yanlis yaptim bi sorun olcakmis gibi. Burda okuduklarimdan biraz rahatliyorum herkes benim gibi ama ben gurbetteyim ve burda bu konulari paylasabilecegim pek kimse yok. Su an 5. Haftadayim ne zaman doktora gitmem lazim kan testi olsammi emin olmak icin bilemiyorum birde burda hersey cok pahali bosuna masraf yapmak istemiyorum lutfen bana yardimci olun bu arada amerika virginia da yasiyorum.
Canim ben de Amerika'dayim, Amerika'da hamilelik topigi var oraya da ugramani tavsiye ederim. Burda zaten Turkiye'deki gibi sIk bakmiyorlar benim ilki dusuk diye ve lekelenmem oldugu icin 5+6 da ultrasona aldilar,simdi 5 nisanda randevum. Ohio'dayim, burda universitenin hastanesine gidiyorum ve memnunum.
Bende şimdi msj attım canım inşallah sana yada bana bir şekilde döner. Bu arada ben yokken kötü birşey olmamıştır umarım topikde çok fazla sayfa var okumayamadım :))))
Söylemeden edemicem arkadaşlar epey canımı sıkan ve günlerdir kafamdan gitmeyen bir konu; Geçen gün 2012 Kasım annelerinden bi arkadaş geldi, maksadı bize destek olmaktı sanırım ama ettiği şu laflar beni şoka uğrattı: "Biz de geçen yıl güzel şeyler paylaştık ama bi kısmı 3. aya kalmadan aramızdan ayrıldı" gibi bişeylerdi. Biz burda yeni hamileleriz, bence edilecek laf değildi. Hele ki benim gibi düşük tehlikesi olan insanlar varken..Kaldıramadım..Çok üzgünüm günlerdir kafamı kurcalıyordu.Belki kötü düşünceyle yazmadı ama bu tür lafları böyle bir topikte yazmak ne kadar doğru acaba. Bazen bazı şeyleri konuşurken 2 kere düşünmeli insan. Tabi ki nasib kısmet ama umarım böyle bir şeyi biz kasım 2013 anneleri yaşamadan sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Cok saol ben de oyle duymustum ama insan merak ediyo bi an once doktora gitsem de rahatlasam diyorum. Bir de birkac gundur kasiklarimda agri var sanki ozellikle yorulunca oluyo simdilik dua etmekten baska elimden birsey gelmiyo.
doktorun sorun yok hersey normal demesini sabirsizlikla bekliyorum..
oyyyy hadi hayırlısı bakalım ben de kızçem olsun isterimmmmmsen bugün kime gittin peki canım
yok yavrum olmadı bıseyyyyyenı gelen arkadaslar oldu sadece okadar :))
sen ankaraya gıttın geldınmı?
slm kızlarrrrrrr
bebıslerınden guzel haber alanlar olmus ne kadar rahatlamıssınızdır bızde oyleydıkcok farkli duygular oluyor ben o anda akittigim teri unutamiyorum su olmustu ustum heyecandan herkes insallah guzel haberlerle gelir mercimekler iyi olur :)
kizlar doktor benden testler istedi devlette yaptiralim dedik hangi bolume gitmemz lazim kadin doguma mi acaba
evet canım,kadın doğuma gitmen lazım.
slm kızlarrrrrrr
bebıslerınden guzel haber alanlar olmus ne kadar rahatlamıssınızdır bızde oyleydıkcok farkli duygular oluyor ben o anda akittigim teri unutamiyorum su olmustu ustum heyecandan herkes insallah guzel haberlerle gelir mercimekler iyi olur :)
kizlar doktor benden testler istedi devlette yaptiralim dedik hangi bolume gitmemz lazim kadin doguma mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?