2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

inan elime domates aldım böğüre böğüre geri bıraktım..
ilaç içeyim dr.vermişti..belki keser biraz..

canım gurbet güzeliydi galiba..ama 12.haftada anca anlar..daha organları oluşmadı..
sadece beyin kalp tamamlandıinş..henüz nokta annesi..ismide gördüysen rüyanda bırakma sakın..başka isim düşünün

ben başka bir konuda okumuş olabilirim hatırlayamadım ama 7-8 hafta dediğine eminim. yuvarlaklığına göre karar veriliyo sanırım. zaten doktorlarda genelde 12. haftada sölüolarmış. bende rüyamdan dolayı tedirgin oldum bilimum koca karı testlerinde erkek çıkıo :) çin takvimide erkek :) bende erkek hissediorum :) ama eşim isim de karar verdik artık diyince belki resimden kız diyen çıkar diye bir umut yükledim

Son düzenleme:
canım ben yaptırdım ama bana dr hıc bısey yok sorun yok demıstı testımde bende halıyle bısey yok dıye ası olmadımm
tabı kendı ozel dr ayrı devllette gıttıgım dr du offfffffffffffff keşke kendı drumada gsterseydım
sen gecrmıssmısın
[/QUOTE]

Ben gecirmisim 84 lu bir rakam cikti.cikmasaydi benim doktorum asi yapalim dermiydi.bilmiyorum.internette oyle yaziyordu.zaten hangi doktorun ne dedigi belli degil biecok seyi burda ogreniyoruz

rüyamdaki ses efe koymayın sakın çok ağlar çok sinirli olur diyordu rüyamda eşimde vardı böle ikimizde buz kesmiştik. hatta yeni hatırladım rüyayı ondan sonrada bi garip oldum

Son düzenleme:

onu bilmiyorumda gurbet güzeli 12.hafta demişti galiba..
sağlıklı olsun artık.eşini ikna et değişin ismi..isimmi yok..
bildiğim rüyada söylenen ismi koyman gerek..senin tersi olmuş..

onu bilmiyorumda gurbet güzeli 12.hafta demişti galiba..
sağlıklı olsun artık.eşini ikna et değişin ismi..isimmi yok..
bildiğim rüyada söylenen ismi koyman gerek..senin tersi olmuş..

evet benim şunu koyun deilde koymayın oldu. ay bu hamilelik ne zor ya rüyalarımız bile bi garip :) acaba bilinçaltımızmı yapıo bunları

inşallah canım eşim annesinin biricik kuzusu canım . Biz nasıl şimdi üstüne titriyorsak o da öyle büyütmüş her gece göğsünde uyutmuş hep anlatır durur. ne yapacağım bilmiyorum. Eşim de cevap verme boşver duymazdan geldiyo ama ben dayanamıyorum...

domates dahı mıdenı bulandırıyorsa ıc zuzum ılacını ıc kı bıseyler yıyebılesın.gercekten gucun kalmaz dıye dedım ben yanlıs anlama

yok canım niye yanlış anlayayım aşk olsun
burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..sağol desteğin için
mercimeğe yemek beğendiremedik bi türlü

bizide annelerimiz öyle büyütmüş biz kolay mı büyüdük veya ağaç kovuğundan mı çıktık. yinede cevap verme ama sende bi ana kuzususun sana neden öyle davranıo o anası olcak kadın

Karin agrisi ceken varmi cok siddetli degil ama var bnde
magnesyum iciyorum bide airi gaz var

bilmem ben geçen tarkanla ajdayı gördüm ..benim bilinçaltı pek bilinçli değil galiba

tatlım nasıl bir bilinçaltı var sende :) Maşallah :) Neyse kabus görmekten iyidir :)

yok canım niye yanlış anlayayım aşk olsun
burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..sağol desteğin için
mercimeğe yemek beğendiremedik bi türlü

tatlım sevdiğin meyvelerden ye tuzlu şeyler ye. çok da zorlama kendini :) Allah yardımcın olsun

Cnm insAllah 13-14 haftaya gelsin soliycem %99 nub teorisinde dediklerim cikti saglikli olsunlarda insAllah tahmin yapilir

tatlım nasıl bir bilinçaltı var sende :) Maşallah :) Neyse kabus görmekten iyidir :)

tatlım sevdiğin meyvelerden ye tuzlu şeyler ye. çok da zorlama kendini :) Allah yardımcın olsun

ben çok ünlü görürüm rüyamda..tuhaf işte ne bileyim
sağol canım şimdiden 2 kilo vermişim:26:

bizide annelerimiz öyle büyütmüş biz kolay mı büyüdük veya ağaç kovuğundan mı çıktık. yinede cevap verme ama sende bi ana kuzususun sana neden öyle davranıo o anası olcak kadın

ya lafa gelince de herkese diyo ki benim gelinim bitane o bişey demiyo ben sinirliyim biraz. töbe töbeeee.sinir ediyo beni bide böle konuştukça

Karin agrisi ceken varmi cok siddetli degil ama var bnde
magnesyum iciyorum bide airi gaz var

benim de akşamları ağrıyo adet sancısı gibi ama biraz ısıtınca geçiyo çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…