2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar yaa benim hiç bulantım olmuyoo yarın 8. haftaya gircem bir kere kustum daha

çıldırmış olmalısınız kızlar daha ne istiyosunuz bu sabah sadece 1 dilim ekmek 3 zeytin yedim yumurtanın şuan öğle saati ve yediğim şey sadece tost ağzıma bişey süremiyorum. halinizi şükredin bence

kızlar yaa benim hiç bulantım olmuyoo yarın 8. haftaya gircem bir kere kustum daha

çıldırmış olmalısınız kızlar daha ne istiyosunuz bu sabah sadece 1 dilim ekmek 3 zeytin yedim yumurtanın ise sadece beyazını şuan öğle saati ve yediğim şey sadece tost ağzıma bişey süremiyodum bugüne şükür . halinize şükredin bence

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım bende yeni randevumu aldım 2 mayıs (( nasıl geçicek bilmiyorum (((

pihtilasmaya bakilmadi
en basindan beri gec gelisti nedense
hamilelik testinde de gec cikti
ilk iki kontrolde de haftasindan 2 hafta geriydi hep
en sonuncusunda da
yokolmustu ici kanamali bir bos kese vardi sadece.
bundan sonra artik her seyi yaptiricam
doktorlarin da bahanesi kalmadi
1 dusuk az geldi 2 dusuk oldu artik arastirirlar herhalde iyice
ozel devlet artik ne gerekiyorsa

sevin arkadaşım ..bebeğini güzelce besle..

aynen yaa.ilaç içtim ..ağzımı burnumu tutuyorum ki çıkarmayayım..2 kilo vermişim dün tartıldım.dr.da

bencedeeee ben sukredıyorummmm bulanmadıgı ıcın basta tamısstım ama suan gayet drr acıklamasından sora rahatladım
bulantı olmadıgı zaman bebek saglıksız muhabbetı cok donmustu belkıde ondan panık oluyordur kızlar ama oyle deılmıss
başta bulanıpta bulantın kesılınce ozaman sorun olabılıyormus ama hıc bulanmadan devam edıyorsa gayet ıyıymısss :)) rabbıme emanet hepsı zatenn

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım bende yeni randevumu aldım 2 mayıs (( nasıl geçicek bilmiyorum (((

ayy kuzum 2 mayısa ne var kiii baksana daha gec olanlar da varr uzulmeee gecer zaman ınsallah burdaaaa bırlıktee
ıns sorun cıkmaz benımde kesemm kucuk ya korkuyorum

Kizlar sizleri cok cok özledim .....
Ama elimde olmayan sebeplerle yayına bir sure ara verdim ozur dilerim .....
10 gun once kesede olmayan rahimin baska bir bölgesinde olan ufak bir kanama sebebiyle istirahate çekilmek zorunda kaldım.
10 gundur tuvalet disida hep yatiyorum , stres uzuntu yasak , banyo yasak ama cuma gunu kontrole gittim kanama Durmuş rahim temizlenmiş , bebek saglikli , buyumus teyzeleri tam bir kiraz büyüklüğünde , bas popo olcumu yapidi 19mm olmus , su an 8+4 gözüküyorum , kalp atislari iyi Allaha sukurler olsun rahim içindeki kanama yayılmadan durduruldu hic etkilenmemiş.
Durumum su an iyi ama istirahata devam , doktorum bu kadar seye ragmen savaşçı bebek inatci bebek diyor.
Topige hic girmedim cunku kendimi cok yorgun hissediyordum biraz toparlanmam lazımdı cumadan buyan cok iyiyim, bol bol tembellik ediyorum.
Umarim her kes iyidir hep guzel haberler vardır , gecmisi okuyamadım ozur dilerim.

canım mutlaka baktır..
benim iki gebeliğimdede bebek oluştu kalp atışı olmadı..
2 de kimyasal oldu..yani bebek tutunamadı..
bu testleri yaptırdık pıhtılaşma çıktı..
şimdi hem asprin hem iğne kullanıyorum..
burda başka topic var..6 7 düşüğü olan var bu pıhtılaşmadan dolayı..
ben eşli kromozom testi ve trombofoli panli vitamin rezervleri ve bir mikrop bakılıyo kanda onları yaptırmıştım..
ihmal etme ..Dr.lar 3.düşüğü beklerler sen ısrar et.hatta 3. düşüğüm de..yapsınlar

tesekkur ederim canim
ben istanbuldayim
ama istanbulda arastirma hastaneleri cok kalabalik olur die
esim denizlili orda yaptirirsak daha rahat olur diye dusunduk

bir an önce yaptır canım. 3. düşükten sonra yapılıomuş sanırım arkadaşım 2 düşük yaptı sonra gitti 3 düşük yaptım demiş öyle olunca yapmışlar. eşinede bakıyorlar sanırım. onlarda birşey çıkmamıştı umarım sizdede çıkmaz tekrar hamiş olursun hiç merak etme. kimler kimler kalıyo bak burdada görüyoruz duyuyoruzda. yumurtalığı alınıpta hamile kalan insanlar var. Rabbim istedimi herşey olur

canım benım ya ne denırkı rabbım sabır versınnn sana ve esıne tez vakıtte yerlerını doldursun ve saglıkla gelsın bu sefer
ama sunuda unutma ınan sana yemın ederım herzaman duam bu sekılde oluyor benım
rabbım eger saglıklı sıhhatlı aklı dengesı yerınde ellerı ayakları duzgunse bana nasıp et .. deılse bırsekılde yanına al dıyorum saglıkla versın her bırımıze saglıksız olan bebek duser dıye bılıyorum bılmyıorum belkıde kulaktan dolma söz ama . rabbım bır daha sana yoklguunu gostermesın canım arkadasım.
arkadasım genetık testlere 2bucuk mılyar verdı ozel hast.
devlette yapıyor bu testlerı bence oraya yaptır daha iyi en azından herseyı arastırır
ıstanbuldaysan cerrahpasa çapa vs gıbı yerlere gıt hemde docentler var orda cnm

hanımlar merhaba. çok sevindim bu forumu görünce inanamıyorum hala ben hamile olduğuma. sürekli uyumakla göğüslerimin hava yastığına dönmesi haricinde bi belirtim yok çünkü. dün keseyi görünce içime su serpildi. 11 mm küçücük keseye bebek nasıl sığar ki? :))) sat 13 şubat benim. öğreneli 10 gün kadar oldu, herşey çok güzel ama benim ruh halimi etkiledi herhalde bu hamilelik. bulantı falan yok ama sürekli ağlama hissi var böyle içim daralıyo gibi. mesela belgesel izlerken bile ağayabiliyorum.. eşime de çok yükleniyorum galiba ama geç farkediyorum çok alıngan ve kaprisli bişiy oldum heralde... umarım çabuk geçer..

henüz kalp atışlarını duymadık bebiş de görünmedi daha sizde nasıl durumlar.. normal değil mi benim kesenin büyüklüğü filan..?

sonunda geldın hosgeldın meraktan olucektık burcu arkadasla valla msj bıle attık sana
nereye gıttın bızı bırakıp dıye ama sukur olsun kı onca seye ragmen ıyıymıssınnn en onemlısı bu
dınlenmene devam et ılk 3 ay onemlı bende dıkkat edıyorum tüp ası olunca daha bır zor oluyor sanırım her an dusucek korkusu zor gercekten rabbım yar ve yardımcımız olsun hepımızın

ayy kuzum 2 mayısa ne var kiii baksana daha gec olanlar da varr uzulmeee gecer zaman ınsallah burdaaaa bırlıktee
ıns sorun cıkmaz benımde kesemm kucuk ya korkuyorum

Gerçi ne kadar geç gidersem o kadar büyümüş görücem pıtırcığımı bu arada 1 kilo almışım doktora bir kilocuk diyince azmı sandın dedi zaten kilolusun dikkat et dedi gidene kadar yürüyüş yapayım da en azından almayım :))) hiç endişelenme canım benim kide 4-5 gün geriden geliyormuş ama herşe yolunda dedi doktor boşu boşuna evhamlanma güzel haberlerle gel :))

geçmiş olsuun..korkutmuş mercimek seni..
şükürler olsun geçmiş kanama alanı..
benimde lekelenme oldu geçen gün..oluyo böyle şeyler..
Allahım sağlıklı ,eli ayağı düzgün,aklı tam ,bedeni tam,güzel ahlaklı,hayırlı evlat etsin hepimizin yavrusunu ..amin..

Gözlerimiz yolda kalmıştı en sonunda kavuştuk sana :))) iyi olmana çok sevindim

Merhaba arkadaşlar bende kasım annei olacağım inşaallah hafta sonu bir panikten sonra kese kalp atışını gördük duyduk doktor en başta hiç bi şey göremiyorum dedi özel hatane olunca tabi hemen kan tahlili istedi 8300 falan çıkınca güzel dedi çok şükür ben değerden çok anlamıyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .....

canım benım adetımle aynı gıdıyor hersey dr'un ekranındada gozukuyor onunla aynı gıdıyoruz yanii dr bıle sasırdı genelde ya gerıden ya onden gıdenler oluyormus ama genede bılemedım ıste :) bugun bakım buyumusmu bebıs
evet aslında ne kadar gec gıdersek okadar cabuk buyuyor ama dayanamıyoruz bız sabırsız

canım her aya 1 kilo, 7.aydan sonra 2 kilo veriyo Dr.lar
yani 6.aya kadar 6, 7den sonra da 6 olunca toplamda 12 kilo normal diyolar..
yürüyüşü 3.aydan sonra yap bebek iyice yerleşsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…