- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
Ben de bugun kontrolu olan anne adaylarindan biriydim
ama maalesef size guzel haberler veremiyorum .
daha onceki mesajlarimdan hatirlarsiniz belki haftasina gore gec geliyordu .
bu sefer gittigimizse ise 8+2 olmama ragmen ancak 6 haftalik bir kese vardi
ve kese icindeki kanamalardan dolayi 2 hafta once gordugumuz yolk kesesi de yok olmustu
bombos bir kese vardi yani .
gecen sene de dusuk yasamistim ve cok kanamam olmustu 1 hafta boyunca.
doktor istersen bekleyelim ama 8 haftalik bir gebelik oldugundan kanaman cok olabilir dedi
ben goze alamadim
kalp atislarini gorurum diye umarak gittigim hastaneye yattim ve kurtaj olmak zorunda kaldim.
2. olunca genetik testler vsler de yapilacak .
yarim saat kadar once eve dondum
ilk sizlere yazmak istedim
yapilabilecek bir sey yok
cok uzmemeye calisiyorum kendimi
1 senede 2 dusuk cok kolay degil
zaten yasim da 31 cok genc de degilim
nasip kismet diyorum
tek tesellim
bebegin hic olusmamis olmasi
gecen sefer kalp atisini duyduktan sonra kalbi durmustu ve cok daha aci olmustu .
ocak 2013 annesi olacaktim olamadim kasim 2013 olurum diye dusunmustum o da kismet degilmis.
Kasim 2013 annesi olamayacagim belki ama bebislerinizin teyzesi sayin beni.
elbet dogru zamani gelince Allahim bana da bir evlat nasip eder.
Ben gene ara ara girip sizleri okuyacagim .
Umarim hepiniz saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz.
Allaha emanet olun.
Dualarim hep sizlerle.
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum kizlar mesajlariniz icin .
Metanetli biri hic degilimdir aslinda ama ogreniyor insan sanirim .
Veren Allah alan Allah sonucta ben kimim ki isyan edeyim onun takdirine. ( arada elimde olmadan etmiyor da degilim de kendime gelmem cabuk oluyor )
Sukretmeyi ogreniyor insan yasadiklari sonucu .
Bir de bu aralar Cemalnur Sargut kitaplari okuyordum . O da cok yardimci oldu gercekten .
Her seyin Allahin takdiri oldugu ve basimiza gelen her sey icin sukretmemiz gerektigini biraz da onun sayesinde hatirladim.
En azindan hamile kalmakla ilgili sorunum yok diye dua ediyorum mesela.
Gecen sefer 3. ayda bu sefer ilk ay denememizde hamile kaldim.
Hamileligi surduremiyor olsam da en azindan hamile kalabiliyorum bir problem eksik diye sukrediyorum .
En azindan bu surecleri yasarken en iyi doktorlara hastanelere gidebiliyorum , fiziki olarak en iyi kosullarda tedavi olabiliyorum diye sukrediyorum .
Bana cok destek olan bir esim ve ailem oldugu icin sukrediyorum .
Yedigime ictigime dikkat eden olabildigince hamilelige hazirlanan ( folikasitiydi vitaminiydi hamilelik oncesi check-upiydi vs vs ) bir insandim kendi adima ben Allahin bana emaneti olacak evladim icin her seyi yaptigima inaniyorum .
Belki de fazla pimpirikli olmamak gerek akisina birakmayi ogrenmek gerek .
Normalde de cok endiseli bir tipim , ilkinde kanamadan sonra bunda her tuvalete korkarak gidiyordum aman kanamam yoktur insallah diye. Bu sefer degil kanama bir damla kahverengi akintim bile olmadi ama bebek de olusmamis.
Sonuc olarak her sey olacagina variyor , onunuzde 40 hafta var hatta bazilariniz icin 10u gecti bile nerdeyse 30u kaldi. Her aninin keyfini cikarin.
Eminim aranizda bebeginini cok planlamayanlar da vardir , maddi olarak sikintida olanlar da , esinin ailesinden dertli olanlar da.
Allahin en guzel emanetleri yaninizda olduktan sonra asilmayacak sorun yoktur emin olun.
Allah saglik versin yeter ki , bebisler saglikli olsun yeter ki ..
Iyi ki varsiniz .. destekleriniz , mesajlariniz cok iyi geldi gercekten.
canım çok üzüldümmmm.
Allah yardımcın olsun.inşallah birdaha sağlıkla kucağına almayı nasip eder Mevlam.
Rabbim daha kötülerinden korusun.Meleklerin sana şefaatçi olacak inşallah.Çok geçmiş olsun.
Son düzenleme: