2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım çok üzüldümmmm.
Allah yardımcın olsun.inşallah birdaha sağlıkla kucağına almayı nasip eder Mevlam.
Rabbim daha kötülerinden korusun.Meleklerin sana şefaatçi olacak inşallah.Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

canım benim inan o kadar üzüldüm ki şu an eminim çok acı geliyordur. ama şunu düşün belkide doğru zaman değildi. bak benim ablam 2 tane düşük yaptı sonrasında dünyalar tatlısı bir oğlu oldu şu an 7 yaşında. ve o kadar akıllı bir çocukki. mutlaka doğru zamanı vardır sakın isyan etme. o bebişlerinde seni cennete bekliyor olacak emin ol. ve rabbim sana yine evlat nasip edicek ve bunların hepsini unutacaksın. biliyorum bize söylmesi çok kolay belki sonuçta sen yaşadın sen çekiyorsun o acıyı ama lütfen sabırlı ol Rabbim çok büyük. tekrar güzel haberlerini alırız inşallah

Herkese günaydınnn.
Ben de bugün öğleden sonra doktora gideceğim.
Geçen hafta keseyi görememiştik,inşallah bugün görebiliriz.

yarın 4 te doktor randevum var..keseyi görüp gelirim inşallah..benim hesabıma göre cumadan beri herşey yolundaysa yarın bhcg 4000 i geçmiş olur..inşallah karından gözükür..heyecanlıyım yaaaa
hayirli haberle gel insAllah bacim

Rabbim seni en guzel sekilde mukafatlandirsin taclandirsin SENI
insallah bu dunyada cektiklerin ahirette kazancin olur insAllah
iki dusugumde benim var iki sene üst üste ALLAHTAN gelene raziyiz ondan geliyor cunku
O YARANDAN HERSEYIN IYIYSINI BILIR
SEN TESTLERINI YAPTIR TEDBIRLERINI AL TAKDIR ALLAHIN
CNM COK COK GECMIS OLSUN RABBIM YASATMASIN BIRDAHA SENI EN GUZEL HUYLU BIR EVLATLA ÖDÜLLENDIRSIN

günaydın kızlar. heycanla girdim ama içim buruldu. bebeğini kaybeden arkadaşımıza çok üzüldüm. bende kontrole gitmiştim dün. bu arada kanamam olduğunda kendi doktorum yoktu acile gitmiştim. orda progestan vermişlerdi. doktoruma söyledim yanlış yapmışlar dedi keşke hiç almasaydın dedi. şimdi bırakırsan ona bağlı kanama olabilir o yüzden devam et dedi. herkesin yöntemi farklı heralde umarım zararı olmaz. bakalım hakkımızda hayırlısı. dün benim doktorumda iş yerinden bir arkadaşımda doğum yaptı yanına gittik çok tatlı bir kızı oldu aalah bağışlasın. öyle garip oldum ki anlatamam arkadaşımda şoktaydı zaten hala bu benim bebeğimmi diyordu. rabbim isteyen herkese tattırsın hep dua ediyorum. şu an hamile olduğumuz için belki daha etkili olur dualarımız. hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olur inşallah. bebişini kaybeden arkadaşımızda en kısa zamanda yeniden bu heycanı tadar ve sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alır inşallah

canim benim rabbim bool boooooooool sabirlar versin dayanma gucu versin cok zor.....ama allah a teslimiyet etmen cok güzel inaniorum ki yarabbilalemin doğru zaman da saglikli hayirli evlat nasip edecek , dua ve selametle.....

bebek nasil cnm onu anlatmadin

Ilk dusuktan sonra da yaptirmak istedim ama
gitigim doktor gereksiz gormustu
baskentte bir doktora da zorla bir kac tane temel test yaptirmistim
ama daha ayrintili bir tarama gerekicek sanirim
bu sefer kurtajdan cikan parcalari da genetik teste gonderdi doktorum ama bir embriyo olusmamis oldugu icin tam sonuc alamayabiliriz dedi
genetik test yaptirmak icin ne yapmak gerekiyor
arastirma hastanelerinde kadin dogumcular mi yaziyor testleri
yoksa direk tibbi genetik bolumune mi gitmek gerekiyor

