2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım aynen ben de öyle yaaaaa biz nasıl hamişiz böyle şimdiden 3 kilo aldım

kıss nasıl aldın 3 kılooo maşallahh bende cok acıkıyorum yaaaaaaaa kılo alıcam dıye ödüm kopuyor sen zayıfsan sorun yok ben 61 kıloyummmmmmmmm

ayyy bendede var ama seninki kadar değil, kokulara çok duyarlıyım herşey midemi ağrıtıyo bakıyorum bulantı başlıycak hemen uzanıyorum biraz sonra geçiyo, köyde ilk gittiğim hafta ayıla bayıla balık yedim, sonra bir tiksinme geldi ismi aklıma gelmesi bile yetiyo miğdeme ağrı giriyo hemen, bir kerede çıkarttım, sabahları çok fena oluyorum, kahvaltıyı hazırlarken ikide bir geçip uzanıyorum, yemeye başladıktan ve yedikten sonrada, ama öğlene doğru birşeyim kalmıyo, kurt gibi acıkıyorum ikide bir, çok kilo alıcammmm çokkk ama kilo almayı dert etmiyorum doğumdan sonra çok lazım oluyo uykusuzluk ve yorgunluktan yemek pişirip yiyemedim ben ilk bebemde hep kilolarımdan kullandım kilo bitince sütümde kesildi ve çok hızlı zayıfladım, kendime bakamadım hiç yanlızdımda, bu seer daha çok kilo alıcam şimdi daha yorgun olurum iki çocukla daha çok lazım alah yardımcımız olsun

ne güzel ne kadar şansılısın. benimde miden bulanmasa kayınvalidemin yanına köye gidecektimtim ama hiç bişey yiyemiyorum gidip bide onarı aç ırakmak istemiyorum .işaah bizimde yediğimiz güner gelir.

canım mide bulantına mutlaka bi çare bul ben yatarak buldum mesela birde evi sürekli havalandırıyorum,
bazılarına sabah yataktan kafanı bile kaldırmadan kıraker yemek iyi gelir mesla, keşfet sendeki durumu yemek yemek çok önemli
öye gitmek gibi bir şansın varsa hiç kaçırma derim birlokmada olsa burada yediğinden on kat daha iyi gelir bebişine ve sana, çok farkediyo yaaa neler yediriyorlar bize artık ıspanağın tadını bile özlemişim ot yiyormuşuz meğerse dişlerini gıcırdatıyo yerken o derece düşün artık, çocukluğumdan hatırlarım onu ıspanak yerken gıcırdatırdım şimdikilerde hiç öle birşey olmuyor

ben çok mızmızım kayınvalidem geiyim dedi kesinlikle gelme dedim bide sen benim yüzümden aç kalma. yayla çorbası yoğurt çorbası döner falan yadiriyorum koskca kadınıda aç bırakmıyım dedim. bakalım bude geçer işalah

an itibariyle bulantım azaldı..ceviz yiyebildim azıcıkbunada şükür

canım ceviz yemene sevindim,

kızlar bebeklerimiz için bu dönemde ceviz ve süt çok faydalı, tiksintiniz yoksa mutlaka tüketin...
ben günde bir avuç kadar ceviz ve 3 - 4 bardak süt içemeye çalışıyorum, inşallah tiksinmem de devam eder sürekli...

ben niyese çok tembellik yapıyorum yaaa ceviz konusunda

ben niyese çok tembellik yapıyorum yaaa ceviz konusunda

yapma canım, tüketmeye çalış, zeka açısından çok faydalı miniklerimize, eşim hamile olduğumu öğrendiğimiz gün, hemen kırdı, gelip geçip atıyorum bende ağzıma...

offffff çok uykum vaaaaarrrrrrrrrrrrrr

benim deeee çok uykum var, ama iş yerinde uyuyamıyorum ki
evde olsam çoktan uyumuştum :))

bende acıkmayı özledim dün doktorum yine dedi piknik yapar gibi beslen yemek kesinlikle yeme domates peynir salatalık ekmek ye dedi. bende sürekli kuru ekmek yiyorum ama öyleyken çok kötüyüm domatesten salatalıktan tiksindim. çubuk krakerin paketini dahi görmeye tahammülüm yok ara ara ii oluyorum ondada biraz ceviz fındık yiyebiliyorum o kadar. bulanmayan arkadaşlar hallerine şükretsin. bende senin gibi sütü eve dahi sokmuyorum bırak içmeyi. bazen tuzlu yoğurt yiyebiliorum o kadar

Son düzenleme:
aile hekimine gittim test yapsın diye hazirana gün verdi tetanoz aşısı için.. yaptırmak şart mı kızlar?

canım bende yaptırdım dün sağlık ocağına kaydımı. telefon numaramı aldılar aşı zamanı gelince ararız biz sizi diye. onlarında takip etmeleri gerekiomuş sanırım. doktorumu hemşiremi sölediler. aradıklarında gidicem de mesela aşılar bile ona göre geliomuş diye duymuştum.

canım sanırım gönderirler.benim bulantılarımda yeni başladı aslında ama ben hiç şikayetçi değilim elhamdülillah diyorum çünkü bu günleri görmek benim için mucize o yüzden hiç bir hamilelik sıkıntısını takmıyorum

al benden de okadar hafta sonunu iple çeker oldum eşimle telefon da konuşurken diyorumki hergün akşam olsada yatsak saat 9 dedinmi uyumaya başıyorum

bendede aksine uykusuzluk var. yoruluyorum erken yatıyorum gece 3 te hortluyorum 5 e kadar bölük pörçük 5 ten sonrada töbe uyku yok. dedim erken yatıyorum ondan oluyo heralde. bi kaç gündür geç yatıyorum yine aynı yine aynı. sanki kurulu saat gibi gözümü açıyorum gece 3 gündüzde çok bitkin olmuyorum ama acaip üşüyorum. ve midem acaip kötü

bana gün verdi 5 hazirana demek ki ona göre alıyorlar.

al benden de okadar hafta sonunu iple çeker oldum eşimle telefon da konuşurken diyorumki hergün akşam olsada yatsak saat 9 dedinmi uyumaya başıyorum

ben eşimin ailesiyle yaşıyorum canım yok öle eve gider gitmez yatmak akşam 10a kadar asker gibi evde uyanık durmak zorundayım yoksa bıdı bıdı ediyorlar anlayışsızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…