2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bazı testlerden bahsetmıssınız ben sadece saglıkocagında kan verdım ılk hamılelıgımı ogrendıgımızde doktor ıstemıstı saglıkocagındakı baya bı test vardı ama kadındogum doktorum daha hıc bı test ıstemedı

günaydın kasım anneleri :))) nasılsınız? nasıl gidiyor bebeğinizle tanışmanız ? biz daha fark edemedik :))

Guzel bir gun olsun.bulantisiz ve enerjik.biz de yavyumla yoldayiz ise gidiyoruz.ev hanimlari tadin cikartin hamileligin.bi yatma istegi varki bendee.benim icin de uyuyun
Aksama gorusuruzz

günaydın kasım anneleri :))) nasılsınız? nasıl gidiyor bebeğinizle tanışmanız ? biz daha fark edemedik :))
Sanada günaydın canım kalp atışını bile duydum ama gün içersinde unuttuğum oluyor hamile olduğumu midem bulanınca hatırlıyorum hemen :))
Guzel bir gun olsun.bulantisiz ve enerjik.biz de yavyumla yoldayiz ise gidiyoruz.ev hanimlari tadin cikartin hamileligin.bi yatma istegi varki bendee.benim icin de uyuyun
Aksama gorusuruzz
Amin inşallah rahat bir gün olsun herkese
günaydın kızlarrr gününüz güzel geçsin özellikle çalışan anneler

Günaydınnnnnn :))) çalışan anneler kendizi şimdi ev hanımlarının yerinde olmak istiyorsunuz ama aslında çok şamslısınız çalıştığınızın kıymetini bilin

günaydın..çalışan arkadaşlar Allah kolaylık versin işiniz çok zor..
bende bulantıyla uyuyup bulantıyla uyandım..şimdi ilaç içeyim diyorum..yoksa açlık rekoru kırıcam

günaydın anneler:):)

ben çalıştığım için ,eşime de daha yakın,sağlık ocağı kısmı ile eşim ilgileniyor. 23 nisan a kadar tetenoz aşısını yaptırmam gerekiyormuş. size ne zaman dediler.? merak ettim:S

ben dee bendeeeeebide sabah işe kalkıyom oyy oyyyy
sütümüzü içtikk..meyvemizi yedikk üztüne 5 taned badem yedik teyzesiiii

Ohh ohhh yarasın dr bana örnek bi beslenme listesi verdi orda günde 3 bardak süt için yazıyor. Benim süt içme alışkanlığım yok dün içtim sancıdan duramadım acayip gaz yapıyor, acaba sütün yerine yoğurt yesek olurmuki onuda pek yemem normalde ama gaz yapmaz en azından.

aramızda 1 saat var dimi gündüz uyumayınca 11 e zor dayanıyorum,eminim hepimiz öyledir

iyi geceler hanımlar doktorumuz bıze ne zaman test yapcak suan 8 haftalık hamıleyım gebelıktekı testler hangı hafta yapılıyor bılmıyorum ve bu testler ne kadar tutuyor?

canım sen dr.una söyle en iyisi,

Aksama gorusuruzz

raporluyum evdeyim, işe 6 da gidiyordum ama inan sorsan şimdi işe gitmek isterdim tembellikten sıkıldım öğrencilerimi özledim

Günaydın kızlarr:)
Bugunkü halet-i ruhimden bahsedim sizlere.İşe geldim hemde Anadolu yakasından Avrupa yakasına:) ama 3 gundur sabahları baş ağrım ve hiç halim olmuyo mide bulantım felan hiçbişi yok yani hamile olduğumu bile unutuyorum önceden kasıklarım ağrırdı şimdi oda yok cuma gunu doktora gidicem nasıl geçiçek 2 gun bilmiyorum.

bende bulantıyla uyuyup bulantıyla uyandım..şimdi ilaç içeyim diyorum..yoksa açlık rekoru kırıcam

canım meyve veya patates haşlaması gibi hafif şeylerdemi mideni bulandırıyor onları yemeyi dene, ben sabah uyanır uyanmaz meyve yiyorum,hatta önce ayetelkürsi okuyorum yediklerime sonra şifa olsun diye yiyorum

kacıncı haftada vuruluyor canım tetanoz bana söylemediler daha

canım herkes aynı belirtileri yaşamazki , ne güzel demek ki rahat bi hamilelik gecirceksin , benimde mide bulantılarım çok az 9.haftadayım

canım meyve veya patates haşlaması gibi hafif şeylerdemi mideni bulandırıyor onları yemeyi dene, ben sabah uyanır uyanmaz meyve yiyorum,hatta önce ayetelkürsi okuyorum yediklerime sonra şifa olsun diye yiyorum

yok canım hiçbişey gitmiyor boğazımdan
dün üzelce yemek yedim eşimde sevindi filan..iki dak. sonra hepsi ziyan
böğürmekten kasıklarım,belim ağrıyor:26:

Günaydın arkadaşlarrrr
Bulantıları, ağrıları belirtileri olmayan arkadaşlar lütfen üzülmesin, benimde yok, belki olması için erkendir ama sonuçta herkeste aynı belirtiler olmayabiliyor heralde. İçinizi ferah tutun, Allaha emanetiz hepimiz sonuçta.
bende bugün öğlen kan testimin sonucunu öğrenicem, 4 gön önce yaptırmıştım en son, bakalım yükselmişmi kaç olmuş meraktan ölücem, daha keseyide göremedim ya bütün merakım ondan

[SUP][/SUP]
sen bır dahakı kontrolunde al gotur testlerını.benımde aynı senın gıbı olmustu.baktı sorun cıkmadı cok sukur.hatta ek olarak ıdrar testı de ıstedı benım yaptırdıgımı gorunce

ama şimdi evde olup yatmak vardı

canım yemek yemezsen daha cok bulantın olur.meyve ya da yogurt yemeye calıs.bulantın hafıfleyınce yıne bıseyler ye.su anda bulantın var dıye yemezsen hıc kesılmez hem de gucsuz dusersın.gerı cıkarsan da kendıne uygun bıseyler yemeye calıs

kızlar ultrason resminden cinsiyet tahmini yapan arkadaş kimdi acaba. resmi yüklüyorum tahmin bekliyorum aslında çok önemli değil ama biz ismini kız olursa ece erkek olursa efe koymak istiyoduk. rüyamda bi ses duydum sakın efe koyma diye :18: çok etkilendim eşime koymayalım diyorum yok dio bi kere karar verdik diyo öyle olunca huzursuz oldum birden kız olsun istedim tabi hayırlısı. bizim sülalede kız yok benden sonra bi 15 tane erkek var kız istiyordum ama içime hep erkek doğuyor. 7-8 haftalık ultrason resminden anlaşılıo diolar ama ben çıkartamadım :)

Evt siz bizden bir saat ondesiniz
Sut icemiyosanz
Yogut
Peynir
Ayran
Dondurma yiyebilirsiniz kizlar

canım gurbet güzeliydi galiba..ama 12.haftada anca anlar..daha organları oluşmadı..
sadece beyin kalp tamamlandıinş..henüz nokta annesi..ismide gördüysen rüyanda bırakma sakın..başka isim düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…