2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben de hep oyle dua ederim
ama 2 seferdir saglikli degilmis demek ki
istanbuldayim aslinda ama cerrahpasa ve capaya gitmek gozumde cok buyuyor
zaten bu 15 gun bir sey yapmayi dusunmuyorum
15 gun sonra kontrol var
o zamana kadar doktorumun yaptirdigi testler var artik neler bilmiyorum ama
genetik incelemeye gonderdim dedi sonuclari cikar
bir on fikir sahibi olurum herhalde
para da almadilar ozel sigorta ile yatmistim belki o yuzden
hos 10 bin lira deseler bile umrumda olmaz
yeter ki cozulsun sorunum
bir daha yasamayayim

merhaba arkadaşlar
bende 8 haftalık hamileyim kısmetse 5 kasıma geliyor. mide bulantıları feci şekilde bazen dayanamıyrum birde kızım var ona hiç bişey hazırlıyamıyorum siz kokusuz ne yemek yapıyosunuz..

canım ben kromozom testini burç lab.da yaptırdım..merterde.fiyatını hatırlamıyorum ama
çapayada pıhtılaşma için gittim..Dr.lar sanki cebinden ödüyolar gibi havayla yazdılar testleri..
10 tane test varsa 3ünü anca yaptılar kit yok deyip durdular
bende aldım testleri bağcılar araştırmaya kadın doğuma gittim
gayet anlayışlıydı dr.yaptı..ordada bikaç tane eksik vardı..kalanıda özelde yaptırdım..
belki fikir olur sanada

hayırlı uğurlu olasun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizle beraber inşallah içine yumurta kırmadan yayla çorbası yapabilirsin tatlım benimde miğdem hiç bişey kaldırmıyor onu yiyebiliyorum diğerleri ağır geliyor.

İyi dileklerin icin tesekkurler , ben coktan karnımdakini Rabb'ime emanet ettim artik gelecek her sey ondan
İnsallah bana hayirli olanı yaşatır hep bu gunumde sukur diyorum , seninde iyi oldugunu gordum cok sevindim
Kendine ve bebise dikkat et :)))

Tesekkurler canim , bu arada bu tür yorgunluk , duygusallık , halsizlik , mutsuzluk halleri bendede var bunu sebebi hamilelik hormonumuzun cok yükselmesi aslinda tamamen hamileligin getirdigi fiziksel bir olay , kasik agrilari da normal.
Yapman gereken tek sey bunların hamilelik te normal oldugunu kabul etmen , mumkun oldugunca moralini yuksek tutacak ortamlarda bulunman esine bu durumunu anlatıp anlayışli ve destek olmasini sağlaman, zaten 3. Aydan itibaren bunlar geçecek kendini cok dinç ve mutlu hissedeceksin.
Bol bol dinlen , guzel filmler seyret , arkadaşlarımla sohbet et , acik havada otur bak onumuz bahar cikar hamileligin tadini,
Ben cuma gunu doktor dönüşü gittim hamile kıyafetleri aldim daha giyemeyeceğim sokağa bile çıkamıyorum ama oyle mutlu oldumki mide bulantilarim bile uc gundur batmadı :)))

geçmiş olsun canım mralini bozma desemde fayda etmez biliyrum ama herşeyde rabbimin bir bildiği vardır. ben şuan 5 hamileliğimi yaşıyorum allaha şükür bi tane kızım var 2 düşük 1 dış gebelik yaşadım. şimdi dua etmekten başka bişey yapamıyrum dktora gittim saçma sapan şeyler söyledileri. hiç isyan etmedim. rabbim işallah yüzünü güldürür.

yok ya bırsey olmaz canım dus alma dedıyse alma napıcan bebısın ıcın mecbur katlanıcaksın
o ıgneyı bılıyorum eger kanamam devam etseydı dr banada verıcektı ama cok sukur durdu ve jelı 2 ye cıkardık suan hıc yok kanamam allahıma sukur olsun .. aa demek bugun benı ondan cagırdıı dr belkıde olcum yapıcakkkk ıns sorun cıkmaz rabbımın ıznıyle gıder gelırım...sende canım benım yorma kendını ve bebısını yat bol bol dınlen opuyoruzzz

sende haklısın banada cok zor gelıyor devlet hastanelerı sıra beklemek vs gercekten benı gerıyor zaten strestlıyım ara ara...tetıkteyım anlıyacagın bende asılama olunca korku kat kat artıyor.
amin canımmm benım ınsallah rabbım sana bır daha yasatmaz ınsallahhhhhhhh dualarımızdasın ınan ..

