canım yemek yemezsen daha cok bulantın olur.meyve ya da yogurt yemeye calıs.bulantın hafıfleyınce yıne bıseyler ye.su anda bulantın var dıye yemezsen hıc kesılmez hem de gucsuz dusersın.gerı cıkarsan da kendıne uygun bıseyler yemeye calıs
canım gurbet güzeliydi galiba..ama 12.haftada anca anlar..daha organları oluşmadı..
sadece beyin kalp tamamlandıinş..henüz nokta annesi..ismide gördüysen rüyanda bırakma sakın..başka isim düşünün
ben başka bir konuda okumuş olabilirimhatırlayamadım ama 7-8 hafta dediğine eminim. yuvarlaklığına göre karar veriliyo sanırım. zaten doktorlarda genelde 12. haftada sölüolarmış. bende rüyamdan dolayı tedirgin oldum bilimum koca karı testlerinde erkek çıkıo :) çin takvimide erkek :) bende erkek hissediorum :) ama eşim isim de karar verdik artık diyince belki resimden kız diyen çıkar diye bir umut yokledim
onu bilmiyorumda gurbet güzeli 12.hafta demişti galiba..
sağlıklı olsun artık.eşini ikna et değişin ismi..isimmi yok..
bildiğim rüyada söylenen ismi koyman gerek..senin tersi olmuş..
ayyyydaha oğluna eşine yardımcı ol diceine neler diyo. valla dediğim gibi canım bir an önce ayrılmaya bak ordan tahmin edebiliyorum ne durumda olduğunu dedim ya benimki iyi kv lerden o bile işte kötünün iyisi beraber oturduğumuzu düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun. tez zamanda kurtarsın seni o evden. bebişinle eşinle mutlu huzurlu kendi yuvanda ol. yani bu kadının kadına yaptığınıda kimse kimseye yapmıo sanırım. sen hamilesin sakın üzülüp gerilme bebişin etkilenir. düşüncesiz kadın benim bile boğasım geldi o öyle söyleyince eşin ne diyo peki. o ne demek anne o benim eşim getircem tabi bakıcam demiomu. ama demezler benimkide demez eminim.
evet benim şunu koyun deilde koymayın oldu. ay bu hamilelik ne zor ya rüyalarımız bile bi garip :) acaba bilinçaltımızmı yapıo bunları
inan elime domates aldım böğüre böğüre geri bıraktım..
ilaç içeyim dr.vermişti..belki keser biraz..
domates dahı mıdenı bulandırıyorsa ıc zuzum ılacını ıc kı bıseyler yıyebılesın.gercekten gucun kalmaz dıye dedım ben yanlıs anlama
inşallah canımeşim annesinin biricik kuzusu canım . Biz nasıl şimdi üstüne titriyorsak o da öyle büyütmüş her gece göğsünde uyutmuş hep anlatır durur. ne yapacağım bilmiyorum. Eşim de cevap verme boşver duymazdan geldiyo ama ben dayanamıyorum...
bilmem ben geçen tarkanla ajdayı gördüm ..benim bilinçaltı pek bilinçli değil galiba
bilmem ben geçen tarkanla ajdayı gördüm ..benim bilinçaltı pek bilinçli değil galiba
yok canım niye yanlış anlayayım aşk olsun
burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..sağol desteğin için
mercimeğe yemek beğendiremedik bi türlü
kızlar ultrason resminden cinsiyet tahmini yapan arkadaş kimdi acaba. resmi yüklüyorum tahmin bekliyorum aslında çok önemli değil ama biz ismini kız olursa ece erkek olursa efe koymak istiyoduk. rüyamda bi ses duydum sakın efe koyma diye :18: çok etkilendim eşime koymayalım diyorum yok dio bi kere karar verdik diyo öyle olunca huzursuz oldum birden kız olsun istedim tabi hayırlısı. bizim sülalede kız yok benden sonra bi 15 tane erkek var kız istiyordum ama içime hep erkek doğuyor. 7-8 haftalık ultrason resminden anlaşılıo diolar ama ben çıkartamadım :)Eki Görüntüle 669299
tatlım nasıl bir bilinçaltı var sende :) Maşallah :) Neyse kabus görmekten iyidir :)
tatlım sevdiğin meyvelerden ye tuzlu şeyler ye. çok da zorlama kendini :) Allah yardımcın olsun
yok canım niye yanlış anlayayım aşk olsun
burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..sağol desteğin için
mercimeğe yemek beğendiremedik bi türlü
bizide annelerimiz öyle büyütmüş biz kolay mı büyüdük veya ağaç kovuğundan mı çıktık. yinede cevap verme ama sende bi ana kuzususun sana neden öyle davranıo o anası olcak kadın
Karin agrisi ceken varmi cok siddetli degil ama var bnde
magnesyum iciyorum bide airi gaz var
ben çok ünlü görürüm rüyamda..tuhaf işte ne bileyim
sağol canım şimdiden 2 kilo vermişim:26:
senın mercımek erkek mı acaba.genelde erkekler cok yemek secer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?