2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende bugün doktor yolcusuyum kızlar inş görürüz mercimeklerimiziben de hiçbir belirti yok bakalım görmeden inanamayacam galiba

ayy canım heyacanlısındır sen şimdi, ben pazar günü keseciği gördüm, kısmetse pazarteside bebişimizi görücezzz,
inşallah mercimeğini görürsün tatlım

Hayırlı uğurlu olsun tatlım inşalla benim gibi olmazsın sadece sabah bulantıların olur

sağol canım, ilerde ne olur bilemiyorum ama bu sabah başladı bulantım, sen nasılsın çok mu bulantın oluyo canım,
doktoruna danışsaydın belki ilaç verirdi bulantı için...

Merhaba arkadaslar evet dedıgınız testlerı unıv.hastanelerı ucretsız yapıyor ben de 3 dusuk yaptım ondan dolayı gıttım unıv.dusuklerı soyledıgınde zaten hemen mudahele edıyorlar 10 gune bır kan verdım degerlere baktılar Allaha sukur bı problem yoktu en son genetık tahlılerıde yaptılar esımde kromozom bozuklugu vardı ondan dolayı dusuk oluyormus genetık uzmanıyla gorustuk en kesım cozum tup bebek dedı bızde maddıyattan dolayı ertelemek zorundaydık yanı bız bu yaz degılde gelecek yaza tup bebek yaptırmayı dusunuyorduk yanı o zaman a kadar maddı olarak bıraz rahatlayacaktık ki velhasıl kelam gecen ay rahatsızlandım doktora gıttım kas agrısı dedı bussuru ıgne ılac yazdı bende normalde o gun sabahı hastalanmam gerekıyordu ılacları almadan eczanede test yaptım dırek cıft cızgı cıktı ılacları almama gerek kalmadı gıttık o gun doktora alttan baktı keseyı goremedı tahlıl yaptırdık 483 cıktı deger sagolsun korkuttu dıs gebelık felan olabılır dedı 2 hafta sonra gıttık kesemızı gorduk hayırlısıyla 06 nısanda randevumuz var ınsallah kalp atıslarınıda duyarız topıkce ınsallah saglıklı bır sekılde meleklerımızı kucagımıza alırız ımkansız dıye bırsey yok yüce rabbimiz ol derse olur

ben çok gerginim kızlar ya bu gebeliğim bana acayip sinir yaptı çok cabuk sinirleniyorum varmı benim gibi olan

hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim meleğin çok güzel süpriz yapmış size inşallah çok güzel bir 9 ay geçirirsin..

canım eminim sen düşük olmasın diye okuduğun duaların vardır ama bende sana bir kitap tavsiye etmek istedim.kitabın adı her anneye lazım dua ve bilgi hazinesi diye arifan yayınları satan bir dükkandan almıştım bide üstünde isteme adresi ve tel var ben sana teli yazayım ALİ YILDIRIM TEL 0505 749 07 26 inşaallah faydalanırsın düşük yapanlar için dualar var.

offf demek hepimizde var aynı sıkıntı, :18: :18: :18:
hala devam ediyor mu peki canım, benim sabah kalktığımda oldu, şimdi birşeyim yok çok şükür

canım benimde sabah bişeyim yoktu kavhaltıyı yaptım öyle başladı benimde birde ben evde kızım hariç komşumun oğluna bakıyorum öğlene kadar onun altını değiştirdim iyice midem kötü oldu ..

canım inan tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu. çokk üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun inşallah, meleğin cennette seni kucaklayacak... Bunu aklından hiç çıkartma... En kısa zamanda senin de hayırlı haberlerle bebeğini kucağına alma haberini alırız inşallah. Rabbim adima yar ve yardımcın olsun...

Rahmin şeklinin sorun olup olmaması bebeğin yerleştiği yere bağlı sanırım, rahmi olmayan birini biliyorum şimdi ikizleri var :13: Allah kolaylık versin benim başımdan neler gecti dr.lara güvenemiyorum o yüzden sana da tavsiyem tek dr.la sınırlı kalma

Herkeze merhaba bende sanavkatılıyorum çok iyi hatırlıyorum o mesajı hatta cvp yazıcaktım konu uzamasın diye vazgeçtim.

canım gözün aydın miniğin sana çok güzel bir sürpriz yapmış inan çok sevindim senin adına,

tatlım benimde bir düşüğüm var merak ettim açıkçası kitabı,
almak istiyorum, her yere kargo yaparlar mı ki acaba...:18: :18: :18:

canım yaa senin işin daha zormuş hem hamilelik, hem iki çocuk Allah yardımcın olsun tatlım

canım benimde 5.hafta ve benimde bulantılarım oluyor.

ayyy aynıyız demek beklenen doğum tarihin ne zaman tatlım, çizelge yapmamışsın,
nasıl peki bulantıların ne zaman başladı,

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) dualarım seninle...

ben çok gerginim kızlar ya bu gebeliğim bana acayip sinir yaptı çok cabuk sinirleniyorum varmı benim gibi olan

ya ben de ben de hemen herşeye sinirleniyorum hele eşim zavallıcık nasıl katlanıyo anlamıyorum ben olsam yeterrrr diye bağırırdım

Herkeze merhaba bende sanavkatılıyorum çok iyi hatırlıyorum o mesajı hatta cvp yazıcaktım konu uzamasın diye vazgeçtim.

ben de hatırlıyorum o mesajı. boşverin kızlar... hiiiç sııkmayın canınızı rabbim ne derse o olur...

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ama Allah bizden dha iyi biliyordur hakkında hayırlısı tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.

:

canım yaa senin işin daha zormuş hem hamilelik, hem iki çocuk Allah yardımcın olsun tatlım

sağol canım haziranda bırakacağım okullar tatil oldumu bende tatilim 2 ay daha sabır etmem lazım

..

ya ben de ben de hemen herşeye sinirleniyorum hele eşim zavallıcık nasıl katlanıyo anlamıyorum ben olsam yeterrrr diye bağırırdım

bende bağırıyorum eşim karşılık vermiyo allahtan verse kavga çıkacak öyle sinirleniyorum..

hormonlarının değişiminden kaynaklanıyor tatlım bu sinirlilik halin, sağolsun eşin ses çıkarmıyormuş sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…