cnm evet var oda bennn ama mutlu edecek seyle rbuluyorum kendime bebegim benmle daha ne olsun cok cok sukruRabbime sukr ediyorum gece gunduz onu verene kurban oluyorum
agrilar bendede var mazen mideme biel kramp giriyor

rahim ve kasıklardaki ağrılar, kramplar korkutmasın sizi..
rahim büyüyor doğal olarak ağrı yapıyor...gece yatarken ayaklarınızın altına yastık bırakın faydası olur inş.

sabah erkenden kalktım bütün geçmişi okudum uyudum, azönce uyandım:))) ev hanımı olmak ne güzelmiş Allahımmmmmmmm.uyuyorum misler gibi.rapor bitince napıcam kara kara düşünüyorum.işim evimin dibinde ve ben sabahtan akşama oturuyor olsamda işe dönmek istemiyorum yaaaa memur olmasam 1 dk düşünmem bırakırım o derece. hamilelik böyle daha güzel:)

mide bulantısından bahsetmişsiniz bende 5 haftada tiksinme başladı, nerdeyse herşeyden.akabinde mide bulantısı sonra 1 kere kusma.3-4 haftadır zeytin peynir,et,sulu yemek,vb.hiçbişey yemedim.süt hiç içmedim..içsem ölücem o derece..sabahları kuru ekmek oda pide yada çavdar ekmeği yanında da sadece fındık.cevizden bile tiksindim.yada kuru ekmek yanına meyve.
bulantısı olmayan sağlıksız gebelik yaşayacak diye bişey yok.bulantı erken haftada dan diye kesilirse irdelenmeli.en kısa sürede geçer insallah ben deli gibi yemek yemeyi özledim.

aile hekimine gittim test yapsın diye hazirana gün verdi tetanoz aşısı için.. yaptırmak şart mı kızlar?

merhaba güzel hamişlerrrr
ben iki haftadır köydeydim, sayfalar uçmuş doğal olarak neler yaşadıız çok merak ediyorum ama kolumu kaldıramıycak kadar bitkinim
kalp atışlarını duydunuz herhal çoğunuz, kesecikler görüldü
ben daaha keseyibile göremedim cuma günü gidicem kısmetse
bu arada bol bol organik beslendim, köyde bir kadın 4.5 kilo doğum yapmış kesinlikle pazrdan sebze satın almamış tamamen doğal sebzeleri toplamış toplamış herşeyin çorbasını yapmış çocuk çok beslenmi kendide fazla kilo almamış bende iki hafta boyunca elimden geldiği kadar çok yedim bazen beş öğün bile yedim ne kadar faydası olursa artık kazıcık diye bi ot var onu bile yedim topladık tarlalardan, ıspanak filan
bol bolda süt ve süt ürünleri, doktorlar ilk üç ay yemeyin diyorlarmış ama ben buna hiç kulak asmadım muhtemelen doğal olmayanlar zararlıdır diye düşünüyorum hiçte birşey olmadı şükür, gelirkende peynirimden tereyağıma, dondurulmuş ot yemeklerine kadar getirdim ve en önemlisi yumurta onlar bitene kadarda yenileri gelir kısmetse, kendimi çok şanslı hissediyorum insanın köyde yaşayan bir yakınının olması süper allah olmayanlarada versin
neler oldu bitti özet geçebilecek olan varmı nelere dikkat etmeliyim bu aralarda tahmini yedi haftalık hamileyim

tetanoz aşısı devletin rutin yaptırdığı ücretsiz aşılardan.bazı hekimler "yaptırmasanda olur" diyorlar buda yeni çıkan bir akım ama ben bir sağlıkçı olarak yaptıracağım tabiki.Allah korusun biyerde bişey olsa ve bir küflü çivi denk gelse vijdan azabından ölürüm ,niye yaptırmadım diye.ben hamilelik öncesi kızamık aşısıda yaptıracaktım ama sürpriz im meleğim geldiği için geç kaldım.hamilelikte canlı aşı kızamık yapılmaz yapılmaz.dediğim gibi bakanlığın gebeler için rutininde sadece tetanoz aşısı var.

aile hekimine gittim test yapsın diye hazirana gün verdi tetanoz aşısı için.. yaptırmak şart mı kızlar?

druna sor canım bana drum kesınlıkle yaptırma dedii aıle hekımınede bıldırdım olmıycam ben dıye belkı asılama oldugun ıcın dr un dusuk tehlıkesınden korkmustur dedı senbılırsın dediii ama genede herseyı drun bılır:)

ne güzel ne kadar şansılısın. benimde miden bulanmasa kayınvalidemin yanına köye gidecektimtim ama hiç bişey yiyemiyorum gidip bide onarı aç ırakmak istemiyorum .işaah bizimde yediğimiz güner gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…