Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr herkes geçmişimi okuyo .......
Sağol canım aranıza katılmak çok güzel naıl gidiyo hamişlik.....sanırım evethosgeldın aramıza buarada cnm
canım her aya 1 kilo, 7.aydan sonra 2 kilo veriyo Dr.lar
yani 6.aya kadar 6, 7den sonra da 6 olunca toplamda 12 kilo normal diyolar..
yürüyüşü 3.aydan sonra yap bebek iyice yerleşsin..
Sağol canım aranıza katılmak çok güzel naıl gidiyo hamişlik.....
cıddı mısın 6 aylık mı dogdu bebegın.saglıgı nasıl pekı su anda
Canim bende hamilelik zehirlenmesine bagli yüksek tansiyon ve seker olustu bebek beslenemedi ondan 6 aylik dogum yaptirdilar. Bebegim sadece iki gün tutunabildi hayata.
slm kzılar ben geldim,nasılsınız.ben kendimi gerçekten hamile gibi hissetmeye başladım artık.ama hiç mide bulantım yok. olmazda galiba oğlumda da olmamıştı hiç.
merhaba kızlar,
sayfalarca okudum çok alıntı yaptım ama yazacak halim kalmadı
hasta olanlara geçmiş olsun, Allah sorunsuz kucağınıza almayı nasip etsin
çok çok üzüldüm arkadaşımada, Allah yeniden nasip etsin
emel bende canım memnun oldum, kadın doğuma nereye gidiyorsun, ben karar veremedimde daha
Sagol cnm ilgilendigin icin dra soliycem insAllahcrıone jel ısmı canımm basdonmesı yapıyor bende ama cok deıl sabahları ozellıkle ac kaldıgımdA bıde cok uyku yapıyor gunde 4 sefer uyudugumu bılıyorum korkma 10 ustu ıyı progestanda yanı yumurtlama oldugunu gosterıyor aslında o test benım tedavılerde 10 ila 25 cıkıyordu
Kizlar sizleri cok cok özledim .....
Ama elimde olmayan sebeplerle yayına bir sure ara verdim ozur dilerim .....
10 gun once kesede olmayan rahimin baska bir bölgesinde olan ufak bir kanama sebebiyle istirahate çekilmek zorunda kaldım.
10 gundur tuvalet disida hep yatiyorum , stres uzuntu yasak , banyo yasak ama cuma gunu kontrole gittim kanama Durmuş rahim temizlenmiş , bebek saglikli , buyumus teyzeleri tam bir kiraz büyüklüğünde , bas popo olcumu yapidi 19mm olmus , su an 8+4 gözüküyorum , kalp atislari iyi Allaha sukurler olsun rahim içindeki kanama yayılmadan durduruldu hic etkilenmemiş.
Durumum su an iyi ama istirahata devam , doktorum bu kadar seye ragmen savaşçı bebek inatci bebek diyor.
Topige hic girmedim cunku kendimi cok yorgun hissediyordum biraz toparlanmam lazımdı cumadan buyan cok iyiyim, bol bol tembellik ediyorum.
Umarim her kes iyidir hep guzel haberler vardır , gecmisi okuyamadım ozur dilerim.
Ah canım bir bilsen kaç kiloyla gebe kaldığımı yorulmadan yürüyüş yapmaya çalışıcam bakalım benim 12 kilo almak değil vermem lazım :)))))
benim niye halaaaa midem bulanmıyo başım dönmüyooo na bile hasretim
bütün geçmişi okudum yoruldum:) hayırlı haberlerle gelen herkesi tebrik ediyorum,yeni gelenler hoşgeldi.
kızlar mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı,:18: :18: :18:
ben 5.haftadayım bu sabah çok kötü midem bulandı.
Bnmde 5.haftada basladi cnm
kaç kiloyla kaldın yabancımıyız söyle nolacak..
olsun yemene dikkat et bu 3 ayda sonra başlarsın..Allah korusun bebeğin yerleşimi kötü olur..
bol bol yeşillik ye..bulantın yokmuydu senin..benimkini yollayayım sana
sonunda geldın hosgeldınmeraktan olucektık burcu arkadasla valla msj bıle attık sana
nereye gıttın bızı bırakıp dıye ama sukur olsun kı onca seye ragmen ıyıymıssınnn en onemlısı bu
dınlenmene devam et ılk 3 ay onemlı bende dıkkat edıyorum tüp ası olunca daha bır zor oluyor sanırımher an dusucek korkusu zor gercekten rabbım yar ve yardımcımız olsun hepımızın
geçmiş olsuun..korkutmuş mercimek seni..
şükürler olsun geçmiş kanama alanı..
benimde lekelenme oldu geçen gün..oluyo böyle şeyler..
Allahım sağlıklı ,eli ayağı düzgün,aklı tam ,bedeni tam,güzel ahlaklı,hayırlı evlat etsin hepimizin yavrusunu ..amin..
Gözlerimiz yolda kalmıştı en sonunda kavuştuk sana :))) iyi olmana çok sevindim
çıldırmış olmalısınız kızlar daha ne istiyosunuz bu sabah sadece 1 dilim ekmek 3 zeytin yedim yumurtanın şuan öğle saati ve yediğim şey sadece tost ağzıma bişey süremiyorum. halinizi şükredin bence
canım demek 5.haftada başlaması normal, hepimizin nerdeyse 5.haftada başlamış,
ne yapalım bebişimiz için katlanıcaz inşallah..
Bulantıdan bahssediyorsunuz sanırım bende hiç bulantı yok aksine iştahım çok açıldı
34moni53 bitanem Allah yar ve yardimcin olsun testleri ihmal etme, kardesimin karisinin 2 düşüğü oldu ve testleri yaptirdiginda pihtilasma sorunu cikti, simdi 5 aylik guzeller güzeli bir kiz halasiyim.
Puffy abla geçmiş olsun iyi olmana sevinfik topikce :-D
Kizlar ben kendimi cok yorgun cok halsiz ve bitkin hissediyorum kolumu kaldirmaya gücüm yok. Eşimle bile ilgilenemiyorum ve bu beni cok mutsuz ediyor. Hep yatayim hiç kalkmayim ve hep bir mutsuzluk ruh halindeyim:'(
Bacaklarim çok ağrıyor geceleri uyuyamiyorum :-( kasik ağrılarım azda olsa devam ediyor :'(
Böyle olan varmi aranizda, varsa ne yapiyorsunuz bu durumda yardim nolurrrr
:)anladım canım bu troid bela bişey zaten..benim arkadaş hamilelikte 8 kilo verdi biliyomusun..Yok canım ne yabancısı allahın bildiğini kuldan mı saklıcam :))) 86 kiloyla gebe kaldım her kilolu bayanın geçmişinde olan troid hastasıyım 3 yıldırda tedavi oluyorum hormonlar stres 20 kilo aldım veremedimde bende mide bulantım olsun yemek iyemeyim dedim ama bulantım var ama rahtsız etmiyor kokulardan etkilenmiyorum kusmuyorum maşallah yiyorum ama abartılacak kadar çok değil ekmek pilav makarna börek çörek yeme dedi doktorum yemiyorum süt sebze meyva falan öyle besleniyorum
Evet bayagi korktuk ama gecti sukur Allah kimseye yaşatmasın , benim biraz lekelenme otesiydi ama atlattık sukur bu arada benimki mercimek degil artik kiraz teyzesi :))))
Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?