Ben de bugun kontrolu olan anne adaylarindan biriydim
ama maalesef size guzel haberler veremiyorum .
daha onceki mesajlarimdan hatirlarsiniz belki haftasina gore gec geliyordu .
bu sefer gittigimizse ise 8+2 olmama ragmen ancak 6 haftalik bir kese vardi
ve kese icindeki kanamalardan dolayi 2 hafta once gordugumuz yolk kesesi de yok olmustu
bombos bir kese vardi yani .
gecen sene de dusuk yasamistim ve cok kanamam olmustu 1 hafta boyunca.
doktor istersen bekleyelim ama 8 haftalik bir gebelik oldugundan kanaman cok olabilir dedi
ben goze alamadim
kalp atislarini gorurum diye umarak gittigim hastaneye yattim ve kurtaj olmak zorunda kaldim.
2. olunca genetik testler vsler de yapilacak .
yarim saat kadar once eve dondum
ilk sizlere yazmak istedim
yapilabilecek bir sey yok
cok uzmemeye calisiyorum kendimi
1 senede 2 dusuk cok kolay degil
zaten yasim da 31 cok genc de degilim
nasip kismet diyorum
tek tesellim
bebegin hic olusmamis olmasi
gecen sefer kalp atisini duyduktan sonra kalbi durmustu ve cok daha aci olmustu .
ocak 2013 annesi olacaktim olamadim kasim 2013 olurum diye dusunmustum o da kismet degilmis.
Kasim 2013 annesi olamayacagim belki ama bebislerinizin teyzesi sayin beni.
elbet dogru zamani gelince Allahim bana da bir evlat nasip eder.
Ben gene ara ara girip sizleri okuyacagim .
Umarim hepiniz saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz.
Allaha emanet olun.
Dualarim hep sizlerle.
Valla canim ben böyle yemeye devam edersem kesin bomba olurum. Acayip istahim acildi doymak bilmiyorum. Aci eksi tatli hepsini karistirip yiyorum.
Canim sen akrep burcumusun? Bebek de akrep burcu olur herhalde. Bende
Akrep burcuyum bide benim hesabima göre dogum günümde bebis dogacak :)
canım ben akrep..eşim akrep..bebek 24 kasım görünüyor ama o tarih kasım ortalarına gelirr..ve belki de aynen benim de doğum günümde olurrrrrrrrrrrrrrr
canım ben akrep..eşim akrep..bebek 24 kasım görünüyor ama o tarih kasım ortalarına gelirr..ve belki de aynen benim de doğum günümde olurrrrrrrrrrrrrrr
Ben 9 aylik doguracagimi tahmin etmiyorum. Ilk hamileligimde 6 aylik dogum yaptim simdi hedefim 7 ay. Ama bana dogum günü hediyesi olsa hicte fena olmaz.
selam kızlar inşaallah bende kasım annesi olucam inşaallah biz 5 haftalığız ve tüp bebeğiz bakalım 2 hafta sonra inşaallah bizde kalp atışını duyarız.
Kız ben hamileliğini 7. ayında öğrenen biliyorum.Hem de geçen sene. Kadında adet düzensizliği varmış tesadüfen öğrenmiş. 2 ay sonra bebek kucağında. İşte böyle insanların ağzına kürekle vuracaksın. Ben 2 sene bekledim. Allah böyle gamsız umursamazlara veriyor onlar da kadir kıymet bilmiyor.
diger testler dedigin ne canim doktorum benden daha yeni istedi o rutin testleri ultrasyona da 2 kez girdim
ve kese icindeki kanamalardan dolayi 2 hafta once gordugumuz yolk kesesi de yok olmustu
doktor istersen bekleyelim ama 8 haftalik bir gebelik oldugundan kanaman cok olabilir dedi
ben goze alamadim
kalp atislarini gorurum diye umarak gittigim hastaneye yattim ve kurtaj olmak zorunda kaldim.
nasip kismet diyorum
tek tesellim
gecen sefer kalp atisini duyduktan sonra kalbi durmustu ve cok daha aci olmustu .
ocak 2013 annesi olacaktim olamadim kasim 2013 olurum diye dusunmustum o da kismet degilmis.
Allaha emanet olun.
Dualarim hep sizlerle.
Ya canim ben bu haberlere hic inanmiyorum, kadinlar yalan söylüyordur bence. Insan hicmi anlamaz ya insanin vucudunda ne degisiklikler oluyor bebek tekmeliyor. Hayret birsey.
bizim bir komşumuz vardı,o da 6. ayında öğrendi,3. çocuğu ama her ay düzenli adeti gelmiş az da olsa o da anlamamıştı.çok üzülmüştü hatta,2 çocuğu daha 2 yaşındaydı. :).gerçekten de bende birebir tanımasam kadını inanmazdım ama,bazen de gerçekten olabiliyor böyle vakalar.
yarın dr gıdıcek yokmu kızlarbenımde randevum cok gec ya aksam 7 de üfffffffff
canım adetı duzenlı olanların anlamaması mumkun deıl yaaa
benm bu dedıgım ark 7 ayında ogrendı ve erken dogum oldu bılıomsuun cok uzuldu hıcbır dr anlamadıı rahım fılmı dahı cekılmıss dusun ya rahım fılmınde bıle anlamamıss dr bukadar sorumsuzluk olurmu yaa drları mahkemeye verdıler sanırım..yanı kızın hamıle oldugunu anlaması mumkun deıldı cunku adetı zaten duzensız sokturucu almasa olmuodu kılosuda vardı:)
benm adet gelmeden test yapıyordumm yaa ne garipp rabbım tüm bebeklere saglık versın valla
ben goze alamadim
nasip kismet diyorum
tek tesellim
Allaha emanet olun.
Dualarim hep sizlerle.
bizim bir komşumuz vardı,o da 6. ayında öğrendi,3. çocuğu ama her ay düzenli adeti gelmiş az da olsa o da anlamamıştı.çok üzülmüştü hatta,2 çocuğu daha 2 yaşındaydı. :).gerçekten de bende birebir tanımasam kadını inanmazdım ama,bazen de gerçekten olabiliyor böyle vakalar.
:) senın erkenmıss benım daha geççç off ooff duyarsın cnmm ben 6 haftada duymustumBen varim 16:30 da simdiden heycan basti bana 7 haftalik olduk. Insallah kalp atislarini duyucaz.
işte dediğim gibi kadın her ay düzenli adet olmuştu,sadece 1 gün eksik geliyor diyordu bu da çok endişelenecek bir durum olmayınca işte kadıncık napsın,bir de yaşı da çok gençti.25 yaşındaydı galiba ve 3. çocuğuydu bu olan.sonra tüplerini bağlattı çok yalvarıp yapma dediğimiz halde.
:) senın erkenmıss benım daha geççç off ooff duyarsın cnmm ben 6 haftada duymustum
bızım karsı kadında baglattı ya ancak tüp bebek olur demıs dr artık 3 cocugu var korunarak hamıle kaldı ayy sınır olmustum ya bız okadar ugras cabala oda korunarak hamıle kaldı dıyrodum devamlıı :))
Darisi benim basima yarin :)
Insan istemeyince daha cabuk hamile kaliyo. Ben ilkinde birbucuk sene ugrastim. Simdi de korunurken hamile kaldim oysa doktorlar 1 sene hamilelik yasak demislerdi. Ben 4 ay sonra yine hamile kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?