2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Karin agrisi ceken varmi cok siddetli degil ama var bnde
magnesyum iciyorum bide airi gaz var

bendede oluo canım ara ara bide bazen birden girio. ben hep kuru beslendiğim için bağırsaklarımda sıkıntı oluyo diye düşünüyorum. bide kocam gece sarılır uyur uyuyunca kolu eğer karnımdaysa acaip acıyo uyuyunca böle ağırlaşıyo gibi. öncedende öyle uyurduk bişi olmazdı ama şimdi ağrıyo uyanıyorum çekiyorum elini. o da aklınca bebişe sarılıo heralde daha bi sıkı sıkı sarılıo. onun bilinç altıda öyle yönlendirio heralde :44:

Son düzenleme:
ben de 2 kilo almışım ahahah dün tartıldım pes dedim valla :)

ben 61 le kalmıştım..
kıyafet ayakkabıyla tartıldım 60 çıktı..dr.1 kiloda kıyafeti düştü..59 olmuşum:26:
benim ablalarımdada böyleydi gerçi 3.aydan sonra kilo almışlardı..

günaydın arkadaşlar, hepimiz için güzel bulantısız bir gün olsun.dün çok kötüydüm mide bulantısı tiksinme aç aç yattım akşama kadar.bakalım bugun ne olacak.şükür raporluyumda evdeyim, çalışanlara kolaylık diliyorum.

of ben de artık sarılarak uyuyamıyorum daralıyorum sanki. Eşim uyuduktan sonra dönüp sırtımı uyuyorum :)

ben 61 le kalmıştım..
kıyafet ayakkabıyla tartıldım 60 çıktı..dr.1 kiloda kıyafeti düştü..59 olmuşum:26:
benim ablalarımdada böyleydi gerçi 3.aydan sonra kilo almışlardı..

zaten ilk 4 ay kilo alınmıyor diyor canım. ben 3 hafta bişey yiyemedim ki yemekle aram çok iyidir normal şartlarda 3 haftada en az 7-8 kilo vermem lazımda ama hiç vermemişim 2 kilo verdim gibi oldu sonra geri gelmiş. ya vitamin kullanıyorum ondan ya da bebiş verdirmiyo. ama ilk 3 ay 1-2 kilo verilmesi problem olmazmış

of ben de artık sarılarak uyuyamıyorum daralıyorum sanki. Eşim uyuduktan sonra dönüp sırtımı uyuyorum :)

bende öle biz ahtapot gibi dolaşıp yatardık şimdi ben dönüom arkamı o gelip sarılıo. bide eskisinden daha sıkı sarılıo heralde aklı sıra korumayamı çalışıyo bilemedim. normalde kıpır kıpır olan adam nası yatıosa öle kalkıo. arkamdan sarılıncada direk karnımı tutuo sürekli sabit olunca belli bir zamandan sonra taşıyamıom kolunu. ben çekiom az sona yine atıo

öyle canım..nasip olursa zaten alıcaz ilerde..o yüzden şimdi kilo vermek fenada olmuyo hani:)
en azından 15 kilo alsam 74lerde filan kapatırım belki:)
amn ne plan yaptım kendimce..
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş..

Rüyalardan bahsetmişsiniz bende eşimin rüyasını anlatayım size biz evlenmeden 2 ay önce eşimin dedesi vefat etti ve rüyasında eşim dedesi geliş yavrumuzu almış ve bu artık benim demiş kalp atışını duymaya gitmeden önce görmüş banada söylememiş korkmayım diye hala etkisinde ben ölü görmek diri görmektir iyi haberdir diyorum ama (

normal şartlarda bizde baya sımsıkı yatardık ammaaaa:))) şimdi eşim korkuyor.sakin sakin yatıyor, elim çarpar kolum çarpar diye çok korkuyorum diyo,canım benim.zaten oda alıştı hemen arkamı dönüp yatmama:)))

yazık kız adamlara :)
benim eşimde ben arkamı döndükten sonra sarılıyo sanırım ama ben uyumuş oluyorum farketmiyorum :)
buarada biz hala kanka gibi uyuyoruz bebeği öğrendikten sonra eşim resmen korkusundan elini bile süremiyor

Son düzenleme:

ben 8-12 kg arasında kalmak için dua ediyorum.şuan bu açlıkta kilo alımını konuşmamda güldürdü beni:)) ama yinede arada 10 kg alsam kafi 64-65 le kapatırım fazla yaga gerek yok.bakalım kac kg alacağız.zaman:))

dedesinin isminimi koymanız gerekio acaba. ya da erkek olcak anlamına mı gelioki :44:

eee ne yalan söliyimm,nadirende olsa kankalıktan çıktık) tabi bu bir elin parmaklarını geçmez:) zaten ben hayatımda hiç bukadar kendimi bırakmamıştım.aynaya bile bakasım yok acımmm zaten:)

bizimki doktora sordu :) doktorda yasak dedi. şimdi bisde öyleyiz. şimdide ne zaman serbest sölermiki acaba diyo bende dedim sen sorarsın yine sormam artık adamda beni sapık sancak dio

Son düzenleme:
çinlilerin tahmini erkek
brnim içime doğan kız..gerçi kız istediğimden içime doğuyo olabilir

bana cınlıler erkek dedı ben de ruslara sordum kız cıktıbende onu kabul edıyorumesım dun aksam benım ıcıme erkek doguyor bu sefer dedı.aslında bız ıkımız de kız ıstıyıoruz

benim ablam ilk 3 ay çok zayıfladı..sonra tam 25 kilo aldı
benim vücudum kiloya yatkın değildir ama dediğin gibi 12 max alsak çok iyi olur..
tabi sağlıklı bir bebişle inş.

bizimki doktora sordu :) doktorda yasak dedi. şimdi bisde öyleyiz. şimdide ne zaman serbest sölermiki acaba diye bende dedim sen sorarsın yine sormam artık adamda beni sapık sancak dio

doktor bıze yassakkk dedıhatta belkı 9 ay bıle ızın cıkmayabılır dedı.ayyy adam duz duvara tırmanıyo

bana cınlıler erkek dedı ben de ruslara sordum kız cıktıbende onu kabul edıyorumesım dun aksam benım ıcıme erkek doguyor bu sefer dedı.aslında bız ıkımız de kız ıstıyıoruz

bizde kız istiyoruz..ama erkek olsa eşimin ailesinin kıymetlisi olur..erkek yok denecek kadar az:)

doktor bıze yassakkk dedıhatta belkı 9 ay bıle ızın cıkmayabılır dedı.ayyy adam duz duvara tırmanıyo

bizde ilk zamanlar soramadık internette araştırdık bişi olmaz yazıo die normal yaşantımıza devam ettik. ama sonra kanamam olur gibi oldu progestana başladım. ama kendi doktorum vermedi hatta keşke başlamasaymışsın dedi. şimdi bırakırsan ona bağlı kanaman olur dedi. ve sanırım o yüzdende yasakladı bizimkide şimdi doktorun taklidini çıkartıo. eşim daha ilk kelimesini söledi cümleyi tamamlamadan adam yaaasssaaakkk dedi şimdi kardeş kardeş yatıyoruz. ama 3 aydan sonra sıkıntı olmaz sanırım. tabi doktora yine soramayız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…