canım benım yane denırkı rabbım sabır versınnn sana ve esıne tez vakıtte yerlerını doldursun ve saglıkla gelsın bu sefer
ama sunuda unutma ınan sana yemın ederım herzaman duam bu sekılde oluyor benım
rabbım eger saglıklı sıhhatlı aklı dengesı yerınde ellerı ayakları duzgunse bana nasıp et .. deılse bırsekılde yanına al dıyorum saglıkla versın her bırımıze saglıksız olan bebek duser dıye bılıyorum bılmyıorum belkıde kulaktan dolma söz ama . rabbım bır daha sana yoklguunu gostermesın canım arkadasım.
arkadasım genetık testlere 2bucuk mılyar verdı ozel hast.
devlette yapıyor bu testlerı bence oraya yaptır daha iyi en azından herseyı arastırır
ıstanbuldaysan cerrahpasa çapa vs gıbı yerlere gıt hemde docentler var orda cnm
ben de hep oyle dua ederim
ama 2 seferdir saglikli degilmis demek ki
istanbuldayim aslinda ama cerrahpasa ve capaya gitmek gozumde cok buyuyor
zaten bu 15 gun bir sey yapmayi dusunmuyorum
15 gun sonra kontrol var
o zamana kadar doktorumun yaptirdigi testler var artik neler bilmiyorum ama
genetik incelemeye gonderdim dedi sonuclari cikar
bir on fikir sahibi olurum herhalde
para da almadilar ozel sigorta ile yatmistim belki o yuzden
hos 10 bin lira deseler bile umrumda olmaz
yeter ki cozulsun sorunum
bir daha yasamayayim
Canim bende hamilelik zehirlenmesine bagli yüksek tansiyon ve seker olustu bebek beslenemedi ondan 6 aylik dogum yaptirdilar. Bebegim sadece iki gün tutunabildi hayata.
uzuldum canımm.ınsallah bu bebegını sag salım kucagına alırsın.hepımız aynı acıları cekmısız.bır kerede hamıle kalıp bebegını dunyaya getırenler cok sanslı gercekten
merhaba arkadaşlar
bende 8 haftalık hamileyim kısmetse 5 kasıma geliyor. mide bulantıları feci şekilde bazen dayanamıyrum birde kızım var ona hiç bişey hazırlıyamıyorum siz kokusuz ne yemek yapıyosunuz..
Sagol cnm ilgilendigin icin dra soliycem insAllah
Cnm gecmis olsun aman iyi olunda arada gir sorun degil hepimizin yurekleri 3 ay agzimizda
RABBIMIN EMANETLERI RABBIME EMANET INSALLAH
INANIYORUM ZORLU OLAN BU YOLUN SONUNDA SAADET VE MUTLULUK BIZIMLE OLACAK insAllah
34moni53 bitanem Allah yar ve yardimcin olsun testleri ihmal etme, kardesimin karisinin 2 düşüğü oldu ve testleri yaptirdiginda pihtilasma sorunu cikti, simdi 5 aylik guzeller güzeli bir kiz halasiyim.
Puffy abla geçmiş olsun iyi olmana sevinfik topikce :-D
Kizlar ben kendimi cok yorgun cok halsiz ve bitkin hissediyorum kolumu kaldirmaya gücüm yok. Eşimle bile ilgilenemiyorum ve bu beni cok mutsuz ediyor. Hep yatayim hiç kalkmayim ve hep bir mutsuzluk ruh halindeyim:'(
Bacaklarim çok ağrıyor geceleri uyuyamiyorum :-( kasik ağrılarım azda olsa devam ediyor :'(
Böyle olan varmi aranizda, varsa ne yapiyorsunuz bu durumda yardim nolurrrr
15 gun sonra kontrol var
bir daha yasamayayim
toprakateş senin rengin niçün sarardı
yok ya bırsey olmaz canım dus alma dedıyse alma napıcan bebısın ıcın mecbur katlanıcaksınİyiki sen ve burcu mesaj attınız ayilabildim , boyle tembel tembel yatinca iyice tembellik coktu hic bir sey yapamaz olmuştum.
