yapma canım, tüketmeye çalış, zeka açısından çok faydalı miniklerimize, eşim hamile olduğumu öğrendiğimiz gün, hemen kırdı, gelip geçip atıyorum bende ağzıma...
aldım önüme şimdi azar azar yemeye çalışıyorumherşey bebişlerimiz çin
bende acıkmayı özledimdün doktorum yine dedi piknik yapar gibi beslen yemek kesinlikle yeme domates peynir salatalık ekmek ye dedi. bende sürekli kuru ekmek yiyorum ama öyleyken çok kötüyüm domatesten salatalıktan tiksindim. çubuk krakerin paketini dahi görmeye tahammülüm yok ara ara ii oluyorum ondada biraz ceviz fındık yiyebiliyorum o kadar. bulanmayan arkadaşlar hallerine şükretsin. bende senin gibi sütü eve dahi sokmuyorum bırak içmeyi. bazen tuzlu yoğurt yiyebiliorum o kadar
canım sanırım gönderirler.benim bulantılarımda yeni başladı aslında ama ben hiç şikayetçi değilim elhamdülillah diyorum çünkü bu günleri görmek benim için mucize o yüzden hiç bir hamilelik sıkıntısını takmıyorum
al benden de okadar hafta sonunu iple çeker oldum eşimle telefon da konuşurken diyorumki hergün akşam olsada yatsak saat 9 dedinmi uyumaya başıyorum
merhaba kasım anneleri :)
aranızda yeniyim ama kasım annesi olucam bende inşallah. beni de listenize ekleyin .sat:2 şubat
9 kasım doğum görünüyor.
panik atağım var bu yüzden beni en çok tedirgin eden şey bu. Allah izin verir de sonunu görürsem eğer tek düşündüğüm şey doğum anı:S
hepimize kolaylık versin Allah
bana gün verdi 5 hazirana demek ki ona göre alıyorlar.
ben eşimin ailesiyle yaşıyorum canım yok öle eve gider gitmez yatmakakşam 10a kadar asker gibi evde uyanık durmak zorundayım yoksa bıdı bıdı ediyorlar anlayışsızlar...
inşallah duzelır canımAllahım şu şartlarımız düzelse de çalışmasam yaevimde ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum (( çok özeniyorum size kızlar...
merhaba kasım anneleri :)
aranızda yeniyim ama kasım annesi olucam bende inşallah. beni de listenize ekleyin .sat:2 şubat
9 kasım doğum görünüyor.
panik atağım var bu yüzden beni en çok tedirgin eden şey bu. Allah izin verir de sonunu görürsem eğer tek düşündüğüm şey doğum anı:S
hepimize kolaylık versin Allah
allah yardımcın olsun canım zor senın ısın.ama karıstırma kendıne.su anda onların keyfını yapamazsın onemlı olan sen ve bebegın
Hayatta nigar hanima gittim ama cok ilgili degil bahara nagihan hnma gidicem ne kadarlik seninki
Selam annişkolar ve bal kabaklarıNasılsınız?
Ben en sonunda kendime nazar değdirdim, midem bulanmaya başladıDerste çıkaracam diye korktum ve son 2 dersi dışarda işledim dayanamadım çünkü Çok korkuyorum sınıfta çıkarırım diye
olmuyo ki tatlım ya biraz anlayışları olsaydı zaten böyle yaşamak için ısrar etmezlerdi.. Bana kalsa asla böyle yaşamazdım ama eşimi çok sevdiğim için bi süreliğine sabrediyorum. yoksa çıldırmamak içten değil. sürekli sinir krizi ağlama nöbetleri geçiriyorum.bebeğim nasıl bi psikolojide büyüyor düşünün artık
olmuyo ki tatlım ya biraz anlayışları olsaydı zaten böyle yaşamak için ısrar etmezlerdi.. Bana kalsa asla böyle yaşamazdım ama eşimi çok sevdiğim için bi süreliğine sabrediyorum. yoksa çıldırmamak içten değil. sürekli sinir krizi ağlama nöbetleri geçiriyorum.bebeğim nasıl bi psikolojide büyüyor düşünün artık
aksam olsada gıtsemmm dr'a saat 7 olurmu kızlar
guzel haberlerle gel ınsallah
saaol canım benım ınsallah kalp atısını duydum ama bu sefer neden gıdıyoruz bılmıyoruz bakalım ölcümmu yapıcak acaba senın baya buyumus ölcum vs yaptımı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?