2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar kan sonucumu yarın alcamda doktor ustten ultrason ıcın 5000 ustu dedi ama ben 2000 2500 gecınce gozukuyor sanırım sızlerın tecrubelerı onu gosterıyor acaba hem kese hem bebek ve kalp atısını berbaermi görmek için dedi :) ????

eee direk testlerden mi bahsedecegim canim ozele gidiyorum cunku doktora ters kose yapmasin beni devletteki :))

ben tüp bebek Dr.umdan testleri aldım .özelde yaptırdım güyya..uyuz kadın bebeği görmeden yapmam dedi.
hangi manyak hamileyim test yapın der durduk yere...
karnımdan hiç bakılmamıştı iki saat bebeği aradı sinir kadın..boğacaktım nerdeyse..anladık dr.sunda kendi hastalarına bak..
ben ultrasondan yeni geliyorum..iğnem vardı onuda rica minnet yazdı..ne insanlar var ya...

Evet canım dün gece 10 gibi geldim eğitildim geldim :)))) yorulmuşum doktora gidene kadar dinlendim şimdi girebiliyorum foruma. Çok sevindim kötü birşey olmamasına tam olarak bitirelim bu günleri

aminn canım ınsallahhhhhhhhhhhhh
aman olmasın kotu bırseyy

Bugün doktorun odasına tam girdim telefon çaldı ir kadın doktora diyorki ben 13 haftalık hamileyim bana randevu verin benim doktor çok yoğun neyse tamam dediler araya alalım son sat söyle dedi doktor amanım birde ne olsun bebek 16 haftalık çıkıyor sata göre 3 lü test zamanı gelmiş dedim içimden ne insanlar var bana sorsalar hergün gider bakarım bebişe doktor da şaştı kaldı :)))

canim biz keseyi 10000 ustunde gorduk gec gitmistim doktora:) kalp atisi icinse 7 haftani doldur sonra gir garanti olsun canim.5000 lerde kese rahat gorunurde kalp atisi icin beklersin bence tabi vajinal ultrasyon yapmazsa canim

Aynı şeyleri ben de düşündüm.Her zaman yüreğimiz ağzımızda zzaten.Aminnn inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirir.

eee direk testlerden mi bahsedecegim canim ozele gidiyorum cunku doktora ters kose yapmasin beni devletteki :))

Hangi testleri istedi canım benim dr brusella, toksoplazma, bide bgm miydi neydi
bence devlette yaptırcaksan özele gittiğinden bahsetme gıcık olurlar, normal muayeneni ol, testleri vermezse sen iste şu şu testleri de yaptırabilirmiyiz diye

Kızlar test için devlete gidecekseniz testlerden bahsetmeyin. Dediğim gibi sadece hamile olduğunuzu söyleyip muayene olun. O zaten sizden isteyecektir.

canim biz keseyi 10000 ustunde gorduk gec gitmistim doktora:) kalp atisi icinse 7 haftani doldur sonra gir garanti olsun canim.5000 lerde kese rahat gorunurde kalp atisi icin beklersin bence tabi vajinal ultrasyon yapmazsa canim

cnm sen 10000 binin ustunde sadece keseyımi gordun bebegı kalp atıslarını gormedınmi ?

bana birsuru yazdi canim
h6-tst-bkimyo-tsh-toxom-nubm-brusella-hcv-hiv 2 tanede okuyamadiklarim var bunlarin yazilarida mubarek okumak icin 10 adam lazim

Canim bende senin gibi düsündüm keske demeseydi, bize destek olmak istedi ama yanlis sözler kullandi. Ben bebegimi 6 aylik kaybettim. Bunu da zaten hep kaybetme korkusu var. Hep iyi seyler düsünmek iyi seyler duymak istiyorum. Cok cabuk moralimi bozuyorum ve tansiyonum firliyor. Allahim hepimize yardimci olsun bebeklerimizi korusun.

Kız ben hamileliğini 7. ayında öğrenen biliyorum.Hem de geçen sene. Kadında adet düzensizliği varmış tesadüfen öğrenmiş. 2 ay sonra bebek kucağında. İşte böyle insanların ağzına kürekle vuracaksın. Ben 2 sene bekledim. Allah böyle gamsız umursamazlara veriyor onlar da kadir kıymet bilmiyor.

cnm sen 10000 binin ustunde sadece keseyımi gordun bebegı kalp atıslarını gormedınmi ?

yok canim karindan gorulmedi ama belki vajinal ult. baksa gorulurdu daha erken gorulebiliyormus bebek ve kalp atislar.i ben 7+4 de hem bebisi hem kalp atislarini gordum sen kacsin suan .sende goreceksin canim sakin stres yapma benim gibi :)

ahh canım benim ne denir çok üzüldüm. ama çok haklısın ben de senin giibiyim şuan düşük tehlikem var ama yalan da olsa o kadar çok iyi şeyler duymaya ihtiyacm var ki anlatamam. İple cumayı çekiyorum. İnşallah kanamalı alan geçmiştir ve bebeğimin kalp atışlarını duymuş olurum Çok çok dua ediyorum hep elim karnımda salavat getirip ayetel kürsi okuyorum. Ama inanıyorum yavrum benimle kalacak. İyi düşünelim iyi olsun

yok canim karindan gorulmedi ama belki vajinal ult. baksa gorulurdu daha erken gorulebiliyormus bebek ve kalp atislar.i ben 7+4 de hem bebisi hem kalp atislarini gordum sen kacsin suan .sende goreceksin canim sakin stres yapma benim gibi :)

ben 5i haftayı doldurcam cnm daha yarın beta 2. testi ve dıger butun testlerin sonucunu alcam ona gorede ultrason yapcak doktorum

Evet morale iyi seyler duymaya o kadar cok ihtiyacimiz varki. Benimde doktor randevum yarin bakalim ne diyecek doktorum. Insallah topikte herkes saglicakla bebislerini alir kucaklarinada bizde 2013 kasim bebekleri büyüyor topiginde bulusuruz :)

Geçen senelerde haberlerde çıkmıştı kadın karın ağrısıyla gidiyor doğurup eve dönüyor anlamadığım bu çocuk hiç mi tekmelemedi hadi menopoz ayağına adet olmadım diye düşünse yıllardır çocuk bekleyenlerin eline geçmesin bu insanlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…