2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aynı durumdayızz bede çubuk krakerden tiksindim:) en son yediğimde iyi şeyler olmadı.dün iyiydim biraz bugün fena hep yattım,yatıyorum...midemde bi dalgalanma.unutmak için sudoku oynuyorum onuda çözemedim zaten:)))) annemi istiyorummm cok acımmm ağlıycam valla simdi.

canım arıcam telle, başka sitelerden de baktım, buldum kitabı teşekkürler paylaştığın için
benimde daha önce düşüğüm oldu, o yüzden almak istiyorum...

benimde hiçbir şikayetim yok bulantıdan yana canım,
sadece sordum kızlara, miniğim gelsin inşallah kucağıma da ben her türlü sıkıntıya katlanırım
hiç sorun değil...

merhaba kasım anneleri :)

aranızda yeniyim ama kasım annesi olucam bende inşallah. beni de listenize ekleyin .sat:2 şubat

9 kasım doğum görünüyor.

panik atağım var bu yüzden beni en çok tedirgin eden şey bu. Allah izin verir de sonunu görürsem eğer tek düşündüğüm şey doğum anı:S

hepimize kolaylık versin Allah

al benden de okadar hafta sonunu iple çeker oldum eşimle telefon da konuşurken diyorumki hergün akşam olsada yatsak saat 9 dedinmi uyumaya başıyorum

9 en gec 9 bucukama ben uyumuyorum cılegım uyutuyo benı babasıııı dıyorum.yaa kızlar saka bı yana allahımıza sukur hamıleyız ınsallah saglıkla kucagımıza alırız.ben razıyım bunlara.gaz durumları nasıl sızde.son kontrolde doktor karnımdan bebegı gostermek ıstedı ben gazdan herseyı flu gordum:44:sonra alttan gosterdıaslında gaz yapaca bısey yemıyorum ama aksam yemegını ye uyu olunca gaz kalıyor ıcerıde

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)

allah yardımcın olsun canım zor senın ısın.ama karıstırma kendıne.su anda onların keyfını yapamazsın onemlı olan sen ve bebegın

Allahım şu şartlarımız düzelse de çalışmasam ya evimde ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum (( çok özeniyorum size kızlar...
inşallah duzelır canım hamılelıkte gercekten calısmak zordur emınım

hosgeldın canım benımle aynı zaman benmde son 2 subat

allah yardımcın olsun canım zor senın ısın.ama karıstırma kendıne.su anda onların keyfını yapamazsın onemlı olan sen ve bebegın

olmuyo ki tatlım ya biraz anlayışları olsaydı zaten böyle yaşamak için ısrar etmezlerdi.. Bana kalsa asla böyle yaşamazdım ama eşimi çok sevdiğim için bi süreliğine sabrediyorum. yoksa çıldırmamak içten değil. sürekli sinir krizi ağlama nöbetleri geçiriyorum. bebeğim nasıl bi psikolojide büyüyor düşünün artık

Selam annişkolar ve bal kabakları Nasılsınız?
Ben en sonunda kendime nazar değdirdim, midem bulanmaya başladı Derste çıkaracam diye korktum ve son 2 dersi dışarda işledim dayanamadım çünkü Çok korkuyorum sınıfta çıkarırım diye

nasılsınız kızlar? yeni gelenler hoşgelmiş,
bendede kansızlık varmış ilaç verdi doktor

Hayatta nigar hanima gittim ama cok ilgili degil bahara nagihan hnma gidicem ne kadarlik seninki

Bende nagihan hanımı düşünüyorum, çok iyi anlattılar...
hayata ilkine gitmiştim ama sonra jimerde doğum yaptım

sağlık ocağındaki kan testime göre 8 haftalıktan fazla dedi bugün doktor kızlar,
yine ultrasonda görünce daha dopru olur ama geçen ay üstüne görmüşüm ben demekki

bulantım benimde yok ama iştahsızım pek bişey yemek gelmiyor içimden

ahhh canım kıyamam sana.en yakın zamanda gecer inşallah bulantımız.

ınsallah bır an once esınle bebegınle yasayacagınız bır evınız olur.hamılelıkte sınırlenmemeye calıs canım.unutma bebegın senın nefes alısından dahı etkılenıyor.nerede yasıyorsunuz

canım benım yaaa rabbım ınsallah sabrını verır .
uzulme ama bebısını dusun mumkun olduguncada alttan al yapıcak hıcbırsey yok rabbım guc kuvvet versın esınede bıran once duzenınızı kurun

Selam kızlar

Hastaneden geldim bebek iyi çok şükür ultrasona bi baktım sıpa ellerini kollarını oynatıyordu minicik 3 cm olmuş. Progesteronum 40 çıkıyor ama dr yine de progestana devam et diyor. 11. haftada 2'li test yapılcakmış zeka testiymiş.Bu test hakkında bilgisi olan var mı bide 3 lü test var farkları ne acaba

saaol canım benım ınsallah kalp atısını duydum ama bu sefer neden gıdıyoruz bılmıyoruz bakalım ölcümmu yapıcak acaba senın baya buyumus ölcum vs yaptımı cnm

kalp atısını kontrol eder canım yıne.ben sımdıye kadar her hafta gıttım.ılk defa 2 hafta sonra gıdıcem.bebegın boyunu olcuyor kalp atısını gosterıyor rutın kontrol seklınde gectı.ben 9+1 bugun.ınsallah hepımız hep guzel haberler alırız.doktorun nerede senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…