Hatta on gun icinde bir kez yarım yamalak yıkandım sorma kokacağım yakında , sukur ki bu kontrolden sonra biraz serbestlik verildi. Evde dolasabiliyorum azda olsa kıymetini bilin yatmamanin , gezebilmenin.
İlk 3 ay biraz zor geçecek ama doktorum yinede şartlarına ragmen cok iyisin diyor zaten genetik problemde ne yaparsan yap düşermiş doga atarmış ve hic bir sey engellemezmis, Allah'a sukur bende kanama farkli bir bölgede.
Bu arada bende crinone jeli kestiler pruloton Depot vuruluyorum haftada bir progestron deposuymus, basıma bu gelince bu konularida bayagi arastirdim.
Benim bebek erken dollenmeymis normalde bu gun tam sekiz olmam gerekirken 8+6 gözüküyorum, bas popo ölçümünde yapildi tam haftasına uygun aklinda bulunsun 8 haftalik olunca bas popo ölçümü yapılması lazim ve ölçü uygunluğuna bakılıyor.
Bir sonraki muaynede 3 hafta sonra ense plesini ölçüyorlar genetik herhangi bir problem varmı bakıyorlar.
Durum budur is'te , sende muayneye gidiyormuşsun guzel haberlerle gel ,i sen ve bebegin Allah'a emanet olun...
15 gun sonra kontrol var
bir daha yasamayayim
34moni53 bitanem Allah yar ve yardimcin olsun testleri ihmal etme, kardesimin karisinin 2 düşüğü oldu ve testleri yaptirdiginda pihtilasma sorunu cikti, simdi 5 aylik guzeller güzeli bir kiz halasiyim.
Puffy abla geçmiş olsun iyi olmana sevinfik topikce :-D
Kizlar ben kendimi cok yorgun cok halsiz ve bitkin hissediyorum kolumu kaldirmaya gücüm yok. Eşimle bile ilgilenemiyorum ve bu beni cok mutsuz ediyor. Hep yatayim hiç kalkmayim ve hep bir mutsuzluk ruh halindeyim:'(
Bacaklarim çok ağrıyor geceleri uyuyamiyorum :-( kasik ağrılarım azda olsa devam ediyor :'(
Böyle olan varmi aranizda, varsa ne yapiyorsunuz bu durumda yardim nolurrrr
Bulantıdan bahssediyorsunuz sanırım bende hiç bulantı yok aksine iştahım çok açıldı
aile hekimine gittim test yapsın diye hazirana gün verdi tetanoz aşısı için.. yaptırmak şart mı kızlar?
merhaba güzel hamişlerrrr
ben iki haftadır köydeydim, sayfalar uçmuş doğal olarak neler yaşadıız çok merak ediyorum ama kolumu kaldıramıycak kadar bitkinim
kalp atışlarını duydunuz herhal çoğunuz, kesecikler görüldü
ben daaha keseyibile göremedim cuma günü gidicem kısmetse
bu arada bol bol organik beslendim, köyde bir kadın 4.5 kilo doğum yapmış kesinlikle pazrdan sebze satın almamış tamamen doğal sebzeleri toplamış toplamış herşeyin çorbasını yapmış çocuk çok beslenmi kendide fazla kilo almamış bende iki hafta boyunca elimden geldiği kadar çok yedim bazen beş öğün bile yedimne kadar faydası olursa artık kazıcık diye bi ot var onu bile yedim topladık tarlalardan, ıspanak filan
bol bolda süt ve süt ürünleri, doktorlar ilk üç ay yemeyin diyorlarmış ama ben buna hiç kulak asmadım muhtemelen doğal olmayanlar zararlıdır diye düşünüyorum hiçte birşey olmadı şükür, gelirkende peynirimden tereyağıma, dondurulmuş ot yemeklerine kadar getirdim ve en önemlisi yumurtaonlar bitene kadarda yenileri gelir kısmetse, kendimi çok şanslı hissediyorum insanın köyde yaşayan bir yakınının olması süper allah olmayanlarada versin
neler oldu bitti özet geçebilecek olan varmı nelere dikkat etmeliyim bu aralarda tahmini yedi haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?