2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım çok çok üzüldüm..Allahım sabır versin..
yaşadığım için biliyorum,anlıyorum seni..
sendemi pıhtılaşma vardı..eğer öyleyse iğne dozu az geliyor belliki..yanlış hatırlıyorsamda lütfen pıhtılaşmaya baktır..
trombofoli paneli diye istet Dr.undan..
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

dün hastanede kadın 1 nisan için doğum günü aldı..
nasıl özendim nasıl imrendim..
benimde o günlerim hayırlısıyla gelsin inş. diye dua ettim ..
ama daha 7 haftalık bir fasulyem var

puffyyy ablaaa gelmısss hosgeldın yaaaaaaa ayy bır cevap yaz bıze ınan cok merak ettıkk tatılemı gıttın yoksamm hee:)) bızden habersızzzzz

canım çok geçmiş olsun RABBİM sabırlar versin benimde basımdan gectigi için seni çok iyi anlıyorum vardır bunda da bir hayır dikkat et kendine bide hep moralini yüksek tutmaya çalış her ne kadar zor olsada tekrar geçmiş olsun

ay benımde bugun randevummm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyy cok mutluyum ınsallah saglıkla sıhhatle gıder gelırımmm
korkuyorumm bende cok aslında her gıtmemde :2:
bıde 6+3 dekı resımlere bakıyorum sızın baya buyuk benım cok kucukkkk makıneyle alakalı dedı arkadas ama bılemıyorum genede korkuyorum bugun dr sorucamm

kizlar yazdimmi bilmiyorum
beta degerim 11.100 cikmis
cok cok guzel bir deger dedi dr haftama göre cok sükür

progestan 35 cikmis dr sinirda dedi
o nedenle vajinal jelimi yoksa tabletimi öneririrsiniz
sizlerin degri ne kadar ölcüldümü hic

gecmisi birak cevap yaz lutfen kizlarla cok merak ettik seni umarim hersey yolundadirrrrr

ben jel kullanıyorum canım sabah aksam 1 tane

ben jel kullanıyorum canım sabah aksam 1 tane

bas dönmesi falan yapmyior dimi cnm dra söliyim ondan versin bana da ismini yaz bi zahmet kayit edeyim persembe gidicem dra onu kullanirsam yukselir sanirim progestan kullanmamda sorun olmaz insAllah

normalde kaç olmalıdır bilmiyorum ama dr. düşükmü dedi değerin
neden jel kullanıyosun..kanaman yok dimi..
jel daha etkili diye biliyorum..ben önceki tedavimde kapsülüde vajinal kullanmıştım

canım üniversite hastanelerinde yapılıyor diye biliyorum hatta bi arkadaşım ankara üniversitesinde yaptırmıştı. hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer ankaradaysan öğrenebilirim arkadaşımdan

tesekkur ederim canim
ben istanbuldayim
ama istanbulda arastirma hastaneleri cok kalabalik olur die
esim denizlili orda yaptirirsak daha rahat olur diye dusunduk

bas dönmesi falan yapmyior dimi cnm dra söliyim ondan versin bana da ismini yaz bi zahmet kayit edeyim persembe gidicem dra onu kullanirsam yukselir sanirim progestan kullanmamda sorun olmaz insAllah

crıone jel ısmı canımm basdonmesı yapıyor bende ama cok deıl sabahları ozellıkle ac kaldıgımdA bıde cok uyku yapıyor gunde 4 sefer uyudugumu bılıyorum korkma 10 ustu ıyı progestanda yanı yumurtlama oldugunu gosterıyor aslında o test benım tedavılerde 10 ila 25 cıkıyordu

gelmemis canim
tekrar yaz istersen

sanırım herkez gecmısı okuyorr ay kızlar cok konusma oluyorr yaa oku oku gozlerınız agrımıyormu ben bazenn okuyamıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…