kızlar yaa benim hiç bulantım olmuyoo yarın 8. haftaya gircem bir kere kustum daha
kızlar yaa benim hiç bulantım olmuyoo yarın 8. haftaya gircem bir kere kustum daha
ay benımde bugun randevummm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyy cok mutluyum ınsallah saglıkla sıhhatle gıder gelırımmm
korkuyorumm bende cok aslında her gıtmemde :2:
bıde 6+3 dekı resımlere bakıyorum sızın baya buyuk benım cok kucukkkk makıneyle alakalı dedı arkadas ama bılemıyorum genede korkuyorum bugun dr sorucamm
canım çok çok üzüldüm..Allahım sabır versin..
yaşadığım için biliyorum,anlıyorum seni..
sendemi pıhtılaşma vardı..eğer öyleyse iğne dozu az geliyor belliki..yanlış hatırlıyorsamda lütfen pıhtılaşmaya baktır..
trombofoli paneli diye istet Dr.undan..
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
çıldırmış olmalısınız kızlar daha ne istiyosunuz bu sabah sadece 1 dilim ekmek 3 zeytin yedim yumurtanın şuan öğle saati ve yediğim şey sadece tost ağzıma bişey süremiyorum. halinizi şükredin bence
çıldırmış olmalısınız kızlar daha ne istiyosunuz bu sabah sadece 1 dilim ekmek 3 zeytin yedim yumurtanın şuan öğle saati ve yediğim şey sadece tost ağzıma bişey süremiyorum. halinizi şükredin bence
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım bende yeni randevumu aldım 2 mayıs(( nasıl geçicek bilmiyorum (((
pihtilasmaya bakilmadi
en basindan beri gec gelisti nedense
hamilelik testinde de gec cikti
ilk iki kontrolde de haftasindan 2 hafta geriydi hep
en sonuncusunda da
yokolmustu ici kanamali bir bos kese vardi sadece.
bundan sonra artik her seyi yaptiricam
doktorlarin da bahanesi kalmadi
1 dusuk az geldi 2 dusuk oldu artik arastirirlar herhalde iyice
ozel devlet artik ne gerekiyorsa
tesekkur ederim canim
ben istanbuldayim
ama istanbulda arastirma hastaneleri cok kalabalik olur die
esim denizlili orda yaptirirsak daha rahat olur diye dusunduk
pihtilasmaya bakilmadi
en basindan beri gec gelisti nedense
hamilelik testinde de gec cikti
ilk iki kontrolde de haftasindan 2 hafta geriydi hep
en sonuncusunda da
yokolmustu ici kanamali bir bos kese vardi sadece.
bundan sonra artik her seyi yaptiricam
doktorlarin da bahanesi kalmadi
1 dusuk az geldi 2 dusuk oldu artik arastirirlar herhalde iyice
ozel devlet artik ne gerekiyorsa
merhaba kızlar bende 2013 kasım annesiyim allah nasip ederse benide listeye eklermisin ilk cocugum olucak insallaahh
Kizlar sizleri cok cok özledim .....
Ama elimde olmayan sebeplerle yayına bir sure ara verdim ozur dilerim .....
10 gun once kesede olmayan rahimin baska bir bölgesinde olan ufak bir kanama sebebiyle istirahate çekilmek zorunda kaldım.
10 gundur tuvalet disida hep yatiyorum , stres uzuntu yasak , banyo yasak ama cuma gunu kontrole gittim kanama Durmuş rahim temizlenmiş , bebek saglikli , buyumus teyzeleri tam bir kiraz büyüklüğünde , bas popo olcumu yapidi 19mm olmus , su an 8+4 gözüküyorum , kalp atislari iyi Allaha sukurler olsun rahim içindeki kanama yayılmadan durduruldu hic etkilenmemiş.
Durumum su an iyi ama istirahata devam , doktorum bu kadar seye ragmen savaşçı bebek inatci bebek diyor.
Topige hic girmedim cunku kendimi cok yorgun hissediyordum biraz toparlanmam lazımdı cumadan buyan cok iyiyim, bol bol tembellik ediyorum.
Umarim her kes iyidir hep guzel haberler vardır , gecmisi okuyamadım ozur dilerim.
ayy kuzum 2 mayısa ne var kiii baksana daha gec olanlar da varr uzulmeee gecer zaman ınsallah burdaaaa bırlıktee
ıns sorun cıkmaz benımde kesemm kucuk ya korkuyorum
10 gun once kesede olmayan rahimin baska bir bölgesinde olan ufak bir kanama sebebiyle istirahate çekilmek zorunda kaldım.
10 gundur tuvalet disida hep yatiyorum , stres uzuntu yasak , banyo yasak ama cuma gunu kontrole gittim kanama Durmuş rahim temizlenmiş , bebek saglikli , buyumus teyzeleri tam bir kiraz büyüklüğünde , bas popo olcumu yapidi 19mm olmus , su an 8+4 gözüküyorum , kalp atislari iyi Allaha sukurler olsun rahim içindeki kanama yayılmadan durduruldu hic etkilenmemiş.
Durumum su an iyi ama istirahata devam , doktorum bu kadar seye ragmen savaşçı bebek inatci bebek diyor.
Topige hic girmedim cunku kendimi cok yorgun hissediyordum biraz toparlanmam lazımdı cumadan buyan cok iyiyim, bol bol tembellik ediyorum.
Umarim her kes iyidir hep guzel haberler vardır , gecmisi okuyamadım ozur dilerim.
Gerçi ne kadar geç gidersem o kadar büyümüş görücem pıtırcığımı bu arada 1 kilo almışım doktora bir kilocuk diyince azmı sandın dedi zaten kilolusun dikkat et dedi gidene kadar yürüyüş yapayım da en azından almayım :))) hiç endişelenme canım benim kide 4-5 gün geriden geliyormuş ama herşe yolunda dedi doktor boşu boşuna evhamlanma güzel haberlerle gel :))
Gerçi ne kadar geç gidersem o kadar büyümüş görücem pıtırcığımı bu arada 1 kilo almışım doktora bir kilocuk diyince azmı sandın dedi zaten kilolusun dikkat et dedi gidene kadar yürüyüş yapayım da en azından almayım :))) hiç endişelenme canım benim kide 4-5 gün geriden geliyormuş ama herşe yolunda dedi doktor boşu boşuna evhamlanma güzel haberlerle gel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?