o daha yeni..yalnız okuyabiliyor henüz yazamıyor...
canım aynen ben de öyle yaaaaa biz nasıl hamişiz böyle şimdiden 3 kilo aldım
sabah erkenden kalktım bütün geçmişi okudum uyudum, azönce uyandım:))) ev hanımı olmak ne güzelmiş Allahımmmmmmmm.uyuyorum misler gibi.rapor bitince napıcam kara kara düşünüyorum.işim evimin dibinde ve ben sabahtan akşama oturuyor olsamda işe dönmek istemiyorum yaaaamemur olmasam 1 dk düşünmem bırakırım o derece. hamilelik böyle daha güzel:)
mide bulantısından bahsetmişsiniz bende 5 haftada tiksinme başladı, nerdeyse herşeyden.akabinde mide bulantısı sonra 1 kere kusma.3-4 haftadır zeytin peynir,et,sulu yemek,vb.hiçbişey yemedim.süt hiç içmedim..içsem ölücem o derece..sabahları kuru ekmek oda pide yada çavdar ekmeği yanında da sadece fındık.cevizden bile tiksindim.yada kuru ekmek yanına meyve.
bulantısı olmayan sağlıksız gebelik yaşayacak diye bişey yok.bulantı erken haftada dan diye kesilirse irdelenmeli.en kısa sürede geçer insallah ben deli gibi yemek yemeyi özledim.
ne güzel ne kadar şansılısın. benimde miden bulanmasa kayınvalidemin yanına köye gidecektimtim ama hiç bişey yiyemiyorum gidip bide onarı aç ırakmak istemiyorum .işaah bizimde yediğimiz güner gelir.
canım mide bulantına mutlaka bi çare bul ben yatarak buldum mesela birde evi sürekli havalandırıyorum,
bazılarına sabah yataktan kafanı bile kaldırmadan kıraker yemek iyi gelir mesla, keşfet sendeki durumu yemek yemek çok önemli
öye gitmek gibi bir şansın varsa hiç kaçırma derim birlokmada olsa burada yediğinden on kat daha iyi gelir bebişine ve sana, çok farkediyo yaaa neler yediriyorlar bize artık ıspanağın tadını bile özlemişim ot yiyormuşuz meğerse dişlerini gıcırdatıyo yerken o derece düşün artık, çocukluğumdan hatırlarım onu ıspanak yerken gıcırdatırdım şimdikilerde hiç öle birşey olmuyor
an itibariyle bulantım azaldı..ceviz yiyebildim azıcıkbunada şükür
canım ceviz yemene sevindim,
kızlar bebeklerimiz için bu dönemde ceviz ve süt çok faydalı, tiksintiniz yoksa mutlaka tüketin...
ben günde bir avuç kadar ceviz ve 3 - 4 bardak süt içemeye çalışıyorum, inşallah tiksinmem de devam eder sürekli...
offffff çok uykum vaaaaarrrrrrrrrrrrrr
benmde benmdeeeeeeeeeeeeeee
ben niyese çok tembellik yapıyorum yaaa ceviz konusunda
offffff çok uykum vaaaaarrrrrrrrrrrrrr
sabah erkenden kalktım bütün geçmişi okudum uyudum, azönce uyandım:))) ev hanımı olmak ne güzelmiş Allahımmmmmmmm.uyuyorum misler gibi.rapor bitince napıcam kara kara düşünüyorum.işim evimin dibinde ve ben sabahtan akşama oturuyor olsamda işe dönmek istemiyorum yaaaamemur olmasam 1 dk düşünmem bırakırım o derece. hamilelik böyle daha güzel:)
mide bulantısından bahsetmişsiniz bende 5 haftada tiksinme başladı, nerdeyse herşeyden.akabinde mide bulantısı sonra 1 kere kusma.3-4 haftadır zeytin peynir,et,sulu yemek,vb.hiçbişey yemedim.süt hiç içmedim..içsem ölücem o derece..sabahları kuru ekmek oda pide yada çavdar ekmeği yanında da sadece fındık.cevizden bile tiksindim.yada kuru ekmek yanına meyve.
bulantısı olmayan sağlıksız gebelik yaşayacak diye bişey yok.bulantı erken haftada dan diye kesilirse irdelenmeli.en kısa sürede geçer insallah ben deli gibi yemek yemeyi özledim.
gunduz ısteyken tek hayalım aksam eve gıdıp uyumak
aile hekimine gittim test yapsın diye hazirana gün verdi tetanoz aşısı için.. yaptırmak şart mı kızlar?
canım sanırım gönderirler.benim bulantılarımda yeni başladı aslında ama ben hiç şikayetçi değilim elhamdülillah diyorum çünkü bu günleri görmek benim için mucize o yüzden hiç bir hamilelik sıkıntısını takmıyorumcanım gözün aydın miniğin sana çok güzel bir sürpriz yapmış inan çok sevindim senin adına,
tatlım benimde bir düşüğüm var merak ettim açıkçası kitabı,
almak istiyorum, her yere kargo yaparlar mı ki acaba...:18: :18: :18:
canım yaa senin işin daha zormuş hem hamilelik, hem iki çocuk Allah yardımcın olsun tatlım
ayyy aynıyız demek beklenen doğum tarihin ne zaman tatlım, çizelge yapmamışsın,
nasıl peki bulantıların ne zaman başladı,
gunduz ısteyken tek hayalım aksam eve gıdıp uyumak
al benden de okadar hafta sonunu iple çeker oldum eşimle telefon da konuşurken diyorumki hergün akşam olsada yatsak saat 9 dedinmi uyumaya başıyorum
canım bende yaptırdım dün sağlık ocağına kaydımı. telefon numaramı aldılar aşı zamanı gelince ararız biz sizi diye. onlarında takip etmeleri gerekiomuş sanırım. doktorumu hemşiremi sölediler. aradıklarında gidicem de mesela aşılar bile ona göre geliomuş diye duymuştum.
al benden de okadar hafta sonunu iple çeker oldum eşimle telefon da konuşurken diyorumki hergün akşam olsada yatsak saat 9 dedinmi uyumaya başıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?