2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Iyyyyy bugün midem bulanmaya başladı kızlar bulantıdandaha cok mide ek§imesi gibi ama bugün iyi hiissetmiyorum azcık kestirip kalkıp yemek hazırlayıp esimi ise yollıcaktım. Adam az kalsin gece vardiyesine gec kalcaktı :coküzgünüm

merhaba kızlar,
sayfalarca okudum çok alıntı yaptım ama yazacak halim kalmadı
hasta olanlara geçmiş olsun, Allah sorunsuz kucağınıza almayı nasip etsin
çok çok üzüldüm arkadaşımada, Allah yeniden nasip etsin

Oh cok sukur hemseri buldum kimse kaale almadi beni bende yildirimda oturuyorum elif ismim
emel bende canım memnun oldum, kadın doğuma nereye gidiyorsun, ben karar veremedimde daha

selin bu senmisin?

Bitanem yazilarini okurken nasi duygulandim anlatamam.. hatta kendi kendime de kizdim evleneli 2 ay olmadan hamile kaldim ve hazir da hissetmiodum kendimi.. sayende sukr etmeyi ogrendim.. icini ferah tut tum dualarim kalbim seninle..

Nesslem grafikerim sagolun kizlarrr

Canim benim buyuk gecmis olsun,Allah tekrar ayni aciyi ya da buyugunu yasatmasin sana. Burda ben de baska bir cok arkadas da benzer acilari yasadik, biliyorum sana simdi hic bir laf teselli olmaz. Kendine cok iyi bak, Allah sabir versin arkadasim

benim niye halaaaa midem bulanmıyo başım dönmüyoo o na bile hasretim

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum kizlar mesajlariniz icin .
Metanetli biri hic degilimdir aslinda ama ogreniyor insan sanirim .
Veren Allah alan Allah sonucta ben kimim ki isyan edeyim onun takdirine. ( arada elimde olmadan etmiyor da degilim de kendime gelmem cabuk oluyor )
Sukretmeyi ogreniyor insan yasadiklari sonucu .
Bir de bu aralar Cemalnur Sargut kitaplari okuyordum . O da cok yardimci oldu gercekten .
Her seyin Allahin takdiri oldugu ve basimiza gelen her sey icin sukretmemiz gerektigini biraz da onun sayesinde hatirladim.
En azindan hamile kalmakla ilgili sorunum yok diye dua ediyorum mesela.
Gecen sefer 3. ayda bu sefer ilk ay denememizde hamile kaldim.
Hamileligi surduremiyor olsam da en azindan hamile kalabiliyorum bir problem eksik diye sukrediyorum .
En azindan bu surecleri yasarken en iyi doktorlara hastanelere gidebiliyorum , fiziki olarak en iyi kosullarda tedavi olabiliyorum diye sukrediyorum .
Bana cok destek olan bir esim ve ailem oldugu icin sukrediyorum .
Yedigime ictigime dikkat eden olabildigince hamilelige hazirlanan ( folikasitiydi vitaminiydi hamilelik oncesi check-upiydi vs vs ) bir insandim kendi adima ben Allahin bana emaneti olacak evladim icin her seyi yaptigima inaniyorum .
Belki de fazla pimpirikli olmamak gerek akisina birakmayi ogrenmek gerek .
Normalde de cok endiseli bir tipim , ilkinde kanamadan sonra bunda her tuvalete korkarak gidiyordum aman kanamam yoktur insallah diye. Bu sefer degil kanama bir damla kahverengi akintim bile olmadi ama bebek de olusmamis.
Sonuc olarak her sey olacagina variyor , onunuzde 40 hafta var hatta bazilariniz icin 10u gecti bile nerdeyse 30u kaldi. Her aninin keyfini cikarin.

Eminim aranizda bebeginini cok planlamayanlar da vardir , maddi olarak sikintida olanlar da , esinin ailesinden dertli olanlar da.
Allahin en guzel emanetleri yaninizda olduktan sonra asilmayacak sorun yoktur emin olun.
Allah saglik versin yeter ki , bebisler saglikli olsun yeter ki ..
Iyi ki varsiniz .. destekleriniz , mesajlariniz cok iyi geldi gercekten.

masallah sana yaa. o kadar tevekkül ehlisin ki arkadasım eminim en kısa zamanda Rabbim saglıkla hayırla kucagına alacagın güzel bir evlat hatta evlatlar nasip edecek.. rabbim günlüne ferahlık huzur versin inş.

sabah kalkar kalkmaz actım ama moralim bozuldu gözlerim doldu.herşeyin hayırlısı dedim.Allah herseyi bizden daha iyi biliyor veriyor alıyor. şunuda paylaşmak istedim arkadasımın 2 tane düşüğü olmuştu birtanesinin hareketlerini bile hissetmişti zor günler geçirdi ama gecen yıl çok tatlı bir kızı oldu. benimde 1 düşüğüm var rabbim herseyin hayırlısını versin en güzel melek annesi.......

geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı.Allah bizi bizden daha iyi biliyor belki böylesi daha hayırlıdır.

günaydın arkdaşlar
çok fazla muhabbetinize katılamıyorum ama geçmişi okuyorum .
dün bende doktora gittim kalp atışlarımızı gördük çok şükür
bissürü testler yapıldı hepside iyi çıktı çok şükür .bende hipertroit ve eşimle kan uyuşmazlığımız var .15 gün sonra bi daha çağırdı
herkese keyifli günler kendinize iyi bakın annelerrr

İki mesajını sabah kalkınca okudum çok üzüldüm yıllardır çocuk hasretiyle yanmanın ne demek olduğun bilirim yazdıllarını okuyunca allah sana sabrını vermiş olduğunu hissettim çok acı çekiyorsundur eminim ama aynı zamanda allahdan geldiğini bununda farkına varmışsın canım bu çok iyi rabbim tez zamanda seni evlatlarına kavuştursun canım allaaha emanet ol dularımdasın

kızlar ben çok acıkıyurum bu normalmi sizce

inşallah görürsün tatlım.

çok sevindim canım, rabbim bizlerede nadip eder inşallah pıt pıtları duymayı...

yarın 4 te doktor randevum var..keseyi görüp gelirim inşallah..benim hesabıma göre cumadan beri herşey yolundaysa yarın bhcg 4000 i geçmiş olur..inşallah karından gözükür..heyecanlıyım yaaaa

canım görürüsün inşallah, bizlere güzel haberlerini ver hemen olur mu?

canım benım cok uzuldum.allah sabır versın.bende bebegımı kaybettım 17 agustos ta.aynı senın gıbı kalp atısını duymaya gıtmıstım.ama nasıp olmadı.sana tavsıyem genetık testlerını yaptırman.bende kan pıhtılasması cıktı.mthfr 1298 homozıgotum.hamıle oldugumu ogrendıgımden berı gunde 2 tane ıgnem var.cok sukur rabbbım yanımda bunu hıssedıyorum.kendımı once allah a sonra doktoruma emanet ettım.sen de en kısa zamanda arastırmalarına baslat.

canım çok geçmiş çok üzüldüm, inşallah bir daha asla yaşamazsın aynı duyguları, temmuzda bende düşük yaptım,
seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreçten geçiyorsun şuan, ama sakın kendini salma, gayretli ol yeni meleğine hazırla bir an önce kendini...

kızlarr hepinizee günaydın;

Dünkü diş ağrımdan sonra akşam diş hekimine gittik ama oda hamile olduğum için 3.aydan önce çekme işlemi yapamayız dedı.Apse için antibiyotik verdi.Agumentin 1000mg.Ama ben progestan kullandığımı soyledım doktorunla konuş onay verirse içebilrsin dedi.Sonra akşam olduğu için maalesef doktorum yoktu hastanedi nöbetçi başka bir doktor vardı ona söyledik oda kullanabilrsin bir sorun olmaz dedi.Bende güvenemedim ya ağğrıyı çekmeye devam ediyorum.Geçen haftada idrar yolları için tek kullanımlık bir antibiyotik vermişti doktor onuda içtim.artık ağrıyı çekmeye razıyım dedim.Birde dünkü doktora kalp atışlarını duyarmıyız bakalımmı dedik yok daha duyulmaz 8.haftaya girdiğinde duyulur dedi.Birde ben bole her gittiğimde ultrasona girip baktırmak istiyorum toplamda 3kere girdim şimdiye kadar dünkü doktorda çok sık girme dedi.Böle yani kızlar cuma günü kalp atışları için gidicez inşşalh bir sorun çıkmaz yarabbim.Dün gece bide rüyamda boş yeşil bi beşik gördüm.Allhım sen hayırlısını nasip et yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…