Bugün dr a gitcez inş güzel haberler alırım ,şu lekelerden kurtulurum inş.
Moni bende genetik test yaptırmak istiyorum, sonucu biraz gec cıkıyomuş sanırım biraz da pahalı heryerde yaptırılmıyor diye biliyorum. Hamile kalabilmen hem de cabucak çoooook güzel, inş testlerde ufak sorun herneyse belli olur tedaviden sonra hemen hamile kalırsın,dualarım seninle.

kizlarrrrr beta degerim 11.100 cikmis
cok cok guzel dedi der icin doktor

progeston ise 35 sinirda dedi dr
sizce normalmi bu deger

hap istemiyorum siz gibi jel mi almaliyim
yoksa vajinal tabletmi

kizlarrrrr beta degerim 11.100 cikmis
cok cok guzel dedi der icin doktor

progeston ise 35 sinirda dedi dr
sizce normalmi bu deger

hap istemiyorum siz gibi jel mi almaliyim
yoksa vajinal tabletmi

Bunlardan en kolay kullanılan jel diye biliyorum, bana dr progestan kapsül verdi kullanırken biraz zorlanıyorum, ayrıca beyaz beyaz yapışkan çıkışı da hiç hoş değil, sen jel kullan bence

ben arastiricam canim genetik test olayini
sana da bildiririm
baskent hastaneisne yaptirdigimda 5 tane kadar temel testti ekstra 85 tl gibi bir para vermistim aralik ayinda.
daha detayli arastirma yaptigim zaman buradan yazarim .
kimsenin ihtiyaci olmaz insallah ama.
bir de benim rahmimde septum varmis
yani sekli olmasi gerektigi gibi degil de kelebek gibi
15 gun sonra ilk kontrole gidicem
bir daha yaklasik 2 ay sonra dedi doktor
iyice iyilestikten sonra rahim histeroskopi yapacakmis
septum nedeni ile de olabilirmis
daha onceki dusuk sirasinda da doktor rahim seklin farkli demisti
ama hic histeroskopi yapalim gorelim edelim dememisti
ilk dusuk normaldir demis gecmisti .

canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın. seninle beraber üzüntünü paylaştığımı bilmeni isterim.
sana özelden bir msj yazdım ulaşdımı bilmiyorum ama araştırmanı istediğim birşey var. belki bir yardımı dokunur diye yazdım ne bileyim.

ozel hastaneye gıdıyorum.kendı doktorum ıstedı.1000 tl odedık.ama devlet hastanelerınde cok cuzı bır ucretle yapılıyor dıye bılıyorum.tekrarlayan dusukler ıcın ılerı duzey arasttırma testlerıydı.ıyı kı de yaptırmısım.en azından ıgne kullanmam gerektıgını bılıyorum.sende doktoruna ısrar et.15 tup kadar kan alınmıstı benden.2 hafta ıcınde butun sonuclar cıktı

kızlar mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı,:18: :18: :18:
ben 5.haftadayım bu sabah çok kötü midem bulandı.

bebek nasil cnm onu anlatmadin

bebek gayet sağlıklıymış hatta 16 mm dedi doktor. yani sanırım ya tahminimizden önce ya da iri bilemedim. zaten doktorum çok konuşturmuyor. kalp atışlarını duyduk çok güzeldi ama kısa sürdü :) resmini verdiler. evde unutmuşum yarın yüklerim. sanırım o resimlerden cinsiyet tahini yapan bi arkadaş vardı :)

canım üniversite hastanelerinde yapılıyor diye biliyorum hatta bi arkadaşım ankara üniversitesinde yaptırmıştı. hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer ankaradaysan öğrenebilirim arkadaşımdan

bende bugün doktor yolcusuyum kızlar inş görürüz mercimeklerimiziben de hiçbir belirti yok bakalım görmeden inanamayacam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…