2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım her aya 1 kilo, 7.aydan sonra 2 kilo veriyo Dr.lar
yani 6.aya kadar 6, 7den sonra da 6 olunca toplamda 12 kilo normal diyolar..
yürüyüşü 3.aydan sonra yap bebek iyice yerleşsin..

Ah canım bir bilsen kaç kiloyla gebe kaldığımı yorulmadan yürüyüş yapmaya çalışıcam bakalım benim 12 kilo almak değil vermem lazım :)))))

slm kzılar ben geldim,nasılsınız.ben kendimi gerçekten hamile gibi hissetmeye başladım artık.ama hiç mide bulantım yok. olmazda galiba oğlumda da olmamıştı hiç.

Hayatta nigar hanima gittim ama cok ilgili degil bahara nagihan hnma gidicem ne kadarlik seninki

Sagol cnm ilgilendigin icin dra soliycem insAllah

Cnm gecmis olsun aman iyi olunda arada gir sorun degil hepimizin yurekleri 3 ay agzimizda
RABBIMIN EMANETLERI RABBIME EMANET INSALLAH
INANIYORUM ZORLU OLAN BU YOLUN SONUNDA SAADET VE MUTLULUK BIZIMLE OLACAK insAllah

Ah canım bir bilsen kaç kiloyla gebe kaldığımı yorulmadan yürüyüş yapmaya çalışıcam bakalım benim 12 kilo almak değil vermem lazım :)))))

kaç kiloyla kaldın yabancımıyız söyle nolacak..
olsun yemene dikkat et bu 3 ayda sonra başlarsın..Allah korusun bebeğin yerleşimi kötü olur..
bol bol yeşillik ye..bulantın yokmuydu senin..benimkini yollayayım sana

Yok canım ne yabancısı allahın bildiğini kuldan mı saklıcam :))) 86 kiloyla gebe kaldım her kilolu bayanın geçmişinde olan troid hastasıyım 3 yıldırda tedavi oluyorum hormonlar stres 20 kilo aldım veremedimde bende mide bulantım olsun yemek iyemeyim dedim ama bulantım var ama rahtsız etmiyor kokulardan etkilenmiyorum kusmuyorum maşallah yiyorum ama abartılacak kadar çok değil ekmek pilav makarna börek çörek yeme dedi doktorum yemiyorum süt sebze meyva falan öyle besleniyorum

34moni53 bitanem Allah yar ve yardimcin olsun testleri ihmal etme, kardesimin karisinin 2 düşüğü oldu ve testleri yaptirdiginda pihtilasma sorunu cikti, simdi 5 aylik guzeller güzeli bir kiz halasiyim.
Puffy abla geçmiş olsun iyi olmana sevinfik topikce :-D
Kizlar ben kendimi cok yorgun cok halsiz ve bitkin hissediyorum kolumu kaldirmaya gücüm yok. Eşimle bile ilgilenemiyorum ve bu beni cok mutsuz ediyor. Hep yatayim hiç kalkmayim ve hep bir mutsuzluk ruh halindeyim:'(
Bacaklarim çok ağrıyor geceleri uyuyamiyorum :-( kasik ağrılarım azda olsa devam ediyor :'(
Böyle olan varmi aranizda, varsa ne yapiyorsunuz bu durumda yardim nolurrrr

İyiki sen ve burcu mesaj attınız ayilabildim , boyle tembel tembel yatinca iyice tembellik coktu hic bir sey yapamaz olmuştum.
Hatta on gun icinde bir kez yarım yamalak yıkandım sorma kokacağım yakında , sukur ki bu kontrolden sonra biraz serbestlik verildi. Evde dolasabiliyorum azda olsa kıymetini bilin yatmamanin , gezebilmenin.
İlk 3 ay biraz zor geçecek ama doktorum yinede şartlarına ragmen cok iyisin diyor zaten genetik problemde ne yaparsan yap düşermiş doga atarmış ve hic bir sey engellemezmis, Allah'a sukur bende kanama farkli bir bölgede.
Bu arada bende crinone jeli kestiler pruloton Depot vuruluyorum haftada bir progestron deposuymus, basıma bu gelince bu konularida bayagi arastirdim.
Benim bebek erken dollenmeymis normalde bu gun tam sekiz olmam gerekirken 8+6 gözüküyorum, bas popo ölçümünde yapildi tam haftasına uygun aklinda bulunsun 8 haftalik olunca bas popo ölçümü yapılması lazim ve ölçü uygunluğuna bakılıyor.
Bir sonraki muaynede 3 hafta sonra ense plesini ölçüyorlar genetik herhangi bir problem varmı bakıyorlar.
Durum budur is'te , sende muayneye gidiyormuşsun guzel haberlerle gel ,i sen ve bebegin Allah'a emanet olun...

Evet bayagi korktuk ama gecti sukur Allah kimseye yaşatmasın , benim biraz lekelenme otesiydi ama atlattık sukur bu arada benimki mercimek degil artik kiraz teyzesi :))))
Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallahhhhh

Gözlerimiz yolda kalmıştı en sonunda kavuştuk sana :))) iyi olmana çok sevindim

Bende hepinizi iyi gördüğüme sevindim hep boyle mutlu ve bebisli kalın insallah

canım demek 5.haftada başlaması normal, hepimizin nerdeyse 5.haftada başlamış,
ne yapalım bebişimiz için katlanıcaz inşallah..

Öyle öyle iyi olsunlarda yawruslarimiz biz cekeriz

Ayni seyi ben yasiyorum hep halsizlik bas donmesi titreme ise gidemedim napicaz boyle

:)anladım canım bu troid bela bişey zaten..benim arkadaş hamilelikte 8 kilo verdi biliyomusun..
o da aynı senin gibi rahatsızdı..ben gördüğümde 7 aylıktı ama nasıl zayıflamış ..
şok olmuştum..gayet tombişde bir kızı oldu..
inş. seninde sadece bebiş alır kiloyu..

Evet bayagi korktuk ama gecti sukur Allah kimseye yaşatmasın , benim biraz lekelenme otesiydi ama atlattık sukur bu arada benimki mercimek degil artik kiraz teyzesi :))))
Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallahhhhh

olsun canım kiraz da olsun karpuzda olsun sağlıkla büyüsün inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…