2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım çok geçmiş olsun, bana da düşük olacak dediklerinde tek tesellim küçük oluşuydu ve en önemlisi sağşılsız bebek düşer düşüncesiydi, sağlıksız olacağına diye düşündüm. Allah en kısa zamanda ikiz verir inş :13:

selam kızlar inşaallah bende kasım annesi olucam inşaallah biz 5 haftalığız ve tüp bebeğiz bakalım 2 hafta sonra inşaallah bizde kalp atışını duyarız.

selam kızlar inşaallah bende kasım annesi olucam inşaallah biz 5 haftalığız ve tüp bebeğiz bakalım 2 hafta sonra inşaallah bizde kalp atışını duyarız.

Hosgeldin aramiza canim. Hepimiz daha yolun basindayiz bende daha kalp atislarini duymadim kismetse yarin.

Kasım annişleri ve onların minnacık pıtırcıkları hepinize iyi geceler

Scorpimm dualarım seninle, lütfen hemen cepten bile olsa yaz buraya öptümm çoookk

canım o bahsettıgın kısı cok yakınen arkadasım .....
bence bılmeden yorum yapmasaydın cok ıyı olurdu. cunku kadında adet duzensızlıgı yanı polıkıstlık over var ..
ve bu ınsan 2 dr gıdıyor hamıle oldugunu anlamıyor hıc bır dr ustune ustluk rahım fılmı dahı cekıyor....
suan mahkemelık drlarla.. arkadasımda kıloda oldugu ıcın adetıde 4 ayda bır gelıyordu sokturucu ıcmesıne ragmen gelmedii ve hıcbır dr anlamadı cocugu hıcbır testı yaptıramadı ve o ınsan gamsız deıl aksıne devamlı herkeze dua eden bırı idi..
dua topıklerıne katılan bırı idi..
ve bebegını cooook uzun ugraslar sonunda hamılelıgını yasayamadan kucagına aldı 2 ayda... tamamen dr hatası anlıyacagın kızın hıcbır sucu yok. cok yakınen tanıyorum bızım pko topıgınden...

diger testler dedigin ne canim doktorum benden daha yeni istedi o rutin testleri ultrasyona da 2 kez girdim

cnm gebelikte tehlıke olusturabılcek hastalıkların teşhisi içinmiş aslında ben 3 ay önceden yaptırmıstım bı kaçını temız cıkmıstı ne olur ne omaz dıe seslenmedım yaptırmısken hepsi bastan olsun die

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ne denır kı bılemıyorum gozlerım dolu dolu okudum :2:
ınan cok uzuldummmm eşime dahı okudum yaaaa okadar etkılendım kı rabbım tez vakıtte sana saglıkla sıhhatle bır bebek daha gondersın canım benım yaa kıyamam rabbım sabır versın sana

yarın dr gıdıcek yokmu kızlar benımde randevum cok gec ya aksam 7 de üfffffffff

Ya canim ben bu haberlere hic inanmiyorum, kadinlar yalan söylüyordur bence. Insan hicmi anlamaz ya insanin vucudunda ne degisiklikler oluyor bebek tekmeliyor. Hayret birsey.

bizim bir komşumuz vardı,o da 6. ayında öğrendi,3. çocuğu ama her ay düzenli adeti gelmiş az da olsa o da anlamamıştı.çok üzülmüştü hatta,2 çocuğu daha 2 yaşındaydı. :).gerçekten de bende birebir tanımasam kadını inanmazdım ama,bazen de gerçekten olabiliyor böyle vakalar.

canım adetı duzenlı olanların anlamaması mumkun deıl yaaa
benm bu dedıgım ark 7 ayında ogrendı ve erken dogum oldu bılıomsuun cok uzuldu hıcbır dr anlamadıı rahım fılmı dahı cekılmıss dusun ya rahım fılmınde bıle anlamamıss dr bukadar sorumsuzluk olurmu yaa drları mahkemeye verdıler sanırım..yanı kızın hamıle oldugunu anlaması mumkun deıldı cunku adetı zaten duzensız sokturucu almasa olmuodu kılosuda vardı:)
benm adet gelmeden test yapıyordumm yaa ne garipp rabbım tüm bebeklere saglık versın valla

işte dediğim gibi kadın her ay düzenli adet olmuştu,sadece 1 gün eksik geliyor diyordu bu da çok endişelenecek bir durum olmayınca işte kadıncık napsın,bir de yaşı da çok gençti.25 yaşındaydı galiba ve 3. çocuğuydu bu olan.sonra tüplerini bağlattı çok yalvarıp yapma dediğimiz halde.

merhaba kızlar bende 2013 kasım annesiyim allah nasip ederse benide listeye eklermisin ilk cocugum olucak insallaahh

canım benim Allah sabır versin,ne diyelim beterin beteri var ama işte ateş düştüğü yeri yakar ama sen gerçekten de metanetli biri gibisin ve bu senin için bir artı.yaşında da hiç bir şey yok,olmasa olmazdı bak ne uğraşıpta bu kadar bile olmayanlar var,bunu düşün ve kendini yıpratma.olacak inşallah 1 seneye kalmadan sen de anne olacaksın Allahın izniyle.

Inanmak gercekten cok zor. Cünkü o kadar cok degisime ugruyor ki insanin vucudu. Insanin gözleri bakisi gülüsü bile degisiyor. Gecen hamileligimde bir tanidigim ben daha 3 aylikken ve belli olmuyordu karnimdan, sormustu sen hamilemisin. Nerden anladim dedim gözlerinden dedi. Ici gülüyor
Dedi. Onun icin tuhafima gitti. Ama demek herkeste farkli oluyor.

Ben varim 16:30 da simdiden heycan basti bana 7 haftalik olduk. Insallah kalp atislarini duyucaz.
:) senın erkenmıss benım daha geççç off ooff duyarsın cnmm ben 6 haftada duymustum

bızım karsı kadında baglattı ya ancak tüp bebek olur demıs dr artık 3 cocugu var korunarak hamıle kaldı ayy sınır olmustum ya bız okadar ugras cabala oda korunarak hamıle kaldı dıyrodum devamlıı :))

Darisi benim basima yarin :)

Insan istemeyince daha cabuk hamile kaliyo. Ben ilkinde birbucuk sene ugrastim. Simdi de korunurken hamile kaldim oysa doktorlar 1 sene hamilelik yasak demislerdi. Ben 4 ay sonra yine hamile kaldim.

Darisi benim basima yarin :)

Insan istemeyince daha cabuk hamile kaliyo. Ben ilkinde birbucuk sene ugrastim. Simdi de korunurken hamile kaldim oysa doktorlar 1 sene hamilelik yasak demislerdi. Ben 4 ay sonra yine hamile kaldim.

ılkı kac yasında canımm kı?
cıdden ole yaa gercektenn cok sahıt oldum buna.. ıstemedenn o ay hamıle kalanlar cok oluyordu..
ben adetıme gun sayıyordum her adete yakın 3 4 test yapardım adet olurdum hala ınanamazdım yaa yerlesme kanaması olabılırmı dderdım ahh ahh valla bı cektımı allah bılır bıde ben cok sey yasadım ben 2 bucuk senede rabbım yuzume guldu sukur olsun tüp dusunuyordum nisanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…