2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ya canim ben bu haberlere hic inanmiyorum, kadinlar yalan söylüyordur bence. Insan hicmi anlamaz ya insanin vucudunda ne degisiklikler oluyor bebek tekmeliyor. Hayret birsey.

senin bebiste baya buyumus canim bizde 8+2 yiz bugun 7+4 de kalp atislarini duyduk doktor 1 ay sonra gel dedi niye bi kadar gec cagirdi acaba sen ne zaman gittin canim bide nazamana cagirdi tekrardan

Ben kalp atışlarını 6 haftalıkken duymuştum sanırım ultrasondan da farkediyor 1 gün arayla başka dr a gitmiştim onda kese zor bela gör
ünüyordu diğer dr da ise kesenin içindeki bebek göründü ve kalp atışları duyuldu. Canım herşey normalken bana da 1 ay sonra gel dedi dr ama bende kahverengi akıntılar olunca ben daha erken gitmek zorunda kaldım

gecmis olsun canim ne zaman basladi akintilarin neden olmus acaba

merhaba arkadaşlar, sabahları çok midem bulanıyor kusma falan olmuyor ama öğürüyorum bugün ağzımdan kan geldi bir parça nedendir acaba? Böyle bi durumla karşılaşan var mı?

merhaba arkadaşlar, sabahları çok midem bulanıyor kusma falan olmuyor ama öğürüyorum bugün ağzımdan kan geldi bir parça nedendir acaba? Böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Boğazın tagriş olmuştur öğürmekten ondandır kılcal damar kanaması gibi azıcıksa, geçmiş olsun

yarın 4 te doktor randevum var..keseyi görüp gelirim inşallah..benim hesabıma göre cumadan beri herşey yolundaysa yarın bhcg 4000 i geçmiş olur..inşallah karından gözükür..heyecanlıyım yaaaa

Ben de bugun kontrolu olan anne adaylarindan biriydim
ama maalesef size guzel haberler veremiyorum .
daha onceki mesajlarimdan hatirlarsiniz belki haftasina gore gec geliyordu .
bu sefer gittigimizse ise 8+2 olmama ragmen ancak 6 haftalik bir kese vardi
ve kese icindeki kanamalardan dolayi 2 hafta once gordugumuz yolk kesesi de yok olmustu
bombos bir kese vardi yani .
gecen sene de dusuk yasamistim ve cok kanamam olmustu 1 hafta boyunca.
doktor istersen bekleyelim ama 8 haftalik bir gebelik oldugundan kanaman cok olabilir dedi
ben goze alamadim
kalp atislarini gorurum diye umarak gittigim hastaneye yattim ve kurtaj olmak zorunda kaldim.
2. olunca genetik testler vsler de yapilacak .
yarim saat kadar once eve dondum
ilk sizlere yazmak istedim
yapilabilecek bir sey yok
cok uzmemeye calisiyorum kendimi
1 senede 2 dusuk cok kolay degil
zaten yasim da 31 cok genc de degilim
nasip kismet diyorum
tek tesellim
bebegin hic olusmamis olmasi
gecen sefer kalp atisini duyduktan sonra kalbi durmustu ve cok daha aci olmustu .
ocak 2013 annesi olacaktim olamadim kasim 2013 olurum diye dusunmustum o da kismet degilmis.
Kasim 2013 annesi olamayacagim belki ama bebislerinizin teyzesi sayin beni.
elbet dogru zamani gelince Allahim bana da bir evlat nasip eder.
Ben gene ara ara girip sizleri okuyacagim .
Umarim hepiniz saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz.
Allaha emanet olun.
Dualarim hep sizlerle.

yarın 4 te doktor randevum var..keseyi görüp gelirim inşallah..benim hesabıma göre cumadan beri herşey yolundaysa yarın bhcg 4000 i geçmiş olur..inşallah karından gözükür..heyecanlıyım yaaaa

Cok üzüldüm canim ne diyecegimi bilemiyorum. Cok gecmis olsun. Güclü olmaya calis. Hem
Ne varmis yasinda insallah rabbim zamani gelince verecektir sanada yavrunu herseyin bir dogru zamani var unutma.

ne diyeceğimi bilemedim gözlerim dolu dolu okudum. Geçmiş olsun bitanem. Rabbim bu acılarını görsün seni en kısa zamanda mükafatlandırsın. Hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun

allah sabır versin canım sözün bittiği yer bu.

canımmmmmm çok çok üzüldümmmm.
Allah yardımcın olsun tatlım..inşallah birdaha sağlıklı hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın..
hayatta herşey bizim için..sen metanetli birisin belli..Rabbim beterinden korusun..daha acı şeyler yaşatmasın inşallah..
inan ne diyeceğimi bile bilemiyorum..inşallah hayatındaki son üzüntün bu günler olsun..güzel günler sizinle